Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Moderaattorit, 03.08.2010 klo 13.14.

 1. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt olisi tuttu pelaaja vapaana, sillä Petr Koukal on (yhtenä monista) lähtenyt Avtomobilistista. Lähde: allhockey.ru
   
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olisi ehdottoman hyvä kiinnitys. Kontiola ja Koukal keskikaistalle, niin näyttäisi hieman paremmalta kuin menneellä kaudella. Regin-Kontiola-Koukal-Wirtanen-(Niemi) viisikolla kelpaisi jo lähteä kauteen.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Koukal kyllä kelpaisi. Maistuisiko Moses-Koukal- Gymer? ;)
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eiköhän siellä Jalosen tuntien olisi joku Moses-Koukal-Marjamäki, ja sitten ihmeteltäisiin kun pelistä ei tule taas yhtään mitään.
   
 5. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan mielenkiitoista luettavaa nämä fantasiakokoonpanot, mutta niissä on järjestään aivan liikaa pelaajia. Eikai tuo 25 pelaajan max. rosterikoko ole mihinkään Jokereiden osalta häviämässä, jos (ja kun) sitä "farmi"seuraa ei ole ensi kaudella(kaan)?

  Junnut eivät toki paikkoja tuossa 25 pelaajan joukossa vie, mutta silti.
   
 6. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän fantasiaa:

  Savinainen- Regin- Moses
  Joensuu- Kontiola- Salminen
  Huhtala- Lajunen- O'Neill
  Pihlström- Wirtanen- Anttila
  Marjamäki, Niemi, Mäki

  Lepistö- Genoway
  Lajunen- Rissanen
  Jensen- Lauridsen
  Kalteva- Rautanen

  Zapolski
  Rämö

  Ulos --》Hishon, Jormakka, Talaja, Kulda, Jalvanti, Jaakola, Helenius

  Sisään --》Moses, Kontiola, Savinainen, Lajunen, Lepistö, Kalteva, Rämö

  1 miljoona lisää pelaajabudjettiin juhlavuotena ja kärkiketjuihin lisää laatua. Salmiselle toinen näyttö paremman sentterin kanssa.
   
 7. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Ei taida ihan miljoona tohon riittää. Eiköhän Kontiola ja Moses jo ole pelkästään sivukuluinen sen puoltoista milliä. Samoin Lepistö ei ole halpa ja Savinainen ja Lajunenkin varmasti kalliimpia kuin vaikkapa Jalvanti ja Talaja.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Savimaisen varaan en laskisi yhtään mitään. Kyllä ne uudet haut vaan pitää olla pykälän tai kaksi kovempia jos halutaan paremmin jatkossa pärjätä.
   
 9. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Savinaiseen ja tuleviin vahvistuksiin vahvasti samaa mieltä. Savinainen on duunarityyppi ja kovaluontoinen pelaaja, mutta esim. Joensuu pitäisi olla oletusarvoisesti kertaluokkaa kovempi tekijä kuin Savinainen.
  En pahakseni pistä jos Savinainen tulee sopivalla hinnalla, mutta ei ole mikään kliininen maalintekijä saati edes ykkösketjun tilantekijä tai rouhija.
   
 10. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Savinainen kyllä menisi ihan hyvin kolmosketjuun ja siitä voisi hyvin koota rymistelyketjun, joka pystyy maalintekoon. Joensuu-Koukal-Savinainen esimerkkinä. Mutta ei missään nimessä Savinaista lähtökohtaisesti 1-2 ketjuihin.
   
 11. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Verrattuna mihin? Ainakin tämän kauden Jokeri-nippuun olis mennyt ihan komeesti 1-2 kenttään. 30 kaappia kasassa tällä kaudella ja ollut joka kerta EHT-höntsällä paras hyökkääjä ja mutulla maalipörssin kärkinimiä sielläkin. Narreja ei liiemmin ole maajoukkueessa näkynyt.
   
 12. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onhan noita Liigan kovia pistelinkoja käynyt aikaisemminkin KHL:ssä näyttämässä miten se maalinteko siellä sujuu lähetään nyt pintaraapaisuna liikkeelle esimerkeistä Ramstedt, Kuusela, Palola ja Savinainen (ainiin, väärä ympäristö ja daadaa...). Aika harva niistä on tehnyt KHL:ssä 1-ketjulta vaadittavia tehoja. Ja tällä kaudella ei ole ollut mikään järin iso saavutus päästä Jokereitten 1-ketjuun, eikä tämä kausi pitäisi ylipäätään olla mikään riman asetus 1-ketjun tason osalta. Savinainen ei mun silmissä ole mikään valtava parannus verrattaessa henkilöihin Huhtala, Joensuu, Jormakka, Salminen, O'Neill ja noistakin vain O'Neill on varauksin 1-ketjulta vaadittavalla tasolla.
   
 13. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  No mää kyllä veikkaan, ettei tämän kauden joukkueesta erityisesti nimilaput kirkastu. Eiköhän tämä ollut aika standardi-tason joukkue paperilla. Ja mun papereissa Savinainen menee kyllä kaikkien em. pelaajien ohi. Täällä kuitenkin HAAVEILLAAN Mosesta ykköskenttään, joka tuli maitojunalla AHL:stä SKA:n vilttiketjuun.
   
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuinka paljon Savinainen tekikään KHL:ssä maaleja, 36 kpl? Kyllä mä ymmärrän ihan täysin Moseksen sijoittamista 1-ketjuun. Mä en usko, että Savinainen myöskään kovin montaa peliä SKA:ssa pelaisi ainakaan isossa roolissa, mutta se taas on puhdasta spekulaatiota. Esimerkiksi Joensuuta mä pidän aika monella mittarilla Savinaista parempana pelaajana, mutta nämähä ovat toki osittain mielipiteitä. Tilastot toki puoltavat myös tätä mielipidettä, joten sen takana on aika helppoa seistä. Myöskään Savinaisen luonne (dokauskaverit mukaan reissuun KHL-kaudelle yms) ei ihan suoranaisesti ole se houkuttelevin tekijä. Oppinut tietysti virheistään, niinkuin jokainen juoppo aina, mutta sen huonon päivän sattuessa saattaa vanhat tavat tulla takaisin pintaan. Kyllä Savinainen kuitenkin mun Jokereihin mahtuu, mutta aivan maksimissaan 2-ketjuun.

  Vaikea sanoa kirkastuuko nimilaput Jokereissa ensi kaudella, tuskinpa paljoakaan, mutta toivossa on hienoa elää. Jos nyt kuitenkin otetaan edelliset kaudet vertailuksi, ei Savinaisella pitäisi olla mitään mahdollisuuksia mennä lähtökohtaisesti 1-ketjuun.
   
 15. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja jos halutaan tästä kaudesta parantaa niin ei mene Savinainen toivon mukaan edes 2. ketjuun. Pisteiden valossa Savinaisella on ensimmäinen huippukausi koko uralla vasta nyt menossa ja näytöt aiemmilta KHL kausilta on 74 peliä, joissa 15 maalia. Ei mitään Savinaista vastaan, mutta pelaajatyyppinä ei ole lääke siihen mitä jäi puuttumaan tällä kaudella.
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juuri näin. Varmasti hyvä pelaaja ja jopa erinomainen omaan rooliinsa. Meillä nuo paikat on vaan aika lailla täytettynä. Jos S-Nainen on tullakseen, niin en dumaakkaan, mutta hankintaa ei saa tehdä sen kustannuksella mitä tältä kaudelta jäi uupumaan.

  Toki voidaan keskustella kumpi olisi toiminut tänä keväänä paremmin kakkosen laidassa: Savinainen vai Salminen.

  Ensi kautta ajatellen pitäisi ehkä miettiä laitetaanko sinne "Savinainen", Salminen vai "Moses".

  Pulkkisen tilanne varmaan määrittyy paljolti siinä millaisessa roolissa Arizona hänet näkee nyt ja jatkossa. Toki ainahan on mahdollisuus, että Las Vegas poimii Pulun laajennusdraftissa ja sieltä tulee vielä yksi näytönpaikka lisää.

  Pulkkisen kaltaiselle täsmäaseelle olisi ehdottomasti tilausta. Oikeastaan ykköstoiveet ensi kaudelle ovat Pulun ja Lepän kotiinpaluu. Sitten toki sen Kontiola, Moses (?) ja kolmosen sentteri (Laju?).
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Miksi Vegas hakisi näin suurta arpaa, kun suojaamatta on selkeästi varmempia kortteja? Itse olen yllättynyt, että sai vielä yhden mahdollisuuden. Parasta Pululle, mut mielellään näkisin taas Jokereissa.
   
 18. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Vieläkös Minskin oikeudet koskee Pulua, niiden ostohan vuotaa julkisuuteen heti, eli Jokrujen aikomukset herran suhteen tulee ennen sopparin julkistusta ilmi! Asia on tietysti eri, jos Pulu on ns. vapaata riistaa kaikille. Onkohan jengi muuten ottanu huomioon että rosteri on aikas täysi ja ulosostot syö budjettia hankittaven osalta?! Eiköhän sieltä kuukauden sisällä ekat nimet paukahda ilmoille, toivottavasti 1-2 ketjun sentteri on katsottuna, SETH GRIFFITH welcome to Helsinki?!
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Griffith olisi erittäin kova sentteri/laituri, potentiaalinen upporikkaanmiehen keränen. Konnan, Reginin, Lajun ja Peran kanssa muodostaisi aika kovan top 5:sen. Laju ja Seth voivat sitten keskenään vaihtaa mestoja tarvittaessa. Sitten löytyy toivottavasti vielä joku ylijäämäsentteri luokkaa Niemi. Toki Mäksä, Nelli (jos jatkaa) ja Pillu voi pelata keskellä myös.

  Ja Griffith on melkein oma kasvatti vielä! :)
   
 20. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Omark- Konna- Moses. Siinä ykkösnyrkki ja ilmainen vinkki toimistolle!
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Selkee homma; laitetaan tuotantoon.

  LOKoMo 2.0
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Niin ja vastaavasti esim. Steve Moses teki ekalla KHL-kaudellaan enemmän maaleja kuin mitä teki maaleja noin sadassa liigapelissä yhteensä. Esa Pirnes on tehnyt KHL:ssä 51 peliin 50 pistettä, Liigassa ei ole koskaan mennyt edes 40 rikki. Lukas Kaspar teki 51 pelissä 32 pistettä kaudella 2014-15, mutta ei saman kauden keväänä mahtunut aina edes Kärppien kokoonpanoon. Ainiin, väärä ympäristö liigassa daadaa...
   
 23. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Huhut käyvät kuumina kun jääkiekkokausi on vasta siirtymässä siihen parhaaseen vaiheeseen. Kovaa joukkuetta rakennetaan ja Kiinalaisten myötä tulee rahaa lisää pelaajabudjettiin. Lastenleikkiä siis rakentaa joukkue.

  Osala - Kontiola - Salminen
  Joensuu - Regin - O'Neill
  Huhtala - Lajunen - Jormakka
  Pihlström - Wirtanen - Anttila
  Mäki - Niemi - Marjamäki
  Ikonen + junnut

  Rissanen - Hietanen
  Lauridsen - Lepistö
  Jaakola - Lajunen
  Jensen - Rautanen

  Rämö
  Zapolski

  Helppoa tämä. Valitettavasti tuollainen puolustus ei oikeen tule onnistumaan, joten Kulda jatkaa ja hankitaan uusi Larsen.
   
 24. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Tuohon puolustukseen sellainen haku, että kun nyt ollaan fantasioiden äärellä, niin Chris Leen soppari Magnitkan kanssa päättyy tähän kauteen. Ei muuta kun kiinalaisen rahan turvin sellainen tarjous tuonne, mistä ei voi kieltäytyä. Luulisi KHL:n pakkien piste-ennätyksen haltijan olevan ihan hyvä Larsenin korvaaja. Hyökkäyksen olitkin jo pistänyt hyvään kuntoon, joten eiköhän meillä ole siinä kilpailukykyinen rosteri kasassa?

  Tässä kohtaa havahdun unestani. Tosin eihän sitä ikinä tiedä mitä siellä toimistolla keksitään. Joten pidetään yllä lapsenomaista uskoa paremmasta kunnes haaveemme ja unelmamme murskataan lopullisesti.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Salmisen tilalle Pulkkinen niin alkaa näyttää paljon järkevämmältä. Tosin tuollaisesta kokoonpanosta on tosiaan nykyisenlaisella rahoituksella turha haaveilla.