Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana banaaninviljelijä, 04.06.2009 klo 11.34.

Tags:
 1. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Pyörälenkki kesti vajaa puoli tuntia ja oli vähän alle 7,5 kilometriä pitkä. Kuuntelin matkan aikana Guns N' Rosesia sekä Mötley Crüeta. Ajokeli on erinomainen ja näitä päiviä on aina yhtä suuri ilo kokea. Nyt välipalaksi banaani, rasiallinen mansikoita, rahkaa ja pähkinöitä. Kirjurinluodossa raikaa musiikki.
   
 2. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Eikö toi musiikin kuuntelu kuulokkeilla vie huomiota pois ajamisesta ja muiden tienkäyttäjien seuraamisesta. Voin itse vastata, kun kuitenkin kiellät. Kyllä vie. Ja etenkin tuollainen aggressiivinen musiikki, joka poikii aggressiivista ajotapaa. Tästä on ihan tutkimuksiakin, jos ei miehen sana riitä. Putkaan pitäisi tuommoiset pyöräilijät viedä ja pitää viikon leivällä ja vedellä. Pyöräilykortti pitäisi liittää suomen lakiin. Taidankin lähteä tekemään kansalaisaloitetta.
   
  Uimalakki ja Partakus tykkäävät tästä.
 3. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  Tee ihan rauhassa, niin kerkeän vielä tehdä parit lenkit ennen pidätystä. Älkää kuitenkaan rikkoko pyörääni, se on tähän täysin viaton.

  No mutta vakavasti: ymmärrän kyllä viestisi ja tiedostan sen, että musiikki ei anna mahdollisuuksia kuunnella liikennettä tarkemmin. Mutta enpä minä nytkään hurjastellut laisinkaan. Poljin melko varovaisesti ja muistin kyllä pitää huolen siitä, ettei vaaratilanteita syntynyt. Minua voi pitää hölmönä, muttei idioottina. Voin silti myöntää tähän väliin, että olen tässä kevään ja kesän aikana kuunnellut paljon musaa korvakuulokkeilla ollessani vauhdissa ja välillä vauhti on yltynyt aika kovaksi. Vaaratilanteita ei ole syntynyt kuitenkaan juuri yhtään, jos ainuttakaan.

  Jotain mun piti vielä sanoa, mutta unohdin. Antakaas hetki, niin koitan muistella... joo ei tule enää mieleen, perhana. No mutta, anteeksi ja hyvää päivänjatkoa.
   
 4. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Vaikka omien sanojesi mukaan vaaratilanteita ei ole syntynyt, niin se ei poista sitä tosiasiaa, että olet liikkuva vaara joka kerta kun vauhtisi ylittää 20km/h ja kuulokkeista kuuluu joko paradise city tai girls, girls, girls aiheuttaen sulle voittamattomuuden tunteen.

  Kaikesta huolimatta hyvää ja ennenkaikkea turvallista pyöräilykesän jatkoa.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Vielä kun tämän ja huomisen päivän jaksaisi niin sitten alkaisi neljän viikon kesäloma. Tässä on juhannuksesta alkaen ollut silleen kivasti "toinen jalka lomalla" eli melkein kuukausi on tullut oltua enemmän tai vähemmän paskalla motivaatiolla töissä.

  Kelitkin tässä sopivasti paranee, näillä näkymin pitäisi olla sellaiset n. 25 astetta lämmintä ainakin ensi viikolla. Ihan optimaalinen kesäkeli kyllä. Sopivasti lämmin mutta ei kuitenkaan liian kuuma.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. lasaleiko Jäsen

  ^Vielä kun huomisen ja ensi viikon jaksaisi niin alkaisi kolmen viikon kesäloma, koska kolme viikkoa on pituudeltaan paras mahdollinen ja elokuu ajankohtana paras. No on siinä pari päivää heinäkuutakin. Juurikin muiden työntekijöiden lomien myötä tässä on joutunut/päässyt vähän eri tehtäviin, ja haasteista huolimatta voisi sanoa vanhan sanonnan - "vaihtelu virkistää" - pitävän hyvin kutinsa. Viimeiset kolme viikkoa on herännyt töihin ihan eri fiiliksellä kuin vaikkapa vielä tuossa keväämmällä.

  Loman pituudesta vielä, niin enhän minä koskaan ole neljää viikkoa lomalla ollutkaan. Kolme viikkoa olen pitänyt pariin otteeseen ja en usko että neljäs viikko toisi juuri lisäarvoa. Kahden viikon jälkeen on fiilis, että on levännyt hyvin ja periaatteessa voisi jo palata töihin, mutta oikein mielellään lomailee vielä sen viikon verran. Lisäksi jää sitä lomaa käytettäväksi tuonne myöhemmäksi, milloin viikkokin tuntuu pidemmältä pätkältä.

  Yksi vuosi jouduin pitämään kesäloman pätkissä työnantajan määräyksestä. Kaksi viikon mittaista pätkää ja yksi kahden viikon pätkä. Tuo oli kyllä jo melko perseestä, ei siinä oikein levolliselta olo tuntunut koko kesänä.
   
 7. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Joskus kun teen tietokoneella omia juttuja, kuuntelen mielelläni YouTubesta löytyvää tunnin mittaista loopia, jossa kuuluu kaukalon ja lätkimisen ääniä. Rentouttavaa ja mukavan mielekästä kuunneltavaa silloin, kun ei tee mieli rokkia.
   
 8. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Onpas kiva saada @Punamusta takaisin palstalle. Eihän hän ehtinyt kuin reilun kuukauden poissa olemaan ja sekin kuukausi meni taas yhdessä hujauksessa. Mutta kiva kun Punamusta tosiaan tulit joka tapauksessa takaisin!

  Niin kuin olenkin jo todennut ja varmaan joku on saattanut huomatakin niin myös oma kirjoittamiseni palstalle on tässä kesän aikana myös selkeästikin vähentynyt. Palstaa olen silti aktiivisesti lukenut ja en osaisi täältä totaalitaukoa pitääkään mutta kirjoittamiseni on ollut kesän aikana vähäisempää. Ei vain ole ollut asiaa mistä kirjoittaa ja eikä ole tehnyt niin kovasti mieli tänne kirjoittaakaan.

  Kesällä en ole tehnyt mitään ihmeellistä. Sitä asuntoa olen pyrkinyt etsimään itselleni. Vuokranantajat vastasivat hyvin ja nopeasti silloin viesteihin kun pisti menemään vain viestin missä ilmaisi kiinnostuksensa vuokrattavana olevasta asunnosta mutta sitten kun kirjoittaa viestiin lisää stooria ja taustaa itsestään sekä tietoa merkinnöistä luottotiedoissa niin ei kukaan vastaa.

  No koen silti järkeväksi pelata mahdollisimman avoimilla korteilla ja kertoa itsestäni tietoja sillä sitten ei ainakaan hukkaa omaa aikaansakin sellaisiin kohteisiin joihin ei kuitenkaan ole mahdollista päästä asumaan.

  Olen muuten ensimmäisiä kertoja tässä tämän kuun aikana tilannut ruokaa sellaisista nettikaupoista kuin Fiksuruoka ja Matsmart. Minun mielestäni kun tilaa järkevästi ja suunnitellusti niin noista kaupoista tilaamalla ruokaa voi säästää. Onkohan kukaan muu täällä tilannut ruokaa kyseisistä kaupoista?

  Paljonhan noissa kaupoissa on myynnissä sellaista puolivalmista ruokaa. Ainoastaan vesi pitää korkeintaan lisätä ja ruoka lämmittää niin ruoka on valmista. Yllättävän hyviä tuotteita silti ja onhan ruoanvalmistus nyt nopeaa ja helppoa. Sekä kaupassa ei tarvitse käydä ihan niin usein ja ostaa kaupoista niin paljoa kun tilaa noista kaupoista kerralla enemmän ja raahaa tilaukset sitten Postista kotiin.

  Ensimmäiset kokemukset noista Fiksuruoasta ja Matsmartista on kyllä positiivisia. Mutta mieluusti luen muidenkin kokemuksia ja ajatuksia näistä firmoista.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 9. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Päivää, @vilperi. Mukavaa kuulla sinustakin jotain ekaa kertaa pitkään aikaan. Lomassa on aina se huono puoli, että se voi tuntua kuolettavan tylsältä ja alkaa miettiä, että nyt varmaan pitäisi tehdä jotain. Onnea asunnon hakuun ja mukavaa, että kelpaan täällä seuraksi.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näin yhden tyypin pyöräilemässä, jolla oli toisessa kädessä puhelin ja toisessa sateenvarjo. Kuulokkeita ei näkynyt.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 11. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Minäkin pyöräilin. Toisessa kädessä oli ohjaustanko ja toisessa... no siinä oli ohjaustanko. 15 kilsaa pyöräilin ja tietenkin kypärä päässä. Hyvin kulki joo...
   
  Hera80 tykkää tästä.
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kaikenlaisia roistoja sitä riittää ja tuo on siis totta. Ruotsalainen kaverini on Lontoossa IT-hommissa pikkupomona. Siellä viktoriaaniseen aikaan jämähtäneessä maassa on pakko olla töissä klo 9.00 - 18.00, vaikka softaa siis näpräävät. Tai yhdeksän jälkeen saa tulla, mutta ei aikaisemmin lähteäkseen ennen kuutta.

  Neuvottelut jatkuvat vielä ja tällä hetkellä työnantajan kanta on se, että jos johtaja lähtee viideltä, niin kukaan alainen ei sitten enää tee mitään ja alkaa valmistautua kotiin lähtöön.

  Ei uskoisi, mutta tämä tarina on tosi. Hän on ollut vasta lyhyen aikaa tuolla puljussa ja lopputilikin on mahdollinen, jos tähän jäykkyyteen ei saada selvyyttä.
   
 13. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Hyvää kesälomaa Ruuhkis.
   
  Hera80, Punamusta & Individual tykkäävät tästä.
 14. Ralph Jäsen

  Sata viestiä merkkipaaluun.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 15. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Itsellä vähän alle 200. Vuosi tulee täyteen syyskuun alussa. Onneksi alkaa harjoituskausi jo elokuussa, joten saattaa tulla tonni täyteen vuodessa. Aika maltillinen määrä, koska en vietä aikaa noissa otteluseurannoissa pahemmin.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Minulla on näköjään alle sata tuhanteen tykkäykseen. Tuohan on aivan järjetön määrä. Noillehan on oma ketjunsa ja sieltä voisi kysyä miltä se siis käytännössä näyttää, jos koko ajan tulee jotain alertteja, notifikaatioita ja muita hälytyksiä.

  Kyllä siinä vain on syy miksi ne laitetaan pois päältä kaikista softista eikä tokikaan ole mikään vain kiekkopalstaspesifinenjuttu.
   
  Glove ja Hera80 tykkäävät tästä.
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ottakaa mallia palstan pyöräilijät!
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Tiedote:

  Jäin juuri kesälomalle.
   
  Punamusta ja Glove tykkäävät tästä.
 19. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  Mitähän salaiset agentit puuhailevat lomillaan... tiedä vaikka innostuisivat silloinkin tutkimaan hotellin ja hiekkarannan tapahtumia silmä kovana.
   
 20. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Tein jotain ensimmäistä kertaa elämässäni. Tilasin nettikaupasta uuden rullaverhon kun tässä uudessa kämpässä on isompi ikkuna makuuhuoneessa kuin vanhassa. Saa ottaa kohta tuon verhon virkaa toimittaneen lakanan pois ikkunasta kunhan uusi tulee. Monta verhoa olen kyllä laittanut paikalleen, mutta exä hoiti ostokset. Mulle jäi tuo edellinen rullaverho kun erottiin ja nyt tuli sitten semmoinen ikkuna, että se olikin väärän kokoinen. Onhan se toki vanha ja kulunut, joten kai se on jo aika vaihtaa uuteen.
   
 21. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Putkahti vaan mieleen että lienee erilaiset fiilarit tällä hetkellä Granlundin morsiamella ja fitness-Sofialla. High and low.
   
 22. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Hei kaikki jatkoaikalaiset, halusin vaan kertoa että jatkan tänne kirjoittamista.
   
  Kari Runk, 1stApril, vilperi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 23. teppana Jäsen

  Viime v-loppuna ajattelin että on mennyt todella pitkä aika ilman pelikieltoja. Nyt on sitten otettu vähän kiinni.
   
 24. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Nyt tuli mahtavan random vertailu. :D
   
  SOF1969 tykkää tästä.
 25. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kuka olet ja miksi se pitää kertoa kaikille, että jatkat?