Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 350 097
  • 66 872

Ralph

Jäsen
Salainen kuntakartta - ministeriön suunnitelmat paljastuivat – Suomenkuvalehti.fi

Kotikaupungin osalta mielenkiintoista suunnitelmaa. Saataisiin 6 476 km² -kokoinen kaupunki, jossa asuisi 379 972 ihmistä. Urheilun osalta voisi tulla mielenkiintoista, kun Nokian Ilves ja Nokian Tappara vääntäisivät vastakkain ja samalla kaiken maailman Nokia United, Nokian Classic, Nokian KooVee, Nokian Isku-Volley, Nokian Pyrintö tekisi tuhoa muissa sarjoissa.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olin Jyväskylän paikallisbussissa matkalla kotiin JYP-HIFK pelistä. Nooh,, liikenne valoissa vierellemme kurvasi HIFKin bussi ja päätin ilahduttaa pelaajia laittamalla JYPkaulahuivin bussimme ikkunaan, samalla näyttäen voitonmerkkiä.... Ainakin Eetu pöysti tykkäsi.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Alpo Suhonen häiriköi viattomia ihmisiä Facebookissa ja sotkee heidän statuksensa tenttaamalla, ketä he aikovat äänestää.

Ja ei, Alpo ei ole mun kaveri. Mutta meillä on yhteisiä kavereita.
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Hirschovits on paljon nopeampi kirjoittaa kyrillisillä kirjaimilla kuin latinalaisilla:

Хиршовиц 8 kirjainta
Hirschovits 11 kirjainta
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Nopeastihan ne iiäfkoon tähdet kirjoittaa, kun taas kerhon kohdalla aika menee siihen, että miettii pelaako siellä yhtään tähteä. GaDa kyykyttää.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Oletko koskaan miettinyt, kuinka monta kertaa Jatkoajan kolumnissa voi käyttää -kin-päätettä sanojen perässä? En minäkään, mutta sain vastauksen tänään: tässä kieliasultaan äärimmäisen heikossa tekeleessä on käytetty -kin-päätettä yhteensä 15 kertaa (!), ja ylivoimaisesti suurin osa päätteistä on täysin turhia. (Linkki ohjaa HPK-aiheiseen kolumniin, joka on kieliasultaan ala-arvoinen.)

Listaus: kulmiinkin, ykkösvitjankin, Laakkonenkin, Jokereitakin, lamaantuneiltakin, sekin, kolmannessakin, varsinkin, nukahduksenkin, kuitenkin, piileekin, toisiakin, alkaenkin, kaipaakin, ennemminkin.

Jonkin sortinkin maailmanennätyskin lieneekin kyseessäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös