Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Pelimäärähän on ainakin tällä kaudella 56 ottelua runkosarjassa. Tiedä sitten mitä tapahtuu ensi kaudella sen suhteen.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  24 jengiä olisi hyvä niin taso nousee entisestään. Ja mielellään Jokerit tietysti mukana :-)
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Koskas on KHL:n trade deadline? Yritin googlettaa, mutta ei...

  Edit: viime kaudella taisi mennä 25.12 kiinni. Isommat seurat ajoivat uudistusta, että menisi vasta 15.1, mutta en osaa sanoa tästä kaudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2017 klo 13.11
 4. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurrin jossain haastattelussa antaman kommentin mukaan 27.12.
   
 5. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Barys Astana otti hieman kovemmat keinot käyttöön pudotuspelipaikan tavoittelussa.... Jää P.Matikainen ja moottorisaha kakkoseksi.

  Linkki Iltalehden sivuille
   
 6. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Perus firman saunailta :) Yllättävän lapanen on Stas jos he tuolla videolla ovat. Pitänyt jotenkin aina kovanaki karhuna, mutta ihan turistilta näyttää
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 8. Artyukhin Jäsen

 9. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Championat.ru sivustolla olisi tällainen juttu, jossa ilmeisesti siis mietitään vaihtoehtoja mahdollisille seurojen yhdistymisille. Kääntäjällä joutui tavailemaan, mutta ilmeisesti seuraavan vaihtoehdot olivat esillä.

  Vitjaz yhdistyisi Moskovan Dynamon kanssa. Tää olisi varmaan helpoin tapa, koska molemmat olisivat samalta metropoli alueelta ja ilmeisesti Vitjazia sponsoroiva taho on kait jo ilmoittanut lähtevänsä tukemaan Moskovan Dynamon jalkapallopuolta.

  Toinen esitetty vaihtoehto olisi, että Vitjaz yhdistyisi VHL joukkue Dinamo St.Peterburgin kanssa. Tässä skenaariossa ilmeisesti KHL joukkue muuttaisi Pietariin, mikä voisi olla ehkä kaikken paras vaihtoehto, koska vaikka Moskovassa on paljon ihmisiä, niin jääkiekko ei siellä kait sitten loppupeleissä niin kiinnosta, joten paikallisasetelma Pietarissa voisi tuoda lisää sähköä kilpailuun. Tosin mikäli ymmärsin oikein, niin Rothenbergit kait pyörii siellä Dinamo St.Petersburgin takana, eli mitenköhän aito paikallisasetelma sitten oikeasti syntyisi?

  Aikaisemmin on jo esitetty, että Jugra ja Lada yhdistyisivät, mutta kaupungeilla taitaa olla etäisyyttä toista tuhatta kilometriä, joten logistiikka voisi mennä hankalaksi.

  Toinen jo aikaisemmin esillä ollut vaihtoehto olisi, että kauko-idän venäläiset joukkueet yhdistyisivät. Eli Amur Habarovsk ja Admiral Vladivostok. Näillä etäisyyttä olisi "vain" 750 kilometriä, mutta onkohan ne siellä kauko-idässä sitten enemmän tottuneita siihen, että naapuriin on vähän pidempi matka, kuin esim. Pietarin seudulla.

  Ainakin itselle uutena vaihtoehtona tuotiin esiin myös Sevestralin ja Torpedon yhdistyminen. Sevestralia lähimpänä olisivat Pietari ja Jaroslav, mutta näissä paikoissa olisi kait niin suuret joukkueet, ettei kyseeseen tulisi yhdistyminen vaan sulautuminen isompaan. Torpedo olisi sitten ilmeisesti seuraavaksi lähin ja siinä missä Sevestralilla olisi kiekkokoulua yms. niin Torpedolla olisi ilmeisesti tulevaisuus vähän hämärän peitossa, kun tukijoita on taustalta lähtenyt lätkimään, eikä tulevaisuuden rahoituksesta ole täyttä selvyyttä.

  Mutta niinkuin sanottua, kääntäjän kanssa tavailtu tuo juttu, joten virhetulkintojen mahdollisuus on olemassa.
   
 10. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  En toivo Pietariin toista joukkuetta. Tai jos sellainen tulee niin taustatahot pitää olla selkeästi erillään SKA:n porukasta. SKA:ta pitäisi lähteä kunnolla haastamaan.

  Sitä paitsi jääkiekko taitaa olla Pietarissa aika kovassa huudossa nykyään (joka peli loppuunmyyty, kaupungissa näkyy SKA todella vahvasti), niin en usko että fanipohjaa löytyisi uudelle joukkueelle. Ainakaan ihan heti.

  Loistavaa kerrassaan jos noita kaukoidän joukkueita laitettaisiin yhteen. Kiinaan toki voi panostaa vielä mutta sinnekin pitäisi saada oma liiga jossain vaiheessa. Kasvupotentiaalia siellä on urheilulle ylipäätään ihan valtavasti ja jääkiekon pitää olla ensimmäisenä markkinoimassa lajiaan sinne.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 22.11
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No mutta siellä Pietarin alueellahan asuu saman verran jengiä, kuin Suomessa yhteensä. Eli kyllä sitä populaa pitäisi riittää kahdellekin joukkueelle ja vaikka tässä asiassa suomalainen vastaisi kymmentä pietarilaista, niin sehän olisi silti vielä Stadin verran jengiä ja kyllähän täälläkin kahdelle joukkueelle riittää kannattajia.

  Ja voihan siinä olla ehkä hyväkin puoli, jos omistajat ovat samat. Sehän teoria tasolla mahdollistaisi tilanteen, jossa molemmille annettaisiin samanlainen taloudellinen selkänoja ja sitten annettaisiin aidon kilpailun ratkaista voittaja. Tosin mitä tuota KHL:n touhua on seurannu, niin huonoon suuntaan ovat menossa. Vielä jokunen vuosi sitten siellä oli tyyliin seitsemän suurta (SKA, ZSKA, D. Moskova, Ak Bars, Magnitogorsk, Omsk ja UFA) ja nythän se alkaa näyttämään siltä, että koko valtion kiekkovoima kerätään SKA:n taakse ja ZSKA on sitten ainoa, joka pystyy edes jonkin verran haastamaan.

  On kyl kaikkinensa ihmeellinen tuo venäläisten käsittämätön tarve kontrolloida jopa maan sisällä, kuka voittaa. Eihän siitä voi syntyä mitään hyvää, verrattuna edes suht vapaaseen kilpailuun. Mutta toisaalta tätä on varmaan vaikea selittää venäläisille, kun punakone kuitenkin jylläsi kansainvälisillä kentillä niin ylivoimaisesti aikoinaan, samankaltaisen järjestelmän pohjalta.
   
 12. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  KHL:n tärkein yksittäinen rahoittaja on alusta asti ollut valtion kaasumonopoli Gazprom. Esimerkiksi SKA:n budjetista valtaosa tulee suoraan Gazpromilta.

  Euroopalla on ollut (Yhdysvaltojen painostuksesta) ollut pitkään pyrkimys irtaantua riippuvuudesta Gazpromin kaasuun, mutta Bloombergin toissapäiväisen jutun perusteella suunta on kokonaan toinen: Russia to Rescue as Europe Draws More Gas in Siberian Chill - Bloomberg

  Lainaus:
  Euroopan myynti on käytännössä se, mistä Gazprom saa tulonsa, koska kotimarkkinoilla myyty kaasu myydään subventoituun hintaan. Vuonna 2017 Gazprom teki kaikkien aikojen ennätyksen Eurooppaan myydyn kaasun määrän osalta, ja tänä vuonna Gazprom tullee myymään kaasua Eurooppaan vielä suuremmalla volyymilla. Lisäksi kun myös kaasun hinta on kasvussa, tietää se yhtiön vakavaraisuudelle ja kannattavuudelle hyvää.

  Bloombergin jutun mukaan myös Venäjään hyvin vihamielisesti suhtautuva Britannia on aloittanut maakaasun ostot Venäjältä. Britanniaan ei kulje kaasuputkia Venäjältä, mutta Britannia ostaa tankkereilla kuljetettavaa nesteytettya maakaasua, jota tuotetaan vasta valmistuneella Jamalin niemimaan tuotantolaitoksella. Britannia on ollut yksi niistä maista, jotka ovat kaikista vahvimmin puhuneet kaasuriippuvuuden vähentämisestä Venäjään, mutta nyt se itse on aloittanut ostamaan venäläistä kaasua. Britannian oma Pohjanmeren kaasutuotantohan on vaikeuksissa kenttien ehtymisen takia ja myös Norjan tuotanto on viime aikoina kärsinyt teknisistä ongelmista, mikä on pakottanut Britannian kääntymään Venäjän puoleen.

  Eli näillä näkymin SKA:n ja monen muun seuran rahoitus ei ole vaarassa loppua, vaikka moni sitä ehkä odotti ja jopa toivoi pakotteiden ja energian hinnan romahtamisen myötä.
   
 13. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  https://instagram.com/p/Bgdl-4DnXou/ (instagram)

  Eikös sitä sanota että politiikkaa ja urheilua ei pitäisi sekoittaa. Siellä on rotat käyneet äänestämässä ja Roman pukeutunut jopa ihan armeijan takkiin. Ja tämä on jaettu jääkiekkojoukkue SKA:n instagramiin.

  Veikkauksia, kuka voittaa vaalit?
   
 14. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Ensimmäisessä kuvassa on Pavel Datsjuk äänestämässä. Hyvä tietää että mies onkin rotta. Lätkeskenessä on pyörinyt paljon väärää tietoa jonka mukaan kyseessä olisi taitava ja hankala vastustaja muttä myös herrasmiespelaaja. Hienoa että korjasit nämä väärät tiedot.
   
 15. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Nojoo sen verran voidaan ottaa takaisin että Pavel on poikkeuksellinen venäläinen urheilija. En itseasiassa tiedä miten Datsyuk suhtautuu politiikkaan Venäjällä, koska on jopa peliuran aikana suorittanut urheilujohtamisen tutkinnon kotikaupungissaan Jekaterinburgissa, Uralin yliopistossa. Fiksu kaveri kyseessä ja nöyryys on se mikä tulee hänestä ensimmäisenä mieleen.

  Esim. olympialaisten juhlallisuuksissa kaikki urheilijat olivat näyttävästi Putinin takana. #PutinTeam näyttää olevan somessa aika suosittu tunniste ja juurikin urheilijat sitä käyttävät. Kuten tässä ketjussakin on jo niin monesti mainittu että urheilutähdet ovat vaan Putinin maskotteja. Mutta kiva olisi vaikka Pavelilta tietää hänen oikea mielipide näihin asioihin.
   
 16. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jokainen voi laittaa venäläisen urheilijan hatun päähän ja miettiä onko kannattavampaa kannattaa vai vastustaa? Voi olla että jälkimmäisen valinnan kohdalla matka ryysyihin on kohtuullisen varma.
   
 17. Artyukhin Jäsen

  Pakkohan on olla Vladun maskottina koska se kuuluu työnkuvaan, Putinin etuja ajetaan kaikkialla venäjällä koska mies ohjaa nukketeatteria.
   
 18. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Toisaalta paveldatsyukit ja iljakovaltshukit (nimet vain yleisellä tasolla, ei viittaa suoraan pelaajiin nimeltä) voisivat halutessaan olla myös Putinin kriitikoita. Niin isoja staroja tämän tason urheilijat kuitenkin ovat.

  Muistetaan myös Ovechkinin suurisuiset lsusunnot aikoinaan että häntä ei mikään saa jäämään pois olympiaturnauksesta. No miten sitten kävi, ei ollut Putinin klaani määräämässä ja pelit jatkuivat olympiaturnauksen ajan Capsin riveissä ilman mutinoita. Olisiko Ovechkin kuitenkin se Venäjän supertähdistä joka pelaisi nimen omaan maalleen, ei sen johtajalle?
   
 19. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Jos liian iso ja tunnettu nimi lähtee vääriä kavereita kritisoimaan, niin ikäviä asioita voi tapahtua. Ei paljoa lämmitä, kun sattumalta dopingtestin jälkeen verestä paljastuu anabolisten lisäksi raskaus, tsetseeniterroristi parta väpättäen kantaa kämpän kellariin vahingossa sokerisäkin sijaan jotain räjähtävämpää tai miliisi löytää velipojan autosta kilon heroiinia ja kuolleita vauvoja. Jokunen saattaa myös muistaa tapaukset, kuten Tverdovskin vanhempien kidnappaus ja Zhitnikiltä suojelurahojen kiristyksen Floridassa. Mafian piikkiin toki nuo menivät, mutta ehkä tuossa ympäristössä ihan mielellään pitää turpansa kiinni tietyistä asioista, hymyilee nätisti kuvissa tiettyjen henkilöiden kanssa ja nostaa miljoonien eurojen edestä liksaa aavistuksen turvallisemmin mielin. Aina kun ei edes toisella mantereella asuminen tuo turvaa ja kotimaassa on kuitenkin joukko läheisiä.
   
 20. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Aivan totta.

  Koska modet vihaavat samaa mieltä olevia viestejä niin totean että noin yleensä ottaen Putinilla on liian pieni kypärä ja se rökäle ei edes käytä silmäsuojaa. Varmaan sen takia että ei ole kyllin hyvätapaista kiillottamaan sitä pelin siimellyksessä. Tämä riittänee ketjun aiheeseen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 01.20
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
 22. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Politiikkaa ja urheilua on sekoitettu ennenkin keskenään: PSG on näet Qatarille vähän kuin KHL on Venäjälle eli mainio työkalu mielikuvien luomiseen ja muovaamiseen. Itseäni nämä poliittiset elementit eivät sinänsä haittaa koska mieluummin katson kovempilaatuisia KHL pelejä (toki heittopussejakin on) kuin liigan kaverikiekkoa. Sama tuohon potkupalloon mutta siitä ei enempää koska väärä forum.
   
 23. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Vahvaa itsepetostakin ilmassa. PSG pelaa Ranskan sarjassa, ja harva tietää sen omistuspohjasta. Chelsea pelaa Premierissä, eikä Chelsea ole mainio työkalu Venäjän mielikuvien luomiseen ja muovaamiseen.

  Venäjän KHL on Putinin luomus ja KHL:n tehtävä on palvellla ensisijaisesti Putinin tavoitteita.