Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

KHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana DefenceX, 05.09.2013 klo 00.51.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Noin voi ilmoituksesta ymmärtää, mutta oletko irtisanonut omasi ja perään ei tullut uutta tarjousta? Omakohtaista kokemusta kysellään.
   
 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ja mahtava homma, että edes jotain matskua on erätauolla. Mielummin tuota studiota kuuntelee kuin katsoo niitä samoja matskuja, joita tulee nähtyä Arenalla jatkuvasti ja joista on tullut jo yliannostus. Oikeaan suuntaan siis menty yhden erätauon otannalla. Ihan asiallisesti myös lähetys on pelittänyt. Ero johonkin Tsheljabinskiin on aika huima. Kotimatsien lähetyksistä en tiedä, mutta vierasmatsien osalta tällainen taso on riittävä allekirjoittaneelle.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  nuo viasatin vieraspelilähetykset kaipaisi erätaukostudiota. Ihan simpeli 2 ääntä riittäisi.
   
 4. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Viime pelissähän oli ensimmäisellä erätauolla Seppänen ja Mäkinen.
   
 5. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se oli joku vanha pätkä.
   
 6. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Antti Mäkinen on ainakin harjoitellut huolellisesti tuon vasemman käden asentonsa. Kynä kädessä ja kelloa näkyviin.
   
 7. Mack Jäsen

  Näköjään nämäkin lähetykset saaneet tuon nykyaikaan kuuluvan "nauretaan joka jutulle kieli ruskeana"-elementin. Niemi voi sanoa ihan mitä vaan, niin Mäkinen kusee housuunsa hysteerisen naurun kera.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pitikö Viasatin tv-pelit muuttua HD-laatuisiksi tässä syksyn aikana?
   
 9. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kohtuullisella hinnalla, mutta ihan kohtuuttoman paskalla kuvalla nämä KHL-pelit. Vuosi 2015 on kohta vaihtumassa ja Viasat Hockey Finland jatkaa ilman HD-lähetyksiä. Miettikää jos tätä kuraa tarjottaisiin Liigan puolella. Onhan tämä KHL ja Viasat melkoista puuhastelua jos verrataan Liiga ja NelonenPro kaksikkoon. Ainoastaan pelipäivän studiossa on jotain yritystä.
   
 10. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Olenko mä väärässä vai tuliko HD-lähetykset Liigan peleihin viime kaudella? Olettaen, että se tapahtui Suomessa vuonna 2013 niin venäjälle HD:tä kaikille paikkakunnille voinee odottaa vuonna 2033. Viasat kyllä lupasi tuon HD kanavan "lähiaikoina".
   
 11. faro Jäsen

  Lainaus:
  Viasatin studiot ovat kylläkin valovuoden NelonenPron vastaavia edellä. Kaikilla mittareilla.

  Suurimmasta osasta KHL:n pelipaikoista tulee ihan hyvää kuvaa. Muutamia poikkeuksia toki on, kuten tiistaina huomattiin, mutta aikamoista liioittelua tekstisi kaiken kaikkiaan on. Ei noita paskalla kuvanlaadulla näkyviä otteluita ole montaa ollut, mutta joo, yksikin on liikaa.

  Ilmeisesti piakkoin Viasat Hockey Finland muuttuu HD-kanavaksi.
   
 12. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Piti tosiaan vielä aiempaan tekstiin lisätä, että eihän näitä studioita viitsi toisiinsa verrata. Toisessa käy kölli, tiki, tiku ja taku. Mitä lisäarvoa tuollaiset jätkät tuottavat studiolle? Olen kyllä sen sijaan ollut Viasatin studioon oikein tyytyväinen joskin Seppäsen roolia en oikein tuossa tuotannossa sisäistä.
   
 13. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eilinen pelihän oli surkeella kuvalla, mutta ei tämä tämänpäiväinen peli sen paremmalla kuvalla ole. Kerrotko mikä tuossa oli liiottelua.

  Studio hyvä ja Mäkisestä plussaa, mutta muussa kyllä Nelonen vie tätä puljua aika selvästi.

  Ja niin kauan kuin Tiki pyörii studiossa niin ei se nyt valovuotta ole edellä. Mutta edelleen sitä mieltä, että ihan hyvin toteutettu. Ei aiheuta mitään ylimääräistä hehkuttamista, mutta ihan hyvä.
   
 14. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Voisit tietenkin kertoa ne mittarit millä näitä voi verrata?
   
 15. faro Jäsen

  Lainaus:
  Asiantuntevuus on Viasatilla aivan eri luokkaa.

  Siinä missä NelonenProlla pyörii studioissa jotain Esa Tikkasia sun muita Niinimaita, niin Viasat panostaa Jukka Jalosiin ja Hannu Jortikoihin. Jos et huomaa eroa, niin en tiedä mitä sieniä olet syönyt.

  Viasatilla selostajat ovat työssään hyviä, ja mikä tärkeintä, heiltä löytyy tietotaitoa sekä jääkiekosta itse pelinä että myös KHL:stä liigana. Samaa ei voi sanoa läheskään kaikista NelonenPron selostajista.

  Mielipideasioitahan nämä pitkälti ovat, mutta NelonenPron studioita viime/tällä kaudella seuranneena voin sanoa, että muutos on ollut positiivinen.
   
 16. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Hetkinen! Tikkanenhan on nimenomaan pyörinyt siellä Pelipäivä -studiossa. Vai olenko jotain ymmärtänyt väärin?
   
 17. faro Jäsen

  Lainaus:
  Sinuna kävisin tarkistuttamassa silmät, jos et huomaa kuvanlaadussa eroa tämän päivän ja tiistain ottelun välillä. Aika samanlaista tuo tämän päivän kuvanlaatu on, mitä on tottunut NelonenProlla joillain paikkakunnilla katsomaan.
  Lainaus:
  Kommenttisi, että KHL-pelit näkyisivät kohtuuttoman paskalla kuvalla, on liioittelua, eikä se pidä paikkaansa.
  Lainaus:
  Missä "muussa"?
   
 18. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tällä hetkellä on menossa Prolla Tappara-Pelicans ja voin kertoa, että ero on kuin yöllä ja päivällä. Mutta tätähän et varmasti pysty myöntämään. Viasatin SD tarkkuuttakin huonompi kuva on luultavasti parempi kuin Pron FullHD.

  Lainaus:
  Jos SD kuva tai jopa huonompi ei ole nykyaikana kohtuuttoman paskaa niin mikä on?

  Lainaus:
  1. Kuvan laatu. Mielestäni tärkein asia kun ottelua katson tv:n välityksellä.
  2. Kameroiden sijoittelu
  3. Hidastukset
   
 19. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tikkanen on ollut yhdessä Jokeripelissä studiovieraana. Jortikka kahdesti.

  Jalosesta saa paljon enemmän irti kun studiossa on mukana ollut Sihvonen tai Jortikka. Yksinään ollessa välillä ollut aika pliisu. Lisäksi itseäni välillä raivostuttaa se kun erätauolla on joku vieras käymässä niin aina pitää ottaa selostamo mukaan jutusteluun ja sitten sielä hassutellaan jotain todella tärkeää. Ei sitä Mäkisen naamaa mielestäni tarvitsisi kokoajan tuoda esille. Riittää kun hoitaisi sen selostamisen.
   
 20. faro Jäsen

  Lainaus:
  No itsellähän nuo Pron extra-kanavat eivät ole HD:na, joten ehkäpä siksi en näe kuvanlaadussa juuri eroa Viasatin vastaavaan.

  Kyllähän Viasatkin tarjoaa HD-kuvaa Viaplayn muodossa, ja suurin osa KHL-joukkueista myös kykenee lähettämään laadukasta kuvaa. Eikä muuten maksa kuin kympin kuussa.
   
 21. tombraider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Kumpaa kannattaa seurata näin ekaa kertaa KHL:ää katsoessa. Sochi-Dynamo vai Minsk- avangard?
   
 22. Kynäilijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näistä ottaisin Minsk-Omskin, ihan jo Summasen takia.
   
 23. raukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Mitenkäs teiltä onnistuu KHL:n Youtube-kanavalleen laittamien koosteiden ym. katsominen? Minulle tulee joka kerta herjaus "The uploader has not made this video available in your country.", enkä pääse videoita näkemään. Onko videot tosiaan suomalaisilta estetty vai onko vika minussa, ts. luuleeko Youtube syystä tai toisesta että olen jostain muualta kuin Suomesta?

  Esimerkiksi eilisen kooste: https://www.youtube.com/watch?v=5MPIJZJDlyo
   
 24. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Lainaus:
  Sama juttu. Tuolta kun lukee kanavan kommentteja, niin joku tietää kertoa että Viasat ei ole antanut kanavalle lupaa näyttää videoita Suomessa. Syvältä, mutta ei voi mitään.
   
 25. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti tämä HD-laadulle "lähiaikoina" tarkoittaa myös lähiaikoina eikä vuonna 2016. Olen ihmetellyt koko kauden miten voi olla vuonna 2014 vielä näinkin surkeaa kuvaa tarjolla kuin mitä on ollut. Joissain peleissä ihan siedettävä, mutta kun on tottunut HD-laatuun niin tämä SD käy hermolle. Oikeastaan "ihan ok" kuvanlaatu on silloin kun on Jokereilla kotimatsi. Vieraspeleissä pääosin täyttä skeidaa. Olen pariin otteeseen tästä huudellut Viasatin suuntaan, mutta vastakaikua ei ole juurikaan tullut. Ei voi kuin ihmetellä.