Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Keski-Uusimaalainen jääkiekko

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Icehockey#7, 06.10.2014 klo 15.20.

 1. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Aivan, tämän ymmärrän. Tänään näemmä KJT Haukat on julkaissut uuden logonsa, jota käytetään "toistaiseksi ainoastaan ensi kauden ikäluokkien toimintaan liittyvässä viestinnässä seurayhteisön ikäluokissa C2-A" (lainaus KJT Hockeyn Facebookista). Minun mielessäni tämä viittaa siihen, että edustusjoukkueen kuvioista ovat vielä neuvottelut kesken.

  Edelleen veikkaan, että tässä asiassa aika iso rooli tulee olemaan sillä, mikä on Haukkojen (ja toisaalta KJT Miesten) tulevan kauden sarjataso. Jos Haukat jatkaa Suomi-sarjassa, tämän kauden opetusten perusteella edustuksen alla oleva junioriputki olisi ihan kiva juttu. Ja samoin, jos Haukat jatkaa Suomi-sarjassa ja uusi "KJT-Haukkojen edustus" kakkosdivarissa, tilanne olisi kieltämättä erikoinen. Tilanne muistuttaa osittain jalkapallosta, jossa JäPS päätti viime hetkellä vetäytyä Pallokerho Keski-Uusimaa -yhteistyöstä mutta on siitä huolimatta pärjännyt kohtalaisesti omillaan ja säilyttänyt paikkansa Kakkosessa. PK Keski-Uusimaa taas on leimallisesti keravalainen joukkue, siis futiksessa, ainakin minulle.

  Sinänsä tämä KJT-saaga on loppumattomuudessaan huvittava. Tähän mennessä tapahtunutta:
  - Haukkojen edustus pelasi neljä kautta 1999-2003 KJT:n nimellä ja niistä yhden Bluesin farmina käytännössä Bluesin pelipaidoilla
  - KJT ilmaantui samanaikaisesti sekä Keravalle että Hyrylään: TuusKin edustusjoukkueen nimeksi ja HC Keski-Uusimaan logoon
  - Lopulta syntyi KJT Tuusulaan ja sen kakkosjoukkue KJT Miehet Keravalle, mutta näillä kahdella ei ole oikeastaan mitään tekemistä keskenään, ja jos onkin, en ole oikein tarpeeksi perehtynyt siihen, mistä on kyse

  Ihmeellisen haluttu nimi siihen nähden, mitä sen varjolla on saatu aikaan. Olen itsekin kannattanut KJT:tä - silloin, kun Järvenpään kiekkojoukkue sillä nimellä tunnettiin. Kovasti toivon ainakin sitä, ettei niihin aikoihin ole paluuta.

  Onko missään vaiheessa ollut esillä vaihtoehtona se, että KJT-Haukat jatkaisi nykyiseen malliin junnuseurana, ja vain sellaisena, ja Haukoilla ja KJT (Miehillä) olisi tähän junnuorganisaatioon jonkinlainen yhteistyösopimus? Sitä en toki tiedä, olisiko tällainen ratkaisu mitenkään kestävä.
   
 2. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Voisiko vaihtoehtona olla, että lyhenne KJT säilyy, mutta sen sisältö muuttuu tarkoittamaan esim. Kerava-Järvenpää-Tuusula ? Koko lyhenne voisi silloin olla KJT Hockey.
   
 3. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Vuonna 1999, kun Haukkojen edustuksesta tuli yhteistyöseuraksi profiloidun KJT:n edustusjoukkue ja se otti käyttöönsä KJT:n nimen, kaikille oli selvää, että lyhenne tulee Keravasta, Järvenpäästä ja Tuusulasta, vaikka virallisesti lyhenteen alku ja juuri oli Keski-Uudenmaan juniorijääkiekkoilun tuki. Yllä esitetty ajatus on siis tavallaan olemassa, vaikkakaan ei virallisesti, ja siis olisihan tuo luontevampi nimi KJT Miesten edustukselle, siinä ei toki mitään.
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  KJT Miesten kannattajilla ei ole mitään sitä vastaan, mutta miten nimenomaan Järvenpää-Tuusula akseli sen kokee, lienee se kynnyskysymys. Yhtä luonetva nimi lienee HST Hockey (HST = Haukat-Shakers-TuusKi)
   
 5. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jos yhteistyöseurat tosiaan jatkavat keravalaisia lukuunottamatta omilla nimillään, niin ainakin minun puolestani tämän uuden joukkueen nimeksi saa tulla ihan mitä tahansa, ko. joukkue ei voisi juuri vähempää kiinnostaa.
  Kuitenkin:
  Nythän on kai jo selvää että junioriputki C2-A pelaa ensi kauden nimellä KJT Haukat. Jos uuden joukkueen nimi on jotain muuta, niin miten hyvin se onnistuu profiloitumaan junioriputken jatkeeksi, varsinkin kun myös Haukat on toiminut junioriputken jatkeena?
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Niin, ensi kauden, mutta jatkossa jahka nimiprobleema saadaan keksittyä niin C2-A junnuputki sekä edustus pelaavat samalla nimellä. Näin olen asian ymmärtänyt. Kun kaikkia probleemia edustusjoukkueen osaslta ei vielä ole ehditty/onnistuttu ratkaisemaan, on fiksua tehdä etenkin junnuja koskeva päätös jo nyt, niin ensi kausi on heidän osltaan valmis joukkueiden muodostamista yms. varten. Aikuisten edustus on yksikkönä helpommin käsiteltävä ja vaikka sitten pelaisikin kokonaan tai hieman eri nimellä. Uumoilen että mikäli koko nimi pannaan uusiksi, se vaihdetaan kaikita joukkueilta ensi keväänä sitten ja kauden 18-19 edustustus pelaisi simppelisti KJT nimellä. Saa nähdä.
   
 7. Lainaus:
  Ottamatta yhtään kantaa junioreiden tai tulevan edustusjoukkueen nimeen ja siihen mikä olisi fiksu nimi ja mikä ei, niin ei KJT Haukat varmaan yhtä kautta varten ole julkaissut viimeviikolla joukkueiden yhteistä logoa..??
  Eli eiköhän se nyt vaan tule menemään niin että edustus+junnut kulkee vastaisuudessa samalla logolla ja nimellä KJT Haukat.
   
 8. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Ei tule menemään noin.
  Ei olisi ensimmäinen kerta kun logoa tai seuran nimeä muutetaan vuoden jälkeen tällä alueella. Saamani tiedon mukaan, edustuksen nimeä ei ole lukittu vielä, kuten sitä myöten ei koko junnuputkenkaanjoukkueiden nimeä. Huomisen jälkeen voi asiasta olla uutta tietoa.
   
 9. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Kerrassaan huvittavaa. Aina kun kerran vuoteen käy vierailemassa & lukemassa jotain Keski-Uusimaalaista jääkiekkoilua käsittelevää ketjua, niin pinnalla on sama vääntö joukkueen/joukkueiden nimistä. Hauskaa seurattavaa näin ulkopuolisen silmin. Luulisi olevan vaikea saada esim. minkäänlaista identiteettiä muodostettua, kun nimet vaihtuvat useammin kuin seurajohtien sukat. Ulkopuolisin silmin luontevinta olisi, että Kerava, Järvenpää ja Tuusula -akselin edustujoukkue olisi simppelisti KJT. Kakkosvaihtoehtona varmaan HC Keski-Uusimaa eli HCK.

  Varmaan sieltä tulee uusi edustusjoukkue tyyliin nimellä: KTJ-Haukat miesten edustusjoukkue Bewe TuusKi Shakers.

  Laittakaa nyt edustusjoukkueelle ja junnuputkelle sama nimi. Eikö ne voisi olla molemmat vaikka tuo KJT. Siinä lyhyt ja simppeli joukkueen nimi, joka on ennestään tuttu ja toimiva, ja siinä tulee esille myös kaikki nämä kolme Uusimaalaista kaupunkia.
   
 10. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Keravalaisille ja Tuusulalaisille se kävisikin, mutta se kolmas osapuoli kinnaa vastaan
   
 11. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Vähän alkaa tuntumaan siltä että hommat ei hirveästi alueella selkiinny. Toisaalta en näe Haukat, Shakers ja TuusKi ajoissakaan mitään huonoa, kunnolla tunnetta ja aitoa kilpailua olla alueen paras seura. Silloin tosin haaskataan resursseja kun kilpaillaan vastakkain mutta ainakin tunne säilyy. Juniorien kannalta toivon jotain edistystä ja ennenkaikkea selkeyttä asiaan.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tätä ei kannata ehkä ottaa ihan vakavissaan, mutta eikös se ole suht selkeää ja loogista että junioriputki on KJT Haukat, ja sitten on kaksi eri tason joukkuetta miesten sarjoissa - KJT ja Haukat.
   
 13. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Tämä olisi se jota ehkä itse ulkopaikkakuntalaisen silmin kannattaisin. Olen käynyt muutamissa Haukkojen peleissä tällä kaudella ja seurannut joukkueen tekemistä erittäin aktiivisesti muutenkin. Paluu takaisin kimppaan KJT:n kanssa edustuksen osalta on ymmärrettävästi negatiivisuutta herättävä ajatus Järvenpääläisten(kin) mielestä.

  KJT:n sekoilusta en ole vielä tähänkään päivään saakka ole ottanut kunnolla selkoa, mutta ymmärrän täysin hyvin haluttomuuden yhteistyöhön Jäken osalta.

  Teette Jäkessä hienoa duunia, jatkakaa samaan malliin!
   
 14. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  No tämä skenaario olisi selkeä ja sopisi itselleni hyvin! Eiköhän pelaajia löytyisi molempiin joukkueisiin.
   
 15. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Lainaus:
  Historia osoittaa, että ei löydy. Tai riippuu tietenkin siitä, että mitä halutaan. Kävin aikoinaan katsomassa HC Keravan ja Tuuskin peljä ja taso oli Suomi Sarja. Molemmat taisi kilpailla samoista pelaajista ja talouskaan ei ollut mitään timanttia. Nyt kun ei ole tuon taivaallista tietoa, mitä tällä halutaan saada aikaiseksi niin vaikea ottaa kantaa tähän järjestäytymiseen saman nimen alle.
  Jos halutaan viedä edustuskiekkoa kohti Mestistä niin silloin olisi hyvä olla sama nimi. Jos halutaan kyläkahakoita niin vanhat nimet taas käyttöön. Shakers, Haukat ja Tuuski. (Tuuskihan on jo kaivettu naftaliinista ja on tulossa 2. Divariin)
  Monopolin sattumakorttia lainatakseni ”paluu lähtöruutuun” ei ole mitenkään kaukana.. on tätä kiva seurata
   
 16. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Edelleenkään ei kai esim. Haukat ole poistumassa mihinkään, vaan nyt puhutaan sen joukkueen nimestä joka tulee KJT Miesten tilalle. Noita joukkueita tulee tällä seudulla yhä olemaan siis useampi kuin yksi, jos @Morten Halsted on oikeassa. Enkä käsitä miksi näin ei olisi, ja ainakin Haukkojen kohdalla omasta nimestä luopuminen olisi tässä tilanteessa sulaa hulluutta.
   
 17. F#21 Jäsen

  @Icehockey#7 Onko Tuuskin tavoite muutaman vuoden päässä II-divarissa vai onko heille luvailtu jotain paikkaa jo tulevalle kaudelle? Nythän he karsivat ensi kaudelle ylemmän III-divisioonan paikasta.
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Haukat ei ole poistumassa mihinkään (eikä TuusKi, eikä KelA) mutta se junnujen terävin kärki junnuputken päätteeksi oltaisiin keskittämässä tähän uuteen edustukseen, jota olisi tarkoitus nostaa ensin Suomi-sarjaan ja siitä vielä ylemmäs (lue: Mestikseen) jos luonteva kehitys siihen johtaa. Kukaanhan ei sitä ääneen ole sanonut, mutta noiden kuulemieni puheiden perusteella marssijärjestys olisi Edustus, Haukat ja sen jälkeen sarjatason mukaan muut. Olen käsittänyt, että Haukkojen intressi olisi yhteistyössä se, että seura säilyttää elinvoimaisuutensa edullisesti saamalla omia junnuja ilman mittavampia kustannuksia. Kääntöpuolena olisi sitten se, että Edustus vie ensin parhaat ja Haukoille Suomi-sarja olisi sitä myöten korkein sarjataso. Keravalle se maksaa oman paikkakuntaan vahvasti leimautuvan joukkueen poistumisen, mutta edustuksen toimipaikkana ja kotihallina säilyisi Kerava.
   
 19. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Lainaus:
  Eli kuten Morten (joka ilmeisesti on aika kartalla) sanoi niin nimi koskee yhtä joukkuetta, josta rakennetaan junioriputken jatke. Ilmeisesti Haukkojen isot pojat ovat oma yhdistyksensä ja varmaan jatkavatkin sellaisenaan.. Mitenköhän tämän uuden joukkueen kanssa? Onko samassa yhdistyksessä juniorien kanssa vai jatkaako omallaan?
  Nämä yhdistelmä nimet ovat aika karmeita. Ilmeisesti kummallekkaan ei kelpaa toisen nimi, joten kompromissina on laitettu molemmat. Toivottavasti tulevaisuudessa olisi, joku yhteinen oma nimi tälle c2- edustuskilpatoiminnalle
   
 20. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Mitenköhän tämän on kuviteltu käytännössä toteutuvan? Jos parhailla junnupelaajilla on edessä valinta, lähteäkö pelaamaan II-divaria "omassa" edustuksessa vai Suomisarjaa Haukoissa, niin uskallan kyllä väittää että noita parhaita junnuja tulee myös Haukkoihin.
  Ajattelitko että Haukkojen kanssa sovittaisiin että pysyvät Suomisarjassa, vai mitä tarkoitit tuolla että Suomisarja olisi Haukoille korkein sarjataso?
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018 klo 20.16
 21. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Miksi ei? KJT:ssa ilmeisesti munittu asioita mennä vuosina kunnolla, vai. Lieneekö kovaakin vastakkainasettelua ja sapelien kalistelua seuroilla keskenään. Onko tämä vähän niin kuin verivihollisten pitäisi yrittää löytää sopu ja lyödä hynttyyt yhteen..

  Lainaus:
  Tuossa olisi ainakin jokaisella seuralla vanhat kunnot omat nimensä ja varmasti tosiaan kilpailu keskenään olisi kova ja tunteikkaita pelejä. Toki kuten sanottua, silloin ei saisi yhtä kovaa edustusjoukkuetta aikaan, kun parhaat pelaajat jakaantuisivat enemmän tai vähemmän näiden seurojen kesken.
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Meinaatko että tuo uusi edustus aikoo nuhjata kauankin kakkosessa? Tarkoitushan on nostaa seura mahd. pian Suomi-sarjaan, jolloin lienee itsestään selvää, että parhaat päältä edustukseen. Sehän ei pois sulje lainapelaamista tarpeen tulle Haukoissa.
  Lainaus:
  Ei siinä kai mitään erillisiä sopimuksia tarvitse värkätä? Ajattelitko sinä ihan oikeasti, että Haukoilla olisi realistista nousta Mestikseen, varsinkin siiten jos alueella operoi jo seura joka on junnuputken edustusseura?
   
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Siitä mikä aikoinaan meni pieleen, jokaisella osapuolella oma näkemys, joka on heidän mielestään se ainoa ja oikea. Onneksi noista ajoista alkaa olla jo sen verran aikaa, että nyt alkaa vallankahvoissa olemaan ne, jotka pelasivat silloin ja konsensus on lähempänä.
   
 24. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Meinaatko että tuo uusi edustus kovinkin helposti saa ne parhaat päältä, jos mahdollisuus on päästä pelaamaan myös Suomisarjaa Haukoissa, joissa tekemisen laatu on hieman toista verrattuna mihinkään KJT:hen liittyvään? Kyllä se on kuule edelleenkin ne pelaajat itse jotka päättävät mihin tekevät sopimuksen. Uusi edustus saa parhaat päältä vain jos ne parhaat sinne haluavat.
  Lainaus:
  Mitäs jos nyt ensin katsottaisiin, mitä pelaajia tämä uusi edustus tulee saamaan... Palataan asiaan sitten, kun nähdään pääseekö se joskus edes Suomisarjaan asti.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Katsotaan vaan, ja palataan ihan varmasti, voit ehkä yllättyä mitä on vielä tulossa.

  Kun olet mielestäsi hyvin Haukkojen asioista perillä, niin oletko sattumalta ihmetellyt, miksi pelaajarinki on kutistunut? Minun tietojeni perusteella syyt eivät suinkaan ole sitä, mitä julkisuuteen on kerrottu.