Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 320 900
  • 66 812

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä jaksaa aamulla herätä. Enää kaksi viikkoa kesälomaan, ja kesäloma on pitkä. Juhannusviikkokin on lyhyt. Hienoa.

Niin ja Juhannus, saa serkkupoikien kanssa istua kalastamassa mökillä. Sitä puujalkavitsien määrää.

e. Jaa, ei näköjään saa istua kuin serkkupojan kanssa kalassa. Vitun Nummirock.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja piiiiiirrän, piiirrän kuvasi hiekkaan, ja piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan. Ja sitäpaitsi rekisteröin itselleni termin koirahomo.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kukahan älyn kalifi noita Canal+:n ohjelmistoja oikein laatii? Klo 20.10- 22.00 Canal+ First kanavalla Toy Story 3 suomeksi dubattuna. Oikein hyvä valinta näytettäväksi parhaaseen katseluaikaan kanavapaketissa, jossa on erikseen kokonainen kanava varattuna lasten ohjelmille. Perseestähän näiden kanavapakettien sisältö ja varsinkin sen vaihtuvuus on, mutta voisi nyt sentään hiukan miettiä mitä sieltä ulos tunkee ja mihin aikaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Jo jonkinlaiseksi perinteeksi ainakin minulle muodostunut The Biggest Loser on tällä kahdeksannella kaudellaan kyllä löytänyt harvinaisen paljon vittumaisia ihmisiä läskileirille. En muista ainakaan ennen nähneeni näin paljon itkeviä miehiä ja "miehiä" kyseisessä ohjelmassa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Jo jonkinlaiseksi perinteeksi ainakin minulle muodostunut The Biggest Loser on tällä kahdeksannella kaudellaan kyllä löytänyt harvinaisen paljon vittumaisia ihmisiä läskileirille. En muista ainakaan ennen nähneeni näin paljon itkeviä miehiä ja "miehiä" kyseisessä ohjelmassa.

Älä helvetissä! Viime kesän jaksoissa oli se läski nigga, Michelle, joka meinasi lopettaa koko homman alkuunsa. Ensimmäinen, Ensivitunmmäinen tehtävä oli: saat 2 000 dollaria ja karsiudut kilpailusta, jos otat askeleen viivan yli. Tämä vitun läski meinasi lähteä ensimmäisen jakson ensimmäisen vitun kahden minuutin jälkeen pois vieläkin vitun läskinä vain kahden koon takia. Mitä vittua? Ja lopussa kun oli lopullinen punnitus, muut painoivat sen 70-90 kiloa(jopa Michellen pari joka karsiutui Michellen takia), kun tämä arjensankari painoi 130kg. Siinä on elävä todiste saamattomasta luuserista joka on niin vässykkä ettei sillä oikeastaan ole mitään annettavaa tälle maalle. Enkä myöskään suosittelisi Michellelle sormuksen varastamista vanhalta mieheltä, sillä nääs päätyy tuntemattomaan maahan jota johtaa ilkeä kuningatar Jadis.(tässä pitää tietää että Michelle pitää sormuksista)

Niin ja ketjun asiaa: The Wire on perkeleen kova sarja.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
^ Tässa kaudessa on ainoastaan kolme kilpailijaa, joille soisin voiton. Saattaa olla, että yksikään heistä ei pääse mukaan finaaliin.

Niitä inhokkeja on sitten todella paljon: 200-kiloinen sossu, 180-kiloinen ja äärimmäisen naismainen nuorisopastori (joka onneksi jo tippui), 49-vuotias mummeli, joka ilmeisesti on jo eläkkeellä, ainakin kolme läskiä ukkoa, jotka itkevät koko ajan, lapsia ja nuoria valmentava 53-vuotias ukko, joka näyttää 80-vuotiaalta sekä yksi seinähullulta vaikuttava ämmä, joka onnistui kahdessa viime jaksossa raivostuttamaan sekä muut kilpailijat että trainerit.

Jillian Michaels on muuten pirun kuuma pakkaus.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noin! Pitänee kirjoittaa pieni tarina aiheesta: "Pikku-Fifin uusi elämä vapautuneiden aistimusten keskellä." Lähti kuin kuppa Töölöstä tämän aamuisella kusireissullaan. Ei tiennyt taatusti olisiko harakka vai rusakko. Ilon maksimoi koirahomon ilme, kun sanoin sille, että " voi, etkö ollut laittanut talutushihnaa kiinni, vaikka se mukana onkin."

Tästä tuli hyvä päivä!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Huomasin tänään kuunnellessani Jenni Vartiaisen jotain biisiä radiosta, että hänen musiikkinsa ei enää kolahda minuun. Pikemminkin se on alkanut ärsyttämään. Tätä se valtava radiosoitanta teettää.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilasin NetAnttilasta langattoman Samsung lasertulostimen. Tuli todella nopeasti noudettavaksi tavaratalosta. Aloin asentamaan sitä asenteella "vitut tässä mitään ohjekirjoja tarvitaan" ja tappelin laitteen kanssa 1,5h ennenkuin annoin periksi ja otin ohjekirjan kauniiseen käteen. Kerrasta onnistu. On se ihme, että aina pitää ekaksi yrittää ilma ohjeita. :)
 
"Pikku-Fifin uusi elämä vapautuneiden aistimusten keskellä."

Se on hyvin jännä, ettei ihmiset tajua sitä, että koirat ynnä muut lemmikkieläimet toteuttavat vain vaistojaan. Kyllähän sieltä jokaiselta Fifiltä se jonkinmoinen saalistusvietti löytyy. Ja toistaalta juuri kaupunki- ja taajama-asutusalueilta kuitenkin yleensä löytyy yleensä ne suurimmat jänis, rusakko, ym. keskittymät luontaisen vaarojen (ketut, supikoirat, ym.) puuttumisten takia.

Kyllä itse ainakin ruukaan pitää koirat rodusta riippumatta kytkettynä, jos niitä liikenteen tai asutuksen seassa ulkoiluttelen. Vaikka täällä se liikenne on kuitenkin tasoa auto per minuutti, mutta kuitenkin. Järki käteen noissa hommissa, eikö?
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Täällä voisi tietysti jakaa laajemmaltikin toisella foorumilla kertomastani salibandy-comebackistani kaksi lausetta jotka oli hirveän kiva kirjoittaa. Seuraava kappale on siis omaa tekstiäni ja kirjoitettu toisaalle osaksi isompaa kokonaisuutta.

Lopetin "urani" keväällä 2007 kun häviäminen ei tuntunut pahalta. Nyt haluan taas kokea katkeran kalkinkin uhalla sen mahtipontisen voimakkuuden ja miehuullisuuden ja hengissä olemisen päihdyttävän tunteen, jonka salibandyottelun voittaminen maalivahdille tarjoaa.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Olen koko pienen ikäni kärsinyt silloin tällöin enemmän tai vähemmän pahasta migreenistä. Tänä kesänä/keväänä tuo on alkanut taas muistuttamaan itsestään. Parin viikon sisään olen joutunut iskemään ainakin viisi särkylääkettä naamaan, kun tuntuu että tulee aivan sietämätön päänsärky. Aamulla heräsin siihen, että vasenta silmää/päätä silmän yläpuolella meinaa särkeä. Noh, särkylääke taas naamaan heti herättyäni otin. Toivottavasti tuo lähti sillä. Tästä lievästä migreenistä kärsin eniten kesäisin/keväisin, kun on todella kirkas sää ja/tai kuuma. Onneksi tuo lähtee pelkällä särkylääkkeellä, jos tarpeeksi ajoissa saa sen otettua. Mikäli päänsärky iskee pahaksi, niin sitten tuleekin muita kivoja oireita ja ollaan ihan kaput. Kerroin tämän tänne siksi, koska ei tämä oikeastaan vituta. Enemminkin ärsyttää, ainakin nyt.

Katsoin muuten eilen Zodiac -leffan, kun MTV3 sen eilen näytti. Oli yllättävän mielenkiintoinen ja hyvä. Harmi vain, että nukahdin nappien avulla noin 20 minuuttia ennen leffan loppua, joten se pitää tarkistaa digiboksilta jälkikäteen. Tuosta Zodiacista tuli muuten noin kuukausi sitten ihan mielenkiintoinen dokumentti Investigation Discoveryltä. Siinä joku mies uskoi vakaavasti, että hänen sukulaismiehensä oli Zodiac. Olihan niissä aika paljon yhdennäköisyyttä kyllä, mutta tiedä siitä sitten.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eihän autotkaan välttämättä kulje 240 km/h vaikka mittarissa niin väitetäänkin. Kuitenkin huippunopeus on kerrottu. Kuten myös laajakaistan kohdalla se, että 24/1 vaihteluväli on yleensä 0,5-10M.

Mutta on noissa laajakaistoissakin jotkut pykälät muistaakseni sen suhteen mikä on kohtuullinen vaatimus nopeuden suhteen. Jos 24M liittymällä on nopeus jatkuvasti 6M niin tuo ei ole enää oikein kohtuullista että siitä joutuu maksamaan täyden hinnan. Soneralta muistaakseni sanottiin joskus kun asiaa kyselin, että 24M yhteydellä nopeuden pitäisi olla koko ajan vähintään 8M. Kannattaa ottaa operaattoriin yhteyttä että selvittävät mistä tuo johtuu. Voi olla että linjoissa on jotain häikkää tai sitten talon omat piuhat on niin vanhat että ei enää oikein toimi kunnolla.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaisin taloyhtiön tässä asiassa olevan syypää tuohon nettinopeuteen. Kyllä sen olen tiennyt, että luvattua nopeutta ei (välttämättä) saa irti sitten millään, mutta tuo minkä nyt saan on mielestäni jo kohtuutonta. Talvella nopeus sentään oli 10M-13M hujakoilla, mutta nyt tosiaan on ollut jo tovin hidasta tämä netissä pelautuminen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täältä löytyy taloyhtiöliittymä, jonka nopeudeksi on luvattu 10 megaa. Viime aikoina nopeustesti on kuitenkin näyttänyt noin 30 megaa. En taida valittaa... Tosin samalla ulospäin menevä nopeus on laskenut reilusta 10 megasta noin 2 megaan, mutta sillä ei nyt erityisemmin väliä olekaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Olisi mahtavaa olla neekeri. Satasen voisi juosta kymmeneen sekuntiin, olisi rytmitajua ja hyvä lauluääni, mulkku kasvaisi 40-senttiseksi ja töissäkään ei tarvitsisi käydä kun kaiken saisi yhteiskunnalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös