Kesän siirtoikkuna 2023

  • 292 013
  • 2 593

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Ja joo 100m iso summa, mutta Kanen avulla Spurs voi taistella top4 sijoista ensi kaudella ja mahdollinen cl paikka toisi tuloja seuraan ja tekisi Spurssista houkuttelevamman paikan tulla pelaajille ensi kesänä jne.

Kanen on huhuttu moneen otteeseen olevan vaikuttunut Angen projektista ja Kane on tyytyväinen vaikka joutuisi jäämään kaudeksi Spurssiin. Ja ei sitä ikinä tiedä, että jos Kanen mieli vielä muuttuisi jatkosopimuksen suhteen, jos ensi kaudella peli rullaisi hyvin Angen Tottenhamilla.
Vähän kaksipiippuinen juttu. City ja vahvistuneet ManU ja Liverpool vaikuttavat vähintäänkin tavoittamattomilta. Myös Arsenal on lyönyt aika kovat piippuun. Melko ohuen kortin varassa tuolla ideologialla ajateltuna UCL-lisätulot olisivat.

Jos Kane kävelee ensi kesänä seurahistorian parhaana pelaajana ulos ilmaiseksi, niin Levy on todennäköisemmin duuniton kuin suuri visionääri, joka piti Kanen väkisin vuoden seurassa.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Jeps ja Van De Ven Romanon mukaan here we go! Uusi aikakausi koittaa totisesti Spussissa. Jos Kane lähtee niin muutos seurassa on isompi kun yhdenkään managerin vaihtuminen. Innolla odotan uutta aikakautta, jos se nyt tässä viikonlopun aikana sellaiseksi lopulta vaihtuu.
Jeps ja Van de Ven kuulostaa muuten ihan hollantilaispelaajan kokonimeltä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ja onhan yksi skenaario se, että diili on jo osapuolten tiedossa, mutta koska hinnat nousee aina näiden megadiilien imussa, niin Spurs haluaa neuvotella ensin uuden hyökkääjän diilin valmiiksi. Huhuissa pyörii nimiä, joita en nyt muista. Enemmänkin osastoa potentiaalinen tai no tämä Porton kaveri vaikutti aika kovalta.

Jotenkin minusta tuntuu, että eilen lyötiin jo se riittävä tarjous pöytään. Levy haluaa järjestellä ja varmistella, ennenkuin suostuu julkiseen hyväksyntään. Voin olla tietysti väärässä :).

Jeps ja Van de Ven kuulostaa muuten ihan hollantilaispelaajan kokonimeltä.

Edellinen VDV joukkueessa oli Van Der Vaart, joka oli aikanaan melkoinen hitti. Parhaiten kaikki muistaa hänet tietysti Crouchin tutkaparina.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ei saatana, Brighton teki sen taas! Hankkivat Kudusin Ajaxista 40m eurolla ja saivat siten upgraden menettämälleen Mac Allisterille. (Kyllä, tilastollinen upgrade; todellisesta menestyksestä tiedämme vasta kauden päätteeksi).

Luotto sekä Brightonin seurajohtoon ja scouttaustoimintaan että De Zerbin valmennusosaamiseen on sitä luokkaa, että tätä on taatusti mietitty useammastakin näkökulmasta. Toisaalta summa on brightonilaisittain niin suuri, että kyseessä taisi olla ykkösvaihtoehto. En ihmettele sekuntiakaan, jos tästä syntyy taas uusi menestystarina, ja kauden päätteeksi pohditaan siirtyykö Kudus 80 miljoonalla eurolla Bayernin viimeiseksi silaukseksi matkalla kohti triplaa, 80 miljoonalla punnalla KDB:n tulevaksi manttelinperijäksi vai 120 miljoonalla punnalla Chelseaan sinetöimään seuraavan kauden tavoitteet.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kane avauksessa Shaktaria vastaan klo 16.00. Ei siellä ainakaan loukkaantumisia pelätä (siirron suhteen).
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Vai onko Kudus sittenkin Mitoman korvaaja? Nythän jotain huhuja on noussut Cityn kiinnostuksesta Mitomaa kohtaan.
En usko. Jos menertävät Mitoman, rahaa ja osaamista löytyy kyllä hommata 1:1 korvaaja.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Mitä enemmän asiaa pyörittelee, niin sitä järkevämmältä kuulostaa Rayan hankinta, koska Turnerin taso ei riittä paikkaamaan mahdollista 1. maalivahdin loukkia. Hyvä hankinta, hinnasta on vaikea arvioida onko järkevä ja toisaalta Turner saa nyt mahdollisuuden olla pelaava maalivahti muualla jatkossa.
 
Edson Alvarez Hammersiin kertoo Romano. Pidän hyvänä hankintana tuohon Ricen paikalle, vaikka isompaan liigaan siirtyminen ei kaikkien kohdalla olekaan ongelmatonta.
 

Jeffrey

Jäsen
Edson Alvarez Hammersiin kertoo Romano. Pidän hyvänä hankintana tuohon Ricen paikalle, vaikka isompaan liigaan siirtyminen ei kaikkien kohdalla olekaan ongelmatonta.

Omaa analyysiä ei pelaajasta ole, mutta yhtyisin tähän mielipiteeseen. Kertoohan sekin pelaajasta jotain, että oli Unitedin listoilla ennen Casemiroa ja lisäksi on tainnut olla Chelsean listoilla ennen Enzoa ja Arsenalin listoilla ennen Riceä. Vaikka Alvarez ei isoimpiin ympyröihin tällä kertaa päätynyt, pitäisi hänen olla varsinkin tuolla hinnalla varsin hyvä vahvistus West Hamille kunhan ei odoteta mieheltä liikaa Ricen saappaisiin astumista.

Tämä siirto taitaa myös sinetöidä McT -> Hammers huhut, jotka toki saivat aika iskuja jo harjoituskaudella McTompan johdatettua joukkue kentälle nauha kädessä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pocchettino ei huhujen mukaan ole vaikuttanut kovinkaan innokkaalta hankkimaan Vlahovicia. Toivottavasti tämä pitää.

Joo, näitä kommentteja on saanut viime päivinä lukea ja eihän tuossa siirrossa olisi mitään järkeä, kuten jo aikaisemmin oli puhetta. Jokin muu ratkaisu pitäisi löytyä kaikkien kaverin ulostamiseen.

Jotain huhua oli myös siitä, että Real olisi myös Vlahovicin perässä. Tähän en kuitenkaan usko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös