Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Keski-Uusimaalainen jääkiekko

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Icehockey#7, 06.10.2014 klo 15.20.

 1. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  En ole ihmetellyt, sattumalta tai muutenkaan.
   
 2. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Epäilemättä mielenkiintoisia aikoja eletään. Julkisuuteenhan tuosta pelaajaringin kutistumisesta ei ole kerrottu kamalasti mitään, mutta aika oireelliselta se on minun korviini vaikuttanut. Koska en asioista tiedä (vaan olen pitkälti tämän palstan puheiden ja kuulopuheiden varassa), olen lähinnä ajatellut, että Haukat välttää käyttämästä rahaa kaikin mahdollisin keinoin ja välttää ajautumasta siihen samaan tilanteeseen kuin edellinen Haukkojen edustus keväällä 2006.

  Kausi on tietysti vielä kesken, ja sen lopputuloksesta todennäköisesti riippuu moni asia. Mukavaa olisi kuitenkin jo pian kuulla tulevaisuuden suunnitelmista. Mun korviini kuulostaa siltä, että joitain asioita on vielä tämän salamyhkäisen yhteistyökuvion suhteen ilmassa. Suuressa kuvassa on todettava, että viime kauden Rautaliigan jengiä on ollut jopa vähän ikävä. Silloin peleissä oli täysi rosteri (ja materiaali oli muuten kovempi kuin mitä Suomi-sarjaan saatiin) ja joukkue oli hyvin omavarainen. Tämä kausi on osoittanut, että Suomi-sarja vaatii aika paljon enemmän. Tämän keskustelun perusteella alkaa kuulostaa siltä, että tulevaisuus ei ole kaikilta osin ihan helppo.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Tilanteen ollessa mitä se tällä hetkellä on, katson omalta osaltani pitää taukoa tästä keskustelusta tämän viestin jälkeen, koska tietyiltä osin jotkut asiat ovat vielä avoinna, eikä niistä spekuloiminen tai kissanhännänveto tällä palstalla edistä niiden ratkaisua. Palaan keskusteluun kun päätökset ovat tehty ja jatkan keskustelua niistä sen pohjalta mitä ratkaisuja on tehty ja yritän vaikuttaa asioihin keskutelemalla suoraan niiden henkilöiden kanssa jotka asioista päättävät.

  Summauksena tähän astisesta voidaan todeta tietyt asiat:

  FAKTA 1 - Alueen ns. junnuputki C2 junioreista A junioreihin pelaavat nimellä KJT-Haukat.

  FAKTA 2: - Haukkojen edustusjoukkue jatkaa Haukat nimellä sillä sarjatasolla mihin se kauden jälkeen on oikeutettu eli joko Suomi-sarja tai II-divisioona. Joukkue toimii KJT-Haukkojen yhteistyöseurana ja on jäsenenä KJT-Haukat ry:ssä

  FAKTA 3 - Tällä kaudella nimellä KJT Miehet nimellä pelannut joukkue profiloituu KJT-Haukat junnuputken edustusseuraksi ja pelaa ensi kaudella II divisioonassa. Ensi kaudelle on kaavailtu tämän joukkueen rakenteen uudistusta entistä ehommaksi. Käytännössä se tarkoittaa, suurempaa sitoutumista harjoitteluun sekä harjoitusmäärien nostamista, valmennuksen täydentämistä / uudistamista ja joukkueen rakenteen nuorentamista entisestään.

  AVOINNA OLEVA ASIA: Se millä nimellä tämä Fakta 3-osoiossa mainittu joukkue pelaa, niin sitä ei vielä ole päätetty, mutta tällä hetkellä viimeisimpien tietojen mukaan "tsäänssit ovat fifty-sixty" että (valitettavasti) se on KJT-Haukat. Joukkueen pelipaikka on Kerava. Myös Keravalla vaikuttava HCK-johteinen KJT Miesten kannattajaryhmä "Viides ketju" vastustaa jyrkästi tuota nimeä ja toivovat että joukkue pelaisi nimellä KJT (tai KJT Hockey kuten logossakin lukee), syyn vastustukseen kaikki tätä palstaa lukevat varmasti ymmärtävät.

  Voin vain toivoa ymmärtämystä asioista päättäville tahille, että jääkiekko ei ole pelkästää kylmää järkeä ja tilastoja - vaan myös tunnetta
   
 4. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Tästä kohdasta olen samaa mieltä. On kyllä maailmankirjat sekaisin, jos Haukkoihin viittaavalla nimellä Keravalla pelataan. Lisäksi kuulostaa siltä, että nimi ei kelpaa KJT:n eikä Haukkojen kannattajille. Minulle olisi aivan ok, että KJT pelaa Keravalla ja Haukat Järvenpäässä - kuten tavallaan tälläkin kaudella (jos Tuusula jätetään laskuista).

  Kiitos Mortenille vielä näiden asioiden jakamisesta, keskiuusmaalaisesta kiekosta kun harvoin saa lukea. Tätä on ollut hyvin mielenkiintoista seurata, vaikka välillä vähän vastapuolilla ollaankin (se muuten kuuluu urheiluun).
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Vielä yksi kommentti, joka unohtui kirjoittaa ja jonka juuri @Kolmas Johannes todisti osaltaan oikeaksi eli mikäli päädytään nimeen KJT-Haukat, niin sehän ei kiinnosta Haukka-faneja eikä KJT:n faneja, niin että kenelle sitä joukkuetta sitten markkinoidaan? Junnutasolla yhdistelmät ovat ihan ok, mutta aikuisten tasolla pitäisi kyllä homman olla selkeämpää. Nimenä KJT-Haukat on kuin se surullisenkuuluisa venäläinen perseenpäristin joka on niin iso ettei se mahdu perseeseen ja se ei edes pärise.
   
 6. KJT Haukat C ja B voittivat viikoloppuna omien ikäluokkiensa mestis-mestaruudet. Upea saavutus!

  KJT Haukat A hävisi semifinaaleissa LeKille voitoin 2-1, ja pelaa nyt siis pronssista. Selvästi positiivinen kausi sielläkin.

  KJT Haukat B2 aloittaa play off-ottelut viikonloppuna, ja mahdollisuudet on siis Suomen mestaruuteen saakka.

  KJT (Tuusula) säilytti sarjapaikkaansa rautaliigassa.
  KJT M pelasi rautaliigan semifinaaleissa.
  Haukat säilytti paikkansa Suomi-Sarjassa.

  Eli kaikenkaikkiaan melko mukavalta näyttää Keski-Uusimaalainen jääkiekko tällä hetkellä.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Niinhän siinä sitten kävi kuin pelkäsin eli jatkossa KJT Miesten paikalla pelaa KJT Haukat.

  Alueen aikuiskiekko vannoo nyt yhteistyön voimaan – historiallinen sopimus allekirjoitettiin Järvenpäässä | Keski-Uusimaa

  Kiitän omalta osaltani Keravan Hockey Boys ry:n pyörittämää KJT Miehet joukkuetta ja organisaatiota, tuli taas jotain ikimuistoisia hetkiä koettua. Valitettavasti en todellakaan voi jatkaa sellaisen joukkueen kannattamista joka pelaa Keravalla nimellä Haukat.

  Haukkoja vastaa minulla ei ole mitään, mutta kun se ei ole minun joukkueeni. Ikävää että vihdoinkin HCK-aikoina jotenkin kukoistamaan puhjennut keravalainen / keski-uusmaalainen jääkiekko kannatuskulttuuri tapetaan tälläisellä nimi pelleilyllä. Idea on hyvä mutta toteutus huono nimen osalta, tässä nyt kyllä kustaan kannattajien kintuille ja pahasti. Tiedän että tuossa hankkeessa mukana on henkeen ja vereen hyviä lätkäjätkiä joiden tiedän suurella sydämellä hengittävän lätkää, siksi elättelin toiveita että heidän johdollaan myös muut hankkeen puuhamiehet tajuaisivat että kiekkoa pelataan myös yleisölle ja ennen kaikkea faneille, joita ei liikaa tällä alueella ole. No, nyt alkaa sitten haukka-kulttuuri Keravallakin miesten osalla, eli sielläkin pelataan hiljaiselle hallille.

  Olen todella pettynyt, enkä todellakaan ainoa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2018 klo 09.15
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Tämä kuvio kuulostaa omaan korvaan hyvältä. Perinteikäs Haukat saa taakseen hyvän putken junnusta kakkosdivariin. Uutisen perusteella ei vaikuttanut siltä että tästä KJT Haukat viritelmästä tulisi mikään kirittäjä tai uhka Haukoille Suomi-Sarjaan, minkä nään sinänsä hyvänä asiana. Harmi että meni Keravalaisesta näkökulmasta nyt ilmeisesti vähän huonommin, mutta kaikki eivät tässä voi voittaa. Näkisin kuitenkin että onnistuessaan Järvenpää ja Haukat on paras paikka Keski-Uudenmaan alueen edustuskiekko-organisaatioksi. Mutta se on tosiaan vain oma mielipiteeni joka perustuu täysin niihin peleihin mitä olen tällä kaudella käynyt seuraamassa Suomi-Sarjassa Jäkessä ja Porvoossa, sekä kakkosdivaria Keravalla ja Vuosaaressa. Muutaman kauden takaiset Keravalaiset viritykset Mestiksessä ja Suomi-Sarjassa eivät taasen omaan silmään ole näyttäneet yhtä hyviltä ensinmainittuihin verrattuna.
   
 9. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @vantaanvandaali Muuten hyvä kirjoitus, mutta nimenomaan KJT Haukoista on tarkoitus tehdä se the Edustusjoukkue. Haukat ovat vain mukana KJT Haukat ry:ssä ja on KJT Haukkojen yhteistyöseura. Toki tällä hetkellä asetelma on päälaellaan sarjatasollisesti, mutta katsotaan ensi kauden jälkeen. Veikkaan että molemmat ovat Suomi-sarjassa. Jos nyt jotain esimerkkiä hakee, niin Keravalle ollaan tekemässä KJT Haukoista samaa mitä Ketterä teki eli joukkueessa jatkossa harjoitellaan ammattimaisemmin, mitä esim. Haukoissa ei ensikään kaudella tehdä. Mutta katsotaan miten homma etenee.
   
 10. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Okei, kiitos selvennyksestä. Mielenkiintoista tosiaan nähdä mitä tästä tulee. Oli Haukoilla aika monta ns. "Jääkaappipakastinta" puolustuksessa menneellä kaudella, eli kyllä se harjoittelun taso ainakin puolustuspäässä näkyi.
   
 11. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Sekin on aika mielenkiintoista, miten joku keravalainen luulee tietävänsä pääsiäisen aikoihin miten Haukat harjoittelee ensi kaudella. Helenius on jo kommentoinut että monesta asiasta on otettu opiksi, ja ainakin offseasonin harjoitusmääriä lisätään, eli ei ainakaan lähdetä keravalaisten "pelaamalla kuntoon" linjalle.
  Jos tosiaan Keravalla tuosta ensi kaudeksi parannetaan, niin siellähän saatetaan olla harjoittelussa jo muiden rautaliigajoukkueiden tasolla.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @Mikke73 Ihmeellistä miten joku Haukka (ex-TuusKi) kannattaja tietää kannatettavan joukkueen perusteella missä joku asuu ;) Voisit ehkä yllättyä jos tietäisit missä oikeasti asun.

  Molempien joukkueiden menneen kauden harjoittelut määrineen ovat tuttuja, joten pohjaa löytyy väitteille. Tulevasta kaudesta tiedän mitä KJT Haukat tekee ja sitä samaa olisi syytä tehdä Järvenpäässäkin.

  Hyvää pääsiäistä vaan sinne 650 m päähän kodistani ;)
   
 13. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  TuusKi oli mulla pelkkä välivaihe, kun Haukkojen kaatumisen jälkeen piti jonnekin päästä hallille. Sitten huomasin että Haukat oli taas elossa. No mutta se siitä.

  Sen verran olen kuullut keravalaisten viime kauden harjoittelusta, että sen muuttaminen tuosta ammattimaisemmaksi ei vielä kovin paljon kerro. Sitä parantamisen varaa kun on käsittääkseni aika paljon? Toki tämän suhteen en ole ollut asiaa itse näkemässä.

  Sehän olikin jo tiedossa, että Haukoissa lisätään harjoittelua.

  Ja hyvää pääsiäistä sinnekin, mutta tästä on kyllä böndelle enemmän kuin 650 metriä ;)

  P.S. On se muuten hienoa että Haukoillakin on nyt farmijoukkue vähän ylempänä kuin kolmosdivarissa.
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  No, takinkääntäjillä selityksiä riittää. HIFK nyt on aina ykkönen, mut wanhana Sherwoodin veikkona Shakers johdannaisineen on ollut hyvä kakkonen. Nyt sekin on sitten historiaa joten jatkossa vain HIFK.

  MUTTA! Mun mielestä hauskinta on se, että KJT Haukkojen farmi pelaa Suomi-sarjassa ja edari itse pelaa Rautaliigaa. Mut eiköhän me osat kohta vaihdu ;)
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2018 klo 21.06
 15. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ehkä kannattaisi kuitenkin hetkiseksi pysähtyä miettimään, olisiko Haukat lähtenyt tähän yhteistyöhön jos se "ykkösjoukkue" olisi heitä alemmalla sarjatasolla pelaava? Väittäisin vastauksen olevan: ei todellakaan.
  Tuskinpa tuo KJT Haukat tuolta kovin nopeasti nousee jos nyt yleensäkään nousee, kun nyt jo ainakin osa KJT Miesten yleisöä on hylkäämässä tätä joukkuetta. Mistä ne katsojat saadaan, kun ketään ei taaskaan kiinnosta?

  Haukathan ei tietenkään ole KJT Haukkojen farmi, eikä tule koskaan olemaankaan. KJT Haukkojen edari toki pelaa Rautaliigaa, siinä olet oikeassa.
  Haukoilla on oma edarinsa joka ei liity tähän kuvioon muuten kuin tässä mielessä:
  "Pelaajaliikennesopimuksen lisäksi seurat tulevat solmimaan myös erillisen kilpakiekon pelaajaliikennesopimuksen, mikä liittyy tällä hetkellä lähinnä Haukkojen pelaamiseen Suomi-sarjassa."
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2018 klo 19.47
 16. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Aiemmin on entisenä FPS:n kannattajana tullut haukuttua teidän todella sekavaa jääkiekkotaivalta. Ainoan oikean Haukkojen jälkeen on ollut lähes kaikki nimiyhdistelmät mitä Suomen kieliopista pystyy löytämään.

  Muovisuudessa häviätte ainoastaan Lempäälän Kisalle ja edesmenneelle JYP-Akatemialle. Laittakaa nyt vittu se Haukat alueenne ykkösjoukkueeksi, ja lopettakaa vihdoin tuo sekoilu. Järvenpään Haukat on ainoa oikea, mitä tunnustan Keski-Uusimaalaiseksi seuraksi.
   
 17. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Haukat on jo alueen ykkösjoukkue. Sama se mitä seuroja tuonne alemmas perustetaan.
   
 18. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Kiitos. Muita ei tarvitakkaan. Toivottavasti vielä nähdään kovia paikallispelejä Haukat - Kiekko-Espoo. Sitten on kaikki niin kuin pitääkin.
   
 19. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Minä taas tunnustan ainoaksi oikeaksi forssalaiseksi kiekkoseuraksi FoPS'in ;-)

  Keravalla on pelattu kiekkoa 60-luvun alusta lähtien yhtäjaksoisesti suorana jatkumona, ja tottahan se on että joukkueen nimet ovat vaihtuneet.Suoralla jatkumolla tarkoitan sitä, että mukana ovat samat tekijät limittäin eli puuhaväki vaihtuu hiljalleen mutta aina on juku aiemmin mukana ollut messissä. Ensin oli pelkkä alajaosto Keravan Pallokerhossa eli KPK, sitten jääkiekkojaostolaiset perustivat Keravan Kiekon, jonka tehokkain puuhamiesryhmä jatkoi v. -79 perustetussa Shakersissa. Shakersin kaaduttua 90-luvun puolessa välissä, Shakersissa mukana olleita henkilöitä perusti Sherwood PlayBoysin, josta tuli HC Kerava (lyhenne HCK) ja sitten HC Keski-Uusimaa (lyhennettiin ensin HCK-U ja sittemmin HCK). HCK:n keravalaisosasto sitten pisti pystyyn KJT Miehet. En kyllä kovin muovikseksi tuota Keravan kiekkoilua menisi sanomaan, sillä tärkeintä ovat pitkät perinteet, joita keravalaisella kiekolla riittää.

  Sitä paitsi niinhän ne nimet ovat vaihtuneet Järvenpäässäkin. Ensin oli JäPS, sitten Kiekko-JäPS ja sitten vasta Haukat.

  Lainaus:
  Ja Haukathan ei teknisesti ottaen ole alueen ykkösseura, vaan se on KJT Naiset, jotka pelaavat keski-uusmaalaisista joukkueista ylimmällä sarjatasolla :-D Valitettavasti tuonkin joukkueen nimi muuttuu muotoon KJT Haukat ensi kaudelle.

  Lainaus:
  Älä Mikke väitä, sillä olet väärässä ;-) Totuus on se, että Haukat tarvitsevat KJT:tä enemmän kuin KJT Haukkoja. Tätä samaa yhteistyötä yritettiin sorvata jo vuosi sitten, mutta nousun huumaamana Haukkojen edari ilmoitti polleasti, että hehän eivät mitään KJT:tä tarvitse, imua seuraan on kuulemma riittävästi. Olihan sitä imua joo, joka loppui kun pelaajat kuulivat että siitä joutuu maksamaan että pelaa. Hävisi aika moni ehdolle tullut pelimies maisemista kuin pieru saharaan. Tuloksenhan me tiedämme, että lopulta Haukat joutui tyytymään suurimmaksi osaksi KJT Edustuksen (siis se Tuusulan KJT) pelaajin, jotka olivat jo tottuneet maksamaan itse pelaamisestaan. Ja kauden aikana tuli lisää hävikkiä kuten senkin kaikki me tiedämme (syyn siihen voit lukea Haukat 2018-19 ketjusta), mutta kun edari ei ollut KJT:n yhteistyöseura tms. niin eipä niitä pelaajia sitten ollut saatavaksi lisää. Haukathan ovat aika perseaukinen seura, toisin kuin KJT, joten kannattaa miettiä tarkkaan kumpi tarvitsee enemmän toista. Nyt solmittu sopimus jossa Haukat edustus on jäsenenä KJT Haukoissa ja solmii yhteistyösopimuksen, mikä varmistaa että Haukoilla KJT Haukkojen A-junnuja tarpeen tullen käytössä Miksi sitten KJT ottaa Haukat mukaan jos ei niin välttämättä niitä tarvitse. Syy on puhtaasti idealistinen, halutaan varmistaa että alueen parhaat pelaajat pysyisi alueella, mikä oli alunperin myös KJT:n alkuperäinen tarkoitus, joka hieman sitten vesittyi kun Haukat alkoi sooloilemaan.

  Ja sitten tuo, että miksi yleisö osa yleisöstä hylkää KJT Haukat. No seuran nimen vuoksi, mutta ei KJT osan vaan sen takia että siinä lukee myös Haukat. Enkä usko ihan koko yleisön katoavan, mutta ainakin Viidennen ketjun äänekkäin ydinryhmä hylkää joukkueen tuon Haukat-nimen vuoksi. Esimerkkinä voisin myös käyttää HIFK:n ja Blues juniorsin yhteistyötä. Olisihan se tolkutonta jos HIFK ilmoittaisi että seuraavalla kaudella joukkueen nimi on HIFK Blues. Kyllä sielläkin kato kävisi. Toivon tosiaan, että KJT Haukkojen hallitus tulee järkiinsä kesän aikana ja ilmoittaa että KJT Haukat ry:n edustusjoukkue pelaa sarjassa nimellä KJT, olisi mielestäni loogisempaakin, koska Haukat ovat yhä olemassa. Minulle perusteltiin tuota Haukka nimen käyttöä esimerkillä, että jos on Haukka junnuissa aloittanut ja jatkaa C:stä A;han KJT Haukoissa ja kun tulee aikuiseksi, niin on tärkeää että Haukat-nimi on edustuksessakin mukana. Pöhköä sinänsä, sillä jos se Haukat on tuolle pelaajalle NIIN tärkeä, niin voihan hän sitten jatkaa aikuisena nimenomaan Haukkojen miesten edarissa. Mitkään säännöthän ei estä KJT haukkojen edustusta käyttämästä vain pelkkää KJT:tä. Onhan Haukkojen edarinkin virallinen nimi Jääurheiluseura Hawks ja pelaa nimellä Haukat.
   
 20. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Enpä tuohon sepustukseesi paljonkaan viitsi nyt kommentoida, mutta minkä lähteen mukaan Haukat ei muka ole ollut KJT:n yhteistyöseura? Ihan muuten vaan on koko ajan ollut juniorijoukkueiden nimenä KJT Haukat, ja Haukkojen edari on nostanut sieltä pelaajia edustukseen? Ja jos nyt aiot perustella sillä että siinä yhteistyössä on ollut Jääurheiluseura Haukat ry eikä Jääurheiluseura Hawks ry, niin käypä huviksesi katsomassa ensinmainitun sivuilta mikä joukkue sieltä löytyy kohdasta "Edustus".

  EDIT: Tuon nimen suhteen olet kyllä täysin oikeassa. Jos junnuputki on nimellä KJT Haukat, ja sen jälkeen on mahdollista valita kahden edustuksen välillä (unohdetaan nyt TuusKi ja KelA), niin mikäpä olisi sen loogisempaa kuin se että edustukset olisivat nimillä KJT ja Haukat.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2018 klo 10.55
 21. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  ...ja sitten siinä välissä KJT ja sitten taas Haukat. Toisin sanottuna Järvenpään edustusjoukkue jääkiekossa on ollut Haukat vuosina 1981-1999 ja vuodesta 2003 tähän päivään. En nyt pitäisi tätä saldoa kovin vertailukelpoisena Keravaan. Shakersin kaatumisen jälkeen Keravan kiekkoilussa ei ole näin nimien näkökulmasta ollut oikein mitään pysyvää. Se ei edistä perinteiden syntymistä.

  Lainaus:
  Itse en ole talouslukuja nähnyt, joten kiinnostaisi kuulla lisää. Ei kai eteläisempi Keski-Uusimaakaan ole ihan osaton näistä talousvaikeuksista ollut? Saati sitten KJT-nimiset organisaatiot. On selvää, että Haukat eivät voi pidemmällä aikavälillä mitenkään jatkaa Suomi-sarjassa, jos junioriyhteistyö puuttuu, joten kyllä, yhteistyö tuli tarpeeseen. On myös selvää, että Suomi-sarjassa pelaaminen maksaa huomattavasti enemmän kuin Rautaliigan tahkoaminen akselilla Nikkilä-Kirkkonummi-Riihimäki.

  Lainaus:
  HIFK:hon ja Bluesiin vertaileminen ei ehkä tässä ole kovin hedelmällistä. Eihän HIFK ikimaailmassaan muuttaisi nimeään tuohon muotoon, kuten ei Haukatkaan nyt tehnyt. KJT nimenä on pelkän 2000-luvun aikana ollut käytössä eri organisaatioilla kaikkien kolmen paikkakunnan edustusjoukkueissa, joten ehkä sitä nimeä ei osata pitää niin tärkeänä. Yhdessäkään näistä edustus-KJT:istä ei muuten ole ollut minusta merkittävää yhteistyön henkeä. Tuntuu, että KJT-nimi on ollut edustusjoukkueille jonkinlainen kuolemansuudelma kerta toisensa jälkeen. Järvenpäässä nimenvaihdos vei esimerkiksi yleisön hallilta hiljalleen, kun ketään ei se viritelmä kiinnostanut.

  Näin Haukkojen kannattajana on aika helppoa sanoa, että nyt on paremmin: vähän kaikki juniorijoukkueet ovat ainakin puoliksi Haukkoja, ja itse Haukat pelaa Suomi-sarjassa. Olisihan se kiva, että Keravalla olisi joku paikallisvastustaja, mutta nyt ollaan sitten samaa organisaatiota. Haukkojen ja KJT Haukkojen välille on vaikea löytää kovin suurta vastakkainasettelua.

  Mitä muuten naisten jääkiekkoon tulee, niin siinä Kerava kyllä vie voiton. 90-luvulla Shakers oli siinä touhussa valtakunnan suurimpia.
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Väliin valmentajauutisia. Lähteitteni mukaan tämä uusi KJT Haukat luottaa sittenkin vanhaan valmentajakaksikkoonsa, mutta vastuuvalmentaja vaihtuu. KJTH:n päävalmentajan vastuun kantaa tulevalla kaudella Tapio Karimies ja apukoutsina tiimityötä tekee ex-pääkoutsi Juha Ritala. Alun perin mm. HTT:n lähteiden mukaan seurayhteisön Edarin pääkoutsin viittaa soviteltiin jo Jouni Ikosen harteille. Ikonen ottikin lähtölaskennan Tuusulasta ja lähti juoksemaan kohti Keravaa, mutta vauhti oli liian kova, mies ei saanut itseään pysähtymään Sherwoodissa. Vauhti stoppasi sitten vasta Sipoossa, joten Wolf vaihtaa siis myös pääkoutsia.
   
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Jaahas, faxi piipittää tuossa vieressä ja suoltaa tarkennusta kuumaan valmentajauutiseen. Tietoa korjataan Sherwoodin suunnasta piirun tarkemmaksi ja painotetaan ettei joukkueella ole ykkös tai kakkosvalmentajaa vaan tasavertainen tiimi eli dynamic duo.
   
 24. Jaahas, KJT Haukoissa (ent. KJT-miehet) jatkaa siis sama valmennuskaksikko jos Morten Halstedia on uskominen, ja miksipä ei olisi.
  Hyvää tässä ratkaisussa on varmasti se että herrat tuntevat joukkueen rungon kuin omat taskunsa. Ainut mikä hieman epäilyttää on se että pystyvätkö he muuttamaan toimintaansa urheilullisempaan suuntaan, jos joukkuetta meinataan kehittää kohti Suomi-sarjaa?
  Toivotaan parasta, että joukkue taistelisi ensi kaudella jopa sarjanoususta.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @Lonkkalämäri

  En näkisi ogelmaksi sitä, pystyykö valmentajat muuttamaan toimintaansa, vaan se on isompi kysymys, saako duo käsiinsä materiaalin joka suostuu toteuttamaan heidän ohjelmaansa. Viime kaudella oli selkeästi nähtävissä esim. puolustustyöskentelyn parananeminen aikaisempiin kausiin nähden, joten valmentajien ammattitaito on kyllä kohdillaan. Viime kauden suurin ongelma oli pelaajien sitoutuminen harjoitteluun, niinkuin yleensä aika monella joukkueella tuolla tasolla. Tässäkin oli parannusta edellisiin kausiin nähden, muttei kuulemani mukaan se ollut vielä läheläkään sitä mitä kaksikko halusi.

  Ja sekin lienee muuten jo selvää, ettei Tuusulassa jatka KJT-nimellä tai nimijohdannaisella ainakaan rautaliigassa. Viime kaudella Hyrylässä KJT nimellä pelannut joukkue jonka takana oli Icemolten Oy, ei saa enää oikeutta käyttää KJT johdannaista nimeä. Täysin hämärän peitossa on myös se, että jatkaako ko. joukkue millään nimellä sarjassa.