Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 329 061
  • 66 848

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Itsehän pidin jo kesäkuussa kolme viikkoa. Viimeinen kesälomaviikkoni alkaa juuri kun sinä palaat töihin.

Minä voitin!
Mä jatkan lomaa vielä viikolla sinua kauemmin, lälläslää.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Huomenna alkaa loma Itselläni. Vain välttämättömät hommat käyn hoitamassa, ja sitten nopeasti loman viettoon. Pari viikkoa vain tällä kertaa. Kolme viikkoa sitten loka-marraskuun vaihteessa. Jouluviikon meinasin kanssa lomailla. Pari viikkoa jää sitten vielä kevät kaudelle.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Bussissa istun. Vierustoverin hajuvesi tuoksuu hieman pihkalle. Tosi miellyttävä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Työhakemus pitäisi tehdä. Keksis vaan jotain mitä kirjoittaisi.
"Alle 5000€ kuukausipalkalla en nosta persettäni penkistä. Haluaisin myös tehdä töitä vain muutamana päivänä viikossa, sekä auto edun."
 

Glove

Jäsen
"Alle 5000€ kuukausipalkalla en nosta persettäni penkistä. Haluaisin myös tehdä töitä vain muutamana päivänä viikossa, sekä auto edun."
eipä tuosta taida 5000 € saada kuin ehkä kolmessa kuukaudessa ,mutta ilmeisesti muutamana päivänä viikossa kun on 24 h/vko ja niin lähellä, että voin vaikka kävellä töihin. Mihin siinä sillon autoa tarvii kun sitä ei työssäkään tarvi.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kun tää Suomen kesä on tunnetusti aivan liian lyhyt ja varsinkin meillä vuorotyöläisillä yhteiset vapaat kesäviikonloput ovat todella harvassa, niin kehiteltiin joskus vuosia sitten vaimon kanssa konsepti, jossa pääsis tapaamaan paljon kavereita samaan aikaan, jokilaivakierros. Homma on hyvin yksinkertainen. Pistetään hyvissä ajoin laajaan jakeluun ilmoitus tapahtumasta, aloitusajasta ja -paikasta. Sovittuna aikana halukkaat kokoontuvat Aurajoen alajuoksulla sijaitsevaan Wanhaan rahtilaivaan ja siitä sitten lähdetään taivaltamaan laiva kerrallaan kohti keskustaa. Ehkä tärkein sääntö on, että vain yksi annos alkoholia per laiva, eikä jäädä mihinkään jumittamaan. Laivoja kertyy vähän vuodesta riippuen toistakymmentä. Selvänäkin voi tulla ja moni on osallistunutkin niin tapahtumaan.

Tota traditiota pidettiin yllä aika monta vuotta ja parhaina vuosina porukkaa oli mukana varmaan liki kolmekymmentä. Toisaalta noin iso porukka aiheuttaa jo vähän viivettä, kun ekat ovat jo juoneet omansa, kun viimeiset vielä ovat jonossa. Jossain vaiheessa toi perinne vaan jäi, eikä olla sitä enää moneen vuoteen järjestetty vaimon kanssa. Onneks meiän jo lukioajoilta muodostuneen kaveriporukan, jonka nimissä ollaan pelattu satoja eri lajien höntsäliigamatseja, sielu jaksaa pitää perinnettä yllä ja järjestää saman kierroksen joka vuosi.

Mulla on muutama viime vuosi jääny työesteiden vuoksi väliin, mutta eilen pääsin pitkästä aikaa osallistumaan Ja oli kyllä tosi mukava turnee. Kiva oli nähdä vanhoja kavereita, joita muuten nykyään aika harvoin näkee. Ajattelin etukäteen, että tässä iässä tuskin jaksan koko kiertueen loppuun ja poistuisin jossain vaiheessa kotiin, mutta vitut. Loppuun saakka painettiin, vaikka loppusuoralla alko väsy vähän jo painamaan. Kaikki laivat tuli käytyä kuitenkin läpi, olisko niitä ollu muistaakseni 11 kpl.

Joskus silloin nuoruusvuosina kiertueen päätöksen kunniaksi pidettiin loppubanketti joko Olkussa tai Apteekissa, jossa kertailtiin kierroksen tapahtumia. Ikä on tehnyt tehtävänsä, eikä musta ollu enää jatkoille ja hoippuroin Donnalta kotiin. Luulen kyllä, että eipä kovinkaan moni muukaan seurueesta valomerkkiä nähny. Mut oli tosi kiva ilta.
 
Viimeksi muokattu:

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Saa kerrankin olla Czescku hiljaa kotona kun naispuolinen serkkuni tuli höpöttämään puolisoni kanssa. Molemmat puhuvat kuin papupata ettei täällä kyllä tällainen hiljaisempi mies suunvuoroa saa.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ostin sähköskuutin ja ikää 47v, uskaltaiskos sillä mennä lesomaan Sähköautoketjuun?
Ei kannata, saat vaan käskyn ostaa sähköauton koska sellainen nyt vaan kuuluu kaikilla olla. Kannattaa ostaa samantien kaksi kappaletta vaikka et tarvitsisi sitä yhtäkään, vasta silloin olet hyvä ihminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös