Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Listailin nettiscouttauslistan potentiaalisia pelaajia ja hahmottelin tuntumalla minkälaisia palkkoja pelaajille maksettaisiin. On paljon keskusteltu siitä, että Jokerit tarvitsisi 10 miljoonaa enemmän pelaajabudjettiin (ping @Cobol ). Olen sitä mieltä, että hyvän cup-contender jengin saa kyllä rakennettua puolella siitä. Toki listallani olevat hinnat ova täysiä arvioita ja perustuvat vain löyhästi siihen palkkatasoon mitä Jokerit on suurinpiitein maksanut pelaajilleen.

  Huomautan vielä, että nyt ei kannata tarttua kiinni nimilistaan, vaan esitettyyn kulurakenteeseen.

  Hyökkääjät

  Joensuu - Regin - Pulkkinen
  550 000 - 1 000 000 - 600 000

  Huhtala - Mursak - Jurco
  350 000 - 750 000 - 400 000

  Osala - Lajunen - Griffith
  600 000 - 350 000 - 400 000

  Pihlström - Wirtanen - Jormakka
  300 000 - 250 000 - 300 000

  Mäki - Lahti - Anttila
  150 000 - 200 000 - 250 000

  Junnut 100 000

  Hyökkääjät yhteensä: 6 570 000 €

  Pakit

  Jensen - Larsen
  250 000 - 800 000

  Lepistö - Rundblad
  750 000 - 900 000

  Lindbohm - Lajunen
  300 000 - 350 000

  Lauridsen - Rissanen
  300 000 - 300 000

  Rautanen
  120 000

  Pakit yhteensä 4 070 000

  Maalivahdit

  Rämö
  500 000

  Zapolski
  400 000

  Kautto/Junnut
  100 000

  Maalivahdit yhteensä: 1 000 000

  Valmennus: 800 000

  Yhteensä: 12 440 000 €

  Luulisi, että synttärikaudelle saataisiin loihdittua jostain tuollainen budjetti. Hymiö.

  ps. listalla voi laskea olevan vielä juuri tuon KHL:n rajoittamat 25 pelaajaa, jos Kautto ja Rautanen menevät farmi-statuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 11.33
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Muistetaan pääomistajan viesti, että Jokerit tulee tarjoamaan kotiluolassaan hyvää peliä katsottavaksi, jossa tuloksella ei ole niin väliä. Tuo @powerplaymaker lista vaikuttaa pyrkimiseltä menestykseen.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:

  Hyvän rakenteen ja palkka-arviot olet mielestäni luonut. Ja muutenkin scouttaus on ollut osaltasi 10/10 kun noita listoja katsoin.

  Mä olen just laskemassa SKA:n budjettia 206/2017 venäläisten verkkomedian luvuista ja jos eivät virheitä tehneet, menee kaikkineen (sis. budjetin ulkopuoliset pelaajat) noin 40 miljoonaan euroon. Jokerit voi pärjätä hyvinkin, kunhan nettopalkat ovat korkeintaan jotain 20 prosenttia parhaista maksajista. Tällöin oltaisiin lähellä tuota 12.4 miljoonan pelaalabudjettia (n. 14 miljoonaa olisi 20 % nettona). Mulla on ollut tähän asti väärä käsitys, että venäläisseurat ovat enemmän Jokereita edellä pelaajabudjetissa. Mutta eivät siis ole. Tähdille maksetaan miljoonia, rivipelaajia ei kovinkaan paljon.

  Toisin sanoen, hyvä joukkueen saa rakennettua noin 13-15 miljoonalla eurolla. Silloin ei saa KHL:n tähtiä kuin noin yhden, mutta hyviä pelaajia riittävästi suhteessa sarjan kokonaistasoon.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  @powerplaymaker. Jurco 400k€? Uskoisin, että KHL:ään siirtyessä saisi tyyliin tuplat enemmän. Larsen teki viimeksi KHL:ssä 36 pistettä 52 ottelussa, varmasti saisi päälle miljoonan palkkaa jostain KHL-seurasta. Wirtanen 250k€ voisin myös hieman tätä epäillä, PW voisi saada jopa Liigasta enemmän päästen paljon helpommalla matkustamisen suhteen ja saada vielä isompaa roolia. Sama koskee Jormakkaa ja Philströmiä, luulisin (en väitä tietäväni) näiden tienaavaan enemmän.

  Eli uskoisin ettei tuo summa riittäisi tuohon rosteriin. Tuolla joukkueella toki saisi jo varmaan ihan viihdyttävää peliä aikaan toki :)
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Epäilen ettei venäläislähteistäsi löydetyt tiedot vastaa aivan täysin todellisuutta. Sportsnetin tietojen mukaan SKA maksaa 14:lle kovapalkkaisimmalle pelaajalleen 30 miljoonaa dollaria kaudessa. SKA:n pelaajarinki oli tällä kaudella 31 pelaajaa. Report: List of 30 highest-paid KHLers revealed - Sportsnet.ca

  Mitä tulee @powerplaymaker in tekemään rosteriin, se näyttää kyllä kilpailukykyiseltä, mutta palkkojen suhteen täysin epärealistiselta. Ensinnäkin Jokereiden ensi kauden budjetti on 24m€ josta palkkakustannukset kokonaisuudessaan n. 10m€. Toisekseen moni noista pelaajista tuakin tulisi tuollaisilla bruttotuloilla Suomeen verotettaviksi. Palkka-alea tai tulonmenetystä suhteessa muualla tarjottaviin summiin kärsisivät ainakin Pulkkinen, Jurco, Griffith ja neloskenttä sekä pakeista Larsen, Rundblad ja Lindbohm. Kolmanneksi väittäisin osan nykyisistä pelaajista tienaavan enemmän kuin tuossa on esitetty.
   
 6. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Todella hyvän tiimin olet saanut kasattua tuohon hintaan - ehkäpä jopa hieman liian hyvän. Omasta mielestäni aika monen pelaajan kulut ovat reippaasti alakanttiin. Se ei poista sitä tosiasiaa, että jos KV-duo saa juhlakaudeksi tuollaisen jengin jotenkin kasaan, niin voin harkita kausikortin hankkimista. Kovin realistista se ei valitettavasti ole.
   
 7. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Eipä tuo muuta sitä mitä kirjoitin. Venäjällä kovapalkkaiset ovat kovapalkkaisia, muut venäläiset saa heihin verrattuna sopparahoja. Palkkaerot seurojen sisällä ovat kovat. Asiasta enemmän tässä (venäjäksi). SKA:n viime kauden pelaajabudjetti oli noin 2 miljardia ruplaa. Siihen päälle Kovalchukin liksa, niin ollaan lähellä 40 miljoonaa euroa.

  Tsempionatin julkaisussa on paljon mielenkiintoista mm. KHL:n tulevaisuudesta Jokerien päärahoittajien silmin. En usko ihan heti, että luvuissa on merkittäviä eroja todellisuuden kanssa, koska tähän asti ko. julkaisu on ollut hyvin kartalla oikeastaan kaikesta, mikä koskee KHL:ää. Mutta toki voivat olla väärässä. Jos ovat, en pysty heidän motiivejaan siinä tapauksessa arvaamaan.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Nuo 14 tienasivat miljoonasta ylöspäin. Jos haluaa usko siihen, että 17 matalapalkkaisinta pelaajaa (sis. mm. Moses, Hersley, Koskiranta, Rukavishnikov ja kumppanit) tienaavat yhteensä vain neljäsosan koko potista niin siitä vain. Itse uskon niitä lähteitä jotka ovat listanneet SKA:n palkkakulut huomattavasti ylemmäs joskin on myönnettävä että tarkka totuus ja venäläinen tiedottamiskulttuuri tulevat tuskin koskaan kohtaamaan. Joten emme siis saa ehkä ikinä varmaa tietoa.

  Joka tapauksessa Jokerit tarvitsisi paljon enemmän paalua kuin mitä se tulee saamaan jotta se voisi menestyä. Tämä on realiteetti joka perustuu siihen Jokereiden ulkopuolelta määritettyyn syyhyn, miksi Jokerit on mukana KHL:ssä.
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  En viitsi jankata, joten vain yksi viesti eli tämä, koska tämä asia ei liity Jokerien ketjukokoonpanoihin ja fantasiaan:

  1. SKA:n palkkakulut ovat linkissäsi noin 24 miljoonaa euroa ja alin pelaaja saa noin 1 miljoonan.
  2. Jos loput 17 pelaajaa eli farmitaso ja ex-junnut huomioiden saavat keskimäärin 0.6 miljoonaa, ollaan noin 34 miljoonassa.
  3. Kovan palkka päälle (koska sitä ei SKA maksa), ja ollaan noin 40 mijoonassa.

  En näe ristiriitaa, edelleenkään, mitä tulee Tsempionatin juttuun.
   
 10. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Mä en ihan tästä pääse kärryille, että oletko unohtanut palkoista sivukulut kokonaan? Muuttaa meinaan aika paljon laskelmaa. Pelaajan bruttopalkkahan ei suinkaan ole kaikki mitä se työnantajalle maksaa. Lisäksi tuolta pystyy aika suoraan toteamaan joitain palkkoja, jotka on pielessä.
   
 11. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lepistö ei jatka ufassa, joten oisko nyt aika paluun??

  Lepistö - Lindbohm
  Erixon - Lajunen
  Lauridsen - Jensen
  Rissanen - Jalvanti
  Rautanen

  Tollanen puolustus kelpaisi.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juuri olin tulossa kirjoittamaan samaa. Lepistö olisi JUURI sellainen hankinta joka pitää tehdä 50v juhlakaudella. Aikanaan jo isä punakeltaisissa.
   
 13. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Lindbohm ja Pulu vielä samaan hengenvetoon, niin alan jo harkita kausarin uusimista.
   
 14. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kieltämättä hiukan haiskahtaa nyt sille, että Lepistön aika olisi nyt palata kotiin. Mielelläni näkisin Lepistön Lajusen korvaajana, eikä the ykköspakkina, joka paikka olisi avoinna juurikin esim Genowaylle.

  Jos/kun N.Jensen ja Erixon meillä jossain vaiheessa skulailee niin täytyy sanoa, että aikalailla lottokoneen kautta mennään siis tällä(kin) kaudella. Jensenillä toki kivoja maalimääriä ja potentiaalia löytyy sekä napakka kuti, mutta ei sillä potentiaalilla ole ennenkään pärjätty KHL:ssä.

  Erixon sen sijaan vaikuttaa juurikin Jaakola tyyliseltä haulta, mutta onko tämän pakko tarkoittaa sitä, että Topi jatkaa matkaansa? Puolustus olisi minusta ihan miehekäs, jos se olisi luokkaa:

  Genoway-Lindbohm
  Lepistö-Erixon
  Jaakola-Lauridsen
  Rissanen

  Toki Lajusenkaan jatko ei olisi huono vaihtoehto.

  Hyökkäykseen on siis huhuttu arpanimiä, kuten Griffith ja Jensen. Kyllähän nämä huhut kaipais oikeasti jotain seksikästä nimeä tai omaa poikaa luokkaa Pulkkinen. Kontiola olis ollut kultaakin arvokkaampi. Kakkosen keskelle iso nimi niin kai näitä arpoja sitten voi alkaa nielemään. Mitenköhän O'Neill? Hänen soisi kyllä jatkavan. Ensi kaudella vain kunnossa pysyessään 40 pistettä ei liene utopiaa kun on KHL vauhtiin tottunut.
   
 15. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jensen - Regin - O'Neill
  Joensuu - Griffith - Salminen
  Huhtala - Santala - Jormakka
  Pihlström - Wirtanen - Anttila
  Marjamäki, Mäki

  Lepistö - Lindbohm
  Lundin - Erixon
  Jensen - Lauridsen
  Rissanen, Jalvanti, Rautanen

  Zapolski
  Helenius

  Joku tollanen?
   
 16. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Pulkkinen ja Lindbohm olisi juuri sellaisia hankintoja, mistä jokainen nauttisi. Omia poikia ja isoa ruutua vaan tarjolle.
   
 17. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Jep, näillä kovilla kotiutuksilla ja tuolla Kiekko-Vantaa yhteistyöllä, jolla saadaan junnuja kehitettyä ja pidettyä meillä, voidaan ehkä osa Jokerit identiteetistä pelastaa. Nythän tuo oli viime kauden täysi muukalaislegioona.


  Lepistö, Pulkkinen, Linbohm ja Santala sisään, niin näyttää paremmalta.
   
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tuohon kun lisätään vielä Lepistö, niin on kaikkien aikojen juhlakausi tiedossa. Uskon että aika moni niistä, jotka eivät koe KHL-Jokereita omaksi seuraksi, palaisi katsomoon. Niin iso on omien kasvattien merkitys. Se olisi myös investointi tulevaan ja parantaisi merkittävästi Jokerien imagoa. Toivottavasti ymmärtävät toimistolla tämän kun budjettia miettivät. ;)

  Edit: @Raju Erkki keskesi tuumimaan ihan samaa. Nyt hereillä siellä toimistolla siis!
   
 19. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Lepistöön en vaan millään usko. NHL-kortin mies katsoo pomminvarmasti.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Varmasti katsoo, jos sellaista tarjotaan, vaan tarjotaanko? Lepistö menisi varmaan monessa seurassa vähintään 4/5-7 pakiksi, mutta onko noissa seuroissa tarvetta Lepistölle? Jos pakistoon on laittaa nuorempaa prospectia, niin herkästi ajavat näiden yli 30v eurosankarien ohi.

  Kysymys kuuluukin, mikä seura voisi olla kiinnostunut? Olihan toki Leppä varmaan suomen paras pakki World Cupissa...

  Toivon Lepistöä, vaikka en tätä kovin todennäköisenä pidä. Ufassa ollaan kuitenkin varmoja, ettei ura jatku siellä, joten se voisi kieliä NHL-sopparista. Mene ja tiedä.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Jere Sallinen nousi varsin isoon rooliin Jokereissa kahdella ensimmäisellä KHL-kaudella. Täksi kaudeksi lähti AHL:ään ja tuskin saa tai edes haluaa jatkoa sinne kun ei ole lähelläkään NHL-kokoonpanoa heikosti menneen AHL-kauden jälkeen. Olisiko paluu Ilmalaan ajankohtainen? Ei toki ratkaisi kärkiketjujen taitovajetta, mutta olisi alaketjuihin todella monipuolinen pelaaja.
   
 22. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ruotsalaismediassa Jere Sallista on vahvasti huhuttu Örebroon.
   
 23. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Grindereita Jokereissa on alakenttiin jo enemmän kuin tarpeeksi. Näitä jeresallisia ei nyt tarvita yhtään mihinkään.

  Proriteetit:

  kakkossentteri = ???
  ykköspakki = Lepistö
  kakkos/kolmospakki (en tiedä vielä kumpi Lundin on, toivottavasti toimisto tietää) = Lindbohm
  kolmossentteri = Santala
  top6 laituri = Pulkkinen

  Toimisto, olkaa hyvä.
   
 24. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Mistä tämä optimismi kumpuaa, että Lindbohm olisi pätevä pelaamaan Jokerien kärkipään pakkina? Noin yleisesti ottaen nämä AHL:stä Eurooppaan tulleet peruspakit ovat olleet pettymyksiä pääsääntöisesti. Onko jokin tietty syy olemassa, miksi Lindbohm olisi poikkeus sääntöön?
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pelasi aika hyvin NHL:ssä viime kaudella. Toki ei välttämättä kerro mitään. Tuskin monikaan täältä on nähnyt Peten pelejä tällä kaudella AHL:ssä muutamaa useampaa, jos sitäkään.