Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Keski-Uusimaalainen jääkiekko

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Icehockey#7, 06.10.2014 klo 15.20.

 1. Lainaus:
  Mainitsit että isoin kysymysmerkki on minkälaisen ja miten sitoutuneen materiaalin valmentajat saavat tulevalle kaudelle. Onko HTT:lla tietoa että onko tulopuolella pelaajia, omista junnuista tai muista joukkueista?

  Tuo on hieno juttu että Tuusulassa ei pelata KJT nimellä tulevalla kaudella. Tuskin kovinkaan montaa hirveästi harmittaa vaikka kyseinen orkesteri kuihtuisi pois, ja paikkakunnalle jäisi vain TuusKi 3.divariin...
   
 2. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  HTT:llä on vahva käsitys on että nyky rosterista jäävät ne jotka haluavat sitoutua harjoittelemaan vaativammin ja haussa ainakin ketjullinen yli-ikäisiä omia A-junnuja.
   
 3. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Hyvä homma jos näin on. Ei tarvita tätä sakkia enään sekottamaan pakkaa.

  Muuten alueen kiekkoilulle tulossa ihan mielenkiintoinen kausi, mielenkiinnolla odotan miten yhteistyö näkyy konkreettisesti ja onko pelaajaliikennettä paljonkin seurojen välillä.
   
 4. redcougar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Wasa Royals
  Pystyykö joku paikallinen avaamaan miten palaset on kesän aikana loksahdelleet paikoilleen Keski-Uudellamaalla?
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @redcougar Pikaisesti lehdistä luettuna miesjoukkueista Haukat menettänyt tukun edelliskauden hyviä pelaajia. joita korvattaneen enimmäkseen KJT-Haukat juniorimyllyn yli-ikäisillä, koska Haukat ei maksa pelaamisesta. Keski-Uusimaa lehden mukaan koossa ringissä 4 maalivahtia, 9 pakkia ja 11 hyökkääjää. KJT Haukat pelannee suurimmaksi osin edelliskauden kauden kokoonpanolla, kuten paria viestiä aiemmin kerroin >>HTT:llä on vahva käsitys on että nyky rosterista jäävät ne jotka haluavat sitoutua harjoittelemaan vaativammin ja haussa ainakin ketjullinen yli-ikäisiä omia A-junnuja.<< TuusKi kasaa hieman ikääntyneemmistä pelimiehistä jonkinsortin joukkuetta ja KelA:sta ei paljoa ole kirjoiteltu. Naisten liiga-joukkue on haalinut lisää joitain nuoria lupaavia pelaajia niin ulkomailta kuin kotimaastakin, saa nähdä miten pärjäävät.

  Eli isommilta yhteentörmäyksiltä lienee vältytty tostaiseksi. Palaan asiaan jahka tietolähteet alkavat jälleen pulppuamaan runsaammin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2018 klo 08.05
 6. redcougar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Wasa Royals
  Tack @Morten Halsted. Haukkojen tukalasta tilanteesta olinkin tietoinen kun kävin kääntymässä mestoilla viime viikolla ja kuulin asiasta. Toivottavasti pystyvät vetämään kauden läpi ja kyllähän tuo rinki kuulostaa sellaiselta mistä rosteri löytyy joka matsiin.. kunhan saisivat nollasopparit pelaajille ettei heidän tarvitse maksaa kuluja niin syntyisi imua jengiin.

  Jään seuraamaan ketjua suurella mielenkiinnolla.
   
 7. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Lainaus:
  Taitaa keski-uudellamaalla palaset loksahdella kohdalleen kaikkialla muualla pelaajahankintojen osalta paitsi järvenpäässä. Aika pahalta näyttää kun viimekauden ohuesta rungosta lähes kaikki on siirtynyt muualle. Tilanne näyttää todella huolestuttavalta. Ehkä seurajohdon pitäisi alkaa pikkuhiljaa tekemään töitä sen eteen että joukkue nimeltä Haukat olisi joku päivä Suomi- Sarja joukkue joka pelaa paikasta pudotuspeleissä. Eikä jo ennen kauden alkua putoamista vastaan. Luulenpa että Tuusulassa on kyllästytty kun ei yhteistyö seurojen välillä suju. Siksi sieltä noustaan hinnalla millä hyvänsä. Järvenpäässä olosuhde on huippuluokkaa. Seuralla on perinteitä. Yleisöäkin on jos peli kulkee. Mutta kun joukkue on rautaliigatasoa niin ei voi vaatia. Mutta miksi pelaajat karkaavat järvenpäästä?
   
 8. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @NMT33 Viime aikaisten havaintojen perusteella sekä sen perusteella mitä tiedän jo aiemmin tapahtuneen, esitän jälleen oman näkemykseni mieskiekkoilusta Keski-Uudellamaalla.

  Haukat - valmennus toimii kohtuullisesti, mutta seuran johtoportaassa on henkilöitä jotka eivät enää ymmärrä miten kiekkojoukkuetta hoidetaan vuonna 2018. Johdon toiminta syö rotan lailla pelaajia ja mahd. uusia hankintoja. Nythän tämä on taas nähty. Rahapula on keppihevonen jolla selitellään miksei kukaan tule. Varainhankinta on aikoinaan ryssitty Järvenpäässä poskelleen ja koko homma täytyisi aloittaa uusin tuoreemmin voimin puhtaalta pöydältä.

  KJT Haukat - Seurakombinaation edarin ainoa virhe oli kumartaa liikaa Haukkoihin päin ja liittää KJT:n perään Haukat. Tämä oli virhe siksi että mieskiekkojoukkue Haukat on yhä olemassa. Jos KJT Miehet ja Haukat olisivat oikeasti yhdistyneet, niin nimiyhdistelmä olisi puolustanut paikkaansa. Väitän ettei suurinta osaa kiekkofaneista olisi närästänyt tippaakaan, jos KJT Miehet olisi jatkanut KJT:nä kun kerran Haukatkin jäi eloon, mutta jäljet johtavat syltyytehtaalle eli Järvenpäähän, valitettavasti. Muuten joukkueen idea on terveellä pohjalla, ringissä pidetään enää harjoitteluun motivoituneet konkarit ja joukkuetta täydennetään KJT Haukkojen junnuilla. Viime vuonna joukkueessa oli jo vahvasti esiintyneitä omia kasvatteja, joista kuulemma jollei kaikki niin suurin osa jatkaa joukkueessa.

  TuusKi - joukkue tekee paluun parrasvaloihin. Teijo Jalosen omistaman Icemolten Oy:n toiminta on myyty TuusKi ry:lle joka on KJT Haukkojen jäsenseura. TuusKi ry:ssä toimii tuttu hahmo Raimo Rissanen, joka liidaa tätä uusvanhaa tuusulalaisjoukkuetta. Oletusarvoisesti KJT Haukkojen junnuja ei riitä TuusKiin niin paljon kuin olisi tarve, niin TuusKi on alkanut ns. kantamaan vettä kaivoon eli joukkueen runko muodustuu vahvasti konkari osastosta.

  Saman vanhan kertausta, joka on varmasti ollut luettavissa jo aiemmistakin viesteitä, mutta tulipa taas tehtyä kertaava yhteenveto niin ei tarvitse tonkia viestihistoriaani.
   
 9. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  @Morten Halsted kiitos kertauksesta. Onhan se varmasti täysin totta että Haukkojen Manageri ja muukin taustatoiminta on vaan yksinkertaisesti jäänyt sinne -95 mm kultavuoteen. On se vaan niin surullista kun nousuvuotena, siis silloin kun Haukat ss ään nousi oli havaittavissa pienimuotoista haippia jäkeläisen jääkiekon ympärillä. Sekin haippi on tipotiessään.

  Taitaa ainut asia olla joka tämän joukkueen enää pelastaa on taustaryhmän vaihto. Uutta verta ja näkökulmaa pitää jostain saada tilalle. Ja ÄKKIÄ.

  Noo onpahan muuten kyllä K-U n alueella mielenkiintoinen kiekkokausi.

  Haukkojen lisäksi seuraan kyllä kovalla mielenkiinnolla rautaliigaa. Etenkin Kerava, Tuusula ja Kellokoski kiinnostaa. Miksei jopa Hawks kolmosesta. Siellä voi olla myös mielenkiintoinen joukkue vaikka sarjataso muuten onkin enempi kaljaliigatasoa.

  Aah!! Onneksi syksy tulee ja pääsee hallille!!!
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 11. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Lainaus:

  Eli keravan porukka sai todella kovan vahvistuksen rautaliigaan.
   
 12. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Itse kyllä ymmärrän ihan hyvin, että rahaa tuskin on mitenkään hirveästi, ja jos sitä ei ole, niin tyhmät riskit ovat viimeinen asia, mitä siinä tilanteessa kannattaa tehdä. Jos tämä ei riitä sarjassa säilymiseen, sitten ei riitä. Toisenlaistakin järjestelyä on Järvenpäässä nähty, ja nimenomaan mainitun MM95-vuoden aikoina. Siitä jäi velkoja, joita Haukat ei lopulta pystynyt selättämään. Ymmärtääkseni nyt tulot ja menot ovat tasapainossa, ja hyvä niin.

  Totta kai minäkin toivoisin, että meillä olisi parempi joukkue, joka pelaisi sarjan kärkipäässä, mutta organisaatio tuskin on yhtään sen suurempi kuin Rautaliiga-aikoina. Kakkosdivarissa on kuitenkin helppo rakentaa hypeä omilla pojilla, joiden tarvitsee ensinnäkin maksaa vähemmän pelaamisestaan ja toisekseen saavat säästetyksi aikaa muuhunkin elämään.

  En osaa ottaa kantaa siihen, miten Haukkojen johto on toiminut, ja kai aina asioita voisi tehdä paremminkin. Silti mulla on tähän todella paljon enemmän luottoa kuin mihinkään aiempaan kuvioon, vaikka kyllä minäkin kaipaan Rautaliiga-aikojen nostetta. Ainakaan ei yritetä esittää, että rahaa olisi yhtään sen enempää kuin on. Toki sen ymmärrän, että jos pelaaja voi maksamalla pelaamisestaan pelata Haukoissa kalliilla tai sarjatasoa alempana halvalla, niin valinta kallistuu jälkimmäiseen. Tai jos Suomi-sarjassa haluaa jatkaa ja taso riittää, niin Espoonlahti, Porvoo tai Kotka voi ihan hyvin kiinnostaa, jos vähintään ilmaiseksi pääsee pukemaan pelipaidan päälle.
   
 13. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Ymmärrän myös sen että ei lähdetä soitellen sotaan ja rahaa tuhlaamaan. Mutta fakta homma on myös se että paketti pitää saada kuntoon muilta osin mihin resurssit antaa myöden. Olosuhteet on kunnossa. Valmennus ok. Mutta jotain pitäisi tehdä että joukkuetta saataisiin kiinnostavaksi. Lähinnä siltä kantilta että ulkopaikkakuntalaisia pelaajia Haukat kiinnostaisi. Joka olisi yksi keino saada joukkuetta kilpailukykyisemmäksi. Tietenkään omia junnuja unohtamatta. Ennen kuin lahjakkaimmat karkaavat ympäryskuntiin "ilmaisen" pelaamisen varjolla. Ettei Haukat olisi se viimeinen vaihtoehto kun mihinkään muualle ei huolita. Töitä riittää ja itse uskon parempaan tulevaan. Tiedän myös sen että seura on uudelleen rakennusvaiheessa jolloin pitää löytyä pitkäjänteisyyttä myös yleisöltä. Usko on kova että jonain päivänä Järvenpäässä pelataan pleijareita!!
   
 14. Haukka68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ensinnäkin olen samaa mieltä Haukkojen "edustuksen" toiminnasta kuin edellä kirjoittaneet, mutta on väärin haukkua Jääurheiluseura Haukkojen johtoa tai seuraa, kun SS-joukkueen toimintaa pyörittää Hawks ry.

  Muuten alueen seurayhteistyö näyttää nyt aikaisempia vuosia paremmalta, kun kaikki C-juniorit ja vanhemmat juniorit on siirretty KJT:stä ja Haukoista KJT Haukat ry:n alle.

  Nyt tehdyn yhteistyösopimuksen mukaan KJT Haukkojen juniorit voivat pelata kykyjensä ja joukkueiden tarpeiden mukaan Haukat Suomi-sarjassa, KJT Haukat 2. divarissa, KelA 2. divarissa, TuusKi 2. divarissa tai Hawks 3. divarissa.

  Tällä hetkellä A-juniorijoukkueissa on pitkälti yli 70 pelaajaa, joten kaikille on omien pelien lisäksi miesten pelejä tarjolla.

  A-juniorien Mestis-joukkue on aloittanut kauden hyvin, vaikka viime kaudesta vaihtuvuus oli todella iso ja kärkipelaajat siirtyivät Vantaalle sekä miesten joukkueisiin. B-junioreista ja Stadin "ylijäämistä" koottu joukkue on Jami Kaupin alaisuudessa pelannut harjoituspelit hyvin, pelannut mestari-Vantaan kanssa tasan, voittanut finaalijoukkue LeKin, voittanut ja hävinnyt rankkareilla aina kovalle Blues Akatemialle ja voittanut viime kauden SM-alemman Karhu-Kissat.

  Hyviä junioreita on siis tulossa, jotka tarvitsevat miesten pelejä tueksi, jota ainakin Haukkojen joukkueessa on tarjolla (ja on tullut jo) sekä ainakin KelAssa, jossa on kuulemma kato käynyt oikein huolella.
   
 15. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Kyllä minä olen käsittäkseni koko ajan kritisoinut sitä poppoota joka nimenomaan vetää Haukkojen edaria. Ja jokainen joka on asioista perillä tietää mihin ja keihin kritiikin kirves osuu.
   
 16. Haukka68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Juu, ajattelin vain selvyyden vuoksi, tehdä eron Haukkojen (Hawksin) ja Jääurheiluseura Haukkojen kohdalla, koska suuri yleisö ei sitä välttämättä tiedä.
   
 17. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Joo tosiaankin itsekin kritisoin nimenomaan edustuksen (Haukat) organisaation taustan toimintaa ja tapaa toimia. Juniorihaukkojen toiminnasta olen ylpeä ja iloinen seuratessani junnupuolta. Pelaajista valmentajiin sekä taustatoimioihin!! Ehkäpä edari voisi hakea oppia sieltä. Muutenkin Uudellamaalla juniorikiekko voi mielestäni hyvin!! Siitä iso respect. Ja toivoa parempaan tulevaan.
   
 18. Vaikka sarjat on osittain vielä kesken, niin aika hyvän kokonaiskuvan saa siitä missä mennään miesten ja junnujen sarjoissa.

  Haukkojen lentoa on vahvasti käsitelty jo omassa ketjussa, mutta taitaa olla pirteämpää tekemistä kuin edellisellä kaudella.

  KJT Haukat on sijalla 7, ja tällä sijoituksella jäämässä pleijareista ulos. Sarja on toki pahasti kesken, ja keskikasti on tasainen, joten aikaa on nostaa sijoitus viivan päälle.

  Tuuski on sijalla 6, mutta siellä on hieman laskeva trendi voittojen suhteen. Mutta kuten yllä, aikaa on sijoitusten kohentamiseen tai säilyttämiseen.

  KelA on taas jäänyt jos kenties ratkaisevasti playoff-junasta.

  KJT Haukat A on pelannut tulosten valossa erittäin pirteän kauden, pelaten pisteiden valossa viimekauden tahtiin. Tosin niinkuin Haukka68 totesi muutama viesti sitten, on joukkue kenties heikentynyt viime kaudesta, joten tämän hetkinen suoritus on oikein kelvollinen.

  KJT Haukat B jäi mestikseen, sijoittuen omassa alkusarjassa kolmanneksi.

  KJT Haukat B2 taistelee paikasta B2 SM-loppusarjaan, ja heillä on kaksi ottelua jäljellä alkusarjassa. Tämän hetkinen sijoitus 11, ja 10 etenee SM-loppusarjaan.

  KJT Haukat C pelaa parhaillaan ristiinkarsintoja pääsystä alempaan SM-sarjaan. He aloittivat ristiinkarsinnat eilen voitolla, ja jäljellä on vielä kaksi ottelua. Neljän joukkueen yksinkertaisesta lohkosta voittaja pääsee alempaan SM-sarjaan.

  Kaikenkaikkiaan Keski-Uusimaalaisella jääkiekolla näyttäisi tulosten valossa menevän vähintäänkin kohtalaisen hyvin.
   
 19. Keski-Uusimaalaiset kiekkoilijat isossa roolissa Kiekko-Vantaassa.

  KJT Haukat-taustaiset pelaajat olivat nostamassa Kiekko-Vantaan A-nuoria mestiksestä nuorten SM-liigan alempaan loppusarjaan.

  Tämän lisäksi KJT Haukosta alkuviikosta Tapparaan siirtynyt Mikko Perttu iski avausmaalinsa heti ensimmäisessä vaihdossa nuorten SM-liigassa.

  Linkki Keski-Uusimaan artikkeliin.
   
 20. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Lainaus:
  Hieno juttu. Mites nämä oman alueen lupaukset saisi pidettyä alueella nostamassa alueen joukkueita ylöspäin?
  Piti jo aikaisemmin kirjoittaa ajatuksia tänne, mutta unohtui.
  Jos haluttaisiin, että alueen kilpakiekko menisi eteenpäin niin olisi ollut hienoa mikäli A ja B olisivat raivanneet tiensä sm-sarjoihin. Tänä keväänä ei pelata missään ikäluokassa sm-sarjaa, joten ei nyt mitenkään onnistuneesta syyskaudesta voida puhua junnukiekon kohdalla. Mestis ei nyt kuitenkaan ole mikään kovin hyvä vetonaula kun puhutaan b tai c ikäisestä. A:ssa se varmaan on oikea paikka, mutta aika monta vaihtoehtoa on ensin juniorilla ennen kuin Keski-Uudellemaalle eksyy. Saas nähdä mihin homma menee?