Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jatkakaamme tässä ketjussa... (syvä huokaus)

  Paremman huomisen toivossa luonnostelin jo ensi kesän mestarijoukkueen.

  Joensuu - Regin - Moses
  O'Neill - Kontiola - Salminen
  Huhtala - Filppula - Pulkkinen
  Pihlstöm - Wirtanen - Anttila
  Mäki - Niemi - Marjamäki
  Junnut/Gymer?

  Lepistö - Hietanen
  Lauredsen - Genoway
  Rissanen - Larsen/Juolevi/Lajunen
  Jensen - Jaakola
  Jalavanti - Rautanen

  Zapolski
  Helenius
  Peeters

  Kiinalainen maksaa viulut ja farmin yhdessä Tallinnan Hokiterojen kanssa. Hishon tosiaan saa lähteä, ellei loista keväällä.

  Yritin olla sen verran realistinen, että jätin suurimman osan sopparin omaavista pelaajista rosteriin ja jätin Omarkin suosilla pois (suruhymiö). Älkää ampuko, tää on tällaista haikeaa toiveajattelua, joka sallitakoon tässä ketjussa.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jatketaan täällä: kasasin ensi kesän mestarijoukkueen Kurrin ja Vuorisen puolesta.

  Joensuu - Regin - Moses
  O'Neill - Kontiola - Salminen
  Huhtala - Filppula - Pulkkinen
  Pihlstöm - Wirtanen - Anttila
  Mäki - Niemi - Marjamäki
  Gymer

  Lepistö - Hietanen
  Lauredsen - Genoway
  Rissanen - Larsen/Juolevi/Lajunen
  Jensen - Jaakola
  Jalavanti - Rautanen

  Zapolski
  Helenius
  Peeters

  Kiinalainen maksaa viulut ja farmin yhdessä Tallinnan Hokiterojen kanssa. Hishon tosiaan saa lähteä, ellei loista keväällä. Yritin olla edes sen verran realistinen, että jätin rosteriin suurimman osan sopimuksen omaavista pelaajista. Ja jätin Omarkin pois (suruhymiö). Elkää ampuko, tämä on vaan tällaista vapaamielistä haihattelua.
   
 3. Ikuri Jäsen

  Jere Sallinen lähti Jokereista Pohjois-Amerikan valloitukseen. Aivan yössä on Jere ollut koko kauden. AHL:n puolella Sallinen on koonnut puolessa välissä kautta tehot 2+0. Sopimus oli Jerellä Edmontoniin vain yksivuotinen, joten vapaana taitaisi olla kuumilla kesämarkkinoilla.

  Vakiokokoonpanon hyökkääjistä vain Jormakalla ja Talajalla on sopimus katkolla. Samoin koko valmennusryhmällä on ensi kauden sopimukset Jokereihin taskussa. Helsingin Jokerit taitaa olla kusessa näiden sopimusten kanssa. Onneksi rahalla tuosta selviää.
   
 4. Vija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  Huomiseen matsiin Salmisen tilalle Gymer. Ei vaan voi mitenkään mennä ainakaan huonommin, kuin Sakarilla.
   
 5. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Vaikea nähdä, että Moses jatkaisi paSKA:ssa ensi kaudella. Steven kaltaista sniperia meillä ei tällä kaudella ollutkaan, vaikka O'Neill ihan hyvin lopulta tekikin maaleja. Silti erilainen pelaajatyyppi, kuin Steve.

  Siihen mukaan vielä juhlakauden kunniaksi pitäisi kotiuttaa Teemu Pulkkinen. Maalintekopotentiaali on huikea. Olisipa meilläkin taas kerran rightin viivapelote, jota vastustaja joutuu oikeasti pelaamaan pois, jättäen tilaa muille.

  Lepistö pelasi mahtavan kauden Ufassa, mutta uskon, että Jokerit tarjoaa edes jossain määrin kilpailukykyistä lappua juurikin 50 vuotis kauden vuoksi. Näitä ex-Jokereita tarvitaan takaisin nyt jos koskaan.

  Ruudun alku Davosissa oli vaikea, mutta on alkanut saamaan pelistä vähän kiinni. Jos saa alle hyvän kesän, olisi kyseessä ehdottomasti hyvä ja etenkin mediaseksikäs vahvistus.

  Ruutu - Regin - Pulkkinen
  Huhtala - Kontiola - Moses
  Joensuu - Lajunen - O'Neill
  Pihlström - Wirtanen - Anttila
  Mäki - Niemi - Marjamäki
  Gymer/Heikkinen tms.

  Ulos: Salminen, Hishon ja varauksin Niemi. Jormakan jatko olisi ihan mieluisa, mutta ehdottomasti ei välttämätön.

  Lepistö - Hietanen
  Genoway - Jensen
  Lauridsen - Lajunen
  Jaakola - Rissanen
  (Jalavanti) - Rautanen

  Jalavanti paransi loppua kohden, mutta ei saanut peliäkään playoffeissa. Rotaatiopakkina menee, mutta jos saadaan Lepistön ja/tai Hietasen myötä enemmän laatua sisään, niin saa mennä. Jaakola oli hyvä loppukaudesta, mutta saa nähdä lunastetaanko optio.

  Zapolski
  Rämö

  Helenius saisi nyt vaan mennä. Sopparia on toki EP:n mukaan vielä jäljellä ensi kauden verran. Kausi alkoi hyvin Zapon ehkä haparoidessa, mutta Helgen kannattaisi uran kannalta mennä johonkin ykköseksi. Sveitsiin ehkä?
   
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tossa olisi ihan hyvää potentiaalia, mutta mä en kyllä oikein löydä Ruutua Jokereitten ykkösketjusta, jos halutaan menestystä tavoitteleva joukkue. Riittääkö vauhti ja kestävyys vielä KHL:n tempossa? Loukkaantumishistoria tuo oman riskinsä. Ei kiinnostaisi nähdä enään kärkikenttien isoissa rooleissa henkilöitä, joilla on merkittävää loukkaantumistaustaa, yli-ikää tai muuten vaan hitautta. Ruutu 3-4 ketjuun menisi kyllä, mutta ykkösessä pitää olla varmempi luu.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ykköseen on heittää Huhtala, O'Neill, Joensuu, Pihlstöm. Tuossa rosterissa korostuu mielestäni nimenomaan tasaisuus. Tai helppohan se on näin virtuaalisella paperilla sanoa. Niinhän sen piti olla tänäkin vuonna.

  Jokerien B:ssä ja A:ssa on pelannut tällä kaudella yksi mielenkiintoinen nuori kaveri, jolla voisi ihan oikeasti ollakin KHL-potentiaalia jo ennen mahdollista NHL-varausta. Pitäisi nähdä vaan enemmän pelejä kaverilta.
   
 8. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ymmärrän kyllä pointin ja Jokereitten budjetilla se onkin varmaan realismin ylärajoilla. Mun mielestä kenenkään noista ei pitäisi kuitenkaan olla 1-ketjun pelaaja lähtökohtaisesti. O'Neill ehkä varauksin, mutta jos toisessa laidassa on jo Pulkkinen, niin ei onnistu. Regin taas on niin selkeä 1-sentteri tasollisesti, että sen ketju vaan on lähtökohtaisesti myös selkeä 1-ketju, vaikka tasaisuutta olisikin kokoonpanossa. Huhtala ja Joensuu ovat ihan ok kavereita 2-3 ketjuihin ja Pihlström 3-4 ketjuun, mutta tällä kaudella jo nähtiin, että Joensuulla varsinkaan ei potku riitä pitkässä juoksussa 1-ketjun peliajoille. Huhtalalla taas riittää potku, mutta taso ei. Riittääkö taas Jokereilla rahat Osalan tasoisiin voimalaitureihin? Tuskinpa.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pilulla on ollut ruuti huomattavan märkää, ei oikein ykkösketjun kamaa esitysten perusteella. 3 on sopivampi osoite.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tottakai sinne kelpaisi Linus Omark tai Linus Klasen ykköseen... Osala olisi aivan unelmahaku tuomaan tukea Joensuulle. Ainakaan vielä ei ole tietoa jatkaako Osala Magnissa. Ruutu olisi toki seksikkäämpi haku, joka on ennenkin onnistunut Jalosen jengissä. Toisi myös sitä esimerkkiä miten tilanteisiin mennään täysillä ja pelataan loppuun. Johtaja kentällä ja kopissa.

  Lainaus:
  Pihlström oli pelaamissaan peleissä hyvä. Omassa roolissaan erinomainen. Tuntuu, ette Pillusta saatu ihan kaikkea irti. Toivottavasti nyt palauttelee ja treenaa itsensä ihan lopullisesti kondikseen ja painaa taas kieli vyön alla hommia ensi kaudella.
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos pitää hypoteettisesti Osalan ja Ruudun välillä valita, niin kerran kerrasta vakaakupin pitää kääntyä Osalan puoleen. Tiedostan Tuomon olevan mediaseksikkäämpi hankinta, mutta yksinkertaisesti jäällä edge on selkeästi Osalalla.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tottakai näin, mutta realimaailmassa tuollaista valintaa Jokereille tuskin tulee. Vaikka ensi kauteen ollaankin kai satsaamassa hyvin. Isot vie kenet haluaa lähes poikkeuksetta, Jokerit poimii ketä jää jäljelle. Ja jos pitää "tyytyä" Ruutuun, niin tyydyn kyllä ihan mielellään :)

  Esim. jos huhut Kontiolan paluusta Suomeen pitävät paikkansa, niin aika kova juttuhan se on noilla pistellä. 59 peliin 40 pinnaa. Muistelen vielä, että alkukausi oli Konnalle tosi vaikea. Jos tuolloin on tehty Jokereihin jo soppari, niin aika kova ryöstö kyseessä. Saa nähdä sitten jäävätkö nämä pelkiksi huhuiksi, vain tuleeko niille jotain vastinetta.
   
 13. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @powerplaymaker Samaa mieltä. Kontiola olisi juuri sitä, mitä Jokerit tarvitsee. Tuttu nimi, oikeasti kova jääkiekkoilija ja vielä kaikenpäälle sentteri. Unelmahankinta KHL:ään.

  Tätähän "kesä" on, Jokerifanin parasta aikaa. Nyt saa toivoa ja unelmoida.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juuri näin. Koko KHL-ajan on aina unelmoitu siitä kuka omista palaa kotiin. Toistaiseksi on ollut hiljaista, mutta nyt voi taas alkaa suunnittelemaan sitä. Ehkä sitten taas petytään, ehkä ei.
   
 15. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olisihan se kausi jo lähtökohdiltaan erilainen, jos joukkueessa viilettäisi nimiä Pulkkinen, Moses ja Lepistö. Tähän päälle ikijokeri Mäksä, omat pojat Gymer&Rautanen sekä jo neljättä kautta Jokereissa ensi syksynä aloittavat Huhtala, Jaakola ja Lajunen. Lisäksi isolla sydämellä pelaavat Regin, O'Neill, Joensuu ja Lauridsen. Ei olisi ainakaan paperilla niin helppo syyttää K&V:ta palkkasoturilauman kokoamisesta. Toki kentällä sen vasta lopullisesti näkee.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jännä dilemma, kun täällä toivotaan Mosesta Jokereihin kärkiketjuihin kahden todella huonon kauden jälkeen ja samalla halutaan potkia pois Salminen kahden huonomman kauden jälkeen, jotka molemmat olleet toki Moseksen vastaavia kausia parempia. KHL:ssä ja Liigassa myös Salmisella paremmat näytöt ottaen huomioon usean kauden tasaisen tehoilun eikä vain yhtä "suonenvetokautta". Jos ketjukavereihin vertaa, niin ei siinäkään pitäisi olla mitään mikä puoltaisi Moseksen näyttöjä paremmaksi. Salminen tehoili KHL:ssä Immosen vierellä, joka oli paremman keskiluokan sentteri KHL:ssä ja Moses tehoili Omarkin vieressä, joka on KHL:n parhaita laitureita. Kummatkin myös häviävät kuvasta usein, kun peli menee fyysiseksi, eikä niistä mitään isoa hyötyä ole puolustuspäässä, vaikka Moses ihan hyvin takakarvaakin.

  Ei siinä, kyllä mäkin mielellään Moseksen ottaisin takaisin, mutta onhan noissa eri henkilöihin kohdistuvissa odotuksissa ja toiveissa usein täällä aika paljon ristiriitaa etenkin, kun katsoo perusteluja. Sama perustelu tuntuu kelpaavan toisen potkuiksi ja toisella jätetään täysin huomioitta ja sijoitetaan suoraan kärkiketjuihin. Näinhän se tosin itsellänikin menee osittain esimerkiksi Aaltosen kohdalla, jota en halua nähdä enää ikinä Jokereitten paita päällä.
   
 17. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itse näen ainakin suoraan kaksi isoa eroa Moseksen ja Salmisen välillä. Laukaus ja nopeus&maalille ajot. Moseksen laukaus on vähintään yhtä napsua parempi kuin Salmisen ja Moses ajoi liikkeensä turvin pienestä koosta huolimatta maalille enemmän kuin Salminen, mikä tuottaa taas enemmän maaleja. Moses on puhtaampi snaipperi ja Salminen ehkä enemmän kuitenkin pelintekijä. Ketjukavereista samaa mieltä McMulliganin kanssa. Syy miksi Moseksen haluaisin nähdä ennen Salmista on poikkeuksellinen nopeus KHL-tasolle ja kyky tehdä maaleja. Nopeus myös tuotti merkittävän määrän ylivoimaa Jokereille. En kyllä täysin allekirjoita tuota väitettä Mosesin kuvasta häviämisestä kun pelit kovenevat. Teki kuitenkin ensimmäisellä KHL-kaudella pleijareissa 7 pistettä ja 5 maalia 10 peliin.
   
 18. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Onko tästä jotain faktatietoa, tai edes vahvistettua huhua olemassa? Pakko myöntää, etten ole jaksanut seurata varsinkaan jatkoajan keskustelua hetkeen, mutta muuten mediassa on ollut hyvin hiljaista taloudellisten asioiden suhteen. Vaikka Hjallis on vakuuttanut, että Jokerit jatkaa ensi kaudella KHL:ssä, pakko tuossa on olla joku epävarmuustekijä, kun asiaa ei ole saatu vieläkään vahvistettua. Samalla talouden suhteen on taatusti olemassa epävarmuustekijöitä, joten itse en pysty kuvittelemaan ainakaan tämän hetken tiedoilla tilannetta, jossa Jokereiden pelaajabudjettia lähdetään nostamaan suuremmin viime vuosista. Toki ketjussa on kai tarkoituksenakin haaveilla, eikä niinkään ajatella realistisesti :)
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei liity kokoonpanoihin, mutta vastaan yllä olevaa. Useista eri lähteistä tämä:

  1. Venäläinen osapuoli haluaa Hjalliksen osallistuvan enemmän joukkueensa todellisiin kustannuksiin tai myyvän osuutensa esimerkiksi jollekin Hjallista enemmän rahoitushaluiselle ja Jokereista kiinnostuneelle suomalaiselle.
  2. Hjallis haluaa venäläiseltä osapuolelta nykyistä enemmän rahaa, koska Jokerit ei saa Suomesta tai lännestä ainakaan nykyistä enempää rahaa yrityksiltä mm. pakotteiden ja vastapakotteiden vuoksi.
  3. Tilanne on pysynyt samana viime kesästä tai syksystä alkaen.
  4. Suullinen sopimus nykypohjalta Jokerien jatkosta on selvä, ainoastaan kulujaosta vielä neuvotellaan. Kuten on neuvoteltu viime kesästä alkaen.
   
 20. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kiitos selvennyksestä! Lähinnä mietin vielä, että voiko tämä neuvottelu johtaa molempien osapuolien riitaantumiseen? Jos kumpikaan puoli ei löydä mieleistään ratkaisua, mikä on lopputulos? Suullinen sopimus jatkosta ei vielä tarkoita kovinkaan paljoa.

  Ja anteeksi offtopic! Voidaan minun puolesta jatkaa vaikka privassa.
   
 21. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pisteethän oli ihan hyvät playoffeissa, mutta niistä tuli CSKA:a vastaan viidessä pelissä 1+1 ja loput ensimmäisessä läpihuutosarjassa Minskiä vastaan. Eli sikäli kyllä väite pitää ihan paikkansa, että hävisi kuvasta kovempaa vastustajaa vastaan. Ja tätä toki tukee omakin muistikuva, jossa Lokomo ei CSKA:a vastaan saanut oikein mitään aikaiseksi, vaan jäi fyysisessä puristuksessa jumiin. Saman koki tänä vuonna Reginin ketju.

  Mitä Salmiseen ja Mosekseen tulee, niin onhan siinä kyseessä täysin erilaiset pelaajat. Kummatkin mahtuisi mun ensi kaudenkin joukkueeseen, kunhan Kurri ja Vuorinen huolehtii joukkueeseen kiekolliseen peliin kykeneviä senttereitä muitakin kuin vain Reginin. Kontiola olisi jo hyvä lisä ja sen lisäksi tarvitsisi vielä yhden "Koukalin". Noista kummastakaan laiturista ei saa mitään irti ilman kiekolliseen peliin pystyviä ketjukavereita.
   
 22. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Modet siirtäköön vaikka Jokerien taloutta koskevaan ketjuun. Uskoakseni ainoa joka tietää tilanteen riittävän hyvin vastatakseen kysymykseesi, on Kai Paananen. Hän tuntee Hjalliksen ja vielä paremmin venäläiset, joita hän Jokerien johdossa edustaa.
   
 23. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Onko tuo Kontiola ihan vakavasti otettava huhu, vai pelkkää toiveajattelua? Voisin kuvitella, että tämän kauden näytöillä ottajia riittäisi muuallakin. Ja nimenomaan maksukykyisempiä ottajia.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  50-vuotis juhlakausi tulossa ja siihen kyllä halutaan panostaa. Toivottavasti se tietää myös muutaman oman kasvatin kotiuttamista.

  Lainaus:
  Sen suuntaisita huhua jostain kantautui. Joku osasi myös kertoa Konnan menevän Tapparaan, mutta pidän sitä ihan höpöhöpönä. Jos Konnan soppari on tehty hyvissä ajoin, niin sitten on varmaan mahdollisuudet.

  Tämän lisäksi MTV3:n jutussa 6.10.2016 Kontiola kertoo:

  Lainaus:
   
 25. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tämä on toki tiedossa, ja olisihan se hienoa jos vaikkapa Pulkkinen ja Lepistö palaisivat Jokeripaitaan, mutta ensin pitää saada se rahoitus kuntoon.