Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Mutta ei Jani Lajunen villeimmissäkään kuvitelmissa ole KHL-joukkueen kakkossentteri. En ymmärrä mitä Lajusen raahaaminen Jokereihin muuttaisi.
   
 2. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Turha tänne on ketään sentteriä raahata tai muullekaan pelipaikalle yhtään ketään kun peli on mitä on, kollektiivista paskaa, niin ei sitä yksi pelaaja mihinkään muuta. Muutosta pitää nyt hakea Joukkueen sisältä eikä uusista pelaajista. Tuolla on maajoukkuemiehiä joka ketjuun, joten ei se siitä jää kiinni.
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Jos nyt Hishonin ja Keräsen väliltä pitäisi valita, niin ilman muuta Keränen helvettiin. Hishonilta ei kuitenkaan olla nähty sitä parasta kiekkoa vielä ja on ollut sopivasti sairastuvalla, kun Jokerit on alkanut pelaamaan kunnolla sen SKA-nöyryytyksen jälkeen. Keränen on onnistunut olemaan hyvissäkin matseissa kentän huonoin pelaaja. Elikkäs näin kaikkien ollessa terveinä;

  Joensuu - Regin - O'Neill
  Ei mitään järkeä muuttaa toimivaa ketjua.

  Huhtala - Hishon - Salminen

  Salminen on ollut hieman yössä, niin tässä ketjussa saisi enemmän kiekkoa. Huhtala raahaa perseensä maalin eteen ja Hishon jakelee Salmiselle vetopaikkoja. Jos nyt siis joskus vetäisi edes.

  Pihlström - Niemi - Jormakka

  Vauhtiketju, jossa Niemi varmistaa keskellä ja laiturit polkevat sata lasissa edestakaisin. Saattaisi olla kovaa kamaa playoffeissa.

  Mäki / Talaja - Wirtanen - Anttila / Marjamäki

  Ei mitään ihmeellistä tässä. Anttila dominoi ja sytyttää siinä sivussa ketjukaveritkin.

  YV1:

  ----------- Joensuu -----------
  O'Neill - Huhtala - Regin
  ----------- Genoway -----------

  YV2:

  ----------- Anttila -----------
  Salminen - Jormakka - Hishon
  ----------- Jaakola -----------


  Kakkosylivoima on tosin tähän mennessä pelattu kahella pakilla, eikä Jaakola ole varsinaisesti vakuuttanut viivalla. Lajunen on hoitanut toistaiseksi leiviskänsä ihan ok, joten hänetkin voi siihen laittaa.

  Kokonaisuutta kun katsoo, niin Pihlströmin hankinta oli aivan helvetin tärkeä. Reservissä on kuitenkin vielä Marjamäki, Talaja, Gymer, Mäkiset jne. En silti pistäisi pahakseni, jos eräs Tuomo tuohon vielä saataisiin.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Gymerille pitäisi olla paikka pelaavassa kokoonpanossa esitysten perusteella. Toki tän kauden Jokereissa peliaika jakaantuu jollain mystisellä kaavalla. Muuten Keränen olisi mutustellut poppareita paljon aikaisemmin. Mua henk koht ottaa päähän, että Jalonen tyrii peliajan jakamisessa.
   
 5. faro Jäsen

  Keränen tänäänkin poppareilla. Hishon kolmosen keskellä Jormakan ja Mäen kanssa. Nelosessa Talaja, Wirtanen ja Anttila. Ykkönen ja kakkonen ennallaan. Gymer kolmastoista hyökkääjä.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Rosteri ja sairastupa alkavat näyttää jo huolestuttavan hyviltä:

  Joensuu - Regin - O'Neill
  Huhtala - Niemi - Salminen
  Pihlström - Hishon - Jormakka
  Marjamäki - Wirtanen - Anttila

  Mäki, Talaja, Keränen, Gymer, Mäkinen, Mäkinen.

  Jos playoffit alkaisivat nyt, niin hyökkäyspäähän olisi kaksi ketjullista KHL:ssä pärjääviä varamiehiä. Pisteitä ei välttämättä tule, mutta onpahan ainakin joku.

  Pakistokin määrällisesti aika hyvä oloinen, Rautanen taitaa olla ainut loukkaantunut:

  Genoway - Kulda
  Rissanen - Lajunen
  Jaakola - Lauridsen
  Jensen - Jalavanti
  (Rautanen)

  Nyt ehkä pitäisikin keskittyä ottamaan paras mahdollinen irti nykyisistä ukoista, kuin haikailemaan vielä vahvistusta perään. Ideaalitilanteessa Keränen lähtee ja tilalle tulee joku taitava pelimies. Joren tai Pillun voi hyvin laittaa neloseen.

  JOS Keränen kengitään, voi korvaajan hankinnassa ottaa myös pientä riskiä, kunhan ei ole mikään surkea joukkuehengen pilaaja. Nyt laittaisin Keräsen kuitenkin horveään luistelu ja laukomis-rääkkiin ja salille kahdeksi kuukaudeksi. Ehkä sieltäkin kuoriutuu vielä keväällä jotain?
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, lapanen. Syy Keräsen alta arvostelun menneeseen alkukauteen on patjan alla oleva herne...
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Nii, vai sittenkin heikko fysiikka ja siitä johtuva itseluottamuksen puute?
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tietääkseni Keränen ei ole ollut pahemmin loukkaantuneena. Silloin huonoon fysiikkaan löytyy vain yksi syy: patjan alla oleva herne. Ei pysty reenaamaan, koska kauneusunet on olleet huonot.

  Itseluottamus on varmasti huono, kun ei pärjää tässä liian kovassa sarjassa. ja omiin odotuksiinsa nähden ollut myös luokaton, joita syksyn haastatteluista on saanut lukea: Hakemassa KHL:stä vauhtia NHL-unelmille. Näillä näytöillä saa olla tyytyväinen, jos pääsee liigaan takaisin.
   
 10. faro Jäsen

  Tänään katsomossa poppareita syömässä Jormakka, Salminen, Keränen, Kulda ja Jalvanti. Aika jännä. Helvetin tärkeitä pisteitä kuitenkin jaossa. Kai tämä sitten vaan on Jalosen tapa herätellä joukkuetta ja pelaajia?
   
 11. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Kuldan fiaskovaihto (harhasyöttö ja jäähy) edellisen matsin lopussa käytännössä ratkaisi Jokereiden tappion, joten ihmetelköön rauhassa asiaa penkillä yhden pelin ajan.
   
 12. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Sinällään ymmärtää kierrätyksen, mutta kun tämän pelin jälkeen on kuitenkin useamman päivän tauko ennen seuraavaa niin olisi olettanut että parhaalla kokoonpanolla lähdetään pisteitä hakemaan. Itse kokeilisin myös jossain pelissä Hishonia laidalla, josko sais siellä enemmän vapauksia hyökkäyssuuntaan ja jotain aikaiseksi. Taisi alkukaudesta O'Neillin laidalla pelatakkin jonkun pelin(, jos en ihan väärin muista), mutta kokeilisin silti esimerkiksi Niemen ketjussa Huhtala-Niemi-Hishon. Toki tällöin päästään jälleen siihen tilanteeseen, jossa Mäki tai Wirtanen täytyy laittaa kolmoskenttään sentteriksi.
   
 13. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Tässä samoilla linjoilla. Mun mielestä Hishon on ollut parhaimmillaan laidalla, kun ison kaukalon hankala puolustusvastuu vähenee. Ehdottomasti kokeilisin laidalla muutaman pelin ja katsoisin miten koneet käynnistyy.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Eli Keränen ulos, sentteriarpa tilalle ja Hison laitaan. Voisi toimia.
   
 15. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vittu että oli taas surkea matsi. Näillä seuraavaan peliin, vaikka tästäkin sentteristöstä vain yksi (Regin) täyttää oman ruutunsa:

  Joensuu-Regin-Jormakka
  Salminen-O'Neil-Huhtala
  Pihlström-Niemi-Marjamäki
  Anttila-Wirtanen-Mäki

  Keränen sekä Hishon alkavat olla nähtyjä. Hishon antoi alkukaudesta merkkejä paremmasta, mutta vääntövoima eikä pelinopeus tahdo riittää KHL:ään. Keräsestä varmaan kaikki tarvittava sanottu. Talaja ei ole millään mittarilla KHL-pelaaja, joten Mäksää ehdottomasti sisään.

  O'Neil keskelle, oli hyvällä tasolla paikatessaan Reginiä. Jormakka oli ennen loukkaantumistaan hyvä ykkösessä, joten nyt rehti mahdollisuus nousta huippupelissä takaisin tasolleen. Salminen menee täysin hukkaan koohottaja-Pihlströmin sekä surkean Keräsen kanssa, josko peliälyinen sentteri saisi myös Sakesta enemmän irti.
   
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Mielestäni ei ole järkevää rikkoa ainoaa toimivaa ketjua nimenomaan hyökkäyspäähän. Kakkos- ja kolmosketjut olleet melkoisia murheenkryynejä valmennukselle koko kauden ajan, joten niihin pitäisi löytää toimiva kokonaisuus ja rauhoittaa tilanne loppukauden ajaksi. Eli näin;

  Huhtala - Hishon - Salminen
  Pihlström - Niemi - Jormakka

  Hishoniin uskon edelleen, kyllä se ihan eri pelimieheltä vaikuttaa toisin kuin Keränen. En tiedä onko tätä kertaakaan tällä kaudella kokeiltu Hotsin ja Saken välissä, joten miksipä ei? Niemi ei kuulu kakkosketjuun, vaan varmistajan rooli kahden vauhtikoneen välissä sopii tälle paremmin.

  Ei tää oo niin vaikeeta Jukka. Tuosta ketjut talteen ja torstaina SKA nurin.
   
 17. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Eiköhän Jalosen lottokone arvo seuraavanlaisen rosterin torstaille:

  Joensuu- Regin- O'Neil
  Huhtala - Niemi- Salminen
  Jormakka- Mäki- Pihlström
  Marjamäki- Wirtanen- Anttila

  Genoway- Kulda
  Jaakola- Lajunen
  Lauridsen-Jensen

  Zapolski
   
 18. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuten sanottua, Jormakkaa pitää peluuttaa Reginin ja Joensuun kanssa. Vähintään yhtä hyvä tuossa kuin O'Neil ja auttaa joukkuetta selvästi eniten ykkösessä. Nyt toki yllämainitusta nipusta taas muutama kundi poissa, niin joudutaan muokkaamaan vähän:

  Joensuu-Regin-Jormakka
  Salminen-Hishon-Huhtala
  Gymer-Niemi-Pihlström
  Talaja-Mäki-Anttila

  O'Neil tulee palatessaan laittaa kakkosen keskelle, jos Hishon ei ole löytänyt ollenkaan peliään. Tänään oli taas vahvempi peli ja merkkejä paremmasta.

  YV1 nykyisessä muodossaan, toimii niin hyvin.

  YV2:een olisi saatava joukkueen top3 peliälyllä varustettu Gymer pyörittämään sitä. Tänäänkin tasakentällisin ennakkoluulotonta haastoa ja niputti hallitsevan mestarin pakkeja välillä aivan miten lystäsi. Pihlström on yv:llä täysi turhake, valitettavasti. Myös Jaakola pelaa erittäin heikosti, joten melkein kokeilisin kahdella selvällä maalinedusjyrällä sekä suoraviivaisella kuviolla.

  Eli: Huhtala-Hishon-Anttila/Mäksä, Gymer-Lajunen. Peliä pyöritetään oikean laidan kautta, jossa vipeltävät Frankie sekä Hishon. Kiekkoa yritetään toimittaa maalinedusmiehille joko ohjurilla tai Lajusen kautta.
   
 19. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En tiedä mitä sieniä siellä on valmennusjohdon toimesta popsittu, mutta kokoonpano laitettu ihan uuteen uskoon päivän Sibir-peliin.

  Jokereiden kokoonpano:

  61 Tommi Huhtala – 93 Peter Regin – 25 Pekka Jormakka
  18 Jesse Joensuu – 96 Joey Hishon – 29 Sakari Salminen
  19 Roope Talaja – 41 Antti Pihlström – 21 Brian O’Neill
  16 Masi Marjamäki – 14 Tomi Mäki – 12 Marko Anttila
  52 Miro Mäkinen

  44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
  6 Topi Jaakola – 47 Ville Lajunen
  32 Arturs Kulda – 2 Rasmus Rissanen
  55 Chay Genoway

  30 Ryan Zapolski (31 Riku Helenius)


  Positiivista Genowayn paluu kokoonpanoon!
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ei ole uudessa uskossa vaan 3. erän jäljiltä.
   
 21. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onkohan O'Neill tehnyt liikaa tehoja, kun päätetty pudottaa se kolmosketjuun joukkueen luottosentteri-Pihlströmin rinnalle? Nyt alkaa myös Hishonilla olemaan näytön paikat, eikä voi ainakaan laitureiden syyksi laittaa epäonnistumistaan.
   
 22. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Näähän taisi olla viime matsin kolmannessa erässä ne kentät. O'Neill menee tuossa tosiaan aivan hukkaan. Peliähän sen siinä on varmaan tarkoitus tehdä, mutta jätkille jotka eivät osu ladon seinään ladon sisäpuolelta jokainen pedattu tontti on hukkaan heitettyä energiaa.

  Kakkonen voi onnistua. Sekä Salminen, että Hishon kaipaavat ketjuun Joensuun kaltaista kulmapelaajaa. Ykkönen vähän niin ja näin. Jos arvata pitäisi, niin ei..
   
 23. Matson78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereiden kokoonpano:

  61 Tommi Huhtala – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill
  18 Jesse Joensuu – 41 Antti Pihlström – 29 Sakari Salminen
  19 Roope Talaja – 22 Mika Niemi – 25 Pekka Jormakka
  16 Masi Marjamäki – 96 Joey Hishon – 12 Marko Anttila
  54 Atte Mäkinen

  32 Arturs Kulda – 55 Chay Genoway
  6 Topi Jaakola – 47 Ville Lajunen
  7 Oliver Lauridsen – 44 Jesper B. Jensen
  2 Rasmus Rissanen

  30 Ryan Zapolski (31 Riku Helenius)

  Tässä tämän päivän kokoonpano. Hyökkääjistä terveinä sivussa ovat Mäki, Mäkinen M, Gymer. Toivottavasti Jalonen antaa esim. Tammikuussa enemmän peliaikaa Kolmikolle Mäkinen, Mäkinen, Gymer. Rosteri on kapea ja olisi hyvä antaa lepoa raskaan runkosarjan aikana avainpelaajille, sekä kokemusta nuorille. Muuten ollaan taas keväällä paskat housussa jos tulee loukkaantumisia.
   
 24. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aivan järjetöntä peluuttaa Roope Talajaa kolmoskentässä ennen Frank Gymeria. Rehellisesti en osaa sanoa yhtään tekijää, minkä takia Talaja on kolmoskentässä ennen Gymeria. Talajalla ei ole luistelukykyä, pelinäkemystä tai kehittymismahdollisuuksia. Hän on neloskentän liigajyrä, ei mitään muuta. Kuvottavaa ja aivan käsittämätöntä touhua.
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ainut syy tähän on roolitus. Rymistelijä - "Pelinrakentaja" - "Maalintekijä"

  Niemi oli alkukaudesta ihan OK, mutta nuuskagaten jälkeen ajatus on ollut muualla.