Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 346 818
  • 66 869

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Nyt on kyllä muuten hyvä suuntaus elämässäni ja päässäni menossa rahapelaamiseen liittyen. Marraskuussa on yhä mennyt rahapeleihin tasan 0 euroa rahaa ja muutenkaan nuo pelit eivät enää todellakaan pyöri ajatuksissakaan läheskään niin paljoa kuin ennen. Ne eivät enää edes ajatuksen tasolla tunnu hallitsevan elämääni.

Pelaamisen rajoittaminen alkoi siitä kyllä kun rahan määrää käyttötilillä alettiin rajoittamaan isolla kädellä ja nyt tuntuu käyneen sitten vielä niin kuin ennakoin vähitellen käyvänkin. Eli nyt tänään kun sain pitkästä aikaa rahaa jonkin verran käyttötililleni niin en enää painellutkaan saman tien nettikasinomaailmaan. Suuntaus on hyvä. Joku sanoisi jo että vallan hyvä.

Sillä suuntauksella on jopa sitten sekin osin negatiivinenkin seuraus ollut että kun se ongelma ei enää tunnu olevan niin akuutti niin sitten se motivaatiokaan ei tunnu olevan näitä vertaistukihenkilöpalvelua ja A-klinikkakäyntejä kohtaan ihan tapissa vaikka nyt olisi kyllä hyvä hetki ennakoida tulevaa edes ja minimoida tulevaisuuden riskejä jo.

Päässä pyörivät nyt ihan eri ajatukset ja se on sinänsä hyvä asia. Vaikka sunnuntaina panin sitten senkin merkille itsessäni että ei perkele, nyt esimerkiksi noihin ruokavalion mahdollisiin muutoksiin liittyvät ajatukset alkavat pyörimään jo liikaakin mielessä ja siitä alkoi jo kehittymään pakkomiellekin. Tälle sain kuitenkin pistettyä stopin hyvissä ajoin himmaamalla vähän asennettani noita muutoksia ja laihduttamista kohtaan, en pistänyt lekkeriksi sitä mutta pään sisällä vähensin reilulla kädellä sitä siihen liittyvää ajatustyötä ja lopetin jatkuvan painonkin punnitsemisen. Nyt fiilis onkin jo paljon vapaantuneempi. Voi sitä syödä terveellisesti ilman että puristaa mailaa liikaakaan.

Joskus minua ärsyttää itsessäni liika itsekriittisyys ja sellainen itseni "tarkkailu" mutta toisaalta siitä on hyötyäkin. Uskallan väittää sitten havaitsevanikin itsessäni herkemmin tällaisia ongelmakohtia. Että joskus vaikka pitää just vannetta pään ympärillä löystää, mailaa olla puristamatta liikaakaan. Ja osaan näemmä aika nopeasti aina hakea apua johonkin peliongelmaankin ja huomaan milloin jostain työstä ruokavalion muutoksien eteen tulee jo melkein pakkomiellekin. Sanoin terapeutillekin äsken asiasta ja hän sanoi että se on ihan hyväkin piirre sillä kaikista ei siihen ole, jotkut menee sen pakkomielteen mukanakin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisesta ketjusta tuli mieleen. Tänään lupasin tehdä safkat yhdelle tyypille. Tuolla jossain palvelutalossa asuu. Kaljaa oon välillä käynyt juomassa. Jotain pitää antaa takas. Ehkä mä haen vaan pizzat, ja ostan jääkaappiin jotain.

Edit. Tupakkiaski ja uunipellillinen makkaraperunoita. Käy se näinkin. Itse en ole koskaan polttanut. Paitsi makasiinit.
 
Viimeksi muokattu:

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Arto Nyberg on kyllä erinomainen toimittaja. Tai siis miehen oma ohjelma on lähes poikkeuksetta mielenkiintoinen, oli sitten lähes kuka tahansa vieraana. Perttu Häkkisellä (RIP) oli sama taito. Harvinaista tässä ajassa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Miksi mulla näkyy yhtäkkiä että vapaa keskustelu ja kierrätyskeskus olisi huomioimatta jätettyä sisältöä? Varjomodetko siellä jotain säätää? :D
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Miksi mulla näkyy yhtäkkiä että vapaa keskustelu ja kierrätyskeskus olisi huomioimatta jätettyä sisältöä? Varjomodetko siellä jotain säätää? :D

Vai näkyykö vaan että siellä on viimeisimpänä vastattu ketjuun jonka sä olet piilottanut?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Liitteet

  • 6233F2AC-B210-4D1F-9395-C4F948374E90.jpeg
    6233F2AC-B210-4D1F-9395-C4F948374E90.jpeg
    177,5 KB · kertaa luettu: 141

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Käytin tänään autoa Motomaatissa, kun toinen etuvalo oli palanut. Kävin jo lauantaina ostamassa uudet polttimot, mutta silloin oli motomaattiin sen verran jonoa että en jaksanut odottaa vaan tulin kotiin ja yritin vaihtaa itse. Eihän siitä mitään tullut ja hermot meni.

No tänään sitten ehdin ja parin auton jono meni suht nopeasti. Mutta motomaatin tyypillä kesti puoli tuntia vaihtaa lähivalojen polttimoni (siis molemmat). Ja veloitti siitä 5 euroa eli ei kyllä tuntipalkoille päässyt. Enpä rupea jatkossakaan kyllä noita itse yrittää vaihtaa. Kaukovalot on jopa autossani helpot vaihtaa itsekin, mutta nuo lähivalot pistetty kyllä niin pieneen rakoon ettei minun hermot kestä.
 

Ralph

Jäsen
Jos näyttää tuolta, niin kyse vain siitä.
Toinen mahdollinen syy on käyttäjässä, jota ei huomioi. Jos sellainen käyttäjä on avannut ketjun ja se on uusimpana listassa, niin näyttää tuolta myös, vaikka ketjua ei olisi piilottanut.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Äkkiä menee tämä aika näemmä sairauslomallakin. Se kaksi viikkoa sairauslomaakin on tulossa kohta päätökseen jonka lääkäri viimeksi kirjoitti minulle. Tänään toinen lääkäri soittaa minulle ja tämä on sellainen etälääkäritapaaminen. Mietitään muun muassa onko tarvetta jatkaa sairauslomaa yhä edelleen.

Oma mielipiteeni on tällä hetkellä mahdollisimman rehellisen tutkiskelun jälkeen se että esimerkiksi sairauslomaa olisi yhä hyvä jatkaa. Tämän mielipiteen muodostaminen ei ole ollut helppoa mutta terveys edellä ennen kaikkea tässä nyt pyrin ajattelemaan niin se sairauslomankin jatko voisi olla hyvä juttu.

Minulla kyllä alkaa olemaan jo usko välillä koetuksella sen suhteen että paraneeko tuo kipu pelkällä jumpalla ja levolla. No nyt olen vähitellen alkanut onneksi saamaan sitä jalkaterapiahoitoa. Lisäksi olen siis jo 19 päivää sitten alkanut isolla kädellä muokkaamaan ruokavaliota terveellisemmäksi, tavoitteena päästä ylimääräisestä painostakin hiljalleen eroon.

Jalkapohjat ovat kuitenkin yhä kipeät, vaikka olenkin paljon myös levännyt. Ja koska ne ovat kipeät vielä levossakin niin ei se tilanne nyt varmaan kovin hyvä silloinkaan olisi jos niihin kohdistuisi jatkuvaa rasitusta. Viime lauantaina jalat olikin tosiaan enemmän testissä ja kivut oli entistä kovemmat.

Ja alan kallistumaan enenevässä määrin sille kannalle mistä jo lääkäri ja työterveyssairaanhoitaja ovat minulle puhuneet. Eli kun palaan töihin niin en alakaan tekemään heti täysimittaisia työvuoroja vaan olen alkuun osapäiväaikainen vai mikä se virallinen nimitys nyt onkaan. Eli teen tunneiltaan vajailta työvuoroja. Tuokaan ei ole helppo päätös ja ratkaisu minulle koska melko ehdottoman luonteen takia mielelläni palaisin töihin heti tekemään 8 tunnin työvuoroja mutta tuollainen työvuorojen lyhennys voisi olla fiksuin ratkaisu.

No, onneksi lääkäri soittaa heti aamusta niin eipä tässä tarvitse kauaa enää spekuloida ja näitä asioita pelkästään mielessään pyöritellä. Tänään etätapaaminen ja keskiviikkona sitten livetapaaminen varsinaisen työpaikkamme oman työterveyslääkärin kanssa.

Ei ole vain itse helppoa enää olla sitä mieltä että yhä sen sairausloman jatkaminen voisi olla hyvä juttu. Ensin on nämä seikat että tämä sairausloma on jo nyt venynyt tosi pitkäksi ja onhan se varmaan vaikuttanut työpaikallakin myös muiden työmäärään. Sitten koen että tässä alkaa olemaan jo sitäkin että kun sairausloma on venynyt jo näinkin pitkäksi niin sitä on päässyt jo mukavoitumaan tähän eloon sairauslomalla.

Kun eihän minulla sellaista vaivaa ole kuitenkaan ollut mikä olisi ainakaan päässä tuntunut, tyyliin kuume. Mukavoitumisen ja laiskottumisenkin vuoksi olisi kyllä hyvä vaan päästä katkaisemaan tämä sairauslomakierre ja päästä takaisin töihin. Alkaa olemaan jo fiilis että mitä enemmän tämä Saikku tästä pitkittyy niin sitä vaikeampaa se töihin paluu on.

Lyhyesti kuitenkin nyt päätän tämän viestini siihen että silti terveys edellä menen ja minun mielipide on se että ensin vielä muutama lisäpäivä sairauslomaa ja sitten keskiviikkona paikalle lääkäri, työterveyssairaanhoitaja, minä ja esimies niin neuvotellaan siitä osa-aikaisesta työstä ensin. Niin kuin se työterveyshoitaja jo sellaista ehdotteli.

Ja töitä teen kuntoutumisen eteen mutta taitaa olla aika pitkä tie edessä kuitenkin.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jaa, se olisi miestenpäivä tänään. Yllättäen sitä ei töissä mitenkään huomaa, kun muut työntekijät on naisia. Odottakaas vaan kun on naistenpäivä. "Sinähän voisit Malkkinen jakaa tuosta kaikille naisille ruusut ja halaukset ja vaikka laulaakin onnittelulaulun. Ihanaa kun on mies talossa, hihhihhih." Pitäkää tunkkinne saatana. Kahvitauolla on parasta olla vähän parempaa känttyä tarjolla.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa, se olisi miestenpäivä tänään. Yllättäen sitä ei töissä mitenkään huomaa, kun muut työntekijät on naisia. Odottakaas vaan kun on naistenpäivä. "Sinähän voisit Malkkinen jakaa tuosta kaikille naisille ruusut ja halaukset ja vaikka laulaakin onnittelulaulun. Ihanaa kun on mies talossa, hihhihhih." Pitäkää tunkkinne saatana. Kahvitauolla on parasta olla vähän parempaa känttyä tarjolla.
Tuli tämä klassikko mieleen pettämättömällä logiikalla.
 

Liitteet

  • 181021_10151369517692569_636981351_n.jpg
    181021_10151369517692569_636981351_n.jpg
    74,4 KB · kertaa luettu: 126
Olen tullut vanhaksi, olisi mahdollisuus ennen iltavuoroa 2 tuntia testata tänään julkaistua videopeliä jonka ennakkotilasin jo kesällä tai sitten 2 tunnin päiväunet. Valitsin päiväunet.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
"Sinähän voisit Malkkinen jakaa tuosta kaikille naisille ruusut ja halaukset ja vaikka laulaakin onnittelulaulun. Ihanaa kun on mies talossa, hihhihhih."

Selkeitä MeToo-tilanteita nuo. Yksi syy miksen voi sietää humanistisia tieteitä ja niiden opillisia pesiä on se, että ne ovat naisvaltaisia ja akat kiimoissaan juoksentelevat käytävillä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi perkele, miksi perjantain pitää aina olla se kiireisin työpäivä. Kello on yli puolenpäivän, ja vielä kaksi palaveria jäljellä, joista toisessa vetäjänä. Tähän aikaan pitäisi voida jo piereskellä Martelaan ja miettiä viikonlopun rientoja.

Kun pääsen kotiin, on kaksi vaihtoehtoa: joko avaan kaljan tai käyn nukkumaan. Valinta on vielä aidosti auki. Toki on kolmaskin vaihtoehto, eli se, että otan torkut ja sitten avaan kaljan.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Voi perkele, miksi perjantain pitää aina olla se kiireisin työpäivä. Kello on yli puolenpäivän, ja vielä kaksi palaveria jäljellä, joista toisessa vetäjänä. Tähän aikaan pitäisi voida jo piereskellä Martelaan ja miettiä viikonlopun rientoja.

Kun pääsen kotiin, on kaksi vaihtoehtoa: joko avaan kaljan tai käyn nukkumaan. Valinta on vielä aidosti auki. Toki on kolmaskin vaihtoehto, eli se, että otan torkut ja sitten avaan kaljan.
Sama vika täällä. Hemmetin kiireinen työpäivä ja pari palaveria vielä jäljellä, mutta ei kyllä ehdi edes päikkäreitä ottamaan niiden jälkeen kun on menoa. Kaljan ehtii onneksi myöhemmin jossain välissä korkkaamaan.
 

Nick Neim

Jäsen
Reippaat 1,5 vuotta tuli oltua terveenä kuin pukki, ja nyt parin viikon sisään jo toiseen kertaan kipeänä. Onneksi muutenkin osui pidempi viikonloppu tähän, mutta olisihan vapaat voinut jotenkin muutenkin viettää kuin sängynpohjalla tukehtumassa räkään. Vituttaa kun ei henkikään kulje. Liekö sitten jotain jälkitautia vai mitä.

Sporttiperjantai tenniksen ja sulkkiksen osalta vaihtuikin sohvalla makoiluun ja pizzaan, kyllä kroppa taas kiittää. Ei pienintäkään mielenkiintoa/jaksamista alkaa vääntämään ruokaa tässä kunnossa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tämä päivä on menossa taas siten, että menee iltavuoroksi. Vittu. Eikä lenkille pääse, kun on jokin "tila". Aika pitkä tällainen kahden kuukauden flunssan jälkitauti. Onneksi täällä kehityskaupungissa ei ole kuin kuukauden jono lääkärille, joten ennen joulukuuta pääsee jo lekurin juttusille. Kirjoitin jo lapulle ylös, mitä on vaivana, jottei lääkärisetä temmo vähän hätäisiä johtopäätöksiä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Reippaat 1,5 vuotta tuli oltua terveenä kuin pukki...
Mulla oli sama koko korona-ajan. Tai silloin alussa parin päivän ajan tuntui tossa jossain keuhkoputkessa ihmeellistä kuumotusta, siis sellainen pystysuora viiva. Jotkut muutkin puhui siitä samassa baarissa. Myöhemmin vasta mietin että entä jos se oli se. No nyt sit oli sama, vähän voimakkaampana vaan. Ja korona.

Frendit vierestä kävi testeissä, mutta mä ajattelin että vasta kun on oireita.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Jaa, se olisi miestenpäivä tänään. Yllättäen sitä ei töissä mitenkään huomaa, kun muut työntekijät on naisia. Odottakaas vaan kun on naistenpäivä. "Sinähän voisit Malkkinen jakaa tuosta kaikille naisille ruusut ja halaukset ja vaikka laulaakin onnittelulaulun. Ihanaa kun on mies talossa, hihhihhih." Pitäkää tunkkinne saatana. Kahvitauolla on parasta olla vähän parempaa känttyä tarjolla.

Joops, ei ole tääläkään (apteekki) huomannut kyllä miestenpäivää. Ei siinä että itseäni kiinnostaisikaan. Apteekkari tosin on koulutusmatkalla, tiedä sitten olisiko kantanut nisua kahvipöytään jos olisi paikalla.
 

Cow's opinion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dark side of the Moo
Helpoimmalla pääsee kun ei vietä mitään miesten päiviä, ystävänpäiviä, synttäreitä tai jouluja ja antaa niiden viettää jotka välttämättä haluaa.

Toki blowjob&pihvi-päivä on yhteiskunnallisesti sen verran merkittävä että jos pidetään se kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös