Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 378 731
  • 66 968

passenger

Jäsen
No ei muuta kuin vettä myllyyn ja varaat uuden ajan...vaikkapa vasemmassa kiveksessä olevan ihmeellisen kyhmyn vuoksi. Tuon tutkimuksen jälkeen tiedät jo melkoisella varmuudella halusiko lekuri sua häiritä seksuaalisesti vai oliko tuo vain luuloa.

Rohkeimmat pyytäisivät tunnustelemaan eturauhasta peräaukon kautta.

Ei millään malta opiskelijabudjetilla testailla, aika varma olen tilanteesta. 70€ on aika paljon siitä tiedosta. Selkää siinä tarkasteltiin ja haastattelun aikana aikaisemmin oli jo tullut selville että kipu ei säteile pakaroihin. Lääkäri siinä kokeilee selkää ja heitti jotain lihaksista ja vilkaisin peilistä takana olevaa lääkäriä vähän ihmeissäni, niin muija alkoi kourimaan pakaroita oikein kunnolla ja vahtasi peilin kautta minua ja kysyi, että eikö tosiaan säteile pakaroihin. Totesin siinä tyhmänä että - ööh, ei. Ja vastaus kuului että -Hyvässä kunnossa tuntuu olevan. Sitten siihen paukahti joku hoitsu kyselemään tyhmiä ja keskeyttämään tämän tärkeän lääketieteellisen tutkimuksen.

70€ muutaman minuutin hommasta muuten. Melekosen arvokasta kourintaa. Kai sitä voisi varata uuden ajan ja kertoa että säteilee nyt pikkasen tohon lantion etupuolelle..
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
vastaus kysymykseesi löytyy täältä: selityksiä sanontoihin

Kiintoisa alue kerta kaikkiaan, mutta siellä on virheellistä tietoa, nimittäin: "Sakki-matti tulee persiankielen sanoista shah mat, ’kuningas on kuollut’".

Ei tule, shah mat tarkoittaa "šaahi on kuollut".
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Menehän ja kerro naislääkärillesi, että epäilet sinulla olevan virtsatietulehduksen. Sen jälkeen naislääkäri pyytää sinua menemään ns. hoitopöydälle vatsallesi. Sen jälkeen kuulet kimakan äänen: "räps, räps". Sen jälkeen naislääkäri pyytää sinua laskemaan housujasi. Siinä vaiheessa toimenpiteen tietävä hetero laskee housuihinsa ennen kuin laskee housunsa. Sitten koet jotakin... ja naislääkäri kysyy: "käykö kipeää...". Siinä kohtaa minä vastasin tuskaisesti parahtaen (<-huom. munansaannos): "No käyhän se, vaikkei mitään tulehdusta olisikaan...!".

Onnea matkaan. Se naislääkäri vielä vuosienkin jälkeen tervehti minua ystävällisin ilmein, ripaus sääliä katseessaan. Sen jälkeen hän tekstaa Forumille, vaikka onkin karjalanheilin naisia.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Sen jälkeen naislääkäri pyytää sinua menemään ns. hoitopöydälle vatsallesi. Sen jälkeen kuulet kimakan äänen: "räps, räps".

Minulla on aina noita tilanteita varten varattuna ruusunkukkasia peräsuolessa. Mutta minä vältän kyllä aina tautofoniaa. Enhän tahdo typykän luulevan minua hieman vajariksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oh my god(dess)

Äskeinen YLE:ltä tullu säätiedotus, Anne Borgström... Varsin mukava asustekokonaisuus päällä ja muutenkin niin viehkona, oijoi. Samaan aikaan Spotify kajautti Natalie Imbruglian 'Shiver' -biisin, meinas vallan mennä punkut väärän kurkkuun.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liiga jakautumassa kahtia

Saamieni tietojen mukaan SM-Liigaa ollaan jakamassa kahtia. Siis kahteen eri liigaan. Ensimmäiseen liigaan, jonka nimeksi ollaan suunniteltu Suomalainen Jääkiekkoliiga, olisi tulossa Tappara, Jyp, Tps, ja Kalpa. Toiseen liigaan, jonka nimeksi on suunnitelu Lätkäliigaa, olisivat tulossa HIFK, Jokerit, Blues, ja Ässät. Muut joukkueet vielä harkitsevat mihin liittyä.

Suomalaisen Jääkiekkoliigan perusperiaatteisiin kuuluu Nuori Suomi -aatteen mukaisesti ns. kaikki pelaa periaate. Tätä vahditaan kellon avulla. Lisäksi väkivaltaisuudet kitketään koko kauden kestävillä pelikielloilla. Taklaukset ovat kaukalopallon tavoin kiellettyjä. Lämäreiden kieltoa on harkittu, tästä ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen, kuten ei siitäkään onko kohottaminen sallittua. Jokaisen joukkueen kymmenen mukavinta pelaajaa saa kauden jälkeen hymypoikapatsaat. Koko liigan herrasmiespelaaja saa hymytyttöpatsaan kultaisena -ja rantapallon kokoisena. Koska liiga on hyvä esimerkki liikuntaa harrastavalle nuorisolle, otteluihin ei myydä lippuja lainkaan, vaan liput otteluihin ovat ilmaisia. Koko touhu rahoitetaan joko Opetusministeriön nuorisotoimen määrärahoista tai Veikkausvoittorahoista.

Lätkäliiga on taas aivan erilainen. Tappeluista tulee NHL:lle esimerkkiä näyttäen vain kahden minuutin jäähy. Suihkukomennus pelaajalle tulee, jos osallistuu tappeluun kolmasti pelin aikana, tai jos pelaaja käyttää lyömiseen käsilaukkua. Pelissä on kirjoittamaton koodisto, jonka kaikki osallistuvat tietävät, tai sitten se hakataan heidän kalloihinsa. Tappeluun ei esim. saa osallistua kypärä päässä. Lähtöideana Lätkäliigassa on se, että kun urheilukartalla on paljon pelejä, jotka ovat väkivaltavastaisia, on tämä liiga vastaus niille katsojille, jotka haluavat nähdä kun sattuu ja tapahtuu -ja vieläpä maksaa siitä. Kauden jälkeen herrasmiespelaajan palkintoa ei jaeta lainkaan. Koko touhu rahoitetaan pääsymaksutuloilla ja sponsoreilla. Alkuun ajateltiin K-12 rajaa otteluihin, mutta kun todettiin, että myös alle 12-vuotiailla on oikeus nähdä kun veri lentää, todettiin rajoitus ihmisoikeussopimusten ikään perustuvan syrjinnän vastaiseksi.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Lätkäliiga

Voidaan nimetä myös sirkushuviliigaksi, jossa pienistä nuhjauksista otetaan kaikki hyöty irti ja vertaillaan mystiseen NHL-koodistoon, jota toteuttamassa on toinen toistaan kovempaa mestisjyrää. Kurinpalautus ilman oikeita gooneja on melko turhaa ja suuret otsikot saavat "haasteet" näyttämään entistä naurettavimmilta.

Aah, kirjoitin viimein tännekin, oli asia sitten mikä tahansa.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Varmaan tästäkin aiheesta on kirjoitettu tuolla BB-ketjussa ja ehkä muissakin, mutta menköön nyt tännekin. Ja jos nyt jollain on asiasta tarkempaa tietoa, saa kommentoida.

Liekö se BB-voittaja Aso (todennäköisesti ei) tietoinen, että toi 50.000 palkinto on sen 2009 verotettavaa ansiotuloa. Jos oletetetaan, että se on tienannut 10.000 euroa (tämä lienee melko realistinen arvio) vuonna 2009 ennen BB-taloon tuloa, sen veronalainen tulo yhteensä v. 2009 on siis 60.000 euroa. Äkkiseltään verohallinnon verolaskuri antaa tällaiselle tulolle veroprossaksi sinne 30 pintaan. Näin ollen se saa about 35.000 näppiin tosta voittosummasta.

Tuli vaan tässä tollanekin asia mieleen, kun se BB-porukka ei vaikuta mitenkään ruudinkeksijöiltä. Liekö se tullut joka vuosi voittajalle yllätyksenä, että toi voittosumma on veronalaista tuloa. No, vois luulla, että siitä ei kuitenkaan mene eläke- eikä työttömyysvakuutusmaksua. Muutenhan Asolle jäis vain 30.000 näppiin ja saattais vetää vähän jo mutrulle suuta.

E: Olihan tätä asiaa (siis palkinnon veronalaisuutta) näköjään kommentoitu tuolla BB-ketjussa. No, nyt on kommentoitu täälläkin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Väänsin sitten sämpylätaikinan. Nyt on kaikki paikat jauhossa nenän päätä myöten. Mikä helvettiä siinä on, ettei vielä tähän ikään mennessä handlaa tuota hommaa.
Käsi mikä käsi. Ainakin tuotokset ovat nyt jo uunissa. Harkinnassa illan lätkämatsi kaljan kera, kun huomennakin on vielä vapaata.
Vi ska se.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kiitettävän hyvin toteutatte ketjun avaajan ideaa. Järkevää asiaa ei tunnu olevan.

Ei sillä, että nostaisin omaa persettäni muiden yläpuolelle. Ei mullakaan ole.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ihme sättääjiä. En tajuu.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Evil - Perseetön mies. Rennyn uusi kauhuelokuva?
The man with no ass. Kuulostaa hyvältä. Persariton mies taasen kuulostaisi silkalta valheelta.

Evilin arkkivihollisena itse Hans Assman?
Hänen Persemies. Koko nimi on ihan yhtä uskottava kuin Dr.Evil, tai jotain. Ei Saksassa tai Tanskassa tai missään ole voinut olla sen nimistä ihmistä. Nisse sen teki.

Mulle tuli mieleeni se mutterivitsi tuolta vitsiketjusta; se olikin Evil.
Sanonko mitä voit tehdä sille mutterillesi.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kiitettävän hyvin toteutatte ketjun avaajan ideaa. Järkevää asiaa ei tunnu olevan.

Ei sillä, että nostaisin omaa persettäni muiden yläpuolelle. Ei mullakaan ole.

Kiitettävän väärin tämä ketju ollaan käsitetty. Jo ketjun nimessä lukeee ASIA. Eli jos on jotain asiaa, mihin ei välttämättä löydy oikeaa ketjua, eikä sitä viitsi alkaa perustamaan, niin tämä on juuri sitä varten. Vaan meneehän tämä ketju näin väärinymmärrettynä, asiattomanakin. :)
 

TheT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Montreal Canadiens
Veronpalautuksia vajaat 2k. Tänään ryypätään kavereiden kanssa ja huomenna duuniporukan pikkujouluissa. Töissä repesin eilen aivan totaalisesti, kun naispuolinen työkaveri kysyi "Moniko tulee pikkareihin".
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Painan paniikkinappulaa.
Lähtisköhän se meneen, jos sen talo palais?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös