Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Avataan nyt oma ketjunsa Keski-Uusimaalaiselle jääkiekolle. Tulevaisuudessa kun kunnat liittyvät toisiinsa niin hyvin voi olla todennäköistä, että Järvenpää-Kerava-Tuusula ovat yhtä ja saman nimistä "perhettä".
Alueella on vuosien saatossa noussut aina joku komeetan lailla parrasvaloihin, mutta kestäviä rakenteita ei olla pystytty luomaan (Haukat ja HCK).
Junioripuoli aloitti viime keväänä yhteistyön (KJT, Haukat ja HCK A), jonka tavoitteena on C2 ikäluokasta eteenpäin keskittyä terävimmän kärjen eteenpäin viemiseen, muodostamalla ykkösryhmät sekä haastajaryhmät.
Tilannehan on tällä hetkellä alueella seuraava:
Aikuisjääkiekko:
Tuuski, Suomi Sarja: joukkue pelaa tällä hetkellä hyvää lätkää. Haasteena tosin on se, että olosuhteet sekä sijainti ovat sitä luokkaa, ettei hallissa käy väkeä. Kuvaavaa on se, että tilastoja silmäillessä edellisessä pelissä oli 100 katsojaa. Joukkue pelaa kuitenkin sarjan kärjessä. On ilmoittanut hakevansa Mestis-lisenssiä, mutta pelipaikan pitäisi olla jossain muualla, mikäli haluaa katsojia halliin.
Haukat, 2 div. Tämä, mukava kaveriporukka on pelaillut vuosia 2 divarissa. Ei ole todellista intohimoa mennä eteenpäin sillä tapahtumien määrän sekä vaatimustason noustessa häviää tekemisestä se hauskuus. Pelaajat ovat sitoutuneita joukkueeseen ja ovat tyytyväisiä nykyiseen olotilaan.
KJT Miehet, 3 div. vanhoja pelimiehiä pullollaan. Nimiä löytyy selästä paljon, mutta tuolla ryhmällä ei riitä sitoutuminen 2 divaria ylemmäksi. Toinen mietittävä asia on, että nouseminen on pitkä tie eikä se ole halpakaan. Onko järkeä?
Kela 3 div. mukava kaveri ryhmä.

Juniorit:
HCK A, Nuorten Mestis Alkusarja. Tämä on mielenkiintoinen tapaus. Pelaa Järvenpäässä ja pitää edelleen sitkeästi kiinni HCK:n nimestä. Perustettiin reilu vuosi sitten tuottamaan pelaajia edustusjoukkueelle. Nousi heti ensimmäisellä kaudelle Suomi Sarjasta Mestikseen. Edustujoukkue jätti leikin kesken ja nyt joukkueella on yhteistyösopimus Tuuskin kanssa. On pelannut ajoittain pirteästi ja Kiekko Vantaa peliä lukuunottamatta matsit ovat olleet tasaisia. On kiikun kaakun viivan oikealla puolella. Haastaja ryhmänä toimii Suomi Sarjassa pelaava KJT-Haukat.
KJT-Haukat B, B-Mestis alkusarja. Pelaa Keravalla. On yllättävän isoissa vaikeuksissa sarjassa. Kyseessä on kuitenkin viime kauden B:n Mestiksen ykkönen. Onko taso noussut B:ssä noin paljon vai onko taustalla jotain muuta. Akatemiaryhmänä toimii Hyrylässä pelaava B.
KJT-Haukat B2, SM-karsinnat. Pelaa Keravalla. On pelannut karsintasarjaa todella pirteästi. Majailee sarjan kärkipäässä.
KJT-Haukat C, SM-karsinnat. Pelaa Järvenpäässä. Majailee oman lohkonsa toiseksi viimeisenä (6 joukkuetta). Näyttää siltä, että pelit jatkuvat Mestiksessä. Ilmeisesti heilläkin on joku Akatemia ryhmä alapuolella.
KJT-Haukat C2, Pelaa Järvenpäässä valtakunnallista karsintaa. On saanut muutamassa pelissä rumasti takkiinsa, joten voi olla, että pelit jatkuvat jossain muualla. Akatemiaryhmä pelaa AAA sarjaa.

Näiden joukkueiden alapuolella KJT sekä Haukat hoitavat erillisinä seuroina junioreiden kasvatustyötä.

Summasummarum: Alueella on määrällisesti ja hyvillä tasoilla joukkueita. Seuraava kysymys onkin, että saisiko nämä ykkösjoukkueet mitenkään pelaamaan samalla nimellä? Joku muu kuin Haukat, Shakers, Tuuski, HCK, KJT... jne.
Helpottaisi paljon tunnettuuden tekemistä jos tietäisi, että ykkösjoukkueilla on sama nimi. Nyt kasassa on aikamoinen sillisalaatti, mutta siinä on mahdollisuuksia kehittyä joksikin isommaksi, mikäli niin haluavat.
Toivotaan, että nyt junioreista alkanut yhteistyö laajenisi vielä aikuisjääkiekkoonkin, sillä jos nämä juniorit sekä aikuisjääkiekko saataisiin pelaamaan samaan maaliin niin tuloskin voisi olla loistava.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Päivitetään nyt tilannetta hieman kärkijoukkueiden osalta.
Bewe Tuuski (Suomi Sarja): Sijoitus tällä hetkellä 4. Tappioita on tullut 5 kpl ja varsinkin viime aikoina kone on vähän yskähdellyt. Joukkue pelaa aktiivisen karvauksen kautta ja kysymys kuuluukin onko pelitapa väärä tälle sarjatasolle? Valmentaja on ilmeisen menestyksekkäästi tällä pelitavalla valmentanut junnuissa, mutta toimiiko se enää kun vastassa on taitavampia ja kokeneempia kavereita, jotka tietävät miten se puretaan? Kahdeksasta viime pelistä viisi tappiota. Sisäisen pistepörssin kolmen kärki: 1. Valtteri Virkkunen (8+6), 2. Samuli Sorsa (5+8) ja 3. Sami Häkkinen (5+7). Maalilla torjuntavastuun on pääsasiassa kantanut Sami Nousiainen, jonka torjunta-% on 89,45%
HCK a: on huipputasaisen nuorten Mestiksen sijalla 7. Kuvaavaa tasaisuudesta on, että esim. Tuto nousi KooKoo voitolla sijalta 8 sijalle 3. On viime aikoina esittänyt lupaavia otteita. On viimeisestä 8 pelistä hävinnyt 2. Viime kierroksella maksoi mm. kalavelkoja Kiekko Vantaalle voittamalla Tikkurilassa lukemin 1-3. Sisäisen pistepörssin tilanne top 3: 1. Vili Kuitunen (7+8), 2. Ville Paananen (3+8) ja 3. Miro Karimies (5+4). Maalin vartioinnista on päävastuun kantanut Juuso Laukkanen, jonka torjunta % on 91,88%.
KJT/Haukat B: on B:n Mestiskessä sijalla 6. Otteet ovat olleet vähän ailahtelevia, mutta viimeiset 8 peliä joukkueen peli on mennyt parempaan suuntaan. Saldona on ainoastaan 2 tappiota. Toivotaan, että sama positiivinen meno jatkuu vielä. Sisäisen pistepörssin kärjessä ovat: 1. Samu Poutanen (13+10), 2.Markus Järvimäki (7+14) ja 3. Joonas Rinnetmäki (10+5). Maalilla vastuu on jaettu kahdelle maalivahdille, joiden torjunta % ovat: Niku Halla-Aho 89,42% ja Niko Tammi 88,04%.
KJT/Haukat B2: Joukkueen sijoitus B2 SM alkusarjassa on tällä hetkllä 7, joka varmasti on tyydyttävä tulos. Oli alkukauden yllättäjä, mutta nyt meno on vähän tasaantunut. Viimeisestä 8 ottelusta on saldona 4 voittoa. Jos ei mitään ihme romahdusta tule niin selvittää tiensä B2 SM-sarjaan. Pistepörssissä kärjessä ovat: 1.Teemu Syrjäniemi (6+7), 2. Veikko Weckman (2+10) ja 3. Oskari Antila (8+3). Maalilla Vili-Valtteri Väätänen on torjunut kiekkoja 92,31%:n varmuudella.
KJT/Haukat C: Oli karsimassa C-nuorten SM sarjaan, mutta sijoittui lohkonsa toiseksi viimeiseksi sijalle 5. Lohkosta jatkoon menivät selkeästi HIFK, TPS, Blues Ak. ja HPK. Jatkaa kauttansa C-nuorten Mestiksessä. SM-karsinnan pistepörssin kolmen kärki oli: 1. Jesse Liuksiala (7+3), 2. Mikko Perttu (3+6) ja 3. Jami Kansanen (2+5). Maalilla torjunta jakautui Mikko Miettisen (86,50%) ja Justus Kujalan (86,29%) välillä.

Sarjat on saatu siis mukavasti käyntiin ja kohti kevättä mennään. Katsotaan seuraavankerran tilannetta joulutauolla. Silloin ollaan monessa asiassa paljon viisaampia ja voidaan jo hieman nähdä mihin joukkueet pääsevät ensimmäisellä yhteistuumin kasatuilla joukkueilla (junnujengit).
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Bewe Tuuski (Suomi Sarja): Sijoitus tällä hetkellä 4. Tappioita on tullut 5 kpl ja varsinkin viime aikoina kone on vähän yskähdellyt. Joukkue pelaa aktiivisen karvauksen kautta ja kysymys kuuluukin onko pelitapa väärä tälle sarjatasolle? Valmentaja on ilmeisen menestyksekkäästi tällä pelitavalla valmentanut junnuissa, mutta toimiiko se enää kun vastassa on taitavampia ja kokeneempia kavereita, jotka tietävät miten se puretaan? Kahdeksasta viime pelistä viisi tappiota.
Hmm, varsin negasävytteinen viesti Bewe TuusKin tilanteesta. Ehkä seuran tiedottajana minun ei pitäisi tätä kommentoida koska se helposti tuomitaan värilasit päässä kirjoitetuksi puolustuspuheeksi, mutta kirjoitanpas silti koska hyvä, että myös tästä keski-uusimaalaisesta joukkueesta syntyy keskustelua : ) Sunnuntain otteluiden jälkeen Bewe TuusKin tämän hetkinen tilanne:

- sijoitus kolmas, 14 ottelusta yhdeksän voittoa eli voittoprosentti 64,3 %
- sarjakärki Jokipojat vain kaksi pistettä edellä, tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Bewe TuusKilla
- eniten tehtyjä maaleja, toiseksi vähiten päästettyjä maaleja ja sarjan paras maaliero (+ 22)
- viidestä viimeisimmästä ottelusta neljä voittoa, vierasotteluissa kolmen voiton putki päällä
- kuudesta kotiottelusta neljä voittoa, maalit kotiotteluissa 30-16 (5,00-2,67)

Joukkueet sarjasijoituksittain vs Bewe TuusKi - Voitot boldattuina

1. Jokipojat - ei vielä keskinäistä ottelua pelattu
2. FPS - Bewe TuusKi voitti Forssassa vl-kilpailun jälkeen
4. JHT - Bewe TuusKi hävisi Kalajoella
5. Hermes - Bewe TuusKi voitti Kokkolassa
6. Hunters - voitot tasan 2-2

7. HC Satakunta - Bewe TuusKi hävisi Hyrylässä
8. S-Kiekko - ei vielä keskinäistä ottelua pelattu
9. RoKi - Bewe TuusKi hävisi Rovaniemellä
10. IPK - ei vielä keskinäistä ottelua pelattu
11. PYRY - Bewe TuusKi voitti Nokialla
12. Ketterä - Bewe TuusKi voitti Hyrylässä
13. Red Ducks - Bewe TuusKi voitti Hyrylässä
14. HC Indians - Bewe TuusKi voitti Kaarinassa
15. KOOVEE - Bewe TuusKi voitti Hyrylässä
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Hyviä huomioita. Kyse olikin kuntopuntarista käsin katsottuna. Alkuhan oli hyvä, mutta nyt kun joukkueet alkavat olla tuttuja toisilleen niin taitavat valmentajat pystyvät muuttamaan omaa pelitapaansa ja saada pelaajat sitoutumaan siihen. Esimerkkinä voisin käyttää vaikka tuota Huntersia.
Hyvinhän alku lähti menemään, mutta nyt on vaikeampi jakso menossa.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Tähän väliin hieman tilastoja aikuiskiekosta... nimittäin yleisömäärien keskiarvot pelatuista seurojen kotimatseista.
1. Järvenpää - Haukat 6 kotiottelua n. 155 hlöä (II-div.)
2. Hyrylä - TuusKi 6 kotiottelua n. 123 hlöä (Suomi-srj)
3. Kellokoski - KelA 2 kotiottelua n. 110 hlöä (III-div. alkus.)
4. Kerava - KJT Miehet 3 kotiottelua n. 92 hlöä (III-div. alkus.)

+ extrabonus verrokkikohde Itä-Uudeltamaalta joka on melkein Keski-Uuttamaata

* Sipoo - Wolf 3 kotiottelua n. 130 hlöä (III-div. alkus)

Viime kaudella Keravalla yleisökeskiarvo Mestiksen runkosarjan matseissa oli n. 682 hlöä

Odotan mielenkiinnolla mitä tapahtuu Keravan yleisökeskiarvolle kun taso nousee eli siirrytään ylempää jatkosarjaan ja mukaan tullee pari paikallispeliä, alkavatko pelit kiinnostaa suurempaa yleisömäärää.

Tästä osoituksena Kellokosken yleisökeskiarvokin on hieman vinoutunut, sillä pelattuna vain kaksi kotimatsia, joista toinen oli jotain ynnä muut joukkuetta vastaan (67 hlöä) ja toinen matsi paikallispeli Wolfia vastaan (154 hlöä). Tosin Sipoolaisillakin hieman paikallislisää, kun kahdessa ynnnä muut joukkueen peleissä molemmissa oli 110 hlöä ja KelA vastaan 170 hlöä.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Päivitetäänpäs nyt vähän tilannetta alueen jääkiekon suhteen. Käsittelyssä kunkin ikäryhmän kärki.
B-Tuuski: Yllättävän pitkä vaikea jakso tuli joukkueelle. Edellisessä katsauksessa tilanne oli se, että joukkue majaili sijalla 4. ja tämän hetkinen ranking on 10. Jos tilannetta tarkastelee pistekeskiarvolla niin sijoitus putoaa sijalle 13. Maaleja on tehty 15 enemmän kuin päästetty. Jos nopeasti tilastoja katsoen tekisi analyysia niin ongelma lieneen viisikko pelissä sillä ylivoimalla joukkue on tehnyt 7. eniten maaleja (19 kpl) ja alivoimalla päästänyt vähiten (13kpl). Maalivahtipeli on ollut kohtuullista ja Sami Nousiainen on kantanut päävastuun torjuntatyöstä. (90,87%). Sisäisen pistepörssin piikkipaikalla majailee Valtteri Virkkunen (10+9=19p.) Tasainen sarja on vielä kesken, joten tarkastellaan tilannetta myöhemmin.
HCK A: Nuorten Mestiksen alkusarjasta tuli 6. sija, joka varmasti tässä vaiheessa enemmän kuin tyydyttää johtoporrasta ja pelaajia. Pelit siis jatkuvat Nuorten Mestiksen tasolla. Sarja oli tasainen ja viimeiset Mestikseen päässeet joukkueet ratkesivat vasta viimeisissä peleissä. Onnea koko jengille! Joukkueeseen liittyi vielä aivan sarjan lopussa muutama ulkomaalaisvahvistus, joista oli juttua paikallislehdessä. Pistepörssissä kärjessä majailee Vili Kuitunen, joka 16 pelissä nakutti tehot 8+11=19p. Torjuntavastuu on ollut Juuso Laukkasen harteilla ja torjuntaprosentti on kohtuullinen 91,12%. Joukkue on tehnyt 16 maalia enemmän kuin on päästänyt.
KJT-Haukat B: Alkuun oli joukkueelle hieman käynnistymisvaikeuksia, mutta sarjan edetessä tahti parani. Alkusarjan sijoitus oli 6, joka on varmasti ihan tyydyttävä. Pisteitä joukkue keräsi 53 kpl. Pisteiden valossa joukkueen tehokkain pelaaja oli Markus Järvimäki, joka nakutti 28 pelissä tehot 17+24=41p. Torjuntavastuun ovat jakaneet Niku Halla-Aho (89,76%) sekä Niko Tammi (89,19%). Joukkueen pelit jatkuvat Mestiksessä vuoden vaihteen jälkeen.
KJT-Haukat B2: Tämä on ollut A-junnujen lisäksi toinen ilonaihen syksyllä. Joukkue punnersi itsensä SM-sarjaan. Se millä paikka saavutettiin oli hienoa katseltavaa. Ratkaiseva ottelu (sarjan viimeinen peli) pelattiin Porissa Ässiä vastaan ja tilanne oli se, että voittava joukkue pelaa kevään SM-sarjassa. KJT-Haukat voitti ottelun vakuuttavasti lukemin 4-1. Tässä vaiheessa pistepörssin kärkipaikkaa pitää hallussaan Mikko Seppänen, joka 24 ottelussa keräsi 6+19=25 p. Pääasiallisen torjuntavastuun maalilla on kantanut Vili-Valtteri Väätänen (90,39%). Mielenkiintoista on nähdä onko vatsa jo täynnä vai riittääkö intoa vielä varsinaiseen sarjaan.
KJT-Haukat C: Joukkue pelasi syksyn Mestiksen alkusarjaa ja sijoittui omassa lohkossaan 2. 28 pisteellä. Lohkon voitti ylivoimaisesti Pelicans. Alkusarjan paras pistemies oli Mikko Perttu, joka 13 ottelussa teki 9+20=29 pistettä. Torjuntavastuun ovat jakaneet Miko Miettinen (91,02%) sekä Justus Kujala (88,38%).
KJT-Haukat C2: Joukkue pelaa AAA sarjaa, jossa 7 ottelu jälkeen sijoitus on 3, Pelaajista Tony Kakko on pistepörssin ykkönen (10+7=17) ja torjuntavastuun ovat jakaneet Christopher-Kullervo Jögi (90,80%) sekä Matti Fingeroos (88,64%).

Kaiken kaikkiaan penkkiurheilijan silmin mennyt syksy on sisältänyt positiivisia pilkahduksia (A sekä B2) sekä osalta on varmasti odotettu enemmän kauteen lähdettäessä. Tietenkin pitää muistaa, että tämähän on vasta ensimmäinen kausi (2. yritys) kun junioreissa tehdään yhteistyötä yli kuntarajojen.

Tästä on mukava siirtyä Joulun viettoon :)
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kovaa vauhtia ollaan menossa kohti sitä kauden huipennusta ja päivitellään taas vähän näitä alueen "lippulaivojen" tilannetta.
B-Tuuski: Joukkue on päässyt vaikean jakson ylitse ja saanut taas voittoja tililleen. Viidestä edellisestä ottelusta on saldona viisi voittoa. Tämä lupaa hyvää kevättä ajatellan. Joukkuehan on jättänyt Jääkiekkoliitolle Mestistä varten lisenssihakemuksen, mutta rehellisyyden nimissä Mestispaikka vaatisi koko sarjan voittoa, joka onkin sitten kova haaste. Positiivisessa lennossa kyllä joukkue on.
HCK A: Joukkueen sijoitus tullee olemaan Nuorten Mestiksessä sijat 5-8. Neljän kärki alkaa jo pahasti karkaamaan ja viimeaikaiset esitykset ovat olleet mollivoittoisia. Alkaako näkymään tämä Nuorten Mestiksen rutiinin puute? Viidestä edellisestä pelistä on ainoastaan yksi voitto ja joukkueen sijoitus on tällä hetkellä 6. Mikäli joukkue haluaa säilyttää suoraan Nuorten Mestiksen paikan, ilman ristiinkarsintoja, niin syksyn taisteluilme olisi hyvä kaivaa jostain esille.
KJT-Haukat B: Joukkue on sarjassa piikkipaikalla. Tosin peli on hieman ailahtelevaa ja viimeisestä viidestä ottelusta on vain kaksi voittoa. Joukkueella on kuitenkin täydet mahdollisuudet uusia viime vuoden Mestiksen mestaruus.
KJT-Haukat B2: Joukkueen sijoitus on B2 SM-sarjassa hännän huippuna. Joukkue on kuitenkin ottanut voittoja tässäkin sarjassa, joten väärässä sarjassa joukkue ei ole. Hyvää kautta joukkue pelaa.
KJT-Haukat C: C-Nuorten Mestiksessä sijoitus on tällä hetkellä 6. Viidestä viimeisestä ottelusta saldona on kaksi voittoa ja piristystä pitäisi tapahtua mikäli viivan päälle joukkue haluaa päästä. Eilen tosin kaatui yläpuolella oleva S-kiekko lukemin 6-3. Tiukka kevät tulossa.
KJT-Haukat C2: AAA aluesarjaa pelaava joukkue on sijalla 4. Joukkue on kuitenkin päässyt hyvään lentoon ja voittanut viidestä viimeisestä ottelusta 4 ja yhden pelannut tasan. Sarjan kärki (Kiekko-Vantaa) on viiden pisteen päässä.

Kokonaisuudessaan kärki näyttää menevän ihan ennakko-odotusten mukaan. Käytävähuhuissa on liikkunut, että ensi vuodella yhteistyö alueella vielä syventyy ja mielenkiinnolla odotan mitäköhän se tarkoittaa. Ilmeisesti ainakin HCK A nimenä jää historiaan ja alueelle tulisi vain yksi nimi junnukilpakiekolle, KJT-Haukat.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kausi on saatu pakettiin Keskisellä Uudellamaallakin ja on yhteenvedon aika.
B-Tuuski: Jengi yllätti positiivisesti pelaamalla itsensä kovatasoisen Suomi Sarjan sijalle 3. Mestislisenssiäkin oli haettu, mutta olosuhteet ovat Tuusulassa sen verran onnettomat, ettei sellaista karhunpalvelusta voi kenellekään Mestis-joukkueelle tehdä, että laittaisi sinne ketään pelaamaan. Toinen asia on varmastikin talous. Joukkuehan toimii todella pienellä budjetilla vuodesta toiseen ja varmasti se on osasyynä tähän lisenssipäätökseen. Urheilullisesti kuitenkin loistava kausi!
HCK A: Sijoitus Nuorten Mestiksessä oli lopulta 5. Sarja oli tasainen ja vasta viimeisellä kierroksella ratkesi, että Karhu-Kissat lähti ristiinkarsintapeleihin Hermestä vastaan, jonka hoiti tyylikkäästi suoraan otteluvoitoin 2-0. Sijoitusta voi pitää erinomaisena suorituksena ja joukkue voitti kaikki muut vastustajat ainakin kertaalleen paitsi Jyväskylän Diskoksen. Sarjasta nousi Nuorten Liigaan Kiekko-Vantaa ja "liiga-kiintiöllä" KooKoo. Jokipojat palasi Nuorissakin Mestis kartalle. Joukkueen nimi muuttuu tulevalle kaudelle KJT-Haukoiksi.
KJT-Haukat B: Kova loppurutistus toi jengille Mestiksen runkosarjavoiton, mutta välierissä vastaan tullut Tuto passitti joukkueen pronssipeliin. Eilen pelatussa ottelussa K-Laser/Kärpät olivat kuitenkin vahvempia ja korjasivat pronssiset mitalit Ouluun. Viime kauden mestarin sijoitus oli siis 4.
KJT-Haukat B2: Joukkue selvitti siis itsensä SM-sarjaan, joka ilmeisestikin taisi olla joukkueen tavoite. Loppupeleistä ei enää montaa voittoa tullut ja sijoitus oli SM-Sarjassa tukevasti viimeisenä. SM-sarjaan pääseminen oli kuitenkin kova juttu.
KJT-Haukat C: Joukkue ei yltänyt Mestiksen playoff -peleihin vaan jäi sijalle 6. Pelit eivät lähteneet oikein missään vaiheessa kunnolla lentoon ja kausi oli yllättävän tasapaksu.
KJT-Haukat C2: Joukkue jäi AAA-sarjassa sijalle 4, joten petrausta ei tullut loppukautena.
Yhteenvetona voisi todeta, että positiivisen kauden pelasivat: B-Tuuski, HCK A, KJT-Haukat B sekä B2. C:ssä sekä C2 -ikäluokissa otteet olivat koko kauden hieman ailahtelevia.
Pitää kuitenkin muistaa, että tämä oli ensimmäinen kausi kun kilpakiekko otettiin taas junioriseuroissakin huomioon ja seurat tekivät yhteistyötä, joten aika näyttää mihin tämä laiva on menossa. Ensikauden valmentajat sekä try out -tapahtumatkin on julkistettu, joten seuraava kausi alkaa jo tuota pikaa.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Nostetaan tätäkin ketjua ylöspäin, koska aihetta ilmaantui. Keski-Uusimaa lehti uutisoi 11.4. TuusKin (Suomi-sarja) tilannetta sen verran, että koko valmennustroikka uusiutuu kaudelle 2015/2016. Päävalmentajaksi on nimitetty Joni Petrell (37 v), joka aikaisemmin nähtiin HCK:n (Mestis) kakkoskoutsina Keravalla. Suomi-sarjassa Petrell on ollut Huntersin päävalmentajana http://www.eliteprospects.com/player.php?player=4169 . Kakkoseksi valikoitui Mikko Juutilainen (33 v), jolla on runsaasti pelaajakokemusta Mestiksestä ja Suomi-sarjasta. Mikko ja Joni ovat hyviä tuttuja jo ennestään. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=38607 . Maalivahtivalmentajaksi tulee Jaakko Suomalainen (37 v), jolla on kokemusta Suomen kaikilta ylimmiltä sarjatasoilta ja on Petrellin ystävä jo alakoulusta. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=8014. Kaikilla kolmella on myös runsaasti pelikokemusta eri puolilta Eurooppaa. Keski-Uusimaa lehti kertoi myös, että seura aikoo vaihtaa nimeään. Kantaa tähän voi ottaa www.keski-uusimaa.fi
 
Viimeksi muokattu:
"Meidän aikakautemme on ylpeä koneista jotka ajattelevat ja suhtautuu epäluuloisesti ihmisiin jotka yrittävät samaa."

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
KJT-Haukat C: Joukkue ei yltänyt Mestiksen playoff -peleihin vaan jäi sijalle 6. Pelit eivät lähteneet oikein missään vaiheessa kunnolla lentoon ja kausi oli yllättävän tasapaksu.
QUOTE]
C-junnuja tuli Järvenpäässä seurattua paljonkin. Joukkueelle selviytyminen Mestikseen oli jo "mestaruus". SM-esikarsinta oli valmiiksi liian kova sarja, se tiedettiin jo ilmoittautuessa, mutta sitä kautta sai suoraan paikan Mestis-karsintasarjaan, joka oli se "mestaruussarja" ko. joukkueelle. Ja sen joukkue selvitti hyvin.
Joukkueessa kun nyt ei vaaan ollut kuin neljä mestistason hyökkääjää ja puolikas mestistason puolustaja. Hyökkääjienkin tason kertoo se, että joukkueen tämän kauden kolmen eri sarjan ja viime kauden kahden eri sarjan pistepörssin voitti muita vuoden nuorempi.
Lopputuloksena, C-junnut pelasi hyvin kapealla materiaalilla kohtuu hyvän kauden, pleijaripaikkakin karkasi vasta viikkoa ennen sarjan loppua, kun kentälle ei saatu kuin 16 pelaajaa ykköslaiturin sairastuessa.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Jokohan sille Keski-Uusimaan Suomi-sarjan edustusjoukkueelle on UUSI nimi tiedossa tulevalle kaudelle, vai jatkavatko taas jollain yhdistelmällä Bewe-TuusKi-KJT-Haukat-HCK...?
 
"Meidän aikakautemme on ylpeä koneista jotka ajattelevat ja suhtautuu epäluuloisesti ihmisiin jotka yrittävät samaa."

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Jatkoajassa löytyi taulukko joukkueista, joista yksi oli KJT TuusKi.
Myös Kiekko Vantaa Itä on nyt HC Vantaa. Molemmat suomi-sarjassa.
KJT Miehet jatkavat varmaan entisellään, samoin KJT Naiset.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Toivottavasti ei olisi mikään yhdistelmä vaan pelkkä KJT kävisi hyvin. Junnuissa mennään ensi kaudella C2-A ikäluokissa KJT-Haukat ja KJT-Haukat Akatemia nimillä. Nämä nimiyhdistelmät eivät ole todellakaan kovin vetäviä, mutta toisaalta kun kaikki nyt menevät samalla sapluunalla niin on varmasti selkeämpää.
Kovin hiljaa on Suomi sarjan joukkue ja edelleen noudattaa samaa systeemiä kuin edellisinäkin vuosina. Elokuussa varmaan tulee kerralla jokin pelaajalista ja samalla julkaistaan Kiekko Vantaa yhteistyö. Näin se aiemmin on mennyt.
Ei varmasi kovin montaa kausikorttia myydä tällä tiedottamisella...
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Käväisin TuusKi Hockey Official sivulla Facebookissa. Siellä kerrottiin äitienpäivänä päivätyssä viestissä, että "tiedotusosasto palaa lomilta ensi viikolla". Emme voi kuin toivoa, että niin todella tapahtuu.
 
"Meidän aikakautemme on ylpeä koneista jotka ajattelevat ja suhtautuu epäluuloisesti ihmisiin jotka yrittävät samaa."

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Ensimmäinen kuukausi on nyt takanapäin ja otetaan lyhyt yhteenveto alueen kärkijoukkueiden sarjan lähdöstä.
KJT: Ensimmäinen 3 pisteen voitto tule meenneenä viikonloppuna. Startti on ollut vaikea ja voitot ovat olleet tiukassa. Ei varmasti tyydytä valmennuskaksikkoa tämä esitys. Sarja on kuitenkin tasainen ja näillä muutamalla voitolla on joukkue tällä hetkellä sijalla 7. Maaleja joukkue on pystynyt tekemään n. 3/ ottelu ja omissa on soinut 4/ ottelu. Maalisaldo on miinuksella (-6) ja molempien maalivahtien torjunta% on alle 90%. Siinä on hieman petrattavaa.
KJT-Haukat A: Kuten isompansakin niin tälläkin joukkueella on ollut tahmea alku. Pisteitä on tullut harvakseltaan ja sijoitus on 16 joukkueen sarjassa tällä hetkellä 12. Puolustuspelaaminen näyttäisi sujuvan joukkueelta hyvin, mutta maalintekeminen on vaikeaa. Molempien keskiarvo on tässä vaiheessa 2,88/ ottelu. Maalisaldo on siis +/-0. Joukkue on uusiutunut todella paljon ja varsinkin -97 syntyneitä on pelaavassa kokoonpanossa runsaasti. Ottaa varmasti aikansa ennen kuin pojat oppivat Nuorten sarjan saloihin. Maalivahtipeli on ollut hyvällä mallilla. Italian vahvistus Ulessi pelasi eilen Fops:ia vastaan ensimmäisen ottelunsa ja eipä yhtään hullummin pelannut kun torjui 0-pelin heti kättelyssä. Muut maalivahdit ovat Laukkanen (3 ottelua ja 94,17%) ja Kauria (4 ottelua ja 89,47%). Maalivahteihin tämä jengi ei kaadu.
KJT-Haukat B: Aloitti B:n Mestiksen kahdella tappiolla. Tämän jälkeen on joukkue ryhdistäytynyt ja ottanut tarvittavan määrän voittoja ja majailee tällä hetkellä omassa alkulohkossaan sijalla 4. Lohkosta menee juuri neljä joukkuetta B:n Mestikseen, joten tämä sija on pidettävä. Maaleja joukkue on pystynyt tekemään seitsemässä pelatussa ottelussa 27 ja omissa on soinut 21 kertaa. Joukkueessa torjuntavastuuta on kantanut Pennanen (5 ottelua) ja torjunta-% on ihan ok eli 90,60%. Sarja on nyt puolessa välissä ja näyttäisi siltä, että vahvimmilla Mestikseen on tälle hetkellä tyrkyllä Kiekko-Vantaa, HJK sekä Blues Blue. KJT-Haukkojen niskaan hengittää Jukurit, joka muuten on seuraava vastustaja. Mielenkiinnolla seurataan miten käy.
KJT-Haukat B2: B2 SM karsinnoissa 7 ottelua, 11 maalia tehtynä ja omissa kiekko on soinut 54 kertaa. Eli tappioita on yhtä paljon kuin on ollut pelejäkin. Joukkue varmasti keskittyy jo tulevaan Mestikseen. Toivottavasti huumori riittää joukkueessa.
KJT-Haukat C: SM karsintasarjassa kuusi ottelua ja yhtä monta tappiota. Maalisaldo näyttää -65. Samat sanat kuin B2 jengistä.
KJT-Haukat C2: C2 AAA lohkossa pelaava KJT-Haukat on pelannut neljä ottelua eikä ole vielä kärsinyt tappioita. Voittoja on kolme ja yksi on päättynyt tasapeliin. Maaleja joukkue on tehnyt 17 ja päästettyjä on 8. Maalivahti kaksikko on ollut kovassa vireessä sillä torjunta-%:it ovat Laitinen 95,18% ja Koskinen 92,45%. Sarja systeemistä en oikein tiedä sillä näitä lohkoja on aika eikä sarjataulukosta pysty lukemaa, että kuinka monta menee eteenpäin.

Yhteenvetona voisi sanoa, että miehillä sekä A-junnuilla on kausi lähtenyt liikkeelle takkuillen. Molempien onneksi sarja on pitkä ja näissä sarjoissa pelataan 40 pelin runkosarja, jonka jälkeen on play off -pelit. B:ssä eletään kutkuttavia aikoja kun alkusarjan sijoitukset alkavat hahmottua muutaman viikon aikana. B2 ja C pelaavat aivan väärässä sarjassa ja C2:sella näyttäisi peli kulkevan mallikkaasti. Katsotaan taas kuukauden päästä missä tuolloin mennään.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Vuoden viimeisenä päivänä on varmaan hyvä laittaa tätäkin nippuun tämän syksyn osalta. Kuukauden auringossa makailun jälkeen analyysit perustuvat pitkälti tilastoihin sekä muuhun ympärillä olevaan pöhinään.
KJT (Suomi-Sarja): Tämän ympärillä on sitten tapahtunut paljon. Kaikki toiminta ei mielestäni kuulu kilpajääkiekkoon. Taustojen sekoilut eivät ole onneksi hirveesti vaikuttaneet peliesityksiin ja sijoitus on nyt sarjassa 7. (sama kuin edellisessä seurannassa). Joukkue toimii todella pienellä materiaalilla kun useat pelaajat äänestivät jaloillaan valmentajien potkuista. En osaa sanoa missä kunnossa suhteet ovat nyt junioreiden suuntaan sillä tilanne on todella huono jos sieltäkään ei saada apuja. Mielenkiinnolla seuraan tätä joukkuetta kevät kaudella. Kauden 2016-17 tilanne onkin sitten aika mielenkiintoinen jos jompi kumpi (KJT Miehet tai Haukat) nostavat itsensä Suomi Sarjaan. Nähtäväksi jää ovatko juniorit vielä ensikaudella tässä projektissa osa-omistajina vai palaako joukkue taas toimimaan omana seuranaan (Tuuski).
KJT-Haukat (Nuorten Mestis): Joukkueen sijoitus on edelleen keskikastissa ja nyt sijalla 11. Pudotuspeli viivaan on matkaa 8 pistettä ja pelejä on jäljellä vielä 15 kappaletta. Piristymistä siis tarvitaan, mikäli keväällä joukkue haluaa pelata play-off pelejä. Olen kuitenkin kohtuu luottavainen tähän joukkueeseen. Viime kaudella oli myös syksy vaikea ja joukkue otti lopussa mahtavan loppukirin, joka riitti sarjassa sijalle 8. Otteluohjelma on myös loppukauden osalta aika kotipeli painotteinen, joten kaikki on vielä mahdollista.
KJT-Haukat (B:n Suomi Sarja): Tämän joukkueen alkukausi on ollut todella vaikea. B:n Mestiksen alkusarjan jälkeen joukkue pelasi B:n Suomi Sarjaa, jossa ei myöskää menestynyt. Tämä on ilmeisesti vaikuttanut seuraavaan toimenpiteeseen. Vastuuvalmentajaksi on kaikessa hiljaisuudessa tullut Jouni Ikonen, joka muistetaan mm. HCK:n Suomi Sarjan joukkueen valmennuksesta. Tuolloin joukkue pääsi ensimmäisen kerran Mestis karsintoihin. Tällöin paukut eivät aivan vielä riittäneet. Mielenkiintoinen valmentajan vaihdos. Toivottavasti homma lähtee nyt rullaamaan, jotta ensi kaudeksi joukkue pääsisi takaisin B:n Mestiksen alkusarjaan.
KJT-Haukat B2 (B2 Mestis): SM alkusarja oli liian kova paikka tälle ryhmälle, mutta toivotaan, että siitä tarttuu jotain mukaan loppukaudelle.
KJT-Haukat C (C:n Suomi-Sarja): Alkukausi on ollut todella hankala ja joukkue pelailee loppukauden Suomi Sarjaa.
KJT-Haukat C2 (AAA): Ykkösjoukkueella (näitähän on vissiin 3 joukkueellista poikia) pelit ovat menneet hyvin. Joukkue pelaa ylemmässä jatkosarjassa omassa lohkossaan sijalla 3. Edellä ovat TPS ja HIFK. Joukkue on pelannut kuusi ottelua, joista on tullut 4 voittoa.


Yhteenvetona tämän hetkisestä tilanteesta voisi sanoa, että taka-askelia on junioreissa syyskaudella otettu. Viime kevään lähtötilanne oli:
Nuorten Mestis sija 5
B:n Mestis sija 4
B2 SM sarjan viimeinen
C:n Mestis sija 6
C2 ei päässyt jatkoon lohkostaan.
Huolestuttavinta tässä on "edustusjoukkueen" touhujen lisäksi B-C junioreiden menestys. Jos tällä tavalla pidempään rämmitään niin orastava hyvä junioritoiminnan yhteistyö joutuu koetukselle kun pelaajia ei hirveästi saada jäämään alueen joukkueisiin. Toivotaan keväällä selvää piristymistä joukkueiden otteisiin.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-
Nostellaanpas tätä ketjua ylöspäin, samalla kuin kirjoittelen ensimmäistä viestiä palstalle.

Kausi on vielä muutamalla joukkueella kesken mutta pientä tässä pientä koontia miten alueen jengeillä on mennyt tulosten valossa.

KJT (suomi-sarja) Runkosarjassa viimeisiä, 25 pistettä 36 pelistä. Karsinnoissa kohtalona putoaminen ensi kaudelle 2-divariin. Tästä joukkueesta ja sen taustavoimista on varmaan kaikki tarpeellinen sanottu Suomi-Sarja ketjun puolella. Surullinen toiminta sai päätöksen ainakin suomi-sarja tasolla..

Haukat (2.div) Heillä kausi huipentuu viikonloppuna pelattavaan ottelusrajaan MUIK Hockey:a vastaan, jonka voittaja lunastaa paikan miesten suomi-sarjaan ensi kaudelle. Sormet ja varpaat ristiin että nousu toteutuu, sillä Keski-Uusimaalla pitää olla vähintään suomi-sarja tason edustujoukkue! Valtava haaste Haukoille tulee ensi kauden (suomi-sarja) joukkueen kasaaminen, sillä kovinkaan moni pelaaja ei varmaankaan lähde enä kiertämään pelien muodossa Suomea. Aika näyttää miten joukkueen kasaaminen onnistuu.

KJT-Miehet (2.div) Joukkue selvitti tiensä rautaliigan playoffeihin sijalta kuusi, mutta kausi loppui välierätappioon Haukoille. Pelasivat todella vaihtelevalla kokoonpanolla, mikä kertoo varmasti ainakin osan pelaajien motivaatiosta. Toivottavasti joukku uudistuisi sen verran ensikaudelle että he taistelisivat tosissaan rautaliigan kärkisijoista.

KJT-Haukat A (Nuorten mestis) Runkosarjan 11. 51pistettä 40pelistä, aikalailla samanlainen kausi kuin edellinenkin numeroiden valossa. Joutuivat karsimaan sarjapaikastaan, kun taakse jäi vain yksi joukkue jolla ei ole edustusjoukkue miesten mestiksessä (Titaanit). Voittivat karsintaturnauksen joka pelattiin Keravalla, ja varmistivat sarjapaikkansa ensi kaudelle. Tulevan kauden suuntaviivoja määrittelee varmasti se kuinka joukkue pysyy kasassa. Nuoremmista omista junnuista ei varmaankaan ole ainakaan seuraavalle kaudelle tulossa hirveästi apuja.

KJT-Haukat B (Nuorten suomi-sarja) Aloittivat kautensa B-junnujen mestiksessä, mutta jäivät oman karsintalohkonsa toiseksi viimeisiksi saaden 18pistettä 24pelistä. Joulun jälkeen kausi jatkui B-junnujen suomi-sarjassa, jossa joukkue sijoittui toiseksi ja lunasti paikan tulevan viikonlopun lopputurnaukseen. Lopputurnaus pelataan tänä viikonloppuna Kuortaneella missä siis ratkotaan B-junnujen suomi-sarjan mestaruus. Ensi kaudelle tulevat B-junnut aloittavat taas mestis karsinnoista. Harmillisesti on ollut heikko taso parina viime kautena B-junnuissa, kun muutama kausi sitten tuli runkosarjan voittoa ja sitä ennen mestaruutta. Onneksi näyttäisi olevan valoa tunnelin päässä pelaajamäärien suhteen sekä pelaajien laadunkin suhteen.

KJT-Haukat B2 (B2 mestis) Selvittivät oman B2 mestis karsintalohkonsa voittamalla sen, ja pelit jatkuivat varsinaisessa B2 mestiksessä. B2 mestis on jaettu kolmeen lohkoon, joiden kaksi parasta etenee lopputurnaukseen. KJT-Haukat jäi omassa lohkossaan kolmanneksi, joten kausi päättyi runkosarjaan. Tässä myös menty tuloksellisti harmittavasti taaksepäin parin viime kauden aikana. Tähänkin toivon että ensi kaudesta eteenpäin on ainakin hieman muutosta tulossa.

KJT-Haukat C (SM alempi jatkosarja) Aloittivat kautensa C SM karsintalohko 2:ssa. Joukkue sijoittui 9. saaden 33pistettä 22pelistä. Huomioitavaa on se että varsinainen SM-sarjapaikka jäi vain viiden pisteen päähän. Joulun jälkeen joukkue pelasi C SM alempaa jatkosarjaa missä he sijoittuvat toiseksi saaden 36pistettä 18pelistä. Playoffien villikorttikierroksen paikka (mikä irtoaa alemaan jatkosrjan voitolla) jäi harmittavasti vain kahden pisteen päähän!
2001 syntyneet pelasivat erittäin vahvan kauden, ja uskoisin että hyvät otteet jatkuvat ensi kauden B-mestiksessäkin. Varmasti iso kysymys on että kuinka moni joukkueen kärkipelaajista on siirtymässä muihin seuroihin?
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Nostellaanpas tätä ketjua ylöspäin, samalla kuin kirjoittelen ensimmäistä viestiä palstalle.

Kausi on vielä muutamalla joukkueella kesken mutta pientä tässä pientä koontia miten alueen jengeillä on mennyt tulosten valossa.
Hyvää pohdintaa. Itse olen muuton takia päässyt seuraamaan alueen jääkiekkoa paikan päälle, mutta internetin ihmeellisessä maailmassa tämä tosin onnistuu joten kuten kotisohvalta.
Haukat sitten otti KJT:n paika Suomi Sarjassa ja tämä on todella hyvä uutinen. Ymmärtääkseni Tuusulan toiminta on ollut pitkää aivan ala-arvoista ja toiminnasta olen kuullut kaikenlaista kummallista.
Haukkojen haasteena tulee olemaan uskottava, urheilullinen toiminta, johon pelaajat sitoutuvat. Monen vuoden "harrastustoiminta" muuttuu nyt kertaheitolla ison harppauksen jääkiekkojoukkueen suuntaan. Pelaajia varmasti alueella riittää mikäli heille pystytään tarjoamaan hyvät olosuhteet kehittymiseen.

Junioritoimintaa olen nyt katsonut hieman haikeana. A-junioreiden Mestis joukkueen takana ei vähään aikaan tule omia kasvatteja, jotka pystyisivät Mestistä pelaamaan. -01 ikäluokallakin ovat edessä ne kriittisimmät vuodet, jolloin katsotaan jatkuuko harrastaminen laisinkaan. Monia pelimanneja on nähty B-A ikäluokissa, joilla resursseja olisi mennä pitkällekin, mutta se oma motivaatio on vähän mitä sattuu. Lisäksi -01 ikäluokka varmasti jossain kohtaa osin "hajoaa" ja parhaimmat lähtevät pelaamaan "kirkkaampiin" valoihin.

Mutta näinhän se on mennyt aina ja uskottavan kulttuurin luominen ottaa oman aikansa. Hyvää kuitenkin on, että yhteistyö alueella on saatu käyntiin ja ainakin ulospäin tämä näyttää hyvin toimivan junioripuolella. Aikuiset vetävät edelleen kukin omaa latuaan. Ihme, ettei kukaan halua profiloitua junioriputken jatkeeksi vaan toimitaan edelleen aika pitkälti "vanhan kaavan" ja kuntarajojen mukaan.

Mielenkiinnolla seuraan tulevaan kauteen valmistautumista.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
No niin, yhteistyö tiivistyy Keski-Uudellamaalla. Juniorijoukkueita C2-A varten perustetaan uusi seura ja yhdistys KJT Haukat ry, jossa jäseninä mukana Jääurheiluseura Haukat ja KJT ry jäsenseuroineen. Tarkempi selostus kaavioineen löytyy KJT:n sivuilta:

Keskiuusimaalainen pelaajapolku vahvistuu edelleen | KJT Hockey

Mielenkiintoista on jutun loppupään lause: "Tulevien kausien aikana pohdittavaksi jää, miten alueen aikuiskiekko saadaan sujuvaksi osaksi juniorikiekkoilijan pelaajapolkua." Pelkään pahoin että niin kauan kuin eräs TJ on hämmentämässä soppaa, niin ei saada aikaan mitään tolkkua. Fiksuinta tulevalle kaudelle olisi jos Haukat ja KJT Miehet tekisivät yhteistyösopimuksen, koska niissä seuroissa on jonkin verran tolkun miehiä hoitamassa asioita. Katsottaisiin ensi kauden aikana saisiko aikaan jotain muuta toimivaa mallia?
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Miesten joukkueiden välisellä yhteistyösopimuksella ei juurikaan saataisi tolkkua alueen aikuiskiekkoon. Ongelmahan juurikin tuo #Icehockey#7 mainitsema tilanne ettei yksikään joukkue (seura) ole profiloitunut junioriputken jatkeeksi ja siten osaksi KJT-Haukkoja. Kyllähän se nyt vaan niin on että jos on olemassa junioriseura (KJT-Haukat) jonka ikäkausijoukkueet pelaavat kuitenkin mestis-SM tasoilla, niin onhan sillä oltava putken jatkeena edustusjoukkue joka kantaa samaa nimeä. Tämä yhtälö saadaan toimivaksi vain jos jompi kumpi KJT-Miehet tai Haukat lähtee lippulaivaksi (hyrylän sirkus KJT:n laskin suosiolla pois), mihin en kylläkään usko että kumpikaan em. aikuisjoukkueista lähtisi. Näin ollen vaihtoehdoksi jää että seura perustaisi oman aikuiskiekkojoukkueen, joka sitten profiloituisi KJT-Haukkojen edustusjoukkueeksi, ja aikanaan mahdollisesti pelaisi vähintään Suomi-sarja tasolla.
 
KJT Edustuksen toiminta jatkuu ilmeisesti yhtä epäselvänä kuin miten se viime kaudella toimi. Nyt siellä taitaa olla ilmeisen kovia vaikeuksia saada joukkuetta kasaan. Haukkojen sivuilla uutisoidaan KJT:n luopuneen Suomen Cup paikastaan.
(Linkki haukkojen sivuilla olevaan uutiseen)

 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Luovuttaisi nyt vaan tuo Kiekkojoukkue Jalosen Teijo suosiolla koko homman ja alkaisi oikeesti puhaltaa Tuuulaan elämää kolmosdivarista uuudestaan tutulla TuusKi nimellä.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Treenipelit on pyörähtäneet jo melkein kaikilla joukkueilla liikkeelle, niin laitetaanpa tänne vähän tuloksia otteluista.

KJT Haukat B on pelannut tähän mennessä viisi harjoitusottelua.
KJT HaukatB-Naisten MJ 6-1
KJT HaukatB-KooVee B 4-4
Kookoo B- KJT HaukatB 3-4
KJT HaukatB - TPS AkatemiaB 4-2
KJT HaukatB- Haki B 8-3

Tietolähteenä joukkueen Facebook-sivut.

KJT Haukat A on pelannut neljä ottelua tähän mennessä.
KJT Haukat-Kiekko-Vantaa 5-2
Karhu-Kissat - KJT Haukat 2-0
Kiekko-Vantaa - KJT Haukat 0-1
KJT Haukat-LeKi 4-2

Tulospalveluna toiminut myöskin joukkueen Facebook-sivut.

Haukat on pelannut vasta yhden ottelun FPS:a vastaan, joka päättyi FPS:n voittoon 3-1.

KJT-miehet ei ilmeisesti ole vielä aloittanut pelien merkeissä.
Ja KJT Haukkojen C:n tuloksia en ole mistään löytänyt.

Yhtään peliä en ole nähnyt, mutta tulosten perusteella harkkapelit on lähteneet tuloksellisesti ainakin vanhemmilla juniorijoukkueilla mukavasti liikkeelle.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Hienoa kuulla, että valmistautuminen kauteen on lähtenyt junioreilla hyvin. Pitää tietenkin muistaa, että nämä ovat vasta valmistavia pelejä, eikä pisteitä jaeta, mutta lupauksia herättäviä ovat harkkapeli tulokset.
Yhtään peliä en ole vielä pääsyt paikanpäälle katsomaan, mutta muutaman viikon sisällä pitäisi päästä vierailemaan taas Keski-Uudellamaalla niin yritetään katsoa jos jossain olisi peli.
Hieman ihmetyttää se, että KJT:n Tuusulan "ala-jaoksen" tilanteesta ei ole tihkunut mitään. Saadaankohan sinne joukkuetta kasaan 2-divariin?
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Luovuttaisi nyt vaan tuo Kiekkojoukkue Jalosen Teijo suosiolla koko homman ja alkaisi oikeesti puhaltaa Tuuulaan elämää kolmosdivarista uuudestaan tutulla TuusKi nimellä.
Täysin samaa mieltä. Selkeyttäisi ulkopuolisillekin Keski-Uudenmaan kiekkoskeneä. TuusKi olisi hyvä ja perinteikäs nimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy