Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kenelle Conn Smythe Trophy?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana VilleLeino, 10.06.2014 klo 11.38.

 1. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Samaa mieltä tästä pitää olla. Hyvä teksti. Aika iso konsensus täällä tuntuu tällä hetkellä olevan asiasta ainakin oman mutun mukaan.

  Jos idän finalisti olisi mikään muu joukkue kuin Pens, olisin kyllä tuuletellut jokaista Nashvillen maalia. Mulla on jopa yks hallilta ostettu Nashvillen t-paita, jota ihan tyytyväisenä kannan päällä tai kannan taas, kun sen päälle laittamisen jälkeen ei näytä ylitäyteen pursotetulta makkaralta.
   
 2. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Vaikka en persoonasta pidä yhtään, niin onhan tuo Crosby ollut ylivoimaisesti finaalien paras pelaaja. Aiempia kierroksia en juuri seurannut, siellä ilmeisesti ollut "vaisumpi". Ei sanaakaan, etteikö palkinto kuitenkin kuulu hänelle näiden esitysten jatkuessa ja Pittsburghin voittaessa.
   
 3. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Lainaus:
  Pelasi kyllä hyvällä tasolla ennen tuota case-Niskasta sen jälkeen oli hiukan hakemista, mutta nyt finaaleissa ja varsinkin viime pelissä nousi taas tasolleen.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Crosbylle meni ansaitusti.
   
 5. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Nimimerkistä voi päätellä kenelle toivoin, mutta menihän tämä oikein. Maailman paras pelaaja, Sidney Crosby.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Tähänastisten otteiden perusteella Fleury, Kuznetsov tai Ovetškin.
   
 8. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Jep. Holtby on myös kisassa mukana.

  Fleury
  .
  .
  Ovechkin
  Kuz
  Holtby
   
 9. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Eiköhän Smythe mene Vegasin voittaessa Fleurylle ja Capsin voittaessa Ovechkinille. Toki jos Holtby pelaa aivan jumalaisen finaalisarjan ja päästää tyyliin 1 maalin tai vähemmän per peli niin hänelläkin on vielä saumoja.
   
 10. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Finaaleilla on aika paljon painoarvoa. Periaatteessa Capseilla on "iskuetäisyydellä" vielä Holtby ja Kuz. Mutta varmasti eron Ovechkiniin pitää olla todella selvä jomman kumman voittaakseen. Vaikka periaatteessa aiemmilla vuosilla ei pitäisi olla merkitystä niin käytännössä Ovechkinin historia Capitalseissa painaa varmasti monen äänestäjän vaakakupissa.

  Vegasilla ei tosiaan taida olla ketään muuta mahdollista voittajaa kuin Fleury. Varsinkin kun voittaakseen mestaruuden Fleuryn pitää pystyä pelaamaan paremmin kuin Capitalsin kivenkova hyökkäyksen kärki. Jos Fleury pelaa heikon finaalisarjan en näe Vegasilla olevan realistisia mahdollisuuksia mestaruuteen.
   
 11. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Sama muuten, mutta MAF saattaa tehdä "gigueret" ja viedä Conn Smythen, vaikka Vegas häviäisi, jos sarja vain venyy 6 - 7 peliin.
   
 12. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Nyt voi olla hankalampi kun Giguerella ei ollut vastassa Ovechkinin kaltaista tarinaa.
   
 13. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin. Kyllä se käytännössä vaatii että Ovechkin hyytyy täysin tai loukkaantuu ekassa pelissä. Mutta kolme nollapeliä ja neljä 1-0 tappiota niin ehkä se sillä...
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ei siinä nyt tässä kohtaa paljon ole arpomista.

  Vegasin voittaessa se tarkoittaa että MAF on jatkanut kovalla tasolla ja yhtä helppoa Conn Smytheä ei hetkeen olla jaettu.

  Jos Caps voittaa niin ihmeitä pitää vielä finaalisarjassa tapahtua että Ovechkin ei saa pystiä. Tässä otetaan huomioon ulkopelillisetkin seikat ja Oviella on kaukalossa annettujen näyttöjen lisäksi ollut tänä vuonna kyllä niin iso annos johtajuutta ja kiiltoa silmissä ettei häntä voi sivuuttaa edes Kuzyn ylimaagiset finaalit tai Holtbyn pari nollapeliä. Ellei sitten osa kanadalaisista mene kansallisuus edellä, mutta kapun natsat painaa myös tässä äänestyksessä isosti. Hiukan sama tilanne mitä viime vuonna Crosby vs Kessel vs Murray, paitsi että Ovie on ollut Crosbya enemmän framilla vielä.
   
 15. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Itse en tätä viitsinyt lisätä, mutta osut naulan kantaan: siellä on kanukkimediassa kavereita, jotka haluavat antaa sen pytyn Holtbylle, jos vähänkään on sauma. Samalla saataisiin uusi sivujuoni eli "joo, kyllähän Ovechkin voitti Cupin lopulta, muttei ollut edes joukkueensa MVP".

  Muutamassa kotimaisessa kiekkomediassa ottaa todella paljon päähän kotiinpäin vetäminen, mutta ihan sama ilmiö löytyy Kanadastakin.
   
 16. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Onneks Venäjällä ei sentään vedetä kotiinpäin, eiku...
  Eiköhän tässä ole kanukkimediassakin Fleury Holtbyn edellä vaikka Vegas finaalit häviäisi. Itse en oikein näe, että voittaja olisi muu kuin Ovie tai MAF. Toki jos Kuznetsov vetää jonku 5 pinnan kaulan Ovetshkiniin ja Caps voittaa nii sitten saattaa pysty mennä Kuznetsoville.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Oikeastihan tuon ansaitsisi Kutznetsov jos hommat finaalissa jatkuu samalla kaavalla, mutta Ovie sen pokkaa kuitenkin, onhan tämä NHL:n mainoskasvo ja kuulostaa paremmalta hehkutuksissa kun sinne palkintojen sekaan voisi lisätä vielä Conn Smythe trophyn. Muutenkin tarina kuinka kauan Ovie on tätä odottanut jne. niin tässä tullaan sivuuttamaan pelilliset seikat osittain.

  Toki onhan Ovie minunkin papereissa Capsin top-3 ollut nämä playoffit yhdessä Kutznetsovin ja Holtbyn kanssa.
   
 18. agent082 Jäsen

  MAF, jos Vegas. Ovie, jos Washington.
   
 19. teppana Jäsen

  Lainaus:
  En kyllä itse ole aivan samaa mieltä. Kuznetsov on ollut kova mutta Ovechkin ja Holtby mielestäni vieläkin tärkeämpiä.
   
 20. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Flowerilla nippu highlight-torjuntoja tänäänkin. Mutta en näe millään enää Conn Smythe voittajana jos häviävät sarjan.

  Pelkästään pelillisesti katsottuna pysti kuuluisi tällä hetkellä Kuznetsoville. Aivan kuten TheKing8Hockey jo kaksi kuukautta sitten ennusti. Pistepörssin kärki ja mukana lähes kaikissa isoimmissa maaleissa.

  Johtajuus ja historia/tarina kun otetaan mukaan niin kenttäpelaajista AO taitaa kuitenkin kiilata Kuzyan edelle. Isoja maaleja, blokkeja, taklauksia, raastamista. Caps historian eniten yhden kauden po-maaleja nyt kasassa. Maalipörssin jaettu johtoasema.

  Mutta, entäs Holtby? On tuossakin tarinaa kun noussut penkiltä johtohahmoksi. Nollapelit Tampaa vastaan game 6 & 7. Tokassa finalissa game saver, joka muuttuu series saveriksi, jos Caps nostaa pyttyä kauden päätteeksi. Tänään yksi iso virhe, mutta jäi lopulta merkityksettömäksi ja unohtuu isossa kuvassa jos otteet jatkuvat ennallaan.

  Knights voittaessa homma edelleen selvä. Jos Caps menee päätyyn, niin AO:ia veikkaan, vaikka ei Kuz/Holts "väärin" menisi.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Kuznetsovin ja Ovechkinin sädekehää himmentää se, että Crosby, Guentzel ja Pastrnak kaikki rikkoivat tuon 20p tehorajan pelaamalla vain 12 ottellussa. Maaleja jos taas katsotaan niin siellä on vieläkin Scheifele vähemmillä otteluilla tasoissa Ovien kanssa. Tietty näitä palkintoja yritetään aina ujuttaa voittavalle joukkueelle väkisin, mutta mielestäni MAF on kyllä selkeästi ollut tämän kevään arvokkain pelaaja ihan sama miten nyt finaaleissa kävi.
   
 22. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Millä tavalla muiden jo kesälomilla olevien joukkueiden pelaajien tehdyt pisteet himmentävät muiden saavutuksia?
   
 23. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Vaikea tässä on kohta enää Kuznetsovia ohittaa Conn Smythe -kisassa. Toki muut kuin puhtaan pelilliset argumentit ovat ennenkin olleet ratkaisevia (nytkin voi ihan hyvin väittää, että Kuznetsovilla on tilaa jäällä normaalia enemmän, koska Ovechkin vie niin paljon puolustuksen huomiota), mutta #92 lienee se suurin ero tämän ja edellisten kausien Capsien välillä. Toisin kuin Ovie, Kuznetsovhan se juuri on aiemmin pettänyt ratkaisevilla hetkillä.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Conn Smythestä äänestävät toimittajat, joten jonkinlaista roolia voi näytellä se, että Kuznetsov on melkoinen lausuntoautomaatti ja siksi ilmeisen pidetty toimittajien keskuudessa.

  En nyt kiistä, etteikö Justin Williamsilla olisi taannoin pelilliset ansiot Smytheen riittäneet, mutta ei varmasti ollut hänellekään haitaksi, että on hyvä haastateltava.
   
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Edelleen, Kuznetsovilta tippaakaan pois ottamatta, Ovechkin on Capitalsin keväälle tärkeämpi tekijä.

  Edes 10 pisteen kaula pörssissä ei sitä faktaa muuta. Kumman poissaolo vaikuttaisi enemmän Capitalsin saumoihin voittaa? Niinpä.

  Mutta siis ihan huikeaa kevättä vetää Kuzy ja ansaitsee kaiken hehkutuksen mitä osakseen saa.

  Edit. Lisätään nyt vielä täsmennys. Conn Smythe ei ole pleijareiden parhaalle pelaajalle, vaan joukkueelleen arvokkaimmalle. Tuolla asteikolla saattaisin jopa laittaa Holtbynkin Kuzyn edelle Conn Smytheä jakaessa.Vaikkakin puhtaasti pelisuoritusta arvioidessa Kuznetsov on ehkä ollut pleijareiden kunkku.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2018 klo 11.30