Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Uskottava seura? Siltä se ehkä vaikuttaa ensivilkaisulta, mutta jos hiemankin perehtyy niin uskottavuus on kaukana.

  Seura ei pysty elättämään itseään. Yhtiön liikevaihto on tippunut tasaisesti. Seuraa on vedetty tuomareiden toimesta ahteriin. Jengi myy mystisesti maalipyssyn oikeudet omistajan toiselle joukkueelle ex-maalipyssyn noustessa maitojunaan Pohjois-Amerikassa. Seura, jolla on palkat maksamatta. Edit. Lisätään vielä vuoden tulokas -valinta listaan.

  Liigasta ei näin uskottaa jengiä taida löytyäkkään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2018 klo 17.26
 2. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  No miks sä sitten täällä roikut? Mee hakemaan liigasta joku joukkue jota kannattaa.
   
 3. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Kerron mielipiteitäni ja näkemyksiäni sekä Jokerien nykytilasta että KHL:stä. Onko siinä jotain väärää?

  Olipa omituinen kirjoitus sinulta.
   
 4. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Se alkaa vaan käymään hermoille ku sama levy pyörii viestistä toiseen ilman että mitään uutta tulee mihinkään keskusteluun. Et ole ainoa joka tätä harrastaa eikä ollu tarkotus teikäläistä nostaa tikunnokkaan mutta satuot olemaan viimesin postaaja.

  Eiköhän kaikki täälläpyörivät tiedä ja tiedosta viestissäsi mainitut asiat, se ettei niistä puhu joka ainoassa viestissään ei tarkota että niitä ei ymmärrä. Mutta mitä järkeä on jauhaa samaa kulunutta virttä viesti toisensa jälkeen? Mielipiteesi on tullut selväksi.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Minusta @DonTirri voisi lopettaa moderoinnin, koska @Kaljuenkeli kirjoittaa asiaa. Kun rauhoitut huomaat ehkä, että ei ole Kaljun vika, jos KHL tarjoaa viikosta toiseen säälittäviä uutisia ja Putinin kavereiden mielivaltaa. Näitä käsitellään Venäjän mediassa huomattavasti tiukemmin kuin mitä me KHL-kriittiset nostamme esille Suomessa. Se on selvä, että vaikkapa Jokerien tuleva kokoonpano tms ketjussa käsitellään tulevaa kokoonpanoa. Mutta KHL:n pelin ulkopuolisissa asioissa käsitellään KHL:n pelin ulkopuolisia asioita.

  Vapaasti. Jos vapaus käsitellä ei miellytä, muuta Pohjois-Koreaan.

  Varsinkin kun käsittely on hyvin softia verrattuna Venäjällä tapahtuvaan käsittelyyn. Joka kerta kun jotain nousee esille, tulee täyslaidallinen. Rotenberg ja kumppanit ovat todella inhottuja ja tämä myös näkyy Venäjällä. On outoa, että Suomessa vaaditaan karmeuksista kertovan kirjoittelun lopettamista. Enää ei voi sanoa teille pro khl -faneille, että menkää Venäjälle, kun ne tuskin ottaisivat noin puhdasoppisia edes vastaan.

  Tylyä tekstiä, mutta vituttaa nämä pro khl fanit, jotka estävät älyllisen keskustelun KHL:n ongelmista.
   
 6. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Järki on siinä, että jos kritiikkiä ei enää esitetä tai epäkohtia ei nosteta esiin niin alistuu ja hyväksyy tilanteen. Ilman naisasialiikettä naiset olisivat huomattavasti heikommassa asemassa, ilman kritiikkiä homoseksuaalisuus olisi edelleen rikos jne.

  Jatkan edelleenkin valitsemallani tiellä.
   
 7. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Ja venäjällä, jonka mielikuvia Jokerit pyrkii edistämään omalla osallistumisellaan kyseisen maan kiekkoliigaan on edelleen mm. voimassaolevia kokoontumis- ja sananvapautta rajoittavia lakeja homoseksuaalisuutta vastaan.

  DonTirrin itsemoderoinnista pistetty raporttia modeille. Näköjään sananvapaus on jo liikaa osalle venäläistyneistä KHL-faneista.

  PS. Olisi mielenkiintoista seurata jos eräs 2000-luvulla Jokereissa taituroinut Pohjois-Amerikkalainen hyökkääjä olisi vielä mukana ja osa joukkuetta, että millaisiin toimiin Jokerien nykyinen kotisarja ryhtyisi, kun seurassa pelaisi homo. Sairaan maan valitsivat, ei pysty käsittämään.
   
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Voi nyt herranpieksut, itsemoderointia? Se että ei jaksa lukea samaa virttä joka ei muutu mihinkään viikko toisensa jälkeen? Sillä että kyseinen alkaa vituttamaan allekirjoittanutta ei ole mitään tekemistä venäläistymisen kanssa, aivan samalla tavalla reagoin Sakon viimekesäiseen NiemiSalminenHishon-jankutukseen.
  Mutta jos kerran ruvetaan sääntöjä viilaamaan siten että minä itsemoderoin niin voisin jäähyn uhallakin muistuttaa ihmisiä nelossäännöstä. "Kirjoitetuilta viesteiltä odotetaan jotain uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen" (boldaus oma). Saman rikkinäisen levyn pyörittäminem ei tuo mitään uutta aiheeseen.
   
 9. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Ihmettelen muuten suuresti, jos Suomalaiset suuryritykset (Finnair, VR yms) suostuvat vielä jatkossa tekemään minkäänlaista yhteistyötä Jokereiden kanssa. Pakotelistoilla olevat omistajat ja maksamattomat palkat tuskin ovat kovin hyvää pr:ää yhteistyökumppaneille ja tuon kokoluokan puljut ovat tunnetusti tarkkoja maineestaan.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Se on sun oma väärä tulkintasi, että tässä pyöritettäisiin jotain samaa vanhaa levyä! Todellisuudessa tämä keskustelu lähti käyntiin uutisesta. Se, että teemat pysyvät samoina on täysin eri asia, ja jos et pysty sitä kestämään niin voivoi.
   
 11. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Kaikella hyvällä, niin ei muutaman nimimerkin jatkoaika-kirjoittelusta synny myrskyä edes vesilasiin. Harmittaa lähinnä, että samoja asioita käydään lukuisissa eri ketjuissa läpi jolloin kaikki muu sisältö jää muutaman kirjottajan floodin peittoon. Ignore on toki yksi keino, mutta joskus nämäkin kaverit onnistuvat kirjoittamaan muista aiheista.
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Eikös tämä ole toiminut varsin hyvin viime viikot? Jokerien joukkuetta kasaavat ne, joita asia kiinnostaa. Esim minä en ole niihin ketjuihin kirjoittanut mitään. Enkä kirjoita. Vastaavasti KHL:n pelin ulkopuolisia asioita pohtivat ne, joita Jokerien joukkue ei KHL:ssä kiinnosta, mutta KHL:stä irtoaminen kiinnostaa. Samoin KHL:ään liittyvät väärinkäytökset, kusetukset, talous ja muu venäläinen meno.
   
 13. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On se nyt taas perkele.

  1) Ketju on "KHL - pelin ulkopuolisista asioista"
  2) IL tarjoaa hyvän ja taustoittavan uutisen Jokereiden tosiallisista vallankäyttäjistä ja heidän suhmuroinneistaan, eli KHL:n pelin ul

  Ja siitä ei saisi tässä nimenomaisessa ketjussa keskustella, koska "levy ei vaihdu". No ei kai se nyt vaihdu, kun nuo ihmiset omalla toiminnallaan antavat koko ajan lisää ja lisää spekuloitavaa ja hämmästeltävää.

  Ehkä pro-khl siiven olisi helpompi vain pistää tämä (ja Jokeriosion khl-ongelmia) käsittelevät ketjut itse ignoreen tai jättää lukematta. Khl on läpimätä sarja ja se kuuluu tuoda esille. Länsimaiseen tapaan ei nykypäivänä kuulu ongelmista vaikeneminen.
   
 14. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Enhän minä nyt Jatkoaikakirjoittelua vertaa vakavissani naisasialiikkeeseen tai vastaavaan. Lähinnä se on periaatteellista vastustusta ja osa pienen ihmisen vastarinnasta. Saattaahan se toki olla, että kriittinenkin katsonta on muuttanut jonkun käsitystä KHL:n vaikutuksesta Jokerehin tai saanut hänet edes pohtimaan asiaa.
   
 15. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Jossain lehtiartikkelissa oli hyvää juttua siitä, kuinka Lev Praha ajettiin venäläisen rahan toimesta konkurssiin sen jälkeen kun nämä olivat vastoin ennakkokäsikirjoitusta raivanneet tiensä KHL:n vinaaleihin. Dinamo Minskistä ja Dinamo Riigasta ja tuskin Barys Astanastakaan on taistelemaan Kohelon finaalipaikasta, mutta ainakin teoriassa Jokereiden ja Slovanin pitäisi siihen kyetä. Jos näin sitten sattuisi käymään, niin luulenpa vain että samat venäläiset rahoittajatahot vetäisivät Jokerienkin hengityskoneesta töpselit irti. Ulkomaisten seurojen rooli on olla pönkittämässä Venäjän suuruutta eikä suinkaan varastamassa glooriaa. Urheilullisuus on KHL-bisneksestä aikalailla kaukana.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuohan olisi sitten suorastaan jättipotti. Jokerit voittaisi KHL:n mestaruuden ja pääsisi irtautumaan liigasta mestarina ja palaamaan takaisin kotimaan Liigaan. En usko, että monikaan fani täällä olisi tuota vastaan.
   
 17. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Siitä vain pitäisi muutama juttu hoitaa alta pois. Kuten saada organisaatio kasaan vanhan mentyä konkkaan, järjestettävä halliasiat kuntoon ja vastaavat. Voi olla muutenkin vaikea saada kasaan uskottavaa organisaatiota, kun taustalla roihuaa vielä vanhat velkaiset rauniot ja konkurssipesä kävisi oikeutta vähän kaikilla käräjillä.

  Haluaisin kyllä olla kärpäsenä katossa, kun vaikka nyt Hjallis tuon skenaarion kanssa neuvottelisi Liigalisenssistä. "Joo kyllä se Roman vuokraa meille hallin hyvillä ehdoilla ja jollain aikavälillä kaupunki järkkää muuhun kaavaillun Nordiksen meille. Ihan peruskuvio on vetää OY konkkaan, perustaa uusi ja lainata taas RY:ltä nimi ja logo, kannattas Ilveksenkin tehä sama. Hei mä voin konsultoida! Ja mitä välii noista entisen OY:n oikeudenkäynneistä, mä myin mun osuuden hei Hakaniemen torilla spurguille. Ne hoitaa tän ja noi median tiedot on ihan bullshittiä. Mikä nekin selittää jotain törkeistä rikoksista kun ei ne mitään tiedä. Tää on ihan hei laillista bisnestä, että velkaa on kymppi tai viiskyt suuntaan jos toiseenkin. Pelaajat saa kyllä palkkansa, Palkkaturva hei korvaa 15200 euroon asti, ei mitään hätää.Toimisto mulla on erittän vahva, palkkasin Jollen. Se soittelee nyt just kaikki maholliset yhteistyötahot läpi, me ollaan jatkuvasti mediassa niin myy varmasti. There is no bad publicity, tänäänkin Jokerit oli Hesarin kannessa mainittuna kun kuvasivat konkurssipesän toimariksi valitun Arskan nukkumassa keskellä oksennustaan Piritorilla. Nii pistäksää vähän lisenssiä tulee, vanhojen hyvien aikojen muistoksi."

  Henkilökohtaisesti olen niin skeptinen Jokerien tulevaisuuden osalta, että seuraavan virallisen sarjapelin suomalaisessa sarjassa uskon Jokerien pelaavan harrasteporukalla jossain rautaliigassa. Ja kun KHL:n toimintaa katselee, niin se saattaa tapahtua ennen kuin seuraavaa KHL-sopparia seuran tarvitsee neuvotella.
   
 18. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Jossei Roman sattuisi vuokraamaan Tölkkiä uudellen synnytetylle Töölön Vesalle (kun Jokerit nimi ja logo jäisivät sinne konkurssipesään ja venäläisomistajien haltuun) niin ehkäpä Makkara-Keisari voisi vuokrata kun ei muutakaan vuokralaista halliinsa saa.
   
 19. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Tämä ei mielestäni ole mahdollista. Ry omistaa logon käyttöoikeuden, ei suinkaan Harkimo tai ryssät. Ry vuokraa logon käyttöoikeutta (ja tämän voisivat jo lopettaa KHL-organisaatiolle).
   
 20. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Olen antanut itseni ymmärtää että tää ei olis ihan noin kiistaton juttu. Kesällä 88 Jokeriklubin Tuki ry myi oikeudet nimeen ja logoon ja Jokeriden edustujoukkueen pyörittämiseen Jokerit Hockey Oy:lle, jossa huseerasivat mm. nykyinen Mr. Tappara Miki Leinonen sekä Kullervo Kammola. Helmikuuhun 1992 tultaessa koko roska oli valmis kaatumaan Harkimon ja de la Chappellen jalkohin ja he haalivat kaikkiaan 75% omistusosuuden yhtiöstä. Käytännössä de la C oli äänetön yhtiömies ja Harkimo piti narut käsissään.
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Nimimerkki Sämpylä89 kertoo jokereiden media ketjussa, että Jokerit pelaisi kaksi peliä Slovan Bratislavaa vastaan Itävallan pääkaupungissa, ensi kaudella. Tosin Bratislavan ja Wienin välimatka on kait joku alle 50km, että voisi kuvitella otteluiden olevan ikäänkuin Slovanin kotiotteluita, kaikesta huolimatta.

  Lainaus:
  Linkki kyseiseen uutiseen, hokey.sk sivustolla.

  Samaiselta sivustolta löytyy myös uutinen siitä, että ilmeisesti Bratislavan kaupunki olisi viemässä Slovania oikeuteen, areenan käyttömaksuista. Mikäli käsitin google kääntäjän kanssa oikein, niin 800 tonnia olisivat pystyssä kaupungille. Voikohan vielä niin hullusti käydä, että Slovanin tuleva kausi vietäisiin loppuun Itävallan puolella?
   
 22. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 23. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Huttusen Sashalla ilmeisesti taas vaikeuksia saada khl:n akkreditointioikeuksia. Kun kirjoittaa liikaa negaa, niin näin käy... Venäjä...
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Championatissa oli juttua, että ilmeisesti neljä joukkuetta siirtyy "suomalaiseen" kaukalo kokoon, ensi kaudeksi. Kaksi joukkuetta pelaa ilmeisesti "NHL" kaukalolla. Sivustolla myös aiheesta äänestys. Google kääntäjän jälkeen vaihtoehdot olivat englanniksi (suluissa tämän hetkinen tilanne 2.8.18 klo 17:55)

  - Great idea, hockey will be more spectacular (23%)
  - Okea, but reduce the area you need throughout the KHL (44%)
  - What a mess? Teams must be on equal terms (22%)
  - This will kill Russian hockey (11%)

  Viimenen vaihtoehto nauratti dramaattisuudessaan siinä määrin, että oli läpällä annettava ääni sille. Suomalainen kaukalo on venäläisen kiekon tuho!