Ketkä kiinnostavat?

  • 66 052
  • 279

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vielä tulee päivä, jolloin RD poistuu JYP:sta. Sitä odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaaha, täällä väännetään taas JYPistä. Jos suurin osa on sitä mieltä, että JYP pelaa tylsää vieraskiekkoa, niin voisiko siinä olla totuuden siemen? Joku raja se on silläkin, mitä kaikkea voidaan kateuden piikkiin laittaa. Ja jos minä olisin jyp-fani, minä en välittäisi tippaakaan. Mestaruus ja pronssi, eikö se riitä? Pitääkö JYPistäkin tehdä joku Puolen Suomen Joukkuea? Säästäkää mut siltä, kiitos.

Voisiko se tunne, että JYPIN vieraspelaaminen on tylsää johtua siitä, että lähtökohtaisesti useimmat meistä menevät katsomaan peliä toivoen oman suosikin pärjäävän, mutta JYP on sen verran kova jengi että ne voittavat pelejä? Onhan se aika tylsää kun toivoo voittoa mutta tuleekin tappio. Siitä voi sitten syyttää vaikka JYPPIÄ joka meni pilaamaan pelin voittamalla sen.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Voisiko se tunne, että JYPIN vieraspelaaminen on tylsää johtua siitä, että lähtökohtaisesti useimmat meistä menevät katsomaan peliä toivoen oman suosikin pärjäävän, mutta JYP on sen verran kova jengi että ne voittavat pelejä? Onhan se aika tylsää kun toivoo voittoa mutta tuleekin tappio. Siitä voi sitten syyttää vaikka JYPPIÄ joka meni pilaamaan pelin voittamalla sen.

Kurinalaisuus ja taktikointi kieltoon SM-liigassa.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Ihan turha tässä nyt on nousta senkään suhteen barrikadeille ettei joku pidä JYPin pelityylistä, en minä sitä ihmettele että a) vastustajat b) neutraalit lätkänseuraajat eivät siitä diggaa. Mutta tulostahan tässä haetaan, ei tyylipisteitä.

Niin, mä en henkilökohtaisesti ainakaan ymmärtäisi sellaista ammattilaisurheilua, jossa ei yritettäisi voittaa kaikin keinoin. Väitän, että liigassa on 14 joukkuetta, joista jokainen yrittää toteuttaa omaa ajatustaan kiekosta voittavasti. Osa onnistuu siinä vähän paremmin kuin toiset, osa taas yrittää varmaankin väärällä tavalla verrattuna siihen materiaaliin, jolla yritetään toteuttaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blues
- Eniten tämän päivän liigajoukkueista herättää tunteita omassa pääkopassani Blues. Matikaisen aikana HIFK:n ja Bluesin väliset ottelut ovat olleet erinomaisia fyysisiä vääntöjä, joissa sattuu ja tapahtuu aina.

Lukko
- Jollain tapaa todella vituttava joukkue, mutta tässäkin on se, että Lukon ja IFK:n väliset ottelut ovat aina helvetin kuumia. Kyllä Lukon voittaminen on aika nannaa. Varsinkin kun viime kaudella ne pöllytti meitä miten halusi.

HPK
- HPK kiinnostaa nykypäivänä ehkä yllättävän paljonkin. Jengistä löytyy IFK-taustaisia kavereita ja muutenkin tulee extra hyvä mieli, jos Hämeenlinnalaiset voitetaan. HPK:sta on kasvanut vuosien saatossa helvetin iso mörkö IFK:lle.

Muut jengit ei herätä oikeastaan minkäänlaisia tunteita. Kyllä on aika ikävä tilanne, kun paikallisvastustaja Jokeritkaan ei sytytä enää ollenkaan. Tunne puuttuu ja ainahan ne saa turpaansa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Hienosti on mennyt muutamalta kirjoittajalta viestini pointti ohi. Analyyttisia kavereita.

Jatkakaa toki hedelmällistä keskustelua siitä, kuinka Jypin on oltava kiinnostava vastustaja, koska se johtaa sarjaa.

Kyse oli KiVillä tässä kohtaa JYPistä ja sen "viivelähdöistä", joihin ainakin itse suhtaudun täysin erimielisesti: JYP ei ole Dufvan aikana - eikä tietääkseni muulloinkaan - kyseisiä viivelähtöjä koskaan liittänyt pelitapaansa.

Tietääkseni hyvään analyyttiseen perinteeseen kuuluu tällöin selventää omaa pointtia, jotta ne muutamat ajatuksen kyseenalaistavat tällöin ymmärtävät asetelman todellisen perustan kirjoittajan ajattelussa. Vai meinaatko, että olet enemmän tätä poststrukturalistista ja mannermaalaista koulukuntaa, jossa ajatuksena on ennemmin painottaa "avointa" ajattelua ilman lähdeviitteitä ja kaikki voivat oman ymmärryksensä mukaan muokata tekstiä omanlaisekseen?

Offtopic, my bad. En vain ymmärtänyt kyseisen kirjoittajan pointtia, niin kuin hänkin asian ilmaisi. Jos kyseessä oli "hauska" "läppä", en bonjannut.
 
Voisiko se tunne, että JYPIN vieraspelaaminen on tylsää johtua siitä, että lähtökohtaisesti useimmat meistä menevät katsomaan peliä toivoen oman suosikin pärjäävän, mutta JYP on sen verran kova jengi että ne voittavat pelejä? Onhan se aika tylsää kun toivoo voittoa mutta tuleekin tappio. Siitä voi sitten syyttää vaikka JYPPIÄ joka meni pilaamaan pelin voittamalla sen.

En usko. Monella tuntuu menevän sekaisin käsitteet voittava kiekko ja karmean näköinen kiekko. Sitä molempiahan Jyppi on. Jos Lahessa olisi tilanne tämä, niin luultavasti pitäisin voittamisesta ja sivuttaisin sen tyylin millä on tullut. Mutta paha sanoa, ei ole ollut pelkoa täällä. Mutta taivahan tosi on se ettei kukaan täyspäinen voi nauttia sen kiekon katsomisesta ellei satu olemaan ko. joukkueen fani.
 

Jarzki

Jäsen
Nyt muut JYP-fanit, joko lopetetaan se JYPin pelitavasta vääntö ja jatketaan sitä jossain aivan muualla? Tottakai pelityyli on tylsä, kun ensin mennään parin-kolmen maalin johtoon ja sen jälkeen varmistellaan jälleen voitto kotiin, mutta mitä sillä on lopulta väliä? Antaa karavaanin kulkea ja koirien haukkua. Kenenkään menestyvän joukkueen fanin mielestä oma peli ei ole tylsää, mutta siitä on myöskään turha provosoitua, mikäli joku sitä arvostelee. Koska kyllä sen voi myös puusilmäisin fanikin myöntää, että ajoittain JYPin peli on tylsää nimenomaan viihtellisyyden puolesta.

Minä ainakin nautin suuresti, kun muut kärvistelevät JYPin pelityylin takia. Varsinkin kun tällä hetkellä sille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää.

E:
Minä ainakin pidän paljon JYPin kovasta karvauksesta, luisteluvoimasta, suoraviivaisuudesta ja nopeista vastahyökkäyksistä. Ottelujen loppupuolella onkin ihan hyväksyttävää lyödä liinat kiinni, mutta ei sitä kotona jaksaisi kovin pitkään katsoa.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tottakai pelityyli on tylsä, kun ensin mennään parin-kolmen maalin johtoon ja sen jälkeen varmistellaan jälleen voitto kotiin, mutta mitä sillä on lopulta väliä? Antaa karavaanin kulkea ja koirien haukkua.

Totta. Turha sitä on vääntää mitä muut ajattelee. Muuten tulee tässä maailmassa vaikea ja pitkä savotta eteen. JYP on tällä hetkellä paras joukkue ja se heiluttaa tahtipuikkoa. En ole ikinä sitä sanonut, että JYP olisi mitenkään väärin voittanut, vaan ihan ansaitusti tuolla kärjessä keikkuu.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Eiköhän tuo mene aika pitkälti katsojaprofiilin mukaan. Raumalla varmaan vähän vanhempi tuo katsojien keski-ikä, niin kiinnostusta saavat nimen omaan perinteiset seurat eikä ne jotka menestyvät. Tappara, Ilves, Tps ja Ässät vetävät hyvin yleisöä, vaikka olisivat pärjänneet sarjassa huonostikin. Samoin pääkaupunkiseudun joukkueista Hifki ja Jokerit vetävät hyvin. Sitten taas esim. Jyp ja Kalpa vetävät yleisöä vain siinä tapauksessa(olivat ne sitten menestyneet kuinka hyvin tahansa), että ottelu on kotijoukkueelle tärkeä.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
viivelähdöistä
Minäpä selitän.

Täällä Jatkoajassa on tapana käyttää analyyttisia termejä hassutteluun(kin). Rintamahyökkäys, flow-tila, aggressiivinen kolmioprässi, kaksivaiheinen karvaus, viivelähtö ja niin edelleen. Kyseessä olevassa tilanteessa valitsin tästä ehtymättömästä sammosta termin "viivelähtö" kuvaamaan sitä, että minua vituttaa lukea syvällistä analyysia JYPin pelitavasta ketjussa, jonka otsikko on "Ketkä kiinnostavat?". Termillä oli kirjoituksessani pelkkä symboliarvo. Joko sait ajatukseni kiinni?
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
1. Jokerit

Suurin kiima ja kiinnostus mikä kohdistuu itselläni Jokereihin juontaa kevääseen -99 joka oli ensimmäisiä vuosia kun isä alkoi viemään hallille. Tai ainakin ensimmäisiä vuosia joista muistan jotain. Silloinkin puhuttiin, että Jokerit on miljoonajengi ja pieni SaiPa pudotti Jokerit kuin Daavid Goljatin konsanaan. Siitä lähtien on aina ollut mielessäni se toivomus jotta SaiPa ja Jokerit pelaisivat vastakkain play-offeissa, jossa keltamustat luonnollisesti nöyryyttäisivät miljoonamiehiä. Luonnollisesti inho ja myötähäpeä Jokereiden surkeaa taloudenhoitoa ja surkeita pelaajahankintoja sekä tuhlattuja miljoonia vuosien varrella kasvattaa kiinnostusta. Oli mikä joukkue tahansa, joka voittaa Jokerit, tuottaa itselleni nautintoa. SaiPa tietenkin eniten. Tottakai Jokereissa luistelee joka vuosi mielenkiintoisia pelaajia, joita menee mielellään katsomaan. Yleensä täällä Lappeenrannassa on mökki täynnä kun Jokerit tulee kylään ja tunnelma on sitä kautta parempi ja tulee erityinen fiilis Jokereita vastaan pelatuissa peleissä.

2. HIFK

Yltää hyvin lähelle Jokereita. Arvostus seuraa ja organisaatiota kohtaan tosin on huomattavasti korkeampi kuin Jokereita. Olen aina pitänyt HIFK:iä stadin ykkösseurana, ja niinhän se taitaa ollakin kun katsotaan perinteitä, arvoja ja saavutuksia. HIFK:ssä pelaa aina mielenkiintoisia nimiä, ja sloganinsa mukaan "aina sattuu ja tapahtuu" on useimmiten toteutunut myös Lappeenrannassa. Hyvässä muistissa ovat HIFK:n kuumakallejen ulosajot ja yleisölle taputukset alà Jere Karalahti. HIFK on kaikin puolin viihdyttävä, niin hyvässä kuin pahassa. Loistava seura ja fanit.

3. Pelicans

Rakas paikallisvastustaja. Ottelut on yleensä myös varsin kiihkeitä, muistissa on Aravirran kentälle kävely ja kahden lisäsekuntin puhuminen. Mutta erityisesti Pelicansin fanit ovat jääneet mieleen erikoisilla tempauksillaan niin Lappeenrannassa kuin muuallakin. Ääriliikkeen keskisormi-kakskeppinen ja jääkiekko-otteluissa erikoiset "chantit", joilla nyt ei välttämättä hirveästi ole tekemistä urheilullisuuden kanssa. Olen kyllä mielissäni aina kun Ääriliike matkan Lappeenrantaan tekee, nimittäin ottelut ovat tunnelmaltaan varsin hyviä silloin. Känniset lahtelaiset on aika hauskoja. Viime keväänä tunteita nostatti heidän katsomoriehumisensa Kisapuistossa, ja mieleen jäi koko seisomokatsomon "ULOS, ULOS" -huudot. Lisää näitä. (Toki ne tuolirikkomiset ja kolikonheitot voisi jättää pois) Eli aikalailla fanit tekevät Pelicansista mielenkiintoisen, joskin varsinkin viime- ja tällä kaudella joukkueessa pelaa mielenkiintoisia nimiä ja penkin takana heiluu Pasi Nurminen.

Muut joukkueet ovat myös kiinnostavia, mutta eivät nostata tunteita samalla tavalla kuin edellämainitut. Kynnys lähteä katsomaan esim. torstaista SaiPa-Ässät -ottelua ei ole kuitenkaan sen korkeampi kuin lauantain SaiPa-Jokerit -ottelua. Vaikka vitutus kyllä olisi kovempi, jos jostain syystä joutuisi jättämään lauantain ottelun väliin. Kaikki kiinnostaa itseäni, vaikka joskus ottelun jälkeen vituttaa joku paskatasoinen SaiPa-HPK nyhjäys. Ja vaikka Jokerit, HIFK ja Pelicans nostattavatkin eniten tunteita, niin kyllä muutkin nostattavat. Esimerkiksi kesken JYP-pelin saatan kiukussani huutaa "Saatanan kahvapellet" tai KalPa-pelin "Saatanan mikkihiiret". Onneksi pelin jälkeen tunteet yleensä laantuu. :)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Täällä Jatkoajassa on tapana käyttää analyyttisia termejä hassutteluun(kin). Rintamahyökkäys, flow-tila, aggressiivinen kolmioprässi, kaksivaiheinen karvaus, viivelähtö ja niin edelleen. Kyseessä olevassa tilanteessa valitsin tästä ehtymättömästä sammosta termin "viivelähtö" kuvaamaan sitä, että minua vituttaa lukea syvällistä analyysia JYPin pelitavasta ketjussa, jonka otsikko on "Ketkä kiinnostavat?". Termillä oli kirjoituksessani pelkkä symboliarvo. Joko sait ajatukseni kiinni?

Ok, enpä tosiaan tajunnut ekalla kerralla. Gotcha, joku voisi sanoa. Olet kyllä ihan oikeassa siinä, että tännekin on moni JYP-fani minä mukaan lukien kirjoittanut aivan ohi aiheesta. Itse tosin kyllä pyrin ainakin jossakin vaiheessa vain kiinnittämään huomiota siihen eroon, joka tehdään kiinnostuksen ja sen vitutuksen kanssa, mitä tietty joukkue herättää. Itseäni myös jotkut vituttavat joukkueet kiinnostavat, vaikka en arvosta kyseistä joukkuetta kovinkaan paljoa. Toki ymmärrän myös senkin, että jonkun tietyn joukkueen pelityyli voi vain poiketa paljonkin siitä subjektiivisesta odotus- ja viihdearvosta, mitä jääkiekko jollekin henkilölle tuottaa.

Pahoittelen omalta puoleltani kuitenkin tätä ja pyrin jatkossa keskittymään tarkemmin itse otsikoituun aiheeseen.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, sanotaanko niin, että ihan tähän nähtyyn suuntaan en ketjun toivonut lähtevän sitä avatessani, mutta kiitos kuitenkin kaikille, jotka ovat vastailleet aiheeseen liittyen ja jos saa vielä esittää ujon toiveen, niin JYPin pelityylistä voitaisiin keskustella jossain muualla jatkossa. :)

Tässä toisesta ketjusta poimittu, nimimerkki Mace1970:n tekemä tilasto yleisömääristä, tällä kertaa hallin täyttöasteen mukaan.
http://keskustelu.jatkoaika.com/attachment.php?attachmentid=2903&d=1289028496

Tähän ketjuun oleellinen kohta tuosta tilastosta on vieraspelit, joiden osalta kolmen kärki on tältä kaudelta Jokerit, Ässät ja Tappara.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kovat on suoritukset. Ennen IFK:n perustamista on tuolla laskutavalla voitettu 16 mestaruutta.
Tuolla perusteella Ilves olisi oikeastaan saavuttanut Suuriruhtinaskunnan mestaruuskilpailussa mitalin mitä ilmeisimmin syvällä 1800-luvulla.
Kannattaisi joskus harkita hetki HeGe41. Ilves olisi mielestäsi saanut kaikki mitalinsa HIFK:n perustamisen jälkeen yhtä pronssia lukuunottamatta.

Kappas, mennyt Weltonin panos ohi tässä ketjussa. Vastaan takaisin: Kannattaisiko Welton oikeasti lukea mitä kukin kirjoittaa, ja tämän perusteella rakentaa omat vastaukset. Keskustelu on huomattavasti hedelmällisempää, jos toinen ymmärtää mitä toinen kirjoittaa ja näin päin pois.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Minäpä selitän.

Täällä Jatkoajassa on tapana käyttää analyyttisia termejä hassutteluun(kin). Rintamahyökkäys, flow-tila, aggressiivinen kolmioprässi, kaksivaiheinen karvaus, viivelähtö ja niin edelleen. Kyseessä olevassa tilanteessa valitsin tästä ehtymättömästä sammosta termin "viivelähtö" kuvaamaan sitä, että minua vituttaa lukea syvällistä analyysia JYPin pelitavasta ketjussa, jonka otsikko on "Ketkä kiinnostavat?". Termillä oli kirjoituksessani pelkkä symboliarvo. Joko sait ajatukseni kiinni?

Voih, miten voit unohtaa hienosta listasta kung-fu kiekon? Pahoitteluni muka-hauskasta one-lineristä...Oli vaan ihan pakko.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Älkää sekoittako keskenään voittavaa ja viihdyttävää jääkiekkoa. JYP pelaa niin umpitylsää puolustuskiekkoa, että ruohon kasvamisen seuraaminen on aika potentiaalinen vaihtoehto. Suomen NJ Devils, eikä tämä ole kehu. Ja sitten joku johtotähti Hytönen? Köyhän miehen Ville Peltonen. Ketä kiinnostaa halpa muovikopio, kun aito ja alkuperäinen pelaa samassa sarjassa?

Vastustajista kiinnostaa HIFK, koska kannatuskulttuuri on Suomen mittapuulla mitattuna aika korkealla tasolla. Keskimäärin aika fiksua porukkaa, jonka kanssa on kiva jutella kiekosta. Eikä fyysinen pelitapa ole koskaan poissa muodista.
 
Mutta taivahan tosi on se ettei kukaan täyspäinen voi nauttia sen kiekon katsomisesta ellei satu olemaan ko. joukkueen fani.

Tulipahan taas todistettua eilen paikan päällä. Saatoin tosin ehkä torkahtaa toisessa tai kolmannessa erässä. Puolet lipun hinnasta pois kun Jyppi pelaa. Olisi varmaan hyvä ratkaisu kaikille osapuolille.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Tulipahan taas todistettua eilen paikan päällä. Saatoin tosin ehkä torkahtaa toisessa tai kolmannessa erässä. Puolet lipun hinnasta pois kun Jyppi pelaa. Olisi varmaan hyvä ratkaisu kaikille osapuolille.

Joo, tähän vahva sama. Laitoin jo Seppäselle sähköpostia, että jotain hyvitystä ois kausikorttiin saatava, kun nuin paskoja vastustajia raahaa Synergia-areenalle. Ranteessa on jo rasitusvamma kaikesta taputtamisesta. Kazania vastaan sentään oli hyvä ja tiukka peli. Okei, myös pelsuja vastaan oli tiukka matsi lokakuussa, joka ratkesi vasta jatkoajalla. Tosi vittumaista kattoa, ku JYP pyörittelee noita akkalaumoja, taklaa kovaa ja luo maalipaikkoja liukuhihnalta. Silti tehdään vaan pari maalia ja viimeinen tyhjiin. Ja eniten ärsyttää se, että ne kaksi maalia tulee jossain toisessa erässä, joten niitäkään ei nää kunnolla toisesta päästä hallia.

Kiinnostavia vastustajia on kaikki, erityisesti sytyttää Tappara, Kärpät ja Kalpa.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulipahan taas todistettua eilen paikan päällä. Saatoin tosin ehkä torkahtaa toisessa tai kolmannessa erässä. Puolet lipun hinnasta pois kun Jyppi pelaa. Olisi varmaan hyvä ratkaisu kaikille osapuolille.

Tähän on helppo yhtyä. Toki tuossa pelityylissä on puolensakin, nimittäin kun JYPin peli tulee Urholta, voi hyvillä mielin jättää sen matsin katsomatta ja lähteä vaikka räntäsateeseen lenkille tai tehdä muuta hyödyllistä. Ja ekaa kertaa olen finaalipelejä katsoessa torkahdellut, silloin kun JYP pelasi niissä toissa kaudella...noh, mutta kukin pelaa tyylillään, tehokastahan se toki on. Kunhan Dufva ei koskaan ole Ässien tai Suomen maajoukkueen päävalmentaja, niin kaikki hyvin... *koputtaa puuta*
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veli K.A.H hieman nyt unohtaa että tällä hetkellä Ässät on Jypin pikkuveli tuon pelityylinsä ansiosta :P

Rocky itsekin on sanonut että pitää Jypin pelityylistä. Samaa settiä molemmat vääntävät eli kotikentällä hieman hienompaa kiekkoa mitä vieraissa.
Jyp on kuitenkin näyttänyt että on vielä se isoveli (0-2,3-0 voitot Ässistä) ja se joka hallitsee tämän pelityylin paremmin. Toki löytyy Ässien ja Jypin pelityylistä erojakin, mutta lähellä ne on toisiaan..

Se on hyvää jääkiekkoa, mutta ei välttämättä viihdyttävintä kiekkoa...
 
Joo, tähän vahva sama. Laitoin jo Seppäselle sähköpostia, että jotain hyvitystä ois kausikorttiin saatava, kun nuin paskoja vastustajia raahaa Synergia-areenalle. Ranteessa on jo rasitusvamma kaikesta taputtamisesta. Kazania vastaan sentään oli hyvä ja tiukka peli. Okei, myös pelsuja vastaan oli tiukka matsi lokakuussa, joka ratkesi vasta jatkoajalla.

Ymmärsit nyt täysin väärin, ei minua Jypin voittaminen häiritse. Ainahan joku joukkue on paras ja tällä hetkellä se mielestäni löytyy Jyväskylästä. Mutta jääkiekko on katsojalle kuitenkin loppujen lopuksi sirkushuvia ja Jypin pelatessa viihdearvo on nolla tai sen alapuolella joten on ihmisten petkuttamista periä lipusta täyttä hintaa. Taidankin ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen asian tiimoilta.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Veli K.A.H hieman nyt unohtaa että tällä hetkellä Ässät on Jypin pikkuveli tuon pelityylinsä ansiosta :P

Se on hyvää jääkiekkoa, mutta ei välttämättä viihdyttävintä kiekkoa...

Tokihan niissä on samankaltaisuuksia, sitä ei käy kieltäminen. Mutta erotuksena on se, että Ässien peleissä onneksi nähdään vielä maalejakin, mitkä ainakin meikäläiselle on tämän lajin suola. Ässien pelit näyttää jännemmiltä ja vauhdikkaammilta varmasti myös sen takia, että kyseistä joukkuetta kannatan, ja myös siksi että vuosikausien turpaan ottamisen jälkeen jaksaa aina yllättyä kun joukkue ei romahdakaan johtoasemassa, vaikka sitä jatkuvasti kauhulla odottaa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tokihan niissä on samankaltaisuuksia, sitä ei käy kieltäminen. Mutta erotuksena on se, että Ässien peleissä onneksi nähdään vielä maalejakin, mitkä ainakin meikäläiselle on tämän lajin suola. Ässien pelit näyttää jännemmiltä ja vauhdikkaammilta varmasti myös sen takia, että kyseistä joukkuetta kannatan, ja myös siksi että vuosikausien turpaan ottamisen jälkeen jaksaa aina yllättyä kun joukkue ei romahdakaan johtoasemassa, vaikka sitä jatkuvasti kauhulla odottaa.

Maaleja ei ole tullut JYPin peleissä ihan hirveästi (joskin JYP on nopeasti laskettuna tehnyt viimeisessä viidessä pelissä 18 maalia), koska joukkueella on jonkin sortin maalinteko-ongelma. Joukkueelle ei tehdä maaleja, koska se pelaa niin pirun hyvin. Muuten kuvailemasi asiat ovat täysin samat kuin ne, miksi pidän JYPin pelin katsomisesta tällä hetkellä.

Kiinnostavuutta on nostanut muuten monen joukkueen kohdalla ihan pelin ja pelityylin ulkopuolinen seikka: vieraspelien katsomisen rajoitettu saatavuus. Ennen en olisi kiinnostunut kovinkaan paljoa esim. SaiPa-pelistä (ei mitään henkkohtaista), mutta nyt kun sitä ei näekään ilmaiseksi mistään tai pitäisi raahautua jonnekin kuppilaan (jos silloinkaan tulee perus-Urholta), on kehittynyt ihme hinku nähdä näitä pelejä ja SaiPa-peliinkin saatan käyttää Urho-kausikorttia. Jännää.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kärpät
-2000-luvun kuumin ottelupari, Jokereille varsinainen peikko playoffeissa. Kärpät kerää Jaffalaan hyvin yleisöä ja vice versa. Tunnelma on matseissa aina loistava ja Pohjoisen miehiä tulee aina mukava määrä Jaffalaan laulamaan kilpaa EP:n kanssa.

IFK
-Rakas "pikkuveli", joka on ottamassa isoveljen asemaa takaisin itsellensä. Paikallispelit ovat aina paikallispelejä ja tunnelma on aina hyvä niin DDR-hallissa kuin Hjalliksen hjallissa. Itse ottelut ovat olleet kuitenkin aika perus-tasoa, viime kausina sai arvuutella, että milloin Helenius tiputtaa hanskat pelaaja X:ää vastaan, mutta tällä kaudella ei edes sitä näkyä nähdä. Talviklassikko on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen ottelu tällä kaudella ja toivottavasti siinä olisi tapahtumia koko rahan edestä.

Ässät
-Ottelut korttipakan herruudesta ovat aina sytyttäneet allekirjoittaneen, tiedä sitten mikä tuossa jengissä sytyttää. Hopeakauden aikana joukkue keräsi itseltäkin sympatioita puolellensa, joten jospa siinä se syy olisi. Yksi allekirjoittaneen haaveista olisi mennä seuraamaan Isomäen halliin Jokereiden ja Ässien ottelua. Toivottavasti se haave toteutuisi jo tällä kaudella, Porissa on taas buumi meneillä ja Jokerit tuntuu vetävän yleisöä jokaisella paikkakunnalla.

Blues on sellainen semi-kiinnostava joukkue, pari kautta sitten joukkue oli erittäin mielenkiintoinen, mutta nyt joukkue on valunut sinne HMV-massaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös