Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

KHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana DefenceX, 05.09.2013 klo 00.51.

 1. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Viasat hoitaa kotimatsien tuotannon itse. Vieraspeleissä mennään paikallisten Boristen ja Vladien seteillä. Osassa mestoissa kuvanlaatu on samaa tasoa kuin kotona, mutta vieraissa ollaan paikallisten armoilla eli periferiasta ei saada HD:ta varmaan vielä vuonna 2030:ään. Eikä kuvanlaadun lisäksi kuvaus -standarditkaan ole samaa luokkaa. Hidastukset näytetään miten sattuu yms. Ihan sama onko kyseessä Hockey Finlandin lähettämä Jokerimatsi vai SKA:n matsi joka näkyy paikallisilla kanavilla. Paketistasi olisit tuskin valmis tuplaa maksamaan, jotta monikymmenpäinen Viasat tuotantotiimi reissaisi pitkin siperiaa ja saisit SD:n tilalle jotain muuta? Tästä tuppukylien kuvanlaadusta on kyllä keskustelua käyty aiemminkin ja Mäkinen on monesti selostuksissa pahoitellut kuvan huonoa tasoa, kun noita matseja on kohdalle sattunut. Et ole ongelmasi kanssa yksin, mutta asialle ei mahda mitään. Kyllä se HD tuo melkoisen katselunautinnon ja itse tuleekin valittua esim. NHL matseja sen mukaan mikä näkyy HD:na, sen sijaan että valitsisi mielenkiintoisimman ottelun. Näillä mennään....
   
 2. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tämä on helposti kierrettävissä. Verkko on pullollaan ilmaisia proxy-palveluita, joiden kautta voit kierrättää selailusi ulkomaiden kautta. Esimerkiksi https://www.filterbypass.me/ tuntuisi toimivan hyvin tuon videon kanssa. Eli surffailet tohon osoitteeseen ja siellä olevaan kenttään toi youtube-linkki.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Mitäs mitäs, toisella foorumilla kerrottu jostain Roman Rotenbergin haastattelusta (hfboards.com), jossa muun (pitkän jutun) ohella on ilmeisesti tyytymätön KHL:n näkyvyyteen Suomessa. Vaikka toki on itsestään selvää, että KHL jää Liigalle jalkoihin, televisio osuuksissa, niin Roman antaisi ymmärtää, että myös ilmeisesti CHL olisi KHL:llä edellä? Jos tämä on täyttä faktaa, niin kyllä ainakin minut yllättää, kun toinen kilpailu on kuitenkin turnaus muotoinen ja toista pelataan lähes keskeytyksettä, syyskuusta huhtikuuhun. Tosin jutussa Roman ilmeisesti väittää, että Liiga ja CHL olisi ilmaiskanavilla siinä, missä KHL maksumuurin takana. Toki Liiga näyttää aina sen "kuukauden pelin" mutta niinhän on käsittääkseni myös KHL:n osalta. Meinaa itse olen mielestäni kaksi peliä nähnyt KHL kiekkoa, tällä kaudella ilmaiseksi. Vai voiko olla, että Romanille olisi jostain syystä kantautunut väärää tietoa?
   
 4. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Menee samaan kategoriaan kuin Romanin Selänne-puheet Venäjän medialle.

  Sen olen tässä 1,5 vuoden aikana ainakin itäisestä mediakentästä oppinut, että painettuun sanaan ei tarvitse suhtautua edes sillä vakavuudella, mitä kotimaisiin iltapäivälehtiin. Faktan poikasia voi haistella seasta, mutta suorilta käsin ei kannata uskoa mitään (ja ne totuudetkin saattavat muuttua muutaman kuukauden päästä).
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Voihan se noinkin olla, mutta Selänne puheissa oli selkeä tavoite nostaa KHL:n mielenkiintoa. Tässä jutussa, juuri tuolta Suomen tv markkinoiden osalta, ei vaikuta "nostattavalta" jutulta. Ja tokihan kyse voi olla myös siitäkin, että google kääntäjä kääntää tuon jutun vaan jotenkin huonosti, mutta jos tilanne on tosiaan se, että KHL jää kakkoseksi jopa mestareiden liigalle, niin miksi ihmeessä KHL:n mies sen myöntää? Mikä ihmeen motiivi tässä on takana? Tuntuisi myös olevan jonkin asteista sormella osoittelua (sikäli, kuin käännös tosiaan olisi suhteellisen oikea) Jokereiden toimiston suuntaan. Tällainen toiminta olisi tietyllä tavalla helpompi ymmärtää juuri näitä Slovaneita ja Medvechakkeja vastaan, että ikäänkuin pedattaisiin ensi kesän suursiivousta, mutta Jokerithan on useampaan otteeseen todettu, venäläisten suulla, mallijoukkueeksi ulkomailta.

  Baituvei, mites pitkä sopimus Viasatin kanssa on? Meinaa nyt kun jalkapallon mestareiden liigaki lähtee yleltä, niin olisiko heillä varaa kieltäytyä, jos KHL tarjoaisi kiekkoa ilmaiseksi? Tietenkin Jokerit pysyis rahakkaan sopimuksen takana viasatilla, mutta ylellähän voisi esittää vaikka top-7 joukkueiden pelejä, lukuunottamatta Jokereita.
   
 6. faro Jäsen

  Lainaus:
  Mistä?
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  En sitten tiedä, onko ollut valtakunnallisesti jaossa, mutta itse asun siis DNA Welho taloudessa ja ainakin kahdesti on viasat hockey finland kanava avattu vapaaseen katseluun, Jokereiden pelin ajaksi.

  Edit. en nyt muista päiviä, mutta DNA welhon facebook sivuilta, molemmilla kerroilla muistaakseni asian bongasin, eli sieltä tutkailemalla varmaan saa päivät selville. Toinen peleistä oli muistaakseni Dinamo Riga vastaan vieraissa.
   
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Jos löytyy DNA:lta matka-tv -palvelu tai katselukortti, niin kerran kuussa näytetään ns. kuukauden ottelu eli Jokereiden KHL-matsi. DNA:n matka-tv -palvelun saa käyttöön 6kk ajaksi veloituksetta jos on mikä tahansa DNA:n palvelu olemassa, eli laajakaista, mokkula, liittymä tai tv-paketti.
   
 9. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Nyt näyttäs löytyvän ainakin Oulussa DNA:n kaapelista toi Viasat Hockey Finland HD kanavakin, paikka 464. Tästä jättipeukku vaikka oishan toi ny aikasemmin pitäny saaha ilmoille...
   
 10. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ihan tiedoksi tännekin, jos ei vielä tietoa ole, että viikonlopun ajan viasat ilmeisesti ilmaiseksi näkyvissä. Eli ainakin kaksi KHL peliä pääsisi taas seuraamaan ilmaiseksi. Viasatin tiedote. Teemun tribuuttiki olisi ilmeisesti katseltavissa..
   
 11. huutosyöttelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Muuten ihan mielenkiintoista nähdä KHL:ää viasatilta, mutta perhana et ärsyttää kun tää selostaja ei osaa edes ton venäläisjoukkueen nimeä sanoa. Kaikki muut puhuu Severstalista mut selostaja hokee jatkuvasti SeverstRalia.
   
 12. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Osaako joku jelppailla voi olenko ainoa seuraavan ongelman kanssa painiva. Koko kausi on antenni taloudessa katseltu Viasatilta Jokerit pelejä, mutta nyt viikonlopusta alkaen heittää töllö välillä herjauksen, että salattu ohjelma. Kortti on paikoillaan ja mitään muutoksia en ole tehnyt. Yleensä vielä auttaa, että jos töllön sulkee ja avaa uudelleen niin johan taas näkyy. Mahtaako olla täällä päässä jokin kosketusongelma vai onko tiedossa että Viasat olisi tehnyt muutoksia antenni lähetyksiin ?
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Kokeile asentaa kanavat uudestaan töllöön. Vaikuttaa vähän siltä, että kanavan salattomaksi tekeminen viikonloppuna sai kortin temppuilemaan.
   
 14. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kiitti. Näin toimin ja ainakin toistaiseksi no problem. Näin hyvin Jokerien taiston desantteja vastaan ;)
   
 15. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Waat?? Milloinkahan Elisa päättää päätyä samaan? En ole kuullutkaan tuosta, että VHF saisi HD:lla...

  Edit. Tällainen löytyi kun käytti Googlea:

  Viasat Hockey Finland HD -kanava tuo NHL:n ja KHL:n teräväpiirtona suomalaisille
  Lehdistötiedotteet • 2015-01-09 16:10 EET
  Viasat Hockey Finland –jääkiekkokanava on aloittanut teräväpiirtolähetykset Elisan kaapeli-tv ja IPTV-verkossa sekä DNA:n kaapeli- ja antenniverkossa. Jo aiemmin Viasat Hockey Finlandin suorat lähetykset ovat olleet katsottavissa teräväpiirtona Viaplay –palvelun kautta.

  (Nuo linkit menee Viasatin sivuille)
   
 16. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvin pelitti eilisessä pelissä tuo hd-kanava elisa viihteen kautta. Ehdoton plussa tästä!
   
 17. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 18. Fat Jesus Jäsen

  onko KHL:n matseille joku joku oma App iPadille vainkatsotaanko ne khl:n sivujen kautta?
  Ainakaan KHL-app mistä pystyy tuloksia seurailee ei näytä pelejä?
   
 19. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onko jollain tiedossa jotain tarjousta tohon viaplay-palveluun?
   
 20. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Sasu Hovi oli näemmä KHL-studiossa Slovan-pelissä. Mitähän mahtoi kertoa oman peliuransa jatkosta?
   
 21. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ohi on. Uudet haasteet siviilipuolella.
   
 22. Fat Jesus Jäsen

  Minsk-Jokerit ei näy KHL:n sivujen kautta vai enkö vaan osaa?
   
 23. Fat Jesus Jäsen

  Lainaus:
  Itsellä näyttäs tän päivän (=perjantai) Jokerit-Minsk ihan normaalisti olevan tuolla ja laskuri näyttää pelin alkuun aikaa.

  Toivottavasti näyttää myös pelit Minskistäkin.
   
 24. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Laitoin tästä jo toiseenkin viestiketjuun, mutta pistetään nyt tännekin.

  Nyt on siis käynyt niin että olen Ranskassa ja kaksi ensimmäistä matsia olisi aivan pakko nähdä.

  Mojova palkkio luvassa sille joka lähettää yksityisviestinä toimivat ja selkeät ohjeet sille, miten pystyn käyttämään omaa Viaplaytani täältä käsin. Vastaus lienee jotain proxya yms mutta mikä toimii varmuudella? Hotellilla ihan asiallinen WLAN joten pitäisi onnistua. Jos jollain näkemystä niin nöyrin pyyntö yksityisviestille!

  Toisena vaihtoehtona varmaan KHL:n sivut ja sieltä streamin ostaminen - onko kokemuksia toimiiko tämä palvelu teknisesti laadukkaasti ja onko siinä jokin sietämätön sloboselostus vai tuleeko tuolla toimeen paremman puutteessa?
   
 25. jeani Jäsen