Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Cobol: olet luonnollisesti oikeutettu mielipiteeseesi - kuten minäkin.

  Se että urheilua on käytetty poliittisiin päämääriin ei tarkoita sitä, että näin tehtäisiin aina kun joukkueen omistaa joku tietty poliittisesti latautunut / poliittisiia piirejä lähellä oleva taho. Itse en maininnut Chelseasta mitään viestissäni, mutta kun sen nyt kuitenkin otit esiin niin tuossahan onkin hyvä erotus näiden kolmen suhteen: KHL & PSG ovat "valtiollisten" tahojen omistuksessa / luomuksia / rahoittamia kun taas Abramovich on "yksityishenkilö." Tämä on melko iso ero mielestäni.

  Lisäksi kyllä se PSG:n omistus on melko laajasti tiedossa mutta varmasti löytyy ihmisiä jotka eivät tästä ole tietoisia. Mutta niinhän se menee, että miljoona valkoista hanhea ei todista kaikkien hanhien olevan valkoisia...

  Koska olemme selkeästi eri mieltä niin ehkä kannattaa vaan todeta ns. let's agree to disagree eikä lähdetä tästä järmäämään sen enempää. Sopisiko tämä sinulle Cobol?
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Näin teemme @119 joskaan en huomaa meidän olevan erimielisiä KHL:n suhteen. Ainoastaan siitä, voiko Ranskassa ja ranskalaisessa sarjassa pelaavaa PSG:n verrata suoraan KHL:ään.
   
 3. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  @Cobol näin teemme. Mielestäni voi helpostikin verrata koska tarkoitusperät ovat pitkälti samoja.

  Mutta jatkakoon joku muu tästä eteenpäin :)
   
 4. faro Jäsen

 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Siellä jaellaan kiitosta KHL:n perustajalle eli Vladimir Putinille. Varmaan oli pakko, jotta sai luvan lähteä hengissä takaisin isoon liigaan.
   
 6. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Kiinnostaisi tietää, että onko suomalaisilta pelaajilta kyselty kiinnostusta kaksoiskansalaisuuteen ja täten edustamaan esim. Kazakstania?
  Oikeastaan, keitä suomalaisia Barys Astanassa on edes vuosien varrella pelannut?
   
 7. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Teemu Lassila kaudella 2012-13 ja Ari Ahonen kaudella 2013-14.
   
 8. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Tottakai ne saa lähteä esim kahdeksi vuodeksi, jonka jälkeen taas uus iso comeback-hype.
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Twitterissä tuli vastaan että Moskovan CSKA pääsee vihdoin tuosta betoni bunkkerista pois ja siirtyy pelaamaan jo ensi kaudeksi kotiottelunsa VTB-Jääpalatsiin.
   
 10. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  KHL:ään tulee ens kaudelle NHL:stä tutut siniviivakamerat helpottaakseen paitsiohaastoja

  Ens kaudella myös pelataan KHL pelejä ainakin Viennassa ja Zurichissa
   
 11. Nadchal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän muuten lisättynä kun en muista palstalla mainittaneen että kaksi Jokereiden kotiotteluista pelataan todennäköisesti Tallinnassa 26.10 ja 28.10. Näin kerrotaan Jokereiden kotisivuilla Uuden kauden kausikortit nyt myynnissä! | Jokerit.com
   
 12. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
 13. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oli joo mielenkiintoinen toteamus, sillä ei pidä ihan paikkansa tuossa muodossa. Kyllä siellä rahaa liikkuu.

  Mutta Rotta on Rotta ei sille mitään voi. Hyvä vaan jos Venäjälläkin kyllästytään tuon narsistin oksettavaan sekoiluun.
   
 15. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Tätä juuri tarkoitin, että kyllä Rotta pystyy sen Pulun sieltä Minskistä tarvittaessa hankkimaan vaikka oikeudet siellä edelleen olisikin. Kait tuota Dynamoakin osittain venäläisellä rahalla pyöritetään...joten.
   
 16. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Siinähän todettiinkin, että yleensä kyseessä on muodollisuus. SKA taisi Moseksesta maksaa pari miljoonaa, mutta siinähän Rotenberg siirsi rahaa oikeasta taskusta vasempaan. Muistaakseni huhuttiin myös, että se pari miljoonaa otettiin pois sitten kauden jälkeisestä rahoituksesta, mutta nämä on näitä.

  IL vetosi KHL-lähteisiinsä. Mikä sun asema on? Onko sulla ensikäden tietoa vai huhuja ja uskomuksia sun väitteiden takana?
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Höpö höpö. Moseksen 2 miljoonaa on niin vahva palstahuhu, joka perustuu täysin virheelliseen tietoo , että luulin jengin jo unohtaneen sen. Ei todellakaan maksettu mitää lähellekkään kahta miljoonaa. Ja mitään ei ole otettu pois rahoituksesta; sen varmistaa näiden toimijoiden välinen rahoitussopimus. En tiedä mistä olet tällaista kuullut. Höpöhöpö-kamaa.

  Mun "asemalla" nyt en lähde spekuloimaan tai keulimaan. IL:n lähteet ovat sinänsä oikeassa, että joissain tapauksissa oikeuksista on luovuttu hyvin pientä korvausta vastaan. Yleensä näissä on vaan samalla tehty joku muu treidi tai muut pelaajaoikeudet ovat vaihtaneet omistajaa samalla.

  IL ei varsinaisesti ottanut kantaa tähän huhuun kertoessaan, että joskus on liikkunut hyvin pieniä rahasummia. En tarkalleen tiedä paljonko rahaa on liikkunut, uskon että jonkin verran. Joka tapauksessa röyhkeää toimintaa Rotalta.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2018 klo 09.47
 18. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ainakin pelin taso on hyvää hei.

  Tällein sivustakatsojalle Rotenbergin touhussa ei ole mitään ihmeellistä. Kyseessä on kuitenkin Venäjän liiga ja Venäjällä säännöt ovat erilaiset kuin muualla. Vähän kaikessa.
   
 19. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Näköjään ne tietää jotka tietää... :)

  Pitääpä katsoa, näkyykö Jokerien tuloslaskelmassa ja taseessa mitään Moseksen siirron jälkeen, josta saisi täysi amatööri jotain hajua pelaajaoikeuden arvosta ja siitä saadusta korvauksesta.

  Voihan tää tietty olla taas jotain tuloslaskelman ulkopuolista tuloa.
   
 20. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Palstatotuus on se, että meni rintataskusta perstaskuun. Vaikka kyseessä on valistunut arvaus, niin tuskin se ihan metsään menee. Jännä kyllä, että KHL ei itse katso ongelmaksi tuota Rotan triplaroolia KHL:ssä. Onkohan venäläisillä jotain paikallista jatkoaikaa, josta voisi G-Translatella lurkkailla mitä siellä mistäkin asiasta tuumitaan. Mitä kendofaneihin tulee, niin sellainen kuva on kyllä muodostunut, että Rotta ei ole ihan hirveän suosittu muualla kuin Pietarissa. Toisaalta tämä perustuu siihen harvalukuiseen joukkoon jonka kanssa on olen päässyt ajatuksia vaihtamaan.
   
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Jos venäläisten kanssa on oikein rahoitussopimus, niin se kyllä kiistattomasti ja aukottomasti takaa että rahoitus toimii sovitusti.
  Sanoohan sen järkikin, että mihin tässä maailmassa voi luottaa jos ei Rotenbergien sopimuksiin.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jokerien merkittävin rahoittaja lienee kuitenkin Gennadi Timtshenko. Jokerit on KHL:lle erittäin tärkeä peluri, joten ei ehkä kannata kusta sitä diiliä perseilemällä esittämälläsi tavalla.
   
 23. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Miksi Jokerit olisi "KHL:lle erittäin tärkeä peluri"? Mitä haittaa KHL:lle olisi jos Jokerit eivät siellä pelaisi?
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jokerit on esim. katsomäärässä laskettuna yksi KHL:n suosituimmista seuroista. Myös venäjällä. Mitä haittaa Liigalle oli kun Jokerit lähti pois?

  Sen lisäksi KHL:n imagolle on erittäin tärkeää, että mukana on uskottavia seuroja myös lännestä. Asiaa on puitu näissä ketjuissa aikaisemminkin. Jos KHL ei hyötyisi Jokereista, ei Jokerit pelaisi KHL:ssä.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Ne katsoo terveytensä ja omaisuutensa tärkeämmäksi kuin ruveta häätämään Putlerin lähipiiriä pallilta pois. Kannataa muistaa, että Venäjä on tyylipuhdas diktatuuri ja pelisäännöt on erilaiset kuin vapaassa ja demokraattisessa maailmassa.