Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana Pavlikovsky, 01.04.2015 klo 10.20.

 1. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Tuo kausiketju täyttyy näistä tulevaa kautta koskevista pelaaja-arvailuista, joten mun mielestä olis hyvä pystyttää oma thread tänne Tepsin puolelle koskien huhuiluja, hevosmiesten tietotoimisto-tarinoita, käyttäjien omia mutuiluja sekä muita hallilla kuultavia käytävähuhuja varten. Ja saa tänne raportoida jos joku kuulee vaikka Olkussakin jotain hyviä "ei savua ilman tulta"-huhuja. Teen tästä tällaisen yleisen ketjun, jotta tästä lähtien tuleville kausille ei tarvitse pystyttää aina uutta ketjua sekoittamaan Tepsin palstaa. Koska huhut yleensä kiinnostavat, niin sellaisia ylilyöntitason huhujakin aika ajoin ilmenee, joten yritetään joku taso pitää tässä.

  Uusia huhuiluja ei kai ole nyt ilmennyt. Spinan ja Virran tulo nyt varmistettiin joten melko enemmän ja vähemmän vahvoja huhuja ovat ainakin:

  -Setänen
  -Perrin
  -Tallinder
  -Järventie (voi ei......)
  -Jonne Virtanen
  -Tomi Kallio

  Tai siis ainakin näiden herrojen nimet ovat pyörineet palstalla/mediassa. Koska tovereista on näköjään kaikesta huolimatta muodostumassa meille jonkinlainen farmiseura, niin olisiko Kupittaalla try-outin arvoisia pelaajia? M. Laine? T. Pulliaisen toinen yritys? Aki Keinänen? Kristian Tuohilampi? Niko Karhu?
   
 2. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Ihan hyviä hakuja nuokin... ja tuon Karhun vaihtaisin koska vaan jatkon saaneeseen Frimaniin! Ehkä kaverin olisi hyvä käydä haistelemassa välillä muitakin koppeja - jos vaikka kävin kuten VMV:lle? ; )
   
 3. Rote Sau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + länsirannikko
  Lainaus:
  Huhuihin voidaan varmaan lukea myös Koskirannan ulospäin suuntautuva huhu. Ja Lassilan ulospäin suuntautuneet huhut. Missään ei kyllä ole julkisesti seuroja mainittu. Koskiranta ei ainakaan pisteiden valossa vetänyt kaksisesti Ruotsissa, joten saa nähdä.

  Keinänenhän Tuton pelaajista jo tyrmäsi Tepsin tarjouksen huonona. Pulliaisen korvaa Vainiola paremmin. Jos Tutossa pelaavista katsoo jotain, niin Karhulle jatko ja Kulmalalle myös. Kumpikin voisi pelata suurimman osan kaudesta Tutossa.
  Muista Mestis-pelaajista kiinnostaisi ennenkin mainittu Hokin Sebok ja Mikus. Se mitä kuitenkin tarvitaan, on ne varmat peruspakit. Voisin kuvitella, että joku voi Mestiksestä saapuakin.
   
 4. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Tuota Lassila-huhua mä olen vähän hämmästellyt...? Ei se nyt ihan sysipaskaa kautta pelannut ja palasi kuitenkin kotikonnuille kahden vuoden pahvilla. Setänen on oiva kirittäjä, eikä vie paikkaa kokonaan Lassilalta. Georgiev on hyvistä otteistaan huolimatta edelleen 19-vuotias ja pelasi ekat liigapelinsä kun Tepsin kausi oli jo taputeltu - ilman paineita siis. Aika helppojakin meni junnujen semeissä ja finaaleissa... liigassa pelasi kuitenkin toisenlaisen pakiston takana loppukaudesta. Todennäköisempää on se, että Alexandar pelaisi osan ensi kaudesta Tuton maalissa? Karhulle ja Kulmalalle liputan minäkin - ja A-junnuista ainakin Siikille ja muutamalle muulle on löydyttävä myös peliaikaa!
   
 5. Kärkimoukari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, RNK
  Lainaus:
  Itse olen kuullut että Georgiev pelaisi ensi kauden TuTo:n 1 maalivahtina. Lisäksi Huhuissa on pyörinyt että Kulmala jättäisi seuran ja vetää ensi kaudella jossain muualla ( onko se TuTo, sitä en tiedä).
   
 6. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Huhu Karvisen siirrosta Sportiin toeteutui, eli ei jatka TPS:ssä.
  Jos joku on seurannut, niin mistä nuo kaikki jäähyt on tullut? 2 min jäähyjä aika paljon?
  Minkälainen pelaaja tämä Karvinen oikein on, onko yhtään kiekollisia taitoja?
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei tarvitse edes seurata, kun riittää että käy tarkistamassa Liigan sivuilta. Ja kaikkien kaksiminuuttisten syyt tässä:

  7x - Huitominen (kahdesti jäähy myös vastustajalle tilanteesta)
  7x - Estäminen
  2x - Korkea maila
  2x - Koukkaaminen
  2x - Väkivaltaisuus (jäähy molemmilla kerroilla myös vastustajalle)
  2x - Ryntäys
  1x - Kiinnipitäminen
  1x - Kampitus

  Kova poika huitomaan ja estelemään siis.
   
 8. Värilasiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei kiekollisia taitoja juurikaan, eikä varsinainen alivoimaspesialisti, mutta ihana pelaaja omassa tiimissä. Ärsyttää raastaa ja taklaa. Ottaa toki paljon jäähyjä, loppukautta kohti otti enemmissä määrin vielä niitä jäähyjä kun tuska joukkueessa muutenkin kasvoi.

  Harjoitusottelussa viime elokuussa Jokereita vastaan ampu yhden komean onetimerin suoraan aloituksesta kiekon saatuaan ja teki maalin, muuta kiekollista taituruutta ei jäänyt Karvisesta mieleen. Kuskaa kiekkoa paljon ylös, muttei yleensä johda mihinkään, lähinnä alotuksen sinne taisi loppukaudella vain yrittääkkin saada ja sitten RantasMikot ja muut kentälle kun alotus on vastustajan päätyyn hommattu.
   
 9. Dino Koff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Bobby Lehtonen ja Rasmus Kulmala Haapakosken mukana Kouvolaan. Voi olla, että mestaruutta juhlineista a--junnuista muutama tai ainakin yksi lähtee samaan suuntaan. Bobbyn lähdöstä voimme kiittää El Bimboamme a.k.a. El Molo.
   
 10. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  HTT Tampere kertoo Mikke Levon ja Martti Järventien ainakin neuvotelleen TPS:n kanssa,
   
 11. Asbury Park Jäsen

  Lainaus:
  TPS:n asioista aika hyvin perillä oleva MTV:n toimittaja Timo Kunnari tiesi kertoa jokin aika sitten TPS:n neuvotelleen Martti Järventien kanssa. Neuvottelun tuloksista ei ole tietoa, toivottavasti eivät ole johtaneet sopimukseen.

  Ja Mikke Levolla TPS ei tee yhtään mitään. Omissa nuorissa lupaavampia kavereita (mm. Eronen, Keskitalo ja Pulli).
   
 12. timpo09 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kiekollisia taitoja ei juuri ole mutta osaa sikailla ja ottaa tyhmiä jäähyjä ja täten hankaloittaa oman joukkueensa peliä. Suurin osa jäähyistä taisi tulla niin, että mies veti aktiivisen vaihdon taklausten muodossa ja sitten innostui liikaa ja alkoi huitomaan vastustajaa. Peli on melkoista surffailua eikä ole erityisen hyvä luistelija eikä myöskään sijoitu oikein. Asennetta miehellä kyllä löytyy muidenkin edesta eikä todellakaan pelkää laittaa itseään likoon joukkueen edun vuoksi..
   
 13. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Tätä casea ei vielä kannata sinetöidä loppuun, sillä vaikka Koskiranta on lähtemisensä jälkeen ollut vahvoissa huhuissa, että jättäisi koko seuran, niin pitää muistaa, että Tertsi pelasi 08-09 kaudesta lähtien kolme kautta putkeen SaiPassa Atun alaisuudessa, joista pari oli oikein hyviä kausia Koskirannalle. Näin ollen voi olla, että Selin raivaa kuin raivaakin Koskirannalle pelipaikan tuosta joukkueesta, mikäli kokee että Koskirannasta on hyötyä ja mikäli Tero itse haluaa pelata Atun alaisuudessa Tepsissä. Mikäli Koskiranta palaa Tepsiin niin asenteen on parannuttava roimasti ja muutenkin tehoja tultava mielestäni mennyttä kautta paljon paremmin. En tiedä olisiko Koskirannalla Turkuun palatessa jo valmiiksi banaani otsassa, mies on aika raskaita kausia pelannut Tepsissä nyt viimeiset kolme sesonkia.
   
 14. jtuominen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS(+Länsirannikko)
  Lainaus:
  Itse olen ihan eri mieltä eli olisi ollut sinne kolmos/neloskenttään juuri mitä tarvitaankin.Joukkuehan on muuten pelkkä taitoluisteluporukka, eikä sitä yksi Pikkarainen kentällä pelasta.
  Alemmissa kentissä pelasi ja +-saldo on kuitenkin vain -10, kun joukkue on sarjan toiseksi viimeinen.
  Itseäni harmittaa Karvisen poistuminen, sillä karheutta pitää olla joukkueessa myös.
   
 15. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Minua ei harmita vaan vituttaa Karvisen poistuminen. Katellaan mielenkiinnolla ketä sinne sitten tulee...

  Karvisen lähtö, Frimanin sopimus, siellä on parempi keväämmällä räjähtää....
   
 16. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Ettei totuus unohtuisi huhuspekulaatioiden keskellä:

  - Jonne Virtanen tulee TPS:ään
  - Hannu Kuru tulee try-outille
  - Aki Keinästä on kysytty useampana vuotena, nytkin, mutta miestä ei kiinnosta täysipainoinen jääkiekkoammattilaisuus - ei ole tulossa
  - Julius Vähätalo pelannee ensi kauden TUTOssa, samoin todennäköisesti Aleksandar Georgijev
  - Oskari Setänen on tulossa
  - Eric Perrinin pitäisi yhä olla tulossa
  - Erinäisiä jatkosopimusneuvotteluja tietysti koko ajan käynnissä
   
 17. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Hannu Kuru, ei jumalauta....
   
 18. Toivoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Entäs toi Ahtolan Jerry? Eiks sen pitäny kans tulla?
   
 19. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Listasin ne, joista minulla on tarpeeksi tietoa. Ahtola, Vahalahti, Tallinder... mm. näistä ei ole minulla tietoa.

  Virran sopimus ainakin Ari Vuoren käsialaa. Spinan sopparista en tiedä.
   
 20. esa mäyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS , Pittsburgh Penguins
  Ahtola tulee myös, se on varma tieto.
   
 21. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Karvisen lähtö on ihana asia. En ole nähnyt ikinä kenenkään ottavan saman verran vitun tyhmiä jäähyjä yhden kauden aikana. Jos on tuon ulkopuolella muutenkin nelosketjun pelaaja, niin oikein, että lähti.
   
 22. RedMills Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps
  Omien junnukontaktien kautta kuultuna myös, et Kulmala & Lehtonen lähdössä Kouvolaan ja Haapakoski houkuttelee mukaan myös muita (Honkanen, Karvonen?) Georgiev menossa tosiaan menossa Kupittaalle. Friman käy Turussa koulua ja oli ilmesesti valmis pelaamaan aika pienellä pahvilla ens kauden, jotta saa opintoja samalla eteenpäin.

  Ongelma näitten junnujen kanssa on nyt se, että mestaruuden jälkeen moni haluais päästä myös Liigaan kokeilemaan ens kaudeks ja Tepsillä aika rajallisesti paikkoja tarjolla.
   
 23. Rote Sau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + länsirannikko
  Lainaus:
  Pitkässä juoksussa hyvä että pääsevät edes jonnekin kehittymään. Pääasia että kehittyvät - tulevaisuudessa sitten valmiimpina Tepsissä Liigaa. Varsinkin Jokerit ja Kärpät syytävät hyviä junnuja pitkin Liigaa, myöhemmin sitten on laaja valikoima tarjolla takaisin.

  Kulmalan haluisi jäävän, mutta oman uransa kannalta ehkä parempi koittaa nyt muualla, ettei käy Vittasmäet ja käyrä pysähdy. Lehtos-keissi eri asia, mutta onhan meillä näitä hyviä nimiä tulossa. Roolia vailla on pakeistakin mm. Berger, Nemecek, Keskitalo ja Pulli.

  Kuru-huhu on kyllä aikamoista.

  Mun mielestä on erittäin hyvä juttu, että sopimuksia julkistetaan vain vähän kerrallaan. Näin maksimoidaan julkisuushyöty noista.
   
 24. Rote Sau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + länsirannikko
  Lainaus:
  Nyt jos/kun Perrin tulee, Koskirantaakin voi peluuttaa vihdoin oikeassa roolissa. Pari kautta ollut liian isossa roolissa ja onhan joukkue valmennuksineenkin ollut ihan paska. Kukaties vetää hyvän kauden ensi kaudella, jos jatkaa täällä..

  Vähätalo ja Goergiev-Tutoon huhu on hyvä asia! Saa edes muutaman junnun isoon rooliin ja jatkossa takaisin meille.
   
 25. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Jos Friman todella on suostunut pilkkahintaiseen paperiin niin kuin ylempänä annetaan oletaan, niin sitten ymmärrän jotenkin Frimanin hankkimisen rotaatiopakiksi. Muussa tapauksessa ei Frimanin kuuluisi mahtua Tepsiin menneiden kausien näytöillään ja jotenkin kun täällä on pyöritelty Tallinderin mahd. sopparia, Numppaa ja Mojziksen jatkoakin edes, niin Frimanin soppari tuntui aika "jytkyltä".

  Ahtola tosiaan unohtui avausviestistäni vahvana huhuna. Mikke Levosta spekulointi tulevan kauden pakistoon aiheuttaa pahoinvointia, sanokaa nyt vielä että Pentikäinen tulisi kolmantena pakkina vielä "kaupan tekijäisinä", Markku Paukkunen-trophy saisi jälleen uuden kodin.