Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
@Punamusta Haluatko kertoa mitä muita biisejä soitit? Viime päivinä Crüe pyöriny Apple Musicissa tiiviisti, niin olisi kiva tietää.

Itsekkin hieman rummuttelen, tosin nyt ollut aikamoinen tauko. Primal Scream olisi kuitenkin hieno osata soittaa, ei vaan taidot riitä.
Voin totta kai kertoa, soittolistani eivät ole valtiosalaisuuksia. Koitin selvittää YouTuben katseluhistorian avulla, mitä olinkaan aamulla soitellut, mutta valitettavasti meni hieman mönkään. Suurin osa kuitenkin löytyi ja ne mukaan lukien muistan oikeastaan myös loput pari, jotka tuli soitettua. Vetelin siis seitsemän kappaletta ennen oppitunnille siirtymistä.

Kohtalaisen oikeassa järjestyksessä:

1. "Stick to Your Guns" (1981)
2. "Louder Than Hell" (1985)
3. "Bad Boy Boogie" (1987)
4. "Rodeo" (1987)
5. "You're All I Need" (1987)
6. "Dancing on Glass" (1987)
7. "All In the Name of..." (1987)

Kyllä, tykkään paljon soitella juurikin albumia Girls, Girls, Girls. "Wild Side" jäi tänään oikeastaan soittamatta, mutta sekin on saanut vuoronsa lukuisia kertoja.

Hmm, "Primal Scream"... voisin koittaa tuota ensi kerralla eli heti huomenna. Meikällä on klo 10 alkaen hyppytunti ja kerkeän soittamaan tunnin verran ennen yläasteen oppituntia. All in the name of, all in the name of rock!
 

ace

Jäsen
1. "Stick to Your Guns" (1981)
2. "Louder Than Hell" (1985)
3. "Bad Boy Boogie" (1987)
4. "Rodeo" (1987)
5. "You're All I Need" (1987)
6. "Dancing on Glass" (1987)
7. "All In the Name of..." (1987)
Aika yllättävä lista, olisin odottanut enemmän ns. hittibiisejä. Tosin itsellekkin on muistunut tässä viime päivien aikana mieleen, miten paljon Mötiköillä on hyviä biisejä niiden ulkopuoleltakin. Aikaisemmin olisin jopa voinut lyödä vetoa että Wild Side löytyy kahdelta ensimmäiseltä levyltä. GGG ei kyllä kokonaisuutena minulle uppoa juurikaan.

Mutta jos/kun Primal Screamin naulaat, niin siitä on saatava video yleiseen jakoon!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Miettikää. Onnistuin saamaan pankkitilille kirjautumisen jumiin sillä tavalla, että minulla oli siellä tiedoissa vanha puhelinnumero, eikä nykyistä numeroa. Se vaatii tekstiviestin että pääsee kirjautumaan. Soitin asiakaspalveluun, voitteko muuttaa numeron vanhasta nykyiseen.. Ei voida, vaatii että menet käymään konttorissa. Ei ole henkkareita, en voi todistaa kuka olen. On vain kuvaton Kela-kortti. En pysty nyt lähettämään tiliotteita rahahakemusta varten. Mitä tässä voi enää tehdä?
En tiedä mutta ihan aiheellistahan tuo on että kaikkia pankkiasioita ei ihan noin vaan voi hoitaa puhelimessa. Kyllä meikäläinen ainakin arvostaa sitä että jos verkkopankin kanssa menee jotkut tunnarit tms. lukkoon niin vaativat sen että henkilöllisyys todistetaan konttorissa että ne saadaan taas käyttöön.

Mikset tosiaan hommaa niitä henkkareita? Tosin en tiedä sitä miten helppoa ne on saada ilman nykyisiä henkkareita, mutta luulisi kuitenkin että jotenkin ne onnistuu saamaan ja tosiaan tulevaisuutta ajatellen voi hieman helpottaa elämää.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika yllättävä lista, olisin odottanut enemmän ns. hittibiisejä. Tosin itsellekkin on muistunut tässä viime päivien aikana mieleen, miten paljon Mötiköillä on hyviä biisejä niiden ulkopuoleltakin. Aikaisemmin olisin jopa voinut lyödä vetoa että Wild Side löytyy kahdelta ensimmäiseltä levyltä. GGG ei kyllä kokonaisuutena minulle uppoa juurikaan.

Mutta jos/kun Primal Screamin naulaat, niin siitä on saatava video yleiseen jakoon!
Joo, olen ottanut koko materiaalin suosikkilaariin. Soittelen oikeastaan todella vähän juuri niitä suurimpia hittejä, enemmän kaikkia vähemmän tunnettuja biisejä. En tiedä mikä siinä on, yhtä paljon kaikkien kappaleiden soittaminen vaatii. Kappaleita "Live Wire" ja "Red Hot" olis mukava kokeilla, mutta Lee paukuttaa niissä nopealla tuplabassolla, mitä meikä ei pysty tekemään, jo siksikin että en ole vielä kertaakaan soittanut kahdella bassolla. Oon kyllä aika tottunut yhteen, ja saa silläkin aikaiseksi nopeita soittohetkiä.

Eipä tuo "Primal Scream" nyt voi olla niin hirveen hankala. Taidanpa kokeilla. Videoista sen verran, että olen ladannut YouTube-kanavalleni useita soittovideoita, joissa kuuluu pelkkä ääni. Muutama Crüenkin biisi löytyy joukosta: "Keep Your Eye on the Money", "Wild Side", "Ten Seconds to Love" ja "Five Years Dead". Koska kanava pyörii omalla nimelläni, en ole ainakaan toistaiseksi järin halukas julkaisemaan videoita tänne palstalle julkisiin ketjuihin. Jos kiinnostaa saada linkkejä, voin pistää yksityisviestitse.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
Jahans, alkaa vaikuttaa serlakeikalta. Odottaminen on nihkeää, yleensäkin, mutta varsinkin silloin kun useamman päivän serlat on käyttämättä. Ihan vielä en heitä nuijapäitä kaivoon.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Oli kyllä vittumainen sumu kun ajoin kotiin harrastuksesta kahdeksan jälkeen. Ei siinä montaa metriä eteensä kokenut näkevänsä. Onneksi ei tullut hirvieläimiä tielle.... No edessäni oli osan matkaa yksi varovaisempi kuljettaja joka ei paljon neljänkympin yli uskaltanut nopeutta nostaa. Rauhassa tultiin.... Meille asti ja kaveri jatkoi vielä siitä eteenpäin.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
2-1=1, 5*8=40. Varsin simppeliä, eiks jee.
1-2=-1. Harmittaa jo joitakin.
42:13= jokin ahdistava numerojono -> äänestän tunteella
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mistä Punamusta välittää nykyisin?

Musiikista, ystävistä ja terveydestä.

Siinä se oikeastaan sitten on. Ei ole mitään muuta erityistä.

Haluan pitää kiinni hyvistä ystävistäni ja vietänkin melko paljon aikaa heidän kanssaan. Terveydestäkin koitetaan pitää jonkinlaista huolta. Uusin juttu on mennä aikaisemmin petiin ja lopettaa öinen ylivalvominen arkiaikaan, ehkä myös viikonloppuisin.

Jääkiekko on yhä merkittävä osa-alue, mutta toisin kuin musiikki, se osaa myös vituttaa ja vetää mielen matalaksi. Jääkiekossa nyppii häviäminen, karvaat pettymykset ja ärsyttävä provoilu. Vastapainoksi lajia on mukavaa seurata ja sen kautta saa elämään sisältöä sekä uusia tuttavuuksia.

Mutta edes lätkä ei onnistu enää taistelemaan musiikin kanssa ykköskohteen pallista. Musiikki on todella, todella tärkeää. Rokki. Rakastan rumpuja, rokkibiisejä sekä kappaleiden kautta tapahtuvaa fiilistelyä. Tämä on minulle nyt merkittävin, tärkein ja arvokkain asia elämässä. Mötley Crüen nelikko on suurin esikuva, joka on valloittanut sydämen. Sen te toki mahdollisesti jo tiesitte, koska olen puhunut bändistä pitkin vuotta hehkuttavin sanavalinnoin. Nuori porilainen poju on imaistu fanikuntaan mukaan kirkkaan salaman nopeudella.

Joskus tuntuu siltä, kun tekisi mieli vain kadota hetkeksi todellisuudesta ja ahdistavista hetkistä. Yksinkertaistettuna tekisi mieli olla joko täysin päissään tai niin pilvessä, että korvista nousee kirjaimellisesti savua. Joskus vaan tuntuu siltä, että haluaisi karata johonkin tuntemattomaan, jossa ei olisi mitään ikävää tai vakavaa, pelkästään rauhallista ja rennon tyyntä. Joskus minua vituttaa niin suunnattomasti, että purkaudun siitä joko täällä tai lähipiirilleni. Seuraavana päivänä purkaus vaan harmittaa ja kaduttaa julmetusti. Onneksi tällaista ei ole tapahtunut muutamaan päivään.

Omat pelot olisi kohdattava. Se vaan, että osaanko tai uskallanko, vai sekä että. Ken tietää, en minä ainakaan. Olen muuten huomannut, että suhtaudun nykyisin moniin asioihin hälläväliä-asenteella, mikä näkyy esimerkiksi tietämättömyyden toistamisessa. Koitan tässä muokkautua johonkin toiseen muottiin, epämääräisin tuloksin.

Mahtaako minusta tulla sittenkään aikuisena mitään erikoista? Joko ei riitä kärsivällisyys, tahdonvoima tai paineensietokyky. Jos en sittenkään ole tarpeeksi kiinnostunut toimittamisesta, mitä helvettiä oikein teen elämälläni? No en varmaan mitään. Alan vetämään jotain epämääräistä ja lojun kerrostalokämpän olohuoneessa niin sekavassa tilassa, että silmissä pyörii vain tähtiä, pingviinejä, kuvia öisestä New Yorkista ja jokin Mötley Crüen lavashow. Sitten haistatetaan pitkä paska koko maailmalle, tai oikeastaan omalle itselle, ei tiedä enää edes kenelle haistattelee ja mistä. Voi olla että liityn johonkin bändiin, jossa tulee soiteltua oma aikansa, ennen kuin sekin tarina päättyy mahdollisesti parin kolmen vuoden kuluttua johonkin sattumanvaraiseen tapahtumaan.

@Johnny B. Goode taisi mainita silloin meikän synttäreiden aikaan, vähän vajaa kaks kuukautta sitten, että meikässä on pienet ennusmerkit siihen, miten saatan menehtyä monien musiikillisesti lahjakkaiden henkilöiden tapaan 27-vuotiaana. Tiedä sitten, mutta asetan tuolle yhden prosentin mahdollisuuden. Aiemmin se oli pyöreä nolla, nyt yksi. En yllättyisi, vaikka masentuisin enkä lopulta tekisi asialle yhtikäs mitään, koska en uskalla pyytää apua keneltäkään ja mieluummin rääkkään itseni hengiltä, kunnes taru on sitten siinä.

Joo, meni vähän synkäksi. Sanotaanko, että perfektionismi on vittumainen asia ja yhdistettynä pakkomielteiseen ajattelutoimintaan suorastaan riivaava piina. Sen vuoksi vituttaa just nyt ja vieläpä juuri musiikin osalta. Mutta ylläoleva kirjoitus ei ole vitutusviesti, vaan pelkkää harmitonta pohdintaa. Olen hyvin harmiton tapaus kaikin puolin, enkä halua vängätä kenenkään kanssa mistään. Voisin melkein sanoa, että vihaan argumentointia ja siihen tähtäämistä. Voi jessus niiden ihmisten kanssa, joille perusteluiden kanssa leikkiminen on yhtä kuin ääretön 'must'... no mutta, onneksi en oo itse moinen heppu. Olen se heppu, joka kaipaa nyt unta.

Öitä kaikille. Huominen ei koskaan kuole, menneisyys on jo poissa ja tulevaisuuden saa tapettua ennenaikaisella komplikaatiolla. Jumalauta, pakko toivoa etten tapa, muuten ottaa paitsi ohraleipä, myös julmeton vitutus, epätoivoinen ahdistusoireilu ja mahdollinen ruisku suoneen jotakin vaaleansinistä lientä, kadulta saatuna.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Voi jumalauta että toi Maisa Torppa nostaa verenpainetta. Tämä draama kaikkineen. Ensinnäkin tää muija on bylsinyt Axl Smithiä, lisäksi kaikkia julkkiksia mitä se on pystynyt saamaan ja kaiken päälle nyt se purjehtii jonkun miljonäärismiehen kanssa samaan aikaan kun Jari-Matti ajaa rallia maailmalla.

Siis mä ymmärrän hyvin, että naisella voi olla miespuolisia ystäviä mutta eikö se ole kuitenkin vähän erikoista varatulle naiselle viettää yö toisen miehen luona? Saatika lähteä purjehdusreissulle kahdestaan?

Triggeröidyn niin pahasti tämän muijan käytöksestä ja typeryydestä että oksat pois.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hitto poliisien pitäis ottaa kuulusteluihin tää keino käyttöön ja onkohan joskus keskiajalla tää ollut kidutuskeinonakin. Siis ostakaa kaljaa reppuun ja parit tietty taskuun, mutta vielä ei voi avata.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Voi jumalauta että toi Maisa Torppa nostaa verenpainetta. Tämä draama kaikkineen. Ensinnäkin tää muija on bylsinyt Axl Smithiä, lisäksi kaikkia julkkiksia mitä se on pystynyt saamaan ja kaiken päälle nyt se purjehtii jonkun miljonäärismiehen kanssa samaan aikaan kun Jari-Matti ajaa rallia maailmalla.

Siis mä ymmärrän hyvin, että naisella voi olla miespuolisia ystäviä mutta eikö se ole kuitenkin vähän erikoista varatulle naiselle viettää yö toisen miehen luona? Saatika lähteä purjehdusreissulle kahdestaan?

Triggeröidyn niin pahasti tämän muijan käytöksestä ja typeryydestä että oksat pois.
Aika vahvasti näyttää käyvän niin, että sitä saa, mitä tilaa. Sääli, että ihmiset tuhoavat omaa elämäänsä ja tässä tapauksessa vissiin menee kaksi parisuhdetta yhden hinnalla. Tai meneekö, sen uutisoinnilta tuskin välttyy. Eihän se hienoa ole nähdä otsikkoja "Olen aivan rikki" ja "Stressi vei sairaalaan".

Kääntöpuolella on tosiaan vain se, että viimeksi kun tarkistin, rikkinäisyyteen ja stressiin johtavat olosuhteet olivat omia henkilökohtaisia valintoja. Ongelmiin syyllinen voi siis löytyä vaikkapa peilistä. Ikävää, mutta odotettavaa huomata sekoilulla olevan myös seurauksia.

Nykymenon voi monessa eri asiassa kiteyttää siihen, että on oikeus tehdä mitä vaan ilman minkäänlaista vastuuta mistään.
 
Viimeksi muokattu:

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis tuntuuks mun päässä tältä ryypiskelyn vähentämisen takia vai onko osuutta niillä iskuilla päähän, mitä tänä vuonna tuli jokunenkin.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Omiaan on tuettava. Ässien pelipaita päällä ja valmiina illan otteluun. Ässät voittoon!
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikkien pitäis kyllä kokea ne hetket kun tulee nyrkkiä tai itse iskee päätä seinään. Jotenkin mahtava fiilis. Onhan vuorikiipeilijätkin läheistä sukua alkkiksille. Extreme-urheilijat. Krapulan jälkeen on aina ikävä sitä krapulaa.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaikkien pitäis kyllä kokea ne hetket kun tulee nyrkkiä tai itse iskee päätä seinään. Jotenkin mahtava fiilis. Onhan vuorikiipeilijätkin läheistä sukua alkkiksille. Extreme-urheilijat. Krapulan jälkeen on aina ikävä sitä krapulaa.
Kuinkahan yleistä nyrkin maistaminen on tänä päivänä... itse en ole maistanut koskaan. Kenenkään ei oo tehnyt mieli lyödä, enkä oo kenellekään antanut aihetta. En kyllä haluaiskaan tulla lyödyksi. Vuorikiipeilijät ovat muuten ihan hulluja hemmoja, kun kiipeävät siellä kilometrien korkeuksissa vaarallisia rinteitä pitkin jollekin huipulle. En itse uskaltais. Kiva kuitenkin, että kaikille on jokin harrastus.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Omiaan on tuettava. Ässien pelipaita päällä ja valmiina illan otteluun. Ässät voittoon!
Minäkin ole SaiPa paita päällä Långviikissä firman virkistyspäivää viettämässä vaikka SaiPan peliotteet ei hurraahuutoja aiheuta. Työpaikan ässäfani muisti jo kuittailla.

Käytiin äsken pelaamassa frisbeegolfia vesisateessa. Ihan kivaa puuhaa. Kerran aiemmin olin kokeillut joku 10v sitten.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuinkahan yleistä nyrkin maistaminen on tänä päivänä... itse en ole maistanut koskaan. Kenenkään ei oo tehnyt mieli lyödä, enkä oo kenellekään antanut aihetta. En kyllä haluaiskaan tulla lyödyksi. Vuorikiipeilijät ovat muuten ihan hulluja hemmoja, kun kiipeävät siellä kilometrien korkeuksissa vaarallisia rinteitä pitkin jollekin huipulle. En itse uskaltais. Kiva kuitenkin, että kaikille on jokin harrastus.
Päihdepolin ryhmässä tuntui ettei ne vetäjät välttämättä tykännyt kun alussa kerroin ton Mount Everest -vertauksen, mutta viimeisen kerran aihe oli just se ja niiden ohje. Pitää yrittää keksiä jotain vähän erikoisempaa eikä tyytyä niihin mitä muut tekee.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kuinkahan yleistä nyrkin maistaminen on tänä päivänä... itse en ole maistanut koskaan. Kenenkään ei oo tehnyt mieli lyödä, enkä oo kenellekään antanut aihetta. En kyllä haluaiskaan tulla lyödyksi.
Itsehän olen maistanut ja maistattanut nyrkkiä jonnin verran elon taipaleella. Tosin ihan sovitusti ja luvan kanssa sekä yleensä 10oz rukkaset kädessä.Mukavaa puuhaa kun tilanne on päällä mutta kyllä joskus oli seuraavana päivänä aika "krapulainen" olo. Joskus hurjana nuorena kyllä näitä snägärikähinöitäkin ja vastaavia oli. Typerintä touhua ehkä ikinä. On todellinen voittajafiilis herätä Sorilta rystyset paskana ja pään sisällä semmonen tuntu että sata pientä smurffia koittaa hakkujen kanssa päästä pakeneen siältä. Niin ja @pettter ille voisin sanoo että jos sulle oikeesti tulee "ikävä" krapulaa, niin sää et oo koskaan krapulassa ollukkaan. Piste. Sitä että vähän janottaa ja panettaa niin perkeleesti seuraavana päivänä ny ei voi rapulaks kutsua. Ainakin veli @Evil tietää mistä puhun.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Se alkoi eilen syysloma. Heti nosti kunnon kuumeen ja nukuinkin viime yönä noin 13h. Kalijjaa aion silti tänään yrittää juoda ja valkkaria ja votkaa. Saatana!

Kerho!
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Päihdepolin ryhmässä tuntui ettei ne vetäjät välttämättä tykännyt kun alussa kerroin ton Mount Everest -vertauksen, mutta viimeisen kerran aihe oli just se ja niiden ohje. Pitää yrittää keksiä jotain vähän erikoisempaa eikä tyytyä niihin mitä muut tekee.
Joillekin tavallisuus on tylsää ja pitää saada kiksejä. Sä selkeästi saat sitä kaljan juonnista, mutta mikä muu toiminta voisi myös olla sellaista? Jos ei aina jaksa kupitella
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Tajusin muuten juuri äsken, että viimeisin lätkämatsi, minkä olen käynyt katsomassa on tuo kevään seiskafinaali Raksilassa. Onkohan tässä nyt vähän sama ilmiö mulla menossa kuin 2006 mestaruuden jälkeen, että on maha vähän täysi? Silloin se maha oli täysi useamman vuoden, toivottavasti nyt ei niin kauaa. Toisaalta ei kahta ilman kolmatta.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tajusin muuten juuri äsken, että viimeisin lätkämatsi, minkä olen käynyt katsomassa on tuo kevään seiskafinaali Raksilassa. Onkohan tässä nyt vähän sama ilmiö mulla menossa kuin 2006 mestaruuden jälkeen, että on maha vähän täysi? Silloin se maha oli täysi useamman vuoden, toivottavasti nyt ei niin kauaa. Toisaalta ei kahta ilman kolmatta.
Voi olla, että munkit sulavat vielä mahassa. Meikä jatkaisi teikäläisen asemassa peleissä käymistä ihan siksi, koska kyseessä on oma suosikki ja heitä on ilo päästä näkemään jälleen kerran tositoimissa, vieläpä hallitsevan mestarin viitta harteilla. Saa toimia miten haluaa.

Kolmatta ette kuitenkaan saa, heh. Ette ennen kuin Ässät on voittanut neljännen.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joillekin tavallisuus on tylsää ja pitää saada kiksejä. Sä selkeästi saat sitä kaljan juonnista, mutta mikä muu toiminta voisi myös olla sellaista? Jos ei aina jaksa kupitella
Jonnekin vois vaikka lähteä fillaroimaan tai vaeltelemaan tai vaikka kiipeilemäänkin, mutta ei mitään gprssiä messiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös