Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Valtiojohtoisen doupaamisen paljastuminen oli suuri kasvojenmenetys ja se halutaan siivota piiloon uhkailemalla pilata myös muiden kekkerit. Venäjän päästäminen osallistumaan olisi kuitenkin puhtaan urheilun kannalta suuri virhe.
   
 2. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  No jaa. Onhan tuo Belovin ja Legkovin elinikäinen olympiapanna monessakin mielessä erittäin outo ja politikoinnilta haiskahtava ratkaisu KOK:lta. Ensinnäkin on edelleen hvvin epäselvää, mikä se herrojen dopingrike on ollut. Ilmeisesti päätös perustuu McLarenin raporttiin, jonka oikeudellinen pitävyys on sangen kyseenalainen. Tilanne on siinäkin mielessä outo, että FIS:in silmissä Legkov ja Belov ovat vapaita kilpailemaan, mutta KOK taas vastaavasti on antanut ankarimman mahdollisen rangaistuksen.

  Erittäin kummallisena pidän sitä, että esimerkiksi kahdesti douppaamisesta kiinni jääneet Ivan Tikhon ja Justin Gatlin ovat vapaita kilpailemaan olympialaisissa, mutta Belov ja Legkov eivät, vaikka he eivät tiettävästi koskaan ole antaneet todistetusti positiivista dopingnäytettä.
   
 3. Pete Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Barkov
  Lainaus:
  Gatlin ei ole jäänyt kahdesti dopingista kiinni, toisin kuin olet tällä palastalla useasti toitottanut.

  Demonising Justin Gatlin - Sports Integrity Initiative
   
 4. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Onhan. Vuonna 2001 hän jäi kiinni amfetamiinin käytöstä ja 2006 hän jäi kiinni kehon ulkopuolisesta testosteronista. Toki Gatlin jälkeenpäin yritti saada ensimmäisen kärynsä mitätöidyksi, mutta siitä on olemassa ihan CAS:in päätös vuodelta 2008, jossa todetaan hänen syyllistyneen kahteen dopingrikkeeseen uransa aikana.
   
 5. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Sundby on jäänyt kahdesti kiinni ja hän sai 2 kuukauden kilpailukiellon. Ihan linjassa Legkoviin...
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:

  Ei perustu. Venäläiset olivat Kansainvälisen olympiakomitean nimeämän Denis Oswaldin tutkintakomission tentissä. Oswaldin kuulemisessa paikalla oli myös Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja ja hiihtolegenda Jelena Välbe. RIA Novostin mukaan kuuleminen kesti peräti kymmenen tuntia. Päätöksen tekee olympiakomitea.

  Eiköhän sinulekin ole todellisuudessa selvää, että dopingtoiminta on valtiolllisesti johdettua Venäjällä ja Sotsi oli kaikkien aikojen esitys Venäjän dopingpeittelyssä.
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Mitä helvataa? Iltalehdestä löytyy juttu, jonka mukaan tämän kauden KHL ohjelma on tehty siten, että Venäjän maajoukkue tulee saamaan enemmän valmistautumisaikaa, kuin muut KHL osallistuvien maiden maajoukkueet (siltä osin, kuin ovat KHL pelaajistaan riippuvaisia). Vaikka niitäkin on, jotka puhuvat vain hyvää KHL:stä, niin onhan tää taas vähintäänkin mautonta toimintaa.

  Onko muuten tietoa siitä KHL:n uhkaamasta vetäytymisestä? Eli milloin mahdollinen päätös tulee, johon venäläiset sitten mahdollisesti reagoivat? Tassilta koitin tavailla useampaa eri juttua kääntäjän kanssa ja ilmeisesti tässä kerrotaan, että Venäjän kiekkoliitto on palkannut juristeja Venäläispelaajien avuksi, mahdollisiin kuulusteluihin, jotka pidettäisiin tämän kuun 13. ja 20. päivä. Kuulusteltavina ilmeisesti kuusi naispelaajaa, jotka osallistuivat Sochin kisoihin. Tässä jutussa puolestaan kerrotaan ilmeisesti, että Venäjän kiekkopomo tapaa Faselin Kanadassa, asian tiimoilta tämän kuun 12. päivä. Ja tässä sitten Roman Rotenberg (Venäjän kiekkoliiton varapresidentti) kertoo uskovansa Venäjän pelaavan Venäjän lipun alla Koreassa. Tuossa ilmeisesti kerrotaan myös, että kohtalo ratkeaisi joulukuussa tehtävään päätökseen. Onko kukaan muu seurannu tätä juttua tarkemmin, eli että onko tietoa tarkemmasta päivämäärästä? Voiko uutinen tulla esim. juuri KHL:n ulkoilmapelin aattona vai voidaanko tuota mahdollista uutista joutua odottamaan joulun välipäiville asti?
   
 8. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Ei poijjaat. Tässä on käynyt perinteisesti, eli ryssä on ryssinyt. Tai todennäköisesti helmitaulusta on helmiä kateissa.
  Venäjän valtiollisesta urheiluvitamiinilaboratoriosta on tullut tieto, että Venäjällä pelaavien pelaajien urea on siinä kunnossa ettei näyte sulata näytemukia. KHL pelaajat ovat "kunnossa" kisoihin. Professori Anaboli Dopinix (Asterixit on luettu) laski helmitaululla ja tikulla tarkan päivämäärän 05.03.2018, jonka jälkeen miehistö on valmis testeihin.
  Ongelmaksi muodostui tuo 05.03. kun kisat alkavat 09.02. Kusi on vielä varsin hapokasta. -> BOIKOTTI, KHL EI OSALLISTU KINKEREIHIN.

  Kalenterivastaava pidätetty terrorismivastaisen lain nojalla, määräämättömäksi ajaksi.
   
 9. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Pyydän heti alkuun anteeksi huutelua "vieraisiin" pöytiin kotimaisesta Liiga-osiosta. En löytänyt osuvampaa viestiketjua, niin kirjoitanpa tänne.

  Veljenpoika täyttää vuosia tammikuussa, ja hän on kova lätkäfani. Hän keräilee fanipaitoja, ja mietinkin jos olisin hankkinut hänelle jonkin KHL-joukkueen fanipaidan. Siksi kysynkin täällä, onko kukaan tilannut/jollain muulla tavalla saanut KHL-fanituotteita Suomeen muuten kuin itse hakemalla?

  SKA:lta kyselin syksyllä tästä, heille sopisi, että maksan tuotteet etukäteen jonka jälkeen he ottaisivat tuotteet mukaan pelireissulle kun seuraavan kerran Helsinkiin tulevat. Voisin noutaa ostokseni siis Helsingistä. Hieman epäilyttää tuommoinen tarjous. Pystynkö mitenkään varmistamaan, että saisin varmasti maksamani tuotteet TAI tarvittaessa rahani takaisin?

  Entäpä onko teillä mitään ideaa, miten voisin tilata Venäjältä mahdollisimman halvalla? Tullimaksuista minulla ei ole mitään tietoa, mutta ei se ilmeisesti hirveän halpaa ole?
   
 10. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ainakaan Lokomotiv Jaroslavlin tuotteita ei pysty tilaamaan Suomeen.

  Muista jengeistä en tiedä, mut jos SKA:n kanssa noin ”erikoista” reittiä, niin tuskin on muidenkaan kanssa paljon helpompaa on, valitettavasti.

  Monella seuralla kuitenkin hienoja ja laadukkaita tuotteita.
   
 11. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lutchusa.com:in kautta löytyy kohtalaisesti KHL-paitoja. Toki nuo tulevat jenkeistä, jolloin hinnan päälle lyödään vissiin ALV:t tullissa.
   
 12. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  SKA:n paitoja on myynnissä, ainakin ollut, Jokerit - SKA peleissä.
   
 13. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Jeps, 2.12 tulee olemaan myös ständi ulkoilmamatsissa.
   
 14. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kiitoksia kaikille vinkeistä ja ideoista! Aivan mahtavaa, että teidän kaltaisia "arjen sankareita" on olemassa. :) Saattaa veljenpoika saada jouluksi pehmeän lahjan. :)

  Lainaus:
  Saanen udella, mistä tämä tieto?
   
 15. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Sotshi teki tänään seurahistoriaa, sillä sen peliä oli kotikaukalossa seuraamassa 11456 katsojaa, mikä on seuran yleisöennätys. Harmillista kyllä, ennätysyleisö joutui todistamaan kotijoukkueen tappiota Ufaa vastaan.

  Sinänsä hienoa, että jääkiekko vetää näin hyvin katsojia tuolla Mustan meren rannalla.
   
 16. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Todella hieno juttu ja toivottavasti muutkin seurat saisi hallit täyteen.
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Igor Eronko twitterissä: "Russian parliament prepares a bill for the KHL so the league could forbid its players to participate in the Olympics including import players"
   
 18. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Sinänsä hyvä, että tuolloin on Jokereilla pitkä tauko otteluohjelmassa. Eikä Jokeri -johdolla taida olla suuria haluja määrätä mitä lomalla saa tai ei saa tehdä.
  Eiköhän tästä vielä soppa synny.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jos KHL kieltää pelaajiensa olympiaedustuksen, mitä tekee kansainvälinen jääkiekkoliitto MM-kisojen suhteen? Entä mitä tapahtuu KHL-pelaajien peliluville? Soppa voi tosiaan syntyä.
   
 20. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  IIHF voi olla korruptoitunut, mutta tuskin niin paljon, että Venäjän mahdollinen päätön toiminta jää vaille vastatoimia. Venäjällä asiasta keskustellaan, ja tunnetuista kiekkomiehistä mm. Mihailov on sitä mieltä, että KHL-seurat eivät voi kieltää pelaajilta olympialaisia. Jos niin kävisi, Venäjä saisi isot rangaistukset ja olympialaisten lisäksi Venäjä jäisi myös ilman MM-kisoja ja muuta kansainvälistä jääkiekkoa. Suomeksi tässä:

  Venäläislegenda tyrmää KHL:n olympiaboikotin – "Aiheuttaa pelkkää vahinkoa" - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

  Sinänsä hyvä, että KHL nosti boikotin esille. Nyt laput silmillä kulkevat ovat vaikeuksissa keksiäkseen perusteita, miksi KHL ja jääkiekko Venäjällä ei ole myös politiikkaa.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  KHL on mitä suurimmassa määrin politiikkaa ja Putinin regiimin jatke. Niimpä jos ja kun KOK kohdistaa Venäjän osallistumisoikeuteen sanktioita, KHL (ja Duuma) eivät epäröi vastata provokaatioksi kokemaansa päätökseen. Sijaiskärsijänä on eittämättä jääkiekko, mutta toisaalta jo NHL:n poisjäänti kolhi olympiaturnauksen arvoa joten kerta kiellon päälle. Ei siitä niin pitkään ole kun Olympiakiekkoa pelattiin ns. amatöörien voimin. Silloin tosin Suomella oli käytettävissään Tupu, Hupu ja Lupu ja Kanadalla muuan Paul Kariya.
   
 22. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Suomella on muutes 23 pelaajaa NCAA:ssa joten valinnan varaa kyllä löytyy.
   
 23. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Olisihan tuo turnaus hyvää mainosta KHL:lle, kun nyt KHL-pelaajat olisivat turnauksen staroja. Jos NHL olisi mukana, niin nuo olisi niputettu Euroopassa pelaaviin. NHL:n asema on nyt kattavien maksukanavien aikana entistä vahvempi, eikä sarjan hohto tästä mihinkään häviä, mutta on tuo imagotappio ja huono päätös heiltä silti. Varsinkin, kun pelaajat haluaisivat osallistua.
   
 24. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Venäjällä on tässä hyvä paikka itsesabotoida suhde IIHF:ään, riskeerata ennakkosuosikin asema olympiakiekossa ja potentiaalisesti tuhota KHL:n koko kansainvälinen osa.
   
 25. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itäinen rosvovaltio tekee mitä rosvovaltiot tekevät, ei mitään uutta.

  Kun dopingia järjestelmällisesti hyödyntävältä, mädältä kulttuurilta estetään pääsy olympialaisiin, haluavat he estää koko Venäjän liigan pelaajien pääsyn turnaukseen. Näin homma näyttää siltä, että KHL-pelaajat eivät osallistu olympialaisiin, vaikka tosiasiallisesti kyse on siitä, että dopingin mädättämä venäläinen urheilu on julistettu pannaan.