Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Keski-Uusimaalainen jääkiekko

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Icehockey#7, 06.10.2014 klo 15.20.

 1. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lainaus:
  Melkein voisi sanoa että sitä saa mitä tilaa, sillä eteläisen III-divisioonan alempaan alkusarjaan on ilmoittautunut "TuusKiekko Miehet edustus". Joukkueen taustahenkilöistä ei ole mitään hajua, kunhan vaan satuin bongaamaan nimen tuolta listalta.
   
 2. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Niskalaukaus "itsenäiselle" keravalaiselle kiekkoilulle?

  Otsikko on ehkä hieman raflaava, mutta siinä on pointtinsa. Laitan tekstiini ensin pari lainausta pohjustukseksi virkistämään muistia, mistä asiassa on kyse...

  Lainaus:
  Lainaus:
  Luotettavista lähteistä saamieni tietojen mukaan, KJT Miesten joukkue ensi kaudella profiloituu KJT-Haukat ry:n juniorikiekkoilun putken jatkeeksi, eikä suinkaan nimellä KJT Miehet (mutta palataan siihen myöhemmin). Asiaa on pohdittu oikein isolla joukolla ja mukana alueen seuroista on luonnollisesti ollut Haukkojen juniorit, KJT, KJT Miehet (II-div), Kellokosken Alku (II-div.) ja TuusKi (III-div.). Nyt puhun siis Raimo Rissasen luotsaamasta "uusio-Tuuskista, en siitä porukasta joka pelaa kakkosta nimellä KJT. Lähteitteni mukaan tämä Teijo Jalosen luotsaama KJT ei ole kutsuttu mukaan, eikä ensi kaudella saa käyttää mitään KJT johdannaista nimeä toiminnassaan. Se, mitä siitä seuraa, on arvoitus ja sitä en spekuloi sen enempää kun varsinaista muuta faktaa ei ole. Lähteitteni mukaan "pubitikka porukan pyörittämä" (luonnehdinta siis hänen) Haukkojen edustus vielä pohtii mukaan tuloa. Syvää keravalaisinhoa/vihaa poteva "pubitikka porukka" kun ei mielellään haluaisi olla missään tekemissä toiminnassa, jossa on mukana keravalaisia kiekkoaktiiveja. Aika suppeaa toimintaa, mikäli oikeasti haluttaisiin edistää alueen kiekkoilua. Kädenojennuksena ja vastaantulona (käsittääkseni) tämä paljon inhottu keravalaisten aktiivien ryhmä on jopa suostunut siihen että tämä junnuputken uusi edustusjoukkue pelaisi sitten nimellä KJT-Haukat !!!

  Tässä tullaan sitten siihen kohtaan joka närästää minua, sekä edustamaani keravalaisten lätkäkannattajien ryhmää nimeltä Viides ketju. Olemme Viidennen ketjun aktiivisimpien jäsenten kanssa palaveeranneet tästä nimestä ja nimenomaan juuri nimestä. Se, että keravalaisvetoinen KJT Miehet "antaa" paikkansa sarjassa KJT-Haukat juniorikombinaation käyttöön on OK, sillä se on oikeasti alueen kiekkoilun etu ja sitä tuemme. Koska KJT-Haukat yhdistys on nimenomaan yhdistys jossa on mukana Haukat ja KJT jäsenseuroineen. Olisi siis pikemminkin luontevaa, että tämä uusi seura olisi yksinkertaisesti nimeltään KJT, koska Haukat on jo olemassa edustusjoukkueena.

  Puhun nyt koko Viides ketju kannattajaryhmän valtuuttamana ja meidän toive on nimenomaan se, että joukkue pelaisi nimellä KJT. Koemme hyvin vieraaksi keravalaisina kannustaa naapurikaupungin joukkueen nimistä seuraa. Uskon että monet muutkin muitten joukkueiden kannattajat ymmärtävät syyn. Mikäli joukkueen nimeksi todellakin tulee KJT-Haukat, ei meitä enää katsomossa näy ensi kaudella. Kaikki kunniotus Haukkojen edustusjoukkueelle ja heidän saavutuksilleen, monta kertaa ollaan otettu yhteen ja olette olleet huumorinsävytteisesti painotettuna meidän "verivihollinen". Siinä myös syy, ettemme voi tuntea omaksemme uuden joukkueen suunniteltua nimeä. Joten TE jotka olette tuota hanketta vetämässä, pyydämme että harkitsette vielä kerran mikä on uuden edarin nimi. Ymmärrämme ettei se voi olla toivomamme KJT Shakers, mutta KJT:n hyväksymme.

  Sana on vapaa, toivon että tämä herättää keskustelua.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten täydennän tekstiäni, koska olen saanut uutta tietoa. Siis Haukkojen edustuskin on ollut mukana tuossa miittingissä ja on näin ollen mukana kuvioissa.

  Mitä tulee nimiasiaan, niin sitä ei ole vielä päätetty.

  Tästä yhtestyöstä ja junioripolun ja kiekkoilun yhtenäistämisestä tullaan tod. näk. yleisesti julkisuuteen kevään mittaan.
   
 4. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Onko tästä asiasta tullut enempää tietoa?

  Tämän alueen kiekko kiinnostaa itseäni kokonaisuudessaan ja potenttiaalia Järvenpää, Kerava, Tuusula akselilla olisi jos yhteistyö saataisiin kaikkien puolelta käyntiin.
  Eri asia sitten on millä tavalla yhteistyö toteutetaan koska ainakin Keravalla ja Järvenpäässä haluttaisiin profiloitua "oman kaupungin " joukkueeksi.

  Mikä sitten olisi mahdollinen kuvio millä saataisiin kaikki sitoutumaan ja tuntemaan joukkue omaksi? Kokonaan nimeltään uusi yhteinen joukkue c-junnuista lähtien edustukseen? Toisaalta silloin taas heitettäisiin paljon perinteitä romukoppaan mitä en pidä kovin hyvänä mutta en myöskään usko että keravalla voisi "täysillä" kannustaa KJT-Haukat nimistä joukkuetta ja toisaalta en jaksa siihen uskoa järvenpäässäkään.

  No mielenkiinnolla seuraan.
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Sen verran on uutta tietoa, että faniryhmällä on miittinki asian tiimoilta ensi perjantaina ennen HKH matsia ja sen jälkeen olemme viisaampia.

  Oma mielipide asiaan on, että ehkä reiluinta kaikkien kannalta olisi jos tämä uusi joukkue pelaisi täysin uudella nimellä. Mikä se sitten olisi joka olisi tarpeeksi neutraali kaikkien kannalta? Onko esim. HC Keski-Uusimaa eli HCK liikaa profiloitunut Keravaan, koska nimenä se olisi kattavin ja onhan sillä pienen pientä Mestis-perimää... Shakers, Haukat, TuusKi ja Alku ovat liikaa profiloituneet paikkakuntiin. KJT olisi myös hyvä vaihtoehto, mutta onko menneisyyden taakka liikaa kun painolastina on erimielisyyksiä esim. Haukkojen kanssa... Vaihtoehtoina sovellettuna voisi olla Keski-Uusimaa HC (KHC), Keski-Uusimaa HT (KHT) tai HT Keski-Uusimaa (HTK).

  Jos vain löytyisi joku hyvä joukkueen nimi joka kuvaisi hyvin koko keski-uusimaata, niin sehän se olisi paras...
   
 6. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  KJT on ehdottomasti paras ja jo vakiintunut nimi sen seudun joukkueelle. Muistuttaa nimenä hiukan HCK:ta, mikä on vain hyvä asia. KJT-Haukat sopii hyvin junnupuolelle, mutta ei missään nimessä edustusjoukkueelle. Yhtä ärsyttävä kuin AIK/Laser HT, joka toivon mukaan on syksyllä jälleen pelkkä Laser HT.

  Edustusjoukkueiden nimet siis Keravalla KJT, Järvenpäässä Haukat ja Tuusulassa TuusKi. Jalonenhan voisi herättää henkiin TuPS:in jääkiekkojaoston ja pelata jatkossa siis nimellä TuPS.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 14.48
 7. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Näinhän se olisi ihan hyvä jos näillä omilla edustuksilla mennään eteenpäin, mutta ajatus että nämä 3 joukkuetta "yhdistetään" vaikka c-junnuista eteenpäin omaksi Keski-Uudenmaan joukkueeksi. Mikä se sitten nimenä olisi että kaikki voisivat ottaa joukkueen omakseen. (Keski-Uudenmaan Kyy tai vaikka Ketut ) Kunhan kaikki ovat mukana.

  Tuolloin voisi panostaa kunnolla edustusjoukkueeseen ja pelaajapolku olisi hyvä ja selkeä. Pelaajia tältä alueelta riittää kyllä.
   
 8. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tätä koko alueen yhteistä joukkuettahan on tavallaan yritetty jo aiemmin, ja perseelleen meni. Sen sijaan että kaikki olisivat tunteneet KJT:ksi nimetyn Haukat omakseen, niin sitä ei enää kukaan tuntenut omakseen. Aika vaikea muutenkaan kuvitella että nykyisessä tilanteessa Haukoissa suhtauduttaisiin nimimuutokseen mitenkään positiivisesti.
  KJT olisi tosiaan ehkä luonnollinen nimivalinta, mutta muutoin täysin mahdoton vaihtoehto hyryläläisten pelleilyn jäljiltä.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Noh, useamman seuran historiaan mahtuu sekavampiakin vaiheita. Mutta se on nimenomaan historiaa. Keravalaiset voivat tehdä KJT:stä arvostetun brändin. Eikös se ole niin, että Keski-Uudellamaalla aina jokainen kaupunki haluaa oman edustusjoukkueen? Yhteen hiileen puhaltaminen tuntuu yhtä vaikealta kuin Oulun jalkapallopiireissä.
   
 10. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Nyt ei puhuta mistään kaukaisesta historiasta, vaan ihan viime kausista. Jos yhdistetyn joukkueen nimeksi tulisi KJT, niin olen hyvin varma että kaikki keski-uusimaalaista kiekkoa seuraavat yhdistävät tuon joukkueen Hyrylän KJT:n pelleilyyn, ja siitä ei hyvä seuraa.
   
 11. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Se on totta että yritetty on jo aikaisemmin eikä tulokset olleet mairittelevat ja joukkue vaihtuikin muutaman kauden jälkeen taas Haukoiksi.

  Vaikea sanoa mikä olisi sitten fiksuinta, itsehän pidän Haukkoja hyvänä nimenä ja perinteikkäänä joukkueena mutta sillä on vaikea saada koko aluetta taakseen.

  KJT ei aikanaan ottanut tuulta purjeisiin (ainakaan edustuksessa) mikä sitten olisi muuttunut? Ja tosiaan hyrylän KJT.n pelleilyt toivottavasti loppuvat tähän kauteen.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Minulla on hyvin vahva käsitys siitä, ettei Tuusulan toiminta ei jatku KJT nimen alla. Se mikä nimi jatkossa on, on täysi arvoitus. KJT-Haukat ry:n ja KJT:n kanssa sekä nyt syntymässä olevan uuden kombinaation yhteistyökumppaneita ovat Tuusulasta TuusKi sekä Kellokosken Alku.

  @Mikke73 saamieni tietojeni mukaan myös Haukat ovat aika vahvasti mukana (toisin kuin ekassa aihetta koskevassa viestissä arvelin) tässä uudessa kombinaatiossa. KJT nimellä on omat rasitteensa mutta myös vahvuutensa. Tuusulan aiheuttamat negatiiviset kuvat voisi olla tehokkaalla mediatiedottamisella paikattavissa, mutta ehkä se täysin uusi nimi puhdistaisi pöytää?
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Vilkaisin myös pikaisesti tuusulalaisten fanien TuusKotka blogia, jossa oli vallalla hieman väärä käsitys että keravalaiset olisivat omimassa KJT nimeä itselleen. Näinhän ei asia ole. Toivoisinkin että blogin pitäjä ottaisi minuun suoraan yhteyttä, sillä olisi muutakin hyvin tärkeää infoa hänelle. Eli jos ko. henkilö lukee nyt tämän viestin niin minuun saa yhteyden suoraan mm. sähköpostilla hckviidesketju@gmail.com.
   
 14. Ymmärrän hyvin edellisten kirjoittajien huolen KJT-Haukkojen tulevan edustusjoukkueen nimestä. Mutta jos juniorit (C2-A) kulkevat nimellä KJT-Haukat, niin miten ihmeessä tuleva edustus voisi olla jollain muulla nimellä??

  Nyt kun vihdoin näyttää siltä että keski-uusimaalainen jääkiekko on ottanut askeleita oikeaan suuntaan ja sinne on saatu luotua uskottava junnuputki ja siihen on jatkoksi tulossa edustus, niin on aivan toissijainen asia murehtia jostain edustusjoukkueen nimestä.
  Toki kaikki tajuaa ettei KJT-Haukat ole mikään huikea neronleimaus nimen osalta, mutta oleellista on että alueelle tulee pitkän tauon jälkeen yhteinäiset edustukset junioreista miehiin kilpajoukkueiden osalta.
   
 15. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Kyllä tässä on semmoinen meininki, että edustus ja junnut pelaavat samalla nimellä. Jos edarille keksitään hyvä nimi niin sillä nimellä vastaisuudessa pelaavat junnutkin.

  Lainaus:
  Eihän tässä olla tuhoamassa hyvin alkuun saatua yhteistyötä. Kyse on vain yhden joukkueen lisäämisestä tuohon KJT-Haukat ry organisaatioon. Mutta siinä olen vahvasti eri mieltä, että nimi on toissijainen. En pysty kuvittelemaan vahvaa seuraidentiteettiä sekä seura- ja kannatuskulttuurina yhdistelmänimellä.

  Eikä tässä ole myöskään kyse siitä siitä että keravalaiset olisivat omimassa itselleen mitään, päinvastoin. Keravalaiset luopuvat oman seuransa sarjapaikasta yhteistyöseuran hyväksi.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2018 klo 14.48
 16. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Teillä kun kaikki kaikki kolme kaupunkia sijoittuu siihen Tuusulanjärven ympärille, niin miltä kuulostaisi Keski-Uudenmaan Lakers? Esimerkiksi Växjö Lakersin nimi tulee siitä, kun sen kotimaakunnassa Smoolannissa on paljon järviä.

  Edit. Ja sehän on melkein kuin Shakers!
   
 17. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  HC KeULa.

  KUKKo on myös heitetty ilmaan lyhenteenä Keski-Uudenmaan Kiekko Kerho / Korporaatio tai miksei Kiekkoklaani, mutta ei Keski Uudenmaan Kiekkoklaani eli KKK ;-).

  Vaikka KJT-Haukat ei ole paras mahdollinen nimi, mutta jollei mitään selkeästi parempaa synny helposti, niin KJT tai HCK lienee ne vähiten sattuvat kompromissit?
   
 18. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Mielestäni joukkueen nimeäminen HC Keravaksi (HCK) ei ole mikään kovin vähän sattuva kompromissi. Ja joo, tiedän kyllä mitä HCK yritti esittää tuon lyhenteen tarkoittavan, mutta jos se nimi on alunperin HC Kerava, sitten HC Keski-Uusimaa, ja tuon jälkeen HCK, niin kyllä tuo hyvin monelle oli edelleen HC Kerava.
  En silti tiedä mikä olisi hyvä vaihtoehto, koska tuskin mikään vaihtoehto tulee ainakaan alussa toimimaan. Ajan myötä ehkä, toivottavasti vaan joukkue selviää hengissä siihen asti.
   
 19. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Olen vähän samoilla linjoilla, yhdistelmänimi ei vaan luo semmoista identiteettiä! Mutta taitaa olla kyllä tämä "yhteinenjoukkue" aikamoinen pähkinä purtavaksi. Aika näyttää mitä saadaan aikaan ja miten se tulee toimimaan. Tavoitteena tietenkin saada hyvä junioriputki aina edustukseen asti ja edustukselle kannattajia ja sponsoreita koko keskiuudeltamaalta, tällöin voidaan varmasti nähdä hyvinkin tasokasta lätkää keski-uudenmaan lippulaivalta.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @Mikke73 taidat olla oikeassa, kyllähän kai tuo HCK olisi yhtä huono kuin KJT-Haukat...?

  Jonkun täytyis nyt keksiä täysi uusi hyvä nimi...
   
 21. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Ei ole kyllä yhtään ikävä niitä Järvenpään KJT-aikoja. Ymmärrän hyvin yhteistyön tarpeen ja junioriputken yhtenäisyyden tarpeen, mutta tuntuisi äärimmäisen hankalalta kannattaa mitään muuta kuin Haukkoja. Kaikki Lakersit, HCK:t, KJT:t ja muut kelpaa toki, jos tällainen yhteistyöedari yritetään taas kerran kyhätä kokoon, mutta minä tuskin sitä jäisin seuraamaan. Jos kävisi niin hullusti, että tällaiselle viritykselle menisi Haukkojen sarjapaikka ja nimi olisi jotain muuta kuin Haukat, ryhdyn varmaan tutkailemaan kolmosdivarin suuntaan. Tämä todella on vaikea yhtälö ratkaistavaksi. En esimerkiksi usko, että tonnin yleisömääriä olisi viime keväänä kerätty Järvenpään halliin, jos seura olisi ollut jokin muu kuin Haukat.
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Minun on annettu ymmärtää, että Haukat, TuusKi ja KelA säilyvät ja jatkavat siinä missä ovat nytkin, jatkavat sekä pelaavat miten resurssit antavat mahdollisuuksia menestymiselle. Uusi yhdistelmäjoukkue ottaa KJT Miesten paikan kakkosessa ja luonnollisestikin yrittää ylöspäin jossain vaiheessa.
   
 23. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Olisiko nämä kaikki joukkueet yhteistyössä mukana kuitenkin? Pelaisivatko juniorit uuden joukkueen alla ja uudella nimellä? Mikäli jotain siis syntyy.
   
 24. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nähdäkseni, mikäli tuo kuvio noin menee, pelaisivat juniorit juurikin uuden nimen alla. Hyvänä puolena tuossa lienee se, että junioreille olisi useampi taso aikuisten joukkueita, joten pelureille löytyisi juuri heidän taitotasoilleen ja kehitykselleen paras sarjataso kun aikuisten joukkueita olisi III-divarista suomisarjaan.

  Tietysti mahdollinen kränää aieuttava asia voi olla se, jos ne parhaimmat junnut kiskotaan sinne ylimmällä sarjataoslla pelaavaan joukkueeseen ja muille jäisi ns. rääppiäiset. Toisaalta, jos massaa on riittävästi luulisi joka joukkueeseen löytyvän sopivaa pelaajamateriaalia kypsymään kunnon pelimiehiksi.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  SF Perkele on nimenomaan oikealla tiellä. Tämä uusi Edustusjoukkue pelaa samalla nimellä C-, B- ja A-junnuissa, sekä lisäksi junnuputken päässä aikuisten samanniminen edustusjoukkue. Yhteistyöseurat jatkavat pelaamista omilla nimillään kukin tasollaan, ainoastaan KJT Miehet poistuu kiekkokartalta koska uusi edustusseura ottaa sen paikan. Tämä uusi seurahan on jo perustettu eli KJT-Haukat ry on olemassa, jossa jäseninä mukana Haukat, sekä KJT-jäsenseuroineen. Tuon seuran rekisteröityä nimeä ei tarvitse muuttaa, vaan sehän voi nyt pelata sarjassa millä nimellä vain minkä ilmoittaa. Tällä hetkellä juniorit pelaavat KJT-Haukat nimellä kun edaria ei ole eikä parempaa nimeä keksitty. Kannattaa siis lukea ajatuksella uudestaan tämän uuden keskustelun aloittanut aloitusviestini lainauksineen.