Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 554 181
  • 67 989

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Keijo "Gebardi" Leppänen. OG lempinimi, kiitos Molli-Olli!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Naapurisi valvoo sinua (liite). Torni on pikkuserkkuni kasaama. On sanonut että voin tulla kiipeämään ylös jos tahdon. En taida viitsiä. Ei kiinnosta enkä ole kovin läheinen pikkuserkkuni kanssa. Hieno torni silti ja näkyy moneen paikkaan (kun on korkea ja on mäellä).

Edit. Kuva on meidän pihasta.
 

Liitteet

  • IMG_20241001_184908_HDR~2.jpg
    IMG_20241001_184908_HDR~2.jpg
    388,8 KB · kertaa luettu: 83
Viimeksi muokattu:
Juttelin tuossa vaimon kanssa tovi sitten, puhuttiin lapsista. Totesin hänelle, että varmaan nuorimmaisesta tulee samanlainen kuin isästään, siis minusta. Takapenkiltä kuului saman tien aivan takuuvarmasti ”nynny”. Siis jumalauta, kakara. Vaikka ootkin vasta puolivuotias etkä todellisuudessa osaa sanoa sanaakaan, niin ei se silti oikeuta julistamaan kaikelle kansalle, minkälainen mä olen! Nynny mikä nynny.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Yllä olevan viestin takia jouduin kaivamaan tunnarit naftaliinista!!! Vasta äsken huomasin että edellinen viestini palstalle oli lähes 20 vuoden takaa :) Eli nyt on oikeasti kova tarve saada fantsuhokiliiga käyntiin :)

Olen kyllä aktiivisesti seurannut kiekkomaailmaa ja lukenut palstaa koko ajan, mutta työpaikan vaihduttua vuosituhannen vaihteen jälkeen jäi tunnuksen palautus aikanaan tekemättä kun sähköpostiosoite oli lakannut toimimasta.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mahtanut saappaiden myyjää harmittaa, kun on huomannut, että sinnekö ne unohtuivatkin..



Joillekin tämä olisi kyllä ollut järkyttävän sijaan mieluisa yllätys.
Mulla oli myös ruohoa Hai-saappaissa nyt viikonloppuna. Ihan vaan viattomasti yläpihan syysniiton takia, en piilotellut mitään. Ruohonleikkuri sylkee kaiken rojun koiville, kun siitä on se suojaläppä pois. Oli siinä muitakin kasveja kuin ruohoa, kun siinä on sellainen minikokoinen niitty perhosia varten ja siinä sitten kasvaa kaikkea mahdollista. Huom! Ei kannabista eikä muitakaan huimausaineita. Turha soitella skoudeja.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tuli äsken käytyä eduskuntatalossa yhdessä yhteiskuntaopin ryhmäni kanssa. Kaiketi vastaan tuli joitain kansanedustajia, mutta koska en ole kovinkaan hyvä tunnistamaan heitä, he välttivät kännykkäni linssin. Hieno talo niin sisältä kuin ulkoa. Vaikka tykästyinkin taloon, en aio mennä lehtereille seuraamaan täysistuntoa ihan lähiaikoina.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Alle 30 vuorokautta Global Series päivään Tampereella HYYYYPEE!
 
Suosikkijoukkue
HIFK, FLA, RAMI, PENA
Syön jotain maapähkinä/sipsi hybridejä (hyviä ovat) ja mietin että ostaisko NHL25 peliä pleikkarille. Aika törkeän hintainen 69,90 halvimmillaan. Sitten se on kumminkin ihan yhtä p*ska kuin NHL24:kin mitä ei vaan jaksa pelata.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF, valmentajapolku
Kerrankin kävi flunssa kylässä keskellä viikkoa tämmöisellä tunnollisella työntekijällä jonka kurkkua alkaa karvastella normaalisti lounasaikaan perjantaina.

Vielä pari nenäliinaa märäksi, niin eiköhän tässä olla iskussa illan matseja katsomaan kera oluen.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Onko palsta siistiytynyt kun Poppariketju on herra ties millä sivulla nyt?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös