Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2023–2024

  • 554 124
  • 1 931

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Koko joukkue näyttää aivan surkealta kahden ensimmäisen hyökkäysketjun jälkeen. Noihin kahteen ketjuun varmaankin löytyy ne kaksi halpaa, 0,5p/g tekevää korvaajaa, mutta syvyys puuttuu edelleen täysin.

Toronto kyllä pärjää hyvin tuolla idän puolella kärkikahinoissa ja niin tullee tekemään jatkossakin ainakin runkosarjassa, kun nämä tukipilarit ovat käytössä.

Playoffeissa tuo lopun tiimin surkeus alkaakin sitten näkyä. Miten parannat yhtäkkiä pakistoa jos käytännössä kaikki pelimerkit lyödään neljään hyökkääjään ja ykköspakkiin? Odotetaanko jatkossa jotain onnenpotkua, että jostain löytyy ihmekauden tai suonenvetoplayoffit vetäviä pakkeja, syvyyshyökkääjiä ja ykkösmokke, jotka kaikki suorittaa uratyönsä samaan aikaan?

Mielestäni sopimus on yhdellä sanalla kuvailtuna järkyttävä. Tavaresin tai Matthewssin vieressä ja Toronton hirmu-YV:llä tehoja pitääkin tulla. Nyt hän pääsee kiinni NHL:n Top10 palkkoihin. Tähänkö löytyy oikeasti perusteet? Jos löytyykin Nylanderin tason puolesta niin Toronton joukkueen kannalta ei löydy.

Torontolla on jo kaksi nuorta syömähammasta Matthewsin ja Marnerin muodossa. Oma mielipide menee siihen suuntaan, että Nylanderin tilalle olisi pitänyt hommata niitä palikoita aivan muihin paikoille. En jaksa uskoa, että cuppia voitetaan hirmuhintaisilla supertähdillä. Niin hyvää tuuria ei satu kohdalle, että ne loput miljoonan tai kahden jämäpelurit riittäisivät playoffeissa.
On täällä sentään jotkut kanssani samaa mieltä Leafsin tilanteesta joka helvetin kausi. Menestystä ei tule, ellei ole pistää pöytään neljää vahvaa kentällistä. Ei neljää neloskenttää - ja kärkiosaamistakin pitää tietysti olla. Mutta tuppaa vaan olemaan niin, että kolmos- ja nelosketjuistakin pitää löytyä ratkaisukykyä.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Siis tietenkin tämä asia pitää aina puntaroida, että mitä sillä korvaavalla rahalla saadaan, mutta ei tuo tosiaan tarkoita etteikö vapailta tai treideiltä saataisi hyvää joukkuetta. Vegasin ja Krakenin esimerkin luulisi nimenomaan korostavan kuinka tärkeää on maksaa maltillisesti niille pelaajille ettei kaikki munat oli siinä samassa korissa tai vaikka se Hurricanes. Ilman kummoisempia korkeita varauksia vaikka Predators ja Sharks olleet finaaleissa tai yhtenä esimerkkinä vaikka Bruins joka uudistanut runkoaan onnistuneesti useamman kerran draftin tai treidien kautta.

Vapailta on kuitenkin saatavilla ollut Kadrin, Hymanin, Orlovin, Zuccarello, Strome, Gaudreau, Pietrangelo, Krug, Hamilton, Danault, Coleman, Treidillä taas tyyliin Linddolm, J.T Miller, Tkachuck, Toews, Stone, Karlsson jne. Ihan kuitenkin eliittipelaajia omalla paikallaan.

Joskus pitää uskaltaa päästää se liian kallis pelaaja vaipaille ilman vastinetta, ei se nyt mikään perustelu ole ettei vastaavaa pelaajaa saa välttämättä vapailta seuraavana kesänä, ehkä Hymanin päästäminen oli virhe, mutta tekeekö se nyt sitten Nylanderin pitämisestä pakollisen kun vääriä pelaajia päästetty pois aiemmin. Toronton isoin ongelma on kuitenkin tuo leveyden puute ja nyt kun puolet palkkakatosta tulee seuraavalla kaudella menemään neljään hyökkääjään niin eihän tuo paranna mitään ongelmista vaan pahentaa niitä hetkellisesti ja Marnerin palkankorotuksen ja Tavaresin jatkon jälkeen tilanne voi olla taas se, että palkkakatosta menee 3 tai 4 pelaajaan todella iso summa.

Aiemmin puhuttiin siitä, että vain yksi joukkue voi voittaa, mutta omasta mielestäni jokaisen joukkueen pitää silti asemoida itsensä parhaalla mahdollisella tavalle sisälle playoffeihin ja sitten siellä koittaa sitä menestystä saada, menestykseksi kyllä lasken vaikka Hurricanesin suoritukset playoffeissa, vaikka eivät ole finaaleihinkaan päässeet. Kuten aiemmin viittasin, niin nyt Leafs on siinä tilanteessa, että merkit on jo laitettu keskelle ja tuloksena on lopulta 7 kauteen 21 voittoa playoffeissa ja yksi sarjavoitto, jokusen kerran vielä sarjat hävitty todella selkeitä altavastaajia vastaan. Onhan Toronto taas yksi suosikkeista voittamaan ja voihan se mestaruus tulla, mutta tällä rakenteella se on huomattavan haastavaa ja Trelivingin liikkeet eivät jätä mitään liikkumavaraa. Haluaako joku "Duchene" tai vastaava tulla halvalla sopimuksella Torontoon tavoittelemaan mestaruutta? Mistä ne hyvät ja edulliset korvaajat tulevalla kaudella saadaan? Nytkin kun kuitenkin jouduttu maksamaan suhteellisen hyvää hintaa mm. Klingbergistä, Domista ja vaikka Reavesista. Sitten vielä bonuksena sidottu kädet Kämpfin kaltaisen pelaajan kanssa.
Kyllähän tämän koko viestin voi allekirjoittaa, eihän nämä asiat ole tietenkään mustavalkoisia ja esimerkiksi vapailta markkinoilta löytyy pelaajia. Toki niiden varaan laskeminen on haastavaa, eikä esimerkiksi Kadrin sopimus ole mielestäni millään tavalla houkutteleva. Oikeastaan valinta on juuri tuo, että otatko Bertuzzin ja Kadrin vai Nylanderin ja Holmbergin esimerkiksi. Virheitähän Toronto on tehty matkalla jatkuvasti, joka on johtanut nykyiseen tilanteeseen.

Itse en vain lähtisi korjaamaan leveyttä päästämällä Nylanderia pois, vaikka sopimuksessa mielestäni ilmaa onkin ja se olisi ollut mahdollisesti vältettävissä reagoimalla ajoissa. Marnerista olisi voitu luopua pari kesää sitten ja saada sitä kautta pelivaraa + assetteja. Lindholmin kohdalla olisi voitu koittaa painaa liipaisinta, mutta tämä linja on nyt valittu ja itse olen tosiaan tämän tilanteen kannalla.

Vegas ja Kraken pääsivät rakentamaan koko joukkueen nollista, sitä kautta varsinkin Vegas kerrytti hyvin assetteja, joilla on pystynyt rakentamaan voittavan joukkueen. En tiedä onko tuollaista vastaavaa esimerkkiä yhdestäkään vanhasta joukkueesta.

Kyllähän Toronton olisi kannattanut käyttää resursseja hyvin eri tavalla, jos ajatellaan voittamista. Jälkiviisaus on aina helppoa, kuten sanottua, niin itse olisin laittanut Marnerin lihoiksi. Esimerkiksi Tavaresin hankinnan aikoihin Marner oli alle 70 pisteen pelaaja, eikä ollut mitään takeita mistään nelipäisestä hirviöstä. Sen jälkeen on tehty aika paljon päätöksiä, jotka ovat johtaneet tähän tilanteeseen.

Itse tosiaan laittaisin ensi kauden jälkeen Marnerin pois ja rakentaisin sillä cap tilalla leveyttä. Katsotaan miten käy.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Noin 10M pelaaja saa 30 ottelun näytöillä 1,5M per kausi ja kokonaisuudessaan 12M hyvää. Kyllä kannatti kesällä treenata. Ensi kesän voikin sitten palkita itseään ja reenata vähemmän, rällätä enemmän.

Edit: Leafsilla on vähän tuollainen kierre, että kun joukkueessa ei ole syvyyttä, niin kärkiäijille on maksettava mitä pyytävät, koska ei voi päästää poiskaan, kun joukkueessa ei ole syvyyttä.

Marner aloittanee ensi kauden 2ppg vauhtia. Sitten siinä taas päivitellään, että onhan tuollainen pelaaja pidettävä, maksoi mitä maksoi, Toronton oma poika vielä, ja maksanee noin 13M per.

Miten taas kävi näin?
 
Viimeksi muokattu:

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Vegas ja Kraken pääsivät rakentamaan koko joukkueen nollista, sitä kautta varsinkin Vegas kerrytti hyvin assetteja, joilla on pystynyt rakentamaan voittavan joukkueen. En tiedä onko tuollaista vastaavaa esimerkkiä yhdestäkään vanhasta joukkueesta.

No ei Vegasinkaan lähtötilanne kovin mairitteleva ollut, #6 vuorolla saivat Glassin ja muuten sitten kaupoista ottamalla vastaan huonoja sopimuksia mikä kuitenkin poistaa sitä tilaa katosta ja katon kanssa Vegas onkin ollut useasti ongelmissa. Tuon jälkeen ei sitten edes ollut omaa 1. kierroksen vuoroa seuraavana kautena. Aika paljon isommalta takamatkalta assettien puolelta Krakenkin lähti, kun ei siellä ole sitä pitkää historiaa omista varauksista takana tai vaihtoehtoisesti sitä kauppatavaraa, esim. Wheeler arvio Toronton prospect poolin 18. parhaaksi kun taas Krakenin 15. parhaaksi.

Tämä esimerkki nyt lähinnä siitä, että sitä palkkakattoa voi kuitenkin täyttää jokainen joukkue haluamallaan tavalla ja kuitenkin ne pelaajat ovat olleet niitä mitä muut seurat eivät halua, oleellista molemmissa on ollut se joukkueen leveys. Vegasin ja Krakenin onni on siinä, ettei ole omaa vanhaa painolastia, mutta myös Vegas on uskaltanut tänä aikana tehdä isojakin liikkeitä. Eihän esim. Stonen ja Pietrangelon hankinnatkaan mitään ylistettyjä läpihuutoja olleet.

Jälkiviisaus on aina helppoa, kuten sanottua, niin itse olisin laittanut Marnerin lihoiksi.

Tästä tosin on niin monta vuotta jo puhuttu, että ei sinällään mitään jälkiviisautta ole muuta kuin tuloksien puolesta. Kyllähän ne aiemmat joukkueet olisivat ehkä enemmän ansainneet ja viime kaudella jalkeilla oli aika hyvä joukkue. Sehän on mahdotonta sanoa, että mikä se toinen vaihtoehto tai vaihtoehdot olisivat olleet ja kyllähän vaikka Tavaresista on rahalle vastinetta saatu. Jotenkin pitäisi vaan tehokkaammin saada ne dollarit käytettyä, onhan siellä kärjenkin takana vaikka kuinka ollut näitä huonoja sopimuksia.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Nathan Walkerille kahden vuoden yksisuuntainen jatkosopimus, AAV $775,000. Jotenkin todella hienoa nähdä että pitkäjänteinen työ palkitaan vaikka kaverista tuskin mitään ykkösketjun maalitykkiä tulee.

 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
On kyllä totta, että PLD on flopannut täysin Kingsissä. Pelkästään Iafallo on tehnyt enemmän pisteitä kuin PLD - caphitin ollessa yli puolet pienempi. Siihen päälle pinna per peli tahtia lähestyvä Vilardi sekä vielä Kupari ja varausvuoro. Ei huono kauppa Jetsiltä ja selittää osaltaan tuota Jetsien nousua NHL:n kärkikastiin.
Jets pääsi lisäksi Dubois'n persoonasta eroon. Varsinaisesti minulla ei ole faktaa tarjota väitteelle, että hänen luonne olisi vaikea, mutta minkäänlaista kapteenityyppiä hän ei ainakaan kentällä ole.

Tämän lisäksi Wheeler lähti, joten liekkö Jetsien pukukopissa todella vapautunut tunnelma.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ehkä tämä on jo mainittu täällä, mutta huhujen mukaan Flyers olisi tarjonnut viime kesänä Gauthieria Canadiensille vitosvuoroa vastaan, jolla olisivat varanneet Reinbacherin. Canadiens ei kuitenkaan tarttunut tarjoukseen.



Tästä ollutkin tänään Habs-keskusteluissa spekulaatiota. Vaikuttaa siltä, että Habsit halusivat ehdottomasti isokokoisen oikeanpuolen pakin. Lisäksi Habsien sentteriosasto ihan ok-kunnossa, kun taasen tuo RD-puoli huusi tyhjyyttä. Isompi red flag tietysti ollut tuo kiukuttelu eli ei ole tietoa olisiko Gauthier koskaan halunnut edes tehdä sopimusta Montrealiin. Huhujen mukaan Gauthieriä on kaupiteltu ympäri liigaa ja nähtävästi moni muukin seura on saattanut sanoa ei.

Lähtökohtaisesti Anaheim saattoi saada kultakimpaleen, mutta on tietenkin mahdollista, että joutuvat ko. pelaajan kanssa tappelemaan jokaisesta sopimuksesta. Onhan tuota voivoteltu, että ei varattu pelaaja saa noin käyttäytyä. Jos kaikki tekisivät noin, niin koko järjestelmä romahtaisi. Tietenkin pitää muistaa, että monesti näissä tilanteissa kuullaan vain toisen osapuolen väritetty totuus, kun todellisuudessa kulisseissa on voinut tapahtua paljon muutakin, jota esim. tässä tapauksessa Flyers ei halua tuoda julkisuuteen.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Jets pääsi lisäksi Dubois'n persoonasta eroon. Varsinaisesti minulla ei ole faktaa tarjota väitteelle, että hänen luonne olisi vaikea, mutta minkäänlaista kapteenityyppiä hän ei ainakaan kentällä ole.

Tämän lisäksi Wheeler lähti, joten liekkö Jetsien pukukopissa todella vapautunut tunnelma.

En usko, että Dubois on vaikea/hankala persoona. Pikemminkin tuntuu siltä, että hän on aika introvertti eikä kovinkaan kilpailuhenkinen tyyppi. Se ei ole hyvä juttu pelaajalle, jolle maksetaan siitä, että hän on ketjunsa johtava pelaaja.

Tämänkin kaupan voittaja ratkeaa vasta pitemmällä tähtäimellä. Katotaan nyt ensin tämän kevään/kesän pudotuspelit ja sitten näkee jo hiukan miten hyvin GM Blake on tässä ja Fiala-kaupassa onnistunut.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Itseä ei nyt hirveesti yllätä Duboisin floppaaminen. Tuntui että häntä on viime vuodet kiinnostanut lähinnä se että pääsee asustelemaan haluamalleen alueelle ja saa tiettyyn elämäntyyliin. Nyt kun toive on toteutunut ja takataskussa on se uran tärkein sopimus niin masu voipi olla täynnä. Varmaan tää kausi menee hänellä ihmetelessä Los Angelesin kirkkaita valoja ja sitten ehkä ryhdistäytyy ensi kesällä. Tai sitten jos Duboisilla on edelleen se focus vapaa-ajassa, niin ei noi otteet varmaan hirveesti parane.

Tavallaan ymmärrän Gauthieria. Kyllä itselläkin saattas olla ongelmia jos tulisi draftatuksi seuraan tai kaupunkiin jonne ei halua mennä. Enkä oikein pidä tästä menttaliteetista että jos sut on draftattu johonkin jengiin niin sitten olet niiden omaisuutta kuin joku orja. Mielestäni jokaisella pelaajalla on nyt oikeus sitten vaatia treidiä tai olla tekemättä sopparia ja odottaa vain että varausvuoro raukeaa.

Oishan se Gauthier voinut sitten haastattelussa sanoa suoraan että Philadelphia ei nappaa, mutta tiedä sitten kuinka moni poika noissa haastatteluissa sen uskaltaa oikeasti sanoa päin haastattelevan GM:älle. Sikäli ylättävää että Flyers ei nappaa, kun on yleensä ollu erityisesti jenkkipojille semmoinen jengi jonne ne mielellään haluaa mennä. Tosin Gauthierin suosikkijengi on Pittsburgh niin jos on inhonnut Flyersia muksusta saakka niin voihan se olla se syy. Tai sitten ei vaan kaupunkina Philadelphia nappaa vaan ennemin menee sitten Anaheimin lämpöön. Tuntuu että ainakin NBA:ssa kaikki starbat halua Los Angelesiin ja voihan se olla että tämä on asia joka yhdistää myös Gauthieria ja Duboisia.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
En usko, että Dubois on vaikea/hankala persoona. Pikemminkin tuntuu siltä, että hän on aika introvertti eikä kovinkaan kilpailuhenkinen tyyppi. Se ei ole hyvä juttu pelaajalle, jolle maksetaan siitä, että hän on ketjunsa johtava pelaaja.

Tämänkin kaupan voittaja ratkeaa vasta pitemmällä tähtäimellä. Katotaan nyt ensin tämän kevään/kesän pudotuspelit ja sitten näkee jo hiukan miten hyvin GM Blake on tässä ja Fiala-kaupassa onnistunut.
On tuo Dubois kuitenkin edustanut jo kolme kertaa Kanadaa MM-kisoissa. Kun ottaa MM-kisojen arvon tai oikeastaan arvottomuuden Kanadassa huomioon, niin tuo on mielestäni hatunnostoinen suoritus Dubois´lta. Minulle tuo kertoo siitä, että kyllä hän on kilpailuhenkinen, kun haluaa vielä NHL-kausien jälkeen hakea MM-kultaa. Mainetta tai kunniaa ei yksittäisellä MM-kullalla Kanadassa kuitenkaan saa.

Sen sijaan eteenkin tuo yksittäinen vaihto Columbuksessa tekee minun silmissä hänestä vaikean persoonan. Noin ei yksiselitteisesti kannata toimia, jos haluaa vaihdon muualle. Travis Hamonic on mielestäni erinomainen esimerkki pelaajasta, joka haluaa vaihdon muualle ja toimii täysin oikein. Hän pyysi perhesyistä vaihtoa joukkueisiin Edmonton, Vancouver, Calgary (Lue: Länsi-Kanadaan). Pelasi täysillä tuon jälkeen ja lopulta sai parin vuoden jälkeen tuon vaihdon. Hieno esimerkki.

Los Angelesin kausi on kyllä ollut tähän mennessä hieno, ja ei tuo Dubois varsinaisesti surkea ole ollut. Hän kuitenkin on selkeästi osa kolmen laadukkaan sentterin kokonaisuutta Losissa. Peliaika ja tärkeys ovat pienentyneet tälle kaudelle. Ei siis varsinaisesti ihme, että tehot ovat pudonneet, vaikkakin mielestäni ihan liikaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Leafsilla on vähän tuollainen kierre, että kun joukkueessa ei ole syvyyttä, niin kärkiäijille on maksettava mitä pyytävät, koska ei voi päästää poiskaan, kun joukkueessa ei ole syvyyttä.

Marner aloittanee ensi kauden 2ppg vauhtia. Sitten siinä taas päivitellään, että onhan tuollainen pelaaja pidettävä, maksoi mitä maksoi, Toronton oma poika vielä, ja maksanee noin 13M per.

Miten taas kävi näin?

Amen.

Haluan vielä täydentää kommenttiasi, että se milloin vuorossa oleva munaton GM ei uskalla tai osaa tehdä oikeasti organisaatiota muuttavaa treidiä.

Lou Lamoriello olisi sen tehnyt.

Toivottavasti Leafs ei nyt ihan heti romahda vielä, koska haluan nähdä sen päivän, että Red Wings tiputtaa heidät 1.kiekalla.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Vanhoista pelimiehistä Jarome Iginla oli sellainen, joka teki komean uran lapsuuden suosikkiseuran pahimmassa vihollisessa.
 
Toivottavasti Leafs ei nyt ihan heti romahda vielä, koska haluan nähdä sen päivän, että Red Wings tiputtaa heidät 1.kiekalla.

Tässä onkin mielenkiintoista spekuloida kumpi ihme tapahtuu ensin: Leafs menee toista kierrosta pidemmälle vai Red Wingsin kausi jatkuu runkosarjan jälkeen. Toivottavasti vielä meidän elinaikana nähdään molemmat.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tässä onkin mielenkiintoista spekuloida kumpi ihme tapahtuu ensin: Leafs menee toista kierrosta pidemmälle vai Red Wingsin kausi jatkuu runkosarjan jälkeen. Toivottavasti vielä meidän elinaikana nähdään molemmat.

Mats Sundinin aikana Leafs meni kerran konffifinaaliin, neljästi kakkoskiekalle ja putosi 3 kertaa ekalla kierroksella.

Tällä ylipalkatulla neljän Sundinin Mount Rushmorella on vielä tekemistä siihen.
 

Raasta&Runno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Satakuntalainen juniorikiekkoilu
Vanhoista pelimiehistä Jarome Iginla oli sellainen, joka teki komean uran lapsuuden suosikkiseuran pahimmassa vihollisessa.

Hänkään ei muuten pelannut peliäkään hänet varanneessa seurassa (Dallas). Oliko tuossa jotain draamaa taustalla, vai oliko vaan joku kauppa? Muisti ei riitä tuonne lähes 30 vuoden taakse.

Oliko Eric Lindros muuten ensimmäinen pelaaja, joka ihan julkisesti kieltäytyi pelaamasta hänet varanneessa joukkueessa? Sittemminhän näitä on ollut useampiakin. Aktiiveista tulee ainakin Blake Wheeler, Justin Schultz ja Jimmy Vesey mieleen.

Meni vähän off-topiciksi. Pahoittelut siitä.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Hänkään ei muuten pelannut peliäkään hänet varanneessa seurassa (Dallas). Oliko tuossa jotain draamaa taustalla, vai oliko vaan joku kauppa? Muisti ei riitä tuonne lähes 30 vuoden taakse.

Iginlan kohdalla ei kai mitään. Joe Nieuwendykilla oli sopimusriita Flamesin kanssa ja hän oli lakossa koko alkukauden. Tuo sitten laukesi kun hänet kaupattiin Dallasiin. Ja kuitenkin kun tuon tason pelaajasta kuitenkin jotain arvokasta piti maksaa, se oli sitten edelliskesän ykköskierroksen varaus.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Hänkään ei muuten pelannut peliäkään hänet varanneessa seurassa (Dallas). Oliko tuossa jotain draamaa taustalla, vai oliko vaan joku kauppa? Muisti ei riitä tuonne lähes 30 vuoden taakse.

Oliko Eric Lindros muuten ensimmäinen pelaaja, joka ihan julkisesti kieltäytyi pelaamasta hänet varanneessa joukkueessa? Sittemminhän näitä on ollut useampiakin. Aktiiveista tulee ainakin Blake Wheeler, Justin Schultz ja Jimmy Vesey mieleen.

Meni vähän off-topiciksi. Pahoittelut siitä.
Iginla treidattiin Joe Nieuwendykiin, jolla oli sopimusriitaa Flamesin kanssa. Ei siis draamaa Iginlan puolelta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Iginla treidattiin Joe Nieuwendykiin, jolla oli sopimusriitaa Flamesin kanssa. Ei siis draamaa Iginlan puolelta.

Tuohan oli aikanaan oikein hyvä hoki-treidi, kun Nieuwendyk meni Dallasiin täydentämään ysärin menestys-ikkunaa (huipentuen kannuun -99 ja hävittyyn finaaliin -00) ja Calgary taasen rebuildasi ja menestyi sitten myöhemmin Iginlan kanssa.
 

SYL Aps67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto,Real Madrid,Jaquars
Iginlan kohdalla ei kai mitään. Joe Nieuwendykilla oli sopimusriita Flamesin kanssa ja hän oli lakossa koko alkukauden. Tuo sitten laukesi kun hänet kaupattiin Dallasiin. Ja kuitenkin kun tuon tason pelaajasta kuitenkin jotain arvokasta piti maksaa, se oli sitten edelliskesän ykköskierroksen varaus.
Muistan kuinka sen aikaiset tähtipelaajat tyrmäsi ton kaupan(Brett Hull ainakin oli muitakin) että eikö Niewendykistä enempää saanut..noo kyllä Calgary tais ihan hyvän pelaajan Iginlasta saada.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös