Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 276 966
  • 66 540

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Jes! Sain tänään huokaista helpotuksesta. Ostin nimittäin vasta pari viikkoa sitten uudet hanskat. Ja unohdin ne heti tänään töihin pyöräilemään lähtiessäni nurmelle maahan. Siis heitin hanskat nurmelle, kaivoin pyörän avaimen ja avasin lukon sekä otin pyörän telineestä. Muuten meni kaikki hyvin mutta unohdin aamulla ottaa ne hanskat siitä nurmelta takaisin.

Vasta työmatkallani tajusin että eihän minulla helkkari ole hanskoja kädessä. Keli ei ollut kovin kylmä, käsiä ei paleltanut joten hanskojen puuttumista ei välttämättä heti tajunnut. No kun tajusin hanskojen puuttuvan niin tajusin myös melkein saman tien että ne varmaan jäivät sinne nurmelle. Ja kirosin mielessäni.

No, onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu. Töistä palatessani toinen hanskoista oli yhä samalla paikalla mihin se oli jäänytkin. Toinen hanska oli sitten läheisessä lehtikasassa. Mutta luojan kiitos, kummatkin hanskat löytyivät. Vähän märkinä mutta kai ne siitä kuivuu?

Hanskat eivät kovin hintavat olleet mutta uudet olivat kuitenkin. Olisihan se vituttanut jos en hanskojani olisi enää takaisin saanut.

No, eipä yllättänyt että aamulla tapahtui tuollaista. Kirjoittelin yöllä Yöketjuun siitä kuinka kahden aikaan yöllä mahaani kiersi ja se teki kipeää. Siinä meni jonkin aikaa kunnes sain unta uudelleen. Ja sen vuoksi jo herääminen aamulla oli kovan työn takana. Kello oli soimassa jo 4.45 mutta nuokuin siinä jopa vartin yli viiteen asti. Ja jotenkin raskas aamu ja päivä olleet muutenkin.
 
Top-100 listan kyllä saatte vielä kunhan hetki on oikea. 5000 viestiä lähenee, 140 viestiä enää jäljellä. Tiedä vaikka urani on jo loppusuoralla. Listan kun julkaisee, niin eipä niitä sen enempiä enää perustella. Scenen esiintyjät ja otsikko, niillä mennään ja se riittää. Niitä akkojen ja ukkojen kokojutskia jne löydätte sit kyllä googlaamalla, jos ne kiinnostaa jotakuta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Olipas runollinen. Hittibiisin aihio.
Hieman kyllä myöhästä ettiä enää lokakuulle kämppistä, kohtahan on jo marraskuu. Eihän sulla vaan ole jäänyt kalenterit väärälle kuulle @pettter ? Eilenkin taisit puhua kesästä, vaikka ollaan jo pitkällä syksyssä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kelaatteks tekin joskus joitain ihan vanhoja juttuja ja mietitte että mitähän vittua? Nyt muistuu lapsuudestanikin kolme outoa tapausta mieleen jotka eivät varmaan koskaan ratkea.

Kerran olimme veljeni kanssa pelaamassa palloa pihalla kun tiellä kulki ohitsemme nainen joka ihan selvästi kysyi meiltä että Where is the London? Kyllähän sitä reittiä saa kysellä mutta että Lontoon sijaintia jossain pikkukunnassa Kanta-Hämeessä Suomessa?

Tuo tapaus jaksaa aina askarruttaa mieltäni. Oliko nainen hullu vai oikeasti noin eksyksissä? Vai kuulimmeko sittenkään veljeni kanssa oikein? Mutta kun kummatkin kuuli samalla lailla ja meidän reaktiokin lapsena oli juosta pakoon.

Vai testasiko nainen meidän lasten kielitaitoa ja maantietotietämystä? Olimme kuitenkin jo veljeni kanssa koululaisia. Veli minua vielä neljä vuotta vanhempi.

No, tuohon koskaan tuskin saan oikeaa vastausta. Ja tuskin täysin väärääkään. Spekuloida tuota voi aina. Niin kuin sitäkin mihin lapsena katosi yksi satukirja asuntovaunussa? Saattoi olla että se putosi istuinten alle mutta vaunua vaihdettaessakaan ja sitä perusteellisemmin siivotessa ja tyhjentäessä ei tätä kirjaa löytynyt.

Myös paperiset muumifiguurit katosivat lapsuudessani oudosti. Leikimme niillä veljeni kanssa ja sitten pidimme tauon ja laitoimme muistaakseni muumit kaappiin säilöön. Palatessamme niitä ei enää ollut missään. Ihmeellistä. Tässä herää kyllä äkkiä epäilys ertä joku on heittänyt jossain vaiheessa muumit vaikka takan sytykkeeksi tai muuta sellaista.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hitto kun on pitänyt kävelyreittejä muuttaa, siis jos vaikka kauppaan menee tai juna-asemalle. On parikin baaria, mistä ei edes ohi kehtaa kävellä. Entä jos ne juoksee perään? Onks teillä sama.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuli mieleen, että mä olen viimeksi painanut alle 100 kiloa vuonna 1995.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuleeks teillekin välillä mieleen että voisi liittää kuvan tänne, mutta ette viitsi kun alalaidassa näkyy teidän muna. Tai jos leikkais vähän. Yläpuoli tänne ja alapuoli alastonsuomeen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Edellistä viestiä kun aloittaa lukemaan, niin miettii väkisin tuon ensimmäisen lauseen kohdalla, että @pettter kö tämän viestin kirjoitti.

No myönnän yrittäneenikin hiukan matkia meidän raikulipoikaamme Pettteriä. On hänen kirjoitustyylinsä niin omaleimainen ja jää mieleen että välillä mielenkiintoista yrittää jäljitellä tuota tapaa.
 
No myönnän yrittäneenikin hiukan matkia meidän raikulipoikaamme Pettteriä. On hänen kirjoitustyylinsä niin omaleimainen ja jää mieleen että välillä mielenkiintoista yrittää jäljitellä tuota tapaa.

No kyllä tuo matkimisjutska tietty tuosta tuli mieleen heti ensimmäisenä. Matkimisketjuhan täällä onkin myös olemassa, mutta liian helppoa se on arvata jos sinne kokoajan kirjoittelisi just tuolleen.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas runollinen. Hittibiisin aihio.
Ei mun sielu kaipaa seuraa parempaa, mutta takki kaipais neulaa ja lankaa. Mä oon vastakohtien mies. Hitto viime talven vedin rotsi auki kun edelliskeväänä hajosi talvitakista vetoketju tai se palikka lähti irti. Välillä oli vähän kylmä, mutta en valittanut.

Ja hitto muuten toinen takki on aivan kurassa vessan nurkassa. Farkut ja kengät kanssa samassa läjässä. Viikko sitten kiemurtelin vissiin kuralätäkössä. Ei noi jäljet mistään yhdestä kaatumisesta tule. Ja jos vesilätäkköön kaatuu niin ei siitä tule kuraa. Kuivuttua oot taas kylän tyylikkäin.

Pari spugefrendiä vetää työmiehen asussa ja mullakin on sellainen talvisetti himassa. Vähän oon miettinyt että pitäiskö alkaa käyttää. Mummot luulis että kuulun vielä työväestöön. Tai ehkä ne arvaa ettei kun heti aamusta hoipertelee.

Ai hitto tää olis voinut mennä vaateketjuunkin.

Nyt matsipäivä, mutta en vetänyt IFK-rotsia.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Urkkaruudussa äsken ohkanen tarina käsipalloilija Teemu Tammisesta. Kiinnostais kuulla vähän enemmänkin. Karu lapsuus ja nuoruus hänelläkin ja karulta kaveri edelleen kaulatatskoineen näyttääkin. Hienoa kuitenkin, että valkku jakso herraa treeneihin hakea, pelasti ihmisen ja mahdollisti loistavan urheilu-uran. Hienoja miehiä sekä Teemu että tää nuoruusvuosien koutsi. Hetken Riksussa asuneena tiedän, että ankea mesta muutenkin, saatika sitten näille pulsuille.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Omenapuista ei vaan lähde lehdet. Omenat lähti jo aikoja sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös