Anrii

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JarPa
Skouttaamisessa ja valmentamisessa molemmissa Tepsin todellakin pitää parantaa, mutta kyllä hankintapolitiikka pitää olla edelleen sellainen missä pelaajien vielä realisoimatonta potentiaalia olisi kaivettavissa. Kokemusta ja sitä kautta valmiita pelaajia on hyvä olla mukana, mutta joukkueen rungon ei pitäisi koukkupolvista koostua ja näiden muutaman pitäisi olla oikeasti johtavia pelaajia (muistamme Kallion, Perrinin ja Tallinderin), jonka puute mun mielestä paistaa aika pahasti läpi tämän hetken joukkueesta.

Jos pelaajisto on taas kokonaan koottu nuorista, joka solmittujen sopimusten takia ei ainakaan ensi kaudelle tule tapahtumaan, niin silloin valmennustiimillä pitää olla erilaista osaamista. Valmentajien pitää osata rakentaa ilmapiiri, jossa neva höördit uskaltaa nousta esiin, ottaa roolia ja vastuuta. Ilves hyvä esimerkki.

Jollain Tapparalla ja Kärpillä on mun mielestä täydellisen tasapainoiset rosterit. On kokenutta, nuorta ja siltä väliltä olevia pelaajia. Joukkueissa on sellainen ilmapiiri jossa jokainen jätkä uskaltaa nousta esiin. Sinne on myös helpompi naarata sellaisia pelaajia joilla on näyttöhaluja.

Pari asiaa tulee mieleen jotka Tepsin pöydällä pitäisi nyt olla isolla pelaajia hankkiessaan:

1. Pelaajalla pitää olla terveen paperit (loukkiherkkiä ollut aivan liikaa)
2. Pelaajan pitää olla valmis sitoutumaan joukkueen/valmentajan arvoihin ja visioon (ja pitää myös osata myydä nämä pelaajalle)
3. Rosterin tasapaino pidettävä mielessä (rooli, vahvuudet, kokemus, jne)

Kaiken maailman projekteja on männä vuosina aloiteltu ja kunniaa yritetty palauttaa, mutta silti taas ollaan siinä pisteessä että alusta pitäisi aloittaa. Vaatii kärsivällisyyttä organisaatiolta ja varsinkin faneilta. Ei tästä paskasta noin vaan nousta.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oulalla ei suju rapakon takana..


Oiskohan mitään mahkuja kotiuttaa turkuuseen..

Siinä ois ykkössentteriä moneksi kaudeksi..
 
Viimeksi muokattu:
TPS/V.M.P.
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä minä mielelläni ottaisin Oula Palveen takaisin. On hänessä ne huonotkin puolensa, mutta ei kukaan ole täydellinen. Näyttää kyllä vahvasti siltä, että takaisin Eurooppaan käy Palveen tie. En sitten tiedä yrittäisikö hän päästä esim. Ruotsiin, Sveitsiin tai Venäjälle pelaamaan. Voisi ajatella, jos liigaan palaa, niin ei välttämättä olisi lähdössä ulkomaankierrokselle, niin hänestä voisi saada 1.sentterin moneksi vuodeksi. Minusta ehdottomasti Tepsin johdon pitäisi tehdä kaikkensa sen eteen, että Palve saataisiin takaisin. Palveen ympärille olisi hyvä rakentaa Tepsin ensi kauden 1.ketju. Siihen en osaa sanoa mitään, että kuinka realistista olisi Palveen saaminen takaisin.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Kyllä aina kelpaa Oula TPS:n. Onko missään mainittu että TPS sopimus olisi purettu. En nähnyt missään uutista ja vuoden sopimus NHL:n. Voisiko olla että olisi siirtynyt voimassa oleva kausi. Palve pelasi kuitenkin kohtuu hyvällä sopimuksella TPS:ssä.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Kyllä aina kelpaa Oula TPS:n. Onko missään mainittu että TPS sopimus olisi purettu. En nähnyt missään uutista ja vuoden sopimus NHL:n. Voisiko olla että olisi siirtynyt voimassa oleva kausi. Palve pelasi kuitenkin kohtuu hyvällä sopimuksella TPS:ssä.
Eikös aina liigasopimukset purkaannu kun nhlsopimus solmitaan?
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Riippuu toki hinnasta, mutta en näe että Palve olisi hyvä ykkössentteri pitkällä aikavälillä. Kaveri on antanut ajoittain tosin näyttöjä, että pienellä nöyryydellä tähän rooliin voi hyvinkin kasvaa.

Tämän kauden AHL statsit on myös kammottavat ja kuvastaa hyvin Palvetta, joka minun mielessäni on. Eli toki hyökkäyssuuntaan lahjakas, mutta omaan päähän helposti laiska. Sekä elää täysin omista onnistumisista. Toki viime kaudella, erityisesti alkukaudesta, Palve oli omaan päähän hyvä. Välillä sitä myös keväällä. Sen Palveen ottaisin joukkueeseen milloin tahansa.

Palveella tosiaan seuransa ylivoimaisesti huonoin +-. Lukema näyttää -20 ja toisiksi huonoimmalla on -13. Voisin kuvitella, että jos huhuissa olisi AHL:stä noilla statseilla pelaaja tulossa niin lytättäisiin kokonaan. Vaikka Palve tekikin tepsissä hyvät pisteet, niin kokonaisuuden kannalta ei ole mielestäni ykkössentteri.

Bottomlinenä tepsiin kyllä tervetullut mutta palkka pitää olla maltillinen, koska ei ole suoritustakuuta kaverissa (Joukkueen edun kannalta).
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Riippuu toki hinnasta, mutta en näe että Palve olisi hyvä ykkössentteri pitkällä aikavälillä. Kaveri on antanut ajoittain tosin näyttöjä, että pienellä nöyryydellä tähän rooliin voi hyvinkin kasvaa.
Jos TPS nykyjamassaan kuvittelee saavansa jostain Palvetta kovemman ykkössentterin niin ihmettelen kyllä suuresti. Viime kaudella kuitenkin 51 pistettä, ja vaikka tiedossa oli ettei AHL:ssa helppoa tule olemaan niin ainakin itse arvostan sitä, että lähti edes kokeilemaan kun paikka avautui. Harvemmin sitä yli 27-vuotiaana enää tuonne sen paremmin paikkoja aukenee.

Täysin toinen asia onkin, että mitä intressejä Palvella olisi tulla Tepsiin tässä kohtaa. Vastuuta ja selkeää roolia olisi tarjolla ja tutut ympyrät, mutta kaikki muu on ollut sen verran sekavaa, että tuskin haluaa sitoutua pelaamaan jonkun Raipen alaisuudessa ensi kaudella, joka on hänelle eittämättä erittäin tärkeä kausi uralla. Eiköhän Palvelle sopparitarjousta löydy myös Sveitsistä tai Ruotsista, joten ainoa mihin TPS voisi toiveita asettaa on juurikin roolin suuruus. En kuitenkaan näe mitään syytä miksi Palve haluaisi Turkuun ainakaan tätä kevättä pidemmäksi aikaa asettua.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ennustin jo ajat sitten, ettei Palve pelaa peliäkään NHL:ssä, koska hänen pelinopeutensa ja pelikäsityksensä eivät vastaa NHL:n tasoa millään muotoa. Näin nyt näyttää käyneen, ettei Palve todellakaan koskaan ole NHL-pelaaja.

En ymmärrä, että hänet haluttaisiin takaisin TPS:ään ja vieläpä ykkössentteriksi. Tuohon hommaan hänellä ei ole mitään kykyjä, koska hän ei pelaa joukkueelle vaan aina ja yksinomaan vain itselleen. Tuollainen pelaajatyyppi ei sovellu ensi kauden TPS:ään. Palveella ja Raipella menisivät sukset ristiin jo harjoituskaudella, koska Palve pelaa sellaista lätkää, mitä Raipe ei voi hyväksyä. Raipen valmentama joukkue pelaa joukkueena eikä yksilöinä. Uskokaa vaan tämä jo nyt. Raipelle on rakennettava nopeajalkainen ja suunnanmuutospelaamiseen kykenevä kesi-iältään nuori joukkue. Raipen joukkueessa ei voi olla montaa koukkupolvea, jos ajatellaan, että urheilullista menestystä haetaan nyt eikä menestystähtäintä tyypilliseen TPS-tapaan siirretä suurin puhein ja pienin teon aina vuosi tai kaksi eteenpäin.

TPS tarvitsee ensi kauden ykkösketjun keskushyökkääjäksi energisen ja kamppailuvoimaisen pelaajan, joka tinkimättä noudattaa Raipen shabloonaa joukkueelle pelaamisesta. Tällainen pelaaja on kehittymässä Juuso Pärssisestä, mutta hän on toistaiseksi vielä liian nuori ottamaan joukkueen ykkössentterin viittaa harteilleen, joten ykkössentteri pitää hankkia muualta. Toivottavasti Kallio tämän tajuaa ja osaa hankkia oikean tyyppisen pelaajan eikä ota vanhasta muistista jotain Ruotsin arpaa toivoen, että onnistuu. Ei onnistu kuten Holmin ja muidenkin kohdalla on nähty.

Voittava joukkue rakennetaan Jortikan metodein niin, että hankitaan paras saatavilla oleva maalivahti ja siihen tykö ammattinsa osaava meritoitunut ykköspakki sekä samanlainen ykkösketjun sentteri. Nämä ovat kalliita hankintoja, koska nämä tietävät arvonsa, mutta sen jälkeen homma helpottuu, jos nämä kolme hankitaa on osattu tehdä oikein. TPS oli lähellä onnistumista Selinin kakkosvalmennuskaudella, mutta silloisen rosterin ohuus ja Niittymäen sekoilut rosterin laajentamisessa aiheuttivat sen, ettei jackpottia silloin saatu. Organisaatio ei silloin halunnut, että pois potkittu valmentaja voittaisi mitään. Kaikki oli päätetty petata Kaskisen seuraavan kauden voittokulun eteen. Sekään suunnitelma ei sitten onnistunut. Menestys kannattaisi ottaa vastaan silloin, kun se on saatavissa eikä silloin, kun se organisaatiolle sopii.
 

Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Oliko Virtanen puhunut jotain joukkueen vahvistamisesta? Katselin tuossa Sportin ja Jukureiden kokoonpanoja, niin sieltä voisi löytyä ale-laarista seuraavia pelaajia, joilla sopimus loppuu tähän kauteen. Hyökkääjät: Aleksi Ainali 5+11 (-17), Antti Erkinjuntti 5+11 (-4) ja Vadim Pereskokov 13+14 (-10). Puolustajat: Jared Wilson 0+3 (-5) ja muut pakit olikin tilastojen valossa sitä luokkaa ettei voisi edes kutsua vahvistukseksi.
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni Palven laiskuus on myytti. OK, ei ehkä syty jokaiseen runkosarjaläpsyttelyyn, mutta kun pelillä on merkitystä nousee Oula ensimmäisenä esiin. Halu ratkaista pelejä on valtava, ja vaikka se aika-ajoin saattaa kääntyä itseään vastaan, on se Oulan pelitaitoihin yhdistettynä todella vaarallinen tekijä vastustajan kannalta. Palve on kiekottomana aggressiivinen (nimenomaan kun pelillä on merkitystä) ja tekee töitä myös omiin. Toissakeväänä Palve oli pleijareissa Tepsin paras pelaaja ja viime keväänäkin paras heti Kakon jälkeen.

Se, että Palve ei Pohjois-Amerikassa lyönyt läpi, ei tee hänestä huonoa jääkiekkoilijaa. Olisi ehdottomasti Liigan parhaita hyökkääjiä ja olisi todella hienoa saada hänestä Tepsille monivuotinen ykkössentteri.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Joo ei tepsillä ole varaa ohittaa Palveen tasoista pelaajaa, jos siis olisi halukas tulemaan takaisin. Palvelle vielä kun hankittaisiin tasokas tutkapari, niin ei tarvitsisi mistään jumbosijoista edes puhua. Tuskin kuitenkaan ole tulossa takaisin. Eiköhän Palve ensisijaisesti hae uralleen jotain muuta kuin jumbojoukkueessa pelaamista. Varsinkin, kun tepsi ei varmasti uskalla tarjota mitään ylilyönti sopimusta. Sinäänsä vähän ristiriitaista. Aluksi itsekkin totesin, ettei ole varaa ohittaa Palven tasoista, mutta tämän hetken säästökuurilla taitaa ollakkin varaa ohittaa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Palve on aivan liiaksi kuten oikein @Enjoy toteatkin mielialapelaaja. Hänen otteensa vaihtelevat äärimmäisyydestä toiseen. Lisäksi hän on helposti kuumeneva. Silloin hän ottaa järjettömiä jäähyjä ja sekoittaa koko joukkueen pelin. Ei tällaisia pelaajia voi suositella menestystä hakevaan joukkueeseen millään perusteella, koska milloinkaan ei etukäteen voi tietää, millainen päivä pelaajalla on. Kyllä ammattipelaajan pitäisi terveenä ollessaan aina pelata palkkansa edellyttämällä tasolla eikä olla mikään kiukuttelija ja hienohelma.
Palvesta oikein huokui, ettei hän pelannut logolle vaan paidan selkämyksessä olevalle nimelle. Satavarmasti ei sovellu siis Raipen joukkueeseen.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Mitä täällä puhutaan noin piste/ peli myös pudotuspeleistä, ja joukkueen ylivoimaisesti paras aloittaja. Nyt puhutaan liigasta ja TPS:stä Oula selkeä ykkössentteri, ja parempaa ei ole 2010 luvulla täällä käynyt. Ei Kuuselakaan ole kuin 40 peliä kaudesta liigan paras, ja hänelläkin tulee vaikeimpia jaksoja. Jos Palve olisi saatavilla siihen kannattaa ykkössentterin rahat sijoittaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punaiset paholaiset
En ottaisi Palvetta. Aika paljon kertoo se, että kun Jukka Jalonen alkoi kasata MM-leiritykselle pelaajia, niin Palve ei mahtunut mukaan. Haluttiin kerätä joukkueelle pelaavia pelaajia, ei itselle.

Jos Palve ei muuta asennoitumistaan joukkuepelaamiseen, niin hän on täysin hyödytön menestystä kaipaavalle joukkueelle.
 
"Gary Neville is fronting a campaign to ban single-use plastics in Manchester"

-BBC

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
No kyllä! Ei pelaa joukkueelle niin ei oteta. Ohitetaan Palveet sun muut ja vedetään ensikausikin Petteri ”37peliä 4+4” Wirtasilla kakkosen keskellä. Hyi, joku 50 pistettä kauteen tekevä kun voitais ottaa Petteri joka painaa sen 10 pistettä ja tärkeintä että pelaa vielä joukkueelle! Koska nostetaan Kuru ykkösen keskelle?
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No kyllä! Ei pelaa joukkueelle niin ei oteta. Ohitetaan Palveet sun muut ja vedetään ensikausikin Petteri ”37peliä 4+4” Wirtasilla kakkosen keskellä. Hyi, joku 50 pistettä kauteen tekevä kun voitais ottaa Petteri joka painaa sen 10 pistettä ja tärkeintä että pelaa vielä joukkueelle! Koska nostetaan Kuru ykkösen keskelle?
Jep, otetaan sinne kaveri ku painaa 50pistettä. Millään muulla ei oo mitään väliä, kuhan kaveri tekee pisteitä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jotkut palstaveljet Palve-kiimassaan tuntuvat nyt taas kerran unohtavan, että joukkuetta rakennettaessa kannattaa käyttää enemmän järkeä kuin tunnetta. Silloin voi säästyä myös paljon euroja.
Ensi kauden joukkuetta rakennettaessa pitäisi ensimmäiseksi keskustella pitkään ja hartaasti Raipen kanssa siitä, millaista jääkiekkoa hän valmentamallaan joukkueella peluuttaa ja millaisia pelaajatyyppejä sellaiseen joukkueeseen tarvitaan. Väitän, että Raipe peluuttaa joukkuetta joukkueena eikä yksilöinä. TPS on pitkään yrittänyt metsästää menestystä yksilöillä, mutta ratkaisevissa paikoissa joukkueena peluutettu vastustaja on aina poiminut marjat ja TPS:n yksilöt ovat jääneet nuolemaan näppejään. Ei nykyaikainen joukkuepeli voi enää Liigassakaan perustua pelkästään muutamiin huippuyksilöihin, kuten täällä on yritetty. Nyt kannattaisi muuttaa kurssia ihan toiseen suuntaan ja koota Raipelle ryhmä, joka ennen muuta pelaa joukkueena eikä pelaajien yksilötaitojen varassa. Nopeus, kamppailuvoima ja koko joukkueena pelaaminen ovat nykyjääkiekon avainsanoja. Tällaisiin joukkueisiin Palven tapaiset ”taiteilijasielut” eivät sovellu alkuunkaan. Rahaa heihin palaa, mutta viimeistään play offeissa ” taiteilijasielut” ovat ”kevyttä kauraa”.
Mielenkiintoista nähdä, onko Tomi Kallio ollenkaan kartalla, millaisella joukkueella nykypäinä pitäisi voittavaa jääkiekkoa yrittää pelata vai ottaako hän joukkueeseen pelaajia ”sieltä ja täältä” vailla minkäänlaista punaista lankaa ja keskustelematta joukkueen valmentajan kanssa siitä, soveltuuko ajateltu pelaaja valmentajan pelitapaan. Veikkaan, ettei vieläkään tätä TPS:ssä tajuta ja siksi ammutaan pelaajarekrytoinneissa ”haulikolla” kuin pitäisi käyttää ”tarkkuuskivääriä”.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eka Domi oli paras
Riippuu toki hinnasta, mutta en näe että Palve olisi hyvä ykkössentteri pitkällä aikavälillä. Kaveri on antanut ajoittain tosin näyttöjä, että pienellä nöyryydellä tähän rooliin voi hyvinkin kasvaa.

Tämän kauden AHL statsit on myös kammottavat ja kuvastaa hyvin Palvetta, joka minun mielessäni on. Eli toki hyökkäyssuuntaan lahjakas, mutta omaan päähän helposti laiska. Sekä elää täysin omista onnistumisista. Toki viime kaudella, erityisesti alkukaudesta, Palve oli omaan päähän hyvä. Välillä sitä myös keväällä. Sen Palveen ottaisin joukkueeseen milloin tahansa.

Palveella tosiaan seuransa ylivoimaisesti huonoin +-. Lukema näyttää -20 ja toisiksi huonoimmalla on -13. Voisin kuvitella, että jos huhuissa olisi AHL:stä noilla statseilla pelaaja tulossa niin lytättäisiin kokonaan. Vaikka Palve tekikin tepsissä hyvät pisteet, niin kokonaisuuden kannalta ei ole mielestäni ykkössentteri.

Bottomlinenä tepsiin kyllä tervetullut mutta palkka pitää olla maltillinen, koska ei ole suoritustakuuta kaverissa (Joukkueen edun kannalta).
Jep, otetaan sinne kaveri ku painaa 50pistettä. Millään muulla ei oo mitään väliä, kuhan kaveri tekee pisteitä.
Nyt oikeasti vähän valoja päälle ja herätystä tähän päivään. Miten ihmeessä kuvittelet, että TPS saisi ensi kaudeksi houkuteltua ketään edes lähelle Palveen tasoista pelaajaa ykkössentteriksi millään hinnalla? En väitä, että Oula Palve olisi mikään täydellinen jääkiekkoilija, mutta tämän tason 27-vuotiaan suomalaisen huippupelaajan saamiseksi TPS-joukkueeseen on pakko maksaa reilusti markkina-arvon yli. Toki jos olet sitä mieltä, että jollain muulla keinolla Tepsiin saataisiin paremmalla hinta-"suoritustakuu"-suhteella joku muu johtava hyökkäyspelin taitava pelaaja, niin kuulisin mielelläni ehdotuksia. Tai mikä se maltillinen palkkaluokka mielestäsi olisi, millä Oula olisi mielestäsi tervetullut ensi kauden tiimiin?
 
"Ei kai gloryhunttereista niin paljon päänvaivaa ole. Toisaalta, ymmärrän kyllä hyvin esim. Montrealin kannattajia täällä. Olet seurannut vaikka 30 vuotta joukkuetta ja yhden treidin / draftin takia hiekkalaatikkosi on yhtäkkiä täynnä porilaisia mussuttamassa peliaikaa suosikilleen." -Jatkoajan käyttäjä MR8
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Jos Tepsissä meinataan vihdoinkin alkaa menestymään, pitää kiertää kaikki mielialapelaajat kaukaa. OK, muutama voi mahtua, mutta ei ratkaisurooleihin. Joukkue vajoaa nopeasti näiden mielialan mukaan alhoon, kun pitäisi päinvastoin nousta ja taistella. Toisin sanoen haluan nähdä täällä mieluummin voitontahtoisia pelaajia, kuin selän suoristajia. Niitä täällä jo on.
Tepsi tarvitsee johtaviin rooleihin Perrinin, Kallion ja Tallinderin tapaisia leadereitä ja tsemppareita, ei luusereita jotka pelaa omaan pussiin. Tässä piikkiä mm. Reunasen ja Palven suuntaan.

En kyllä usko Palven tulevan tänne muutenkaan. Kaveri on ilmoittanut rivien välistä tavoitteiden olevan korkealla, niin nyky-Tepsin kaaoksessa voi ura lähteä laskuun. Palveen kannalta herkullinen paikka voisi olla esim. Jypin kärkikentissä, jos sieltä joku kokeneemmista nyt lopettaa. Eli paluu kotiin ja nyt oikeasti isoon rooliin, olisi itselle ainakin ylivoimaisesti mieluisin ratkaisu. Tai sitten kovalla lapulla uraa ulkomailla pari vuotta, miksei?

Eittämättä Tepsin kovin homma tulee taas olemaan hyvän sentterin hankinta. En usko, että Filppula jatkaa? Edelleen, jos halutaan menestyäkin, Filppulan rooli on alemmissa kentissä, pienemmällä palkalla.

Itse lähtisin hakemaan ehkä jo tällä kaudella Sportista lähtevää DeSousaa, jos on mahdollista edes pitää Liigassa. En tiedä, riittääkö noi näytöt vielä KHL:ään. Potentiaalia on. Toinen vaihtoehto olisi Kunyk, sama peikko olemassa.
DeSousasta tulee sopivasti hiukan mieleen Azevedo. Tepsihän oli mielettömällä lapulla kaverin perässä huhujen mukaan. Näkisin, että DeSousasta saisi paljon vielä irti.

Aina voi haaveilla.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Täällä pitäisi nyt jo vihdoin ja viimein tajuta, ettei kallispalkkaisia ja herkkähipiäisiä ns. tähtipelaajia kannata ensi kaudeksi hankkia vaan ryhtyä muokkaamaan ja rakentamaan joukkuetta noin kahden-kolmen vuoden tähtäimellä jo yksistään siitä syystä, ettei valmennuksestakaan ole tietoa kuin ensi kaudeksi. Jos Raipen seuraaja on jo organisaatiolla tiedossa, niin tämän valmentajan kanssa pitäisi ryhtyä jo rakentamaan sitä joukkuetta, jolla lopullisesti aiotaan nousta taistelemaan Kannusta. Ensi kaudeksi jo osa näistä sisään ja seuraavilla kausilla sitten jatkoa. Ei huipulle nousta yhdessä kaudessa kuin korkeintaan mottipäisellä rahan käytöllä ja sellaista ei TPS:n kannata tehdä, vaan rakentaa pidemmällä tähtäimellä sellainen joukkue, joka myös pysyy kaemmin kuin yhden kauden huipulla. Nöyrää työn tekoa kehiin eikä mitään yhden vuoden sattumamenestystä. Kannattaa muistaa, miten kävi kevään 2010 jälkeen. Sellaista ei kukaan varmasti halua nähdä enää uudelleen.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Kun tässä kohtaa on mainittu Kristian Kuusela, Niin todetaan, että Oula on varmasti taitavampi ja fyysisempi kiekkoilija. Sitten kun kuitenkin verrataan tärkeitä taitoja myöskin joukkuehengen ja joukkueelle pelaamisen osalta, Kuusela on "valovuoden" edellä. Siinä mielessä ymmärrän myös niitä faneja, jotka ei Oulaa välttämättä Turkuun takaisin halua, jos nyt edes olisi tulossa. Eikös tuo vähän vaikea luonne vaikuttanut myös osaltaan, että läpilyönti tapahtui myöhemmin uralla?
Toisaalta kyllähän kyseessä on niin taitava pelimies, että haluaisiko edes Turkuun tulla tässä tilanteessa? Mitkä olisi esimerkiksi välit kotiseudulle Jyväskylään? Onko sillat "palanut" JYP-iin, jos siellä nyt kiinnostusta olisi...
 
"Turkuhallin geometria on paljon parempi kuin Hartwall Areenan" - Sir Pentti

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Menihän Oulalla sukset ristiin HPK:ssa Antti Pennasen kanssa, kun hän ei noudattanut sellaista pelityyliä, mitä valmentaja halusi, vaan pelasi enemmänkin vain itselleen.
Jukka Jalonenkin antoi maajoukkuessa Oulalle useammassa pelissä mahdollisuuksia näyttää, mihin Oula pystyy, mutta maajoukkueessakin Oula pyrki pelaamaan vain itselleen ja pyrki tekemään itse ratkaisuja, vaikka monesti järkevämpää olisi ollut syöttää kanssapelaajalle. Siksi hänen maajoukkueuransa jäi hyvin lyhyeksi. Oula on taitelija, joka pelaa sellaista kiekkoa, jota monet valmentajat eivät voi sietää, mutta katsojat kyllä monesti tykkäävät Oulan pelityylistä. Valitettavasti valmentajat vastaavat joukkueen menestyksestä ja Oulan tyyppiset taiteilijat vain omista pisteistään. Plus-miinus tilastot ovat näille taiteilijoille monesti aivan kauhistus.
 

Gibraltar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tomas Jelinek
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy