Vanha kunnon kokkikoulu. Kyllä itekin diggailin siitä hommasta, mutta kun tietää millaista se on (vitun kiire) niin en enää lähtis sinne. Jäi kahdesta viikosta paperit uupumaan, kun oli korreaikaan ja aikuiskoulutus.
Asiasta toiseen, hemmetti että on rento olo saunan ja muutaman juoman jälkeen.
Juu, kyllähän monessa keittiö-alan paikassa missä olen töissä tai työkokeilussa ollut niin on kiire hyvin usein ollut läsnä ja aikataulut on vedetty melko tiukaksi. Ja samalta vaikuttaisi tämä nykyinenkin paikka. Kyllä ripeäotteinen ja ahkera pitää olla.
Mutta kun tuon arvasi etukäteen mitä tuollakin paikassa on vastassa niin ei yllätyksenä tullut ja siihen osasi varautua. Minä toivon että viihdyn silti tuolla nykyisessäkin paikassa koska jostain se on taas aloitettava. Mutta ymmärrän kyllä jos joku ei välitä tuosta kiireellisestä menosta.
Pisin työkokemus minulla on kyllä erään vanhainkodin keittiöltä. Siellä oli aikoinaan hiukan rauhallisempi meno mutta en tiedä onko tuollaisia paikkoja enää kovin montaa.