Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 335 825
  • 66 851

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Piti laittaa pakastimeen muutama olut niin sai saunan päälle jääkylmää huurteista. Kyllä on maukasta.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Meinasin päivänä eräänä rysäyttää rusakon päälle. Onneksi kerkesin vetää liinat kiinni. Vikkeliä elikkoja, sano.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Sinuun voi luottaa ihmisläheisen luonteesi ansiosta. Jompalle teki varmasti erittäin hyvää olla sinun ja banaaninviljelijän kanssa. Olette kaikki arvostettavia ihmisiä. Herra Käyttäjänimettömän sinuun kohdistama arvostelu aiemmin tänä vuonna oli ala-arvoista käytöstä eikä kuvaillut sinua millään tavalla. Röyhkeää panettelua. Olisi pitänyt avautua siitä silloin.

Olen ollut syrjässä vuosia Jatkoajasta enemmän tai vähemmän, nyt ajattelin palailla pätkittäin. Saisiko näihin tapauksiin linkit, että pääsisin kartalle. Moni muukin varmasti toivoisi selvennystä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Olen ollut syrjässä vuosia Jatkoajasta enemmän tai vähemmän, nyt ajattelin palailla pätkittäin. Saisiko näihin tapauksiin linkit, että pääsisin kartalle. Moni muukin varmasti toivoisi selvennystä.
Älä lähre sinne. Näiden puimisesta on pamahtanut pelikieltoja ja muuta kivaa jo.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siirryin jo aikapäiviä sitten.
No hyvä. Minusta on jotenkin tosi hämmentävää lukea kun välillä jotain ihmeellisiä kaunoja nousee esiin ja kun ei sitten tajua hölkäsenpölähtämää että mikä homma. Pidetään paikka siistinä ja puhutaan kiekosta.

Nyt on nyt ja mennään eteenpäin yhdessä.
Tähänkin sanon että hyvä.
 

ace

Jäsen
@Punamusta Punis, Punis. Vaikka loistotyyppi oletkin, nyt olen pettynyt sinuun. Juuri tänään toisen käyttäjän kohdalla sanoit että siirrytään eteenpäin ja nyt nostat kuitenkin nämä esille. Mulkkuja on maailma puolillaan, mutta niiden on parempi antaa olla ja pitää itse omasta linjasta kiinni.

Keneenkään yksittäiseen kirjoittelijaan en tässä viittaa mulkkuna, mutta pisti silmään sinun kommentit.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Nukuin vähän huonommin viime yönä. Kaiketi odotin tänään alkavaa reissuani niin paljon jo. Mutta tänään se sitten joka tapauksessa alkaa, kesälomareissu Naantaliin. Kolme yötä olisi tarkoitus siellä olla ja tarkoitus olisi todellakin myös nauttia olostaan. Eilen jo kirjoitinkin paljon fiiliksiäni Naantalista ja niihin ei ole mitään lisättävää, eikä myöskään pois otettavaa.

Olen tätä reissuani jo ehtinyt kyllä odottamaankin. Kiinnostavaa päästä käymään uudelleen Naantalissa, 24 vuoden jälkeen. Veikkaan että kaupunki voi olla muuttunutkin tuossa ajassa jo jonnin verran. Naantali campingista eli siitä leirintäalueesta missä tulen yöni nukkumaan niin luin valitettavasti kyllä netistä eilen paljon negatiivisiakin kommentteja ja arvosteluita. Minun mielestäni alue oli kuitenkin ihan miellyttävä ainakin silloin 24 vuotta sitten. Ei kyllä yövytty silloin niissä leirintämökeissä vaan asuntovaunussa. No, illalla sen näkee mitä on edessä. Peukut pystyyn!

Vähän jälkeen yhdeksän lähden tästä asunnoltani bussilla Hämeenlinnan linja-autoasemalle. Sitten vähän yli kaksi tuntia kestää reissu Turkuun ja bussi on Turguses noin 12.20. Jos saan kassini jonnekin säilöön niin tutustun hieman Turkuunkin siinä ensin ja sitten lähden Naantalia kohti.

Ei muuta kuin kohta menox!
 

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
Abianos ei kommentoi ketjun hieman aiempaa hysteriaa lainkaan! Halusin vain, että kaikki saavat sydänkohtauksen, kun olivat lukeneet jostain riitelystä ja sitten jo hetikohta näkivät minun nimeni tässä ketjussa. Aaaaahhhahahahaha. Siitäs saitte, hömötiaiset! Tai siis, anteeksi, että ette saaneet yhtään mitään minulta. Ahahahahahaha.
 

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
Paljonko maksatte, jos en tägää tähän viestiin yhtään nimimerkkiä aiheuttaakseni heille olemassaolollani kainalopieruja, nuhaa, hengenahdistusta ja klamydiaa? No, paljonko? Laitan tilinumeron yyveellä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Heh. Ensimmäinen virhe reissussa sattui jo heti melkein kotiovella. Katsoin väärin bussiaikatauluja ja menin väärään aikaan odottamaan bussia tähän pysäkille. No, onneksi pysäkki on ihan asuntoni vieressä niin ei suurta vahinkoa vielä sattunut.

Odottelen tässä pysäkillä kuitenkin parikymmentä minuuttia bussia sillä en jaksa raahautua tuon matkakassin kanssa enää asunnollekaan kun pitäisi portaitakin kiivetä. Toivottavasti sieltä tähänkin pysäkille vielä bussi ennen kymmentä tulee. Ja parinkymmenen minuutin kuluttua pitäisi tulla.

Mitä tästä vielä kehkeytyykään? Löydänköhän koskaan itseäni sinne Naantaliinkaan asti? Tarkkuutta saan ainakin lisätä kummasti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Oma_keksimä arvuutus: mikä valtio:

Ismo + Ruotsi, Färsaaret, Venäjä, Suomi, Wales
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minusta on jotenkin tosi hämmentävää lukea kun välillä jotain ihmeellisiä kaunoja nousee esiin ja kun ei sitten tajua hölkäsenpölähtämää että mikä homma.

Tähän vahva sama. Vapaan osion puoli on toisinaan täynnä Kauniit Ja Rohkeat luokan draamaa, jota sitten saa hämmästellä, että kuka sitä hiekkaa on nyt housuihinsa saanut ja kuka sitä tarjoaa. Siksi en täällä viihdy, kuin satunnaisia kertoja ja nekin ovat yleensä liikaa.


Pidetään paikka siistinä ja puhutaan kiekosta.

Jälleen kerran totuus tulee miehen suusta! Onneksi kiekkokausi on alkamassa pian, niin pääsee vääntämään hitsareiden kanssa vaikka kypärän remmistä ja Lukon miljoonista.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Onneksi kiekkokausi on alkamassa pian, niin pääsee vääntämään hitsareiden kanssa vaikka kypärän remmistä ja Lukon miljoonista.
Millaiseksi porilainen kuvailee käyntiään Raumalla? Raumaattiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös