Keskiarvosi 15-vuotiaana?

  • 33 544
  • 281

Keskiarvo 15 vuotiaana

  • yli 9.0

    Ääniä: 81 15,1%
  • 8.5-9.0

    Ääniä: 124 23,1%
  • 8.0-8.5

    Ääniä: 129 24,0%
  • 7.5-8.0

    Ääniä: 77 14,3%
  • 7.0-7.5

    Ääniä: 71 13,2%
  • 6.5-7.0

    Ääniä: 35 6,5%
  • 6.0-6.5

    Ääniä: 13 2,4%
  • 5.5-6.0

    Ääniä: 3 0,6%
  • 5.0-5.5

    Ääniä: 2 0,4%
  • alle 5.0

    Ääniä: 2 0,4%

  • Äänestäjiä
    537

Hiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu
Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo lukuaineiden osalta taisi olla 8,4, joka on kelpo tulos keskinkertaisesta lahjakkuudesta ja hävettävästä laiskuudesta. Onneksi äitini pakotti minut edes kokeisiin lukemaan, niin tulos oli sellainen, että sillä lukioon pääsi. Tosin oli minulla jo peruskouluaikoina selkeä käsitys, että menen lukioon ja hankin jonkin korkeakoulututkinnon, joten takaraivossa oli luultavasti aina käsitys, ettei koulunkäyntiä aivan retuperälle voi päästää.

Lukiossa sitten aloin suorittaa paremmin omaa potentiaalia vastaavasti, keskiarvo oli muistaakseni lukion lopussa 8,8 ja LEEMMB-sarja kirjoituksista pitkän matematiikan eximioineen oli sieltä tuloksena.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Otetaas vähän lisää humblebraggia. Ysin päätteeksi oli ehkä 8.9? Seitsemännen luokan loppupuolella oli 8.5, siitä se pikku hiljaa nousi. Lukiossa oli jo helpompaa, kun ei tarvinnut enää juurikaan säätää hömppäaineiden parissa, ja ka jatkoi lukionkin läpi nousuaan, taisi päättyä lukemaan 9.6, aineiden loppuarvosanoista laskettuna. Enemmän olisi ollut kaikkien kurssien keskiarvona laskettuna, kun matemaattisissa aineissa & kielissä pärjäsin varsin hyvin, ja niissähän taas oli kursseja runsaasti. No, maalaislukion parhaaksi tuollakin (ja LLEEEE:llä) päästiin, taidettiin olla heikkoa vuosikertaa. Yhtään kasia ei ollut todistuksessa, mutta kuvaamataidosta oli seiska. Tuohon aikaan sai jostain syystä valita oliko tämmöisen hömppäkurssin arvosana näkyvissä todistuksessa vai ei. Olin valinnut näkyväksi, mutta lukion loppupaperista se oli kuitenkin piilotettu. Joku toimiston täti tai rehtori kai halusi silottaa paperia.

Viitata en yleensä jaksanut, toisaalta usein sitä silti joutui tekemään sen vikan tehtävän taululle "kun olet sen kumminkin osannut". Muutoin tein aina sen mitä käskettiin ts. läksyt, en sen enempää. Jatkoajan nuorille suosittelen samaa. Plus että käykää lenkillä ja puntilla.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Oma keskiarvoni yläasteen päästötodistuksessa oli 7,67. Kymppejä ei ollut yhtään, mutta ysejä löytyi muutamia.
Jatkoajassa valtaosa kirjoittajista on näköjään (ollut ainakin kymmenen vuotta sitten) 8,0-9,0 välillä.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
5,9 oli. Paska mikä paska, mutta enpä tuota ole jälkeenpäin surkutellut, koska se on turhaa eikä muuta mitään. Laiska olen aina ollut, mutta eiköhän meikästäkin jotakin vielä tule. Paras numero (9) yllätys yllätys liikunnasta.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
En ole koskaan saanut minkään luokan päästötodistukseen keskiarvoksi 7,5 korkeampaa numeroa. Pahoista keskittymishäiriöistä, toisinaan liian vilkkaasta luonteesta, laiskuudesta sekä depressiosta johtuen koulunkäynti oli hyvinkin hankalaa. Ja koska se oli hankalaa, en koskaan saanut luotua itselleni sellaista hyvänolontunnetta, jolla opiskelusta olisi tullut minulle helpompaa. Näin jälkikäteen vituttaa, mutta minkäs teet.

Vastauksena kysymykseen muistelen keskiarvoni liikkuneen 15-vuotiaana jossain seiskan ja seiskapuolen välimaastossa. Muutama kiitettävä, pari kasia ja loput taisivat olla seiskoja, kutosia sekä yksi vitonen. Se taisi tulla kemiasta.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En muista yhtään. Ala-asteella keskiarvo oli suht hyvä, mutta yläasteella sitten vähän heikompi. Mulla taitaa olla koko peruskoulusta tallella kaksi hieman ryppyistä todistusta ja molemmat ovat noin kolmannelta luokalta.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Äänestys on kyllä hyvin epämääräinen, sillä ilmi ei tule, kysytäänkö lukuaineiden vai kaikkien aineiden keskiarvoa. Lisäksi osiot menevät toistensa päälle. Kolmanneksi, muistelen nähneeni täällä vastaavanlaisen ketjun joskus muulloinkin.

Kaikesta huolimatta taidan vastaukseni antaa. Lukuaineiden keskiarvo peruskoulusta lähtiessäni oli 9,3 ja kaikkien aineiden 9,0. En kyllä jaksa muistaa, sainko mitään stipendiä tuosta. Luullakseni jonkinlaisen säälipalkinnon, ehkäpä. Kymppejä olivat matematiikka, fysiikka, äidinkeli, historia, yhteiskuntaoppi ja jokin valinnainen atk.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Paperit tuskin ovat tallella, luulen etten ole nähnyt niitä noin 25 vuoteen. Muistikuvani on että 9,3 olisi saattanut olla kaikkien aineiden keskiarvo, lukuaineiden vähän parempi. Siinä vähän ysin päälle nuo keskiarvot niillä main pyörivät. Liikunnasta sain aina seiskan kun koripallot ja sen sellaiset menivät kävellessä, se laski keskiarvoa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
7,5. Ei hirveästi peruskoulu napannut. Yrittämällä olisin helposti päässyt ainakin lähelle ysiä jopa yli, mutta kun laiska mikä laiska. Ei ole tuon jälkeenkään hirveästi kirjat napannut.
 

Nick Neim

Jäsen
8,3333333.. oli kaikkien aineiden keskiarvo, lukuaineiden taisi olla 8,25 tai 8,1X. Pelkästään yksi kymppi todistuksessa, joka tuli historiasta. Eli ysin ja kasin miehiä aika vahvasti.

Ja millä työmäärällä tuo päälle 8 keskiarvo tuli, niin ei voi kuin nauraa. Lukiossa tulikin sitten pieni pudotus, kun ei enää tunneille osallistumalla saanut kaseja. Olisi jopa tarvinnut lukea.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Koko koulupolku on menty oikeastaan ala-asteen jälkeen lukematta tai tehtäviä tekemättä. Ainakaan mitään ylimääräistä ei tullut ikinä tehtyä, vaan aina sieltä mistä aita matalin. KA oli yläasteesta lukion päättötodistukseen välillä suurinpiirtein 7,8-8,2. AMK:ssa Ka. oli 3.8. Nyt yliopistossa ei sitten nykyisessä koulutuksessa arvosanoja anneta, mutta varmaan samaan haarukkaan painuisi kuin AMK:ssa. Laiskaksikin on joku haukkunut, mutta Aidan matalimman kohdan alta on niin pirun mukava kulkea.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Hyvinhän tuo on vielä muistissa: lukuaineiden ka oli 8,8 ja kaikkien aineiden ka 7,9.

Varsinaista stipendiä ei tullut, mutta matematiikkakilpailun 2. palkinto kuitenkin. Valitsin silti kielilinjan lukiossa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
En muista aivan tarkalleen, mutta muistaakseni se oli 9,3. Kotitaloudesta sain ainoan seiskan, koska Vanhaksi Rusinaksi nimetty kotitalouden opettajamme piti minua häirikkönä ja luuli minun aina pilaavan tarkoituksella kaikki ruoat, vaikka tosiasiassa en vain osannut tehdä yhtään mitään keitoksia. Jonkinnäköisestä hernesopasta heitin herneet roskiin, koska seurasin vain ohjeita kohta kerrallaan ("poista herneet" ei tarkoittanut ilmeisesti samaa asiaa kuin "heitä herneet roskiin"), koko luokalle tarkoitettua salaatinkastiketta tehdessäni desilitra etikkaa oli vähän eri asia kuin teelusikallinen (kuka nyt ei olisi sekoittanut dl- ja tl-merkintöjä) ja pizzapohjan ohje näytti erehdyttävästi kakkupohjan ohjeelta.

Sittemmin lukiossa olisin voinut vähän enemmän tehdä töitä. Lukiossa sain vain yhden kympin, joka tuli huiman lukiourani vihoviimeisestä kurssista, yhteiskuntaopista. Siitä jatkui sitten sattumoisin yhteiskuntatieteelliseen tie.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä muista tarkasti, mutta sen muistan, että se oli kasin ja kasi puolen välillä, sillä se oli sitä peruskoulussa aina. 8,2 on valistunut arvioni. Lukuaineet ehkä 8,4.
 
8,2 lukuaineet ja 8,6 kaikki yhteensä. Vitosia ja kutosiakin löytyi tiettyjen aineiden (opettajien) kohdalla. Siinä ohessa vedin peruskoulun viimeisenä lukuvuotena ikäluokan pohjat 17h jälki-istuntosaldolla.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
6,1 oli kun pääsin ysiltä. En ole ikinä ollut mikään koulujen kävijä. Kaikki muut asiat veivät aina voiton.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se oli joko 6,0 tai 6,4. En tarkalleen enää muista kun aikaa about 15v moisesta, mutta näillä mennään! Ei ole elämääni juurikaan vaikuttanut tuo surkea ka, elämän kova koulu sen sijaan on vaikuttanut.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei aikoinaan yläasteella opiskelut oikein kiinnostaneet ja keskiarvo oli niukasti seiskan paremmalla puolen.

Jälkikäteen kadun laiskuuttani ja toivoisin, että olisin keskittynyt opiskeluihin enemmän ja olisin jatkanut ammattikoulun sijaan lukioon. Pirskatti!

No virheet koitetaan korjata nyt syksyllä alkavissa AMK-opiskeluissa.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
9,4 ellen väärin muista. Liikunta aina seiska. Yläasteella vielä halusi kiitettäviä, lukiossa riitti vähempi ja tämän jälkeen opiskelijana sitten pelkkä kurssien läpäisy.

Hyvä oli muisti, mutta lyhyt.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Viisitoistavuotiaana (eli vuoden alussa syntyneenä ja kasiluokalalla) lukuaineiden ka. oli 9,5, mutta putosi desimaalin ysillä 9,4:ään. Ei-lukuaineista ei ole oikein muistikuvia kuin käsityöstä ja liikunnasta, jotka olivat ysit. Musiikki ja kuvis taisivat olla kaseja. Ala-asteen päättyessä tuli stipendi ihan hyvä jätkä-periaatteella, yläasteella historiasta ja lukiossa bilsasta. Lähinnä olivat jotain hikisiä kirjoja, kun nykyisin lukion stipendit pyörivät jo tonnin hujakoilla parhailla.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
18 cm levossa. Nyt reilut kymmenen vuotta myöhemmin huidellaan siellä 23-25 cm:n hujakoilla.
 

Number 11

Jäsen
8,8 taisi olla kaikki aineet mukaanlukien. Lukuaineiden keskiarvo ehkä vähän parempi. En tosin muista enää mitkä täsmälleen luokitellaan lukuaineiksi. Muista aineista ainoastaan liikunta paransi tuota keskiarvoa ja muut taas vetivät sitä alaspäin.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vähän yli seiskan. Alimmillaan oli 6,9 ja ylimmillään 7,9. Lukion päästöissä 7,3. Eli olin keskinkertainen paska. Vähän kompensoi, että mulla on ylempi korkeakoulututkinto, mutta liian vähän, vittu kun olis ollu ka. joku 9,5 ja 5-6 laudaturia. Niillä tätä peliä pelataan. Näyttää olevan Jatkoksessa muuten hyvää koulumenestystä. Jotkut vittuilee että typerykset on lätkäfoorumilla. Tulen huomauttamaan tämän ketjun tilaston kertomasta. Nyt menen itkemään itseni uneen seiskan keskarillani. Vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös