Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Leikkikalugangsteri, 27.06.2019 klo 05.56.

 1. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Itse uskon, että jos ei Risto lähde niin katsellaan ainakin vielä vuosi, koska Bogosian ja Pilut esimerkiksi alku kauden telakalla ja jos Risto lähtisi niin ei paljoa särkymävaraa olisi.

  Lisäksi luulen, että kummassakin joukkueessa lähinnä nähtiin isompi potentiaali pelaajissa varaus hetkellä ja kumpikaan ei ole huonosti pelannut, mutta eipä esim. nylander ole vielä edes farmissa mitään erikoista esittänyt ja hieman tuntuu mitä Chicagon juttuja lukenut nyt kun alakertaa vahvistettu, että Jokiharju oli vaan ”tiellä” ja taustalla on muita projekteja tulossa.

  Joten vaihto mielestäni aika tasan ja vielä Nylanderista jotain sai. Uskon kyllä molempien nappaavan vakituisen paikan ylhäältä jossain vaiheessa.

  Jos kokonaisuutena katselee tulevaisuutta Buffalon rightin pakkien osalta, niin siellähän on Risto, Montour, Miller, Bogosian, Jokiharju, Borgen ja Fitzgerald (sellaisista joilta odotan tulevaisuutta NHLssä), eli onhan tuossa tunkua ja jotain jossain vaiheessa tapahtuu.

  En kovin paljoa Jokiharjua seuraillut MM kisoissa, mutta veli tuntee isän ja olen olettanut, että kohtuu taitava luistelija olisi.

  Kertokaahan toki Buffalon ketjuun lisää, jos olen jotain ymmärtänyt väärin.
   
 2. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Pakko vielä perkele ihmetellä. Kahunin vaihtaminen Määttään näyttää nyt vielä typerämmältä, kun Jokiharju dumpattiin pois. Eikö olisi ollut paljon fiksumpaa pitää sekä Kahun että Jokiharju?
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 3. Ralph Jäsen

  Mikä tästä kaupasta tekee niin kummallisen? Blackhawksin potentiaalisten top-6-hyökkääjien prospect-osasto ei ole järin laaja, mutta puolustukseen on suhteessa enemmän tarjontaa. Joten 20-vuotias puolustajalupaus vaihtui 21-vuotiaaseen laiturilupaukseen. Sen verran mitä Blackhawksia olen seurannut, niin täysin ymmärrettävä liike.
   
  Lico tykkää tästä.
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kyllä 21-vuotias hyökkääjä on lähtökohtaisesti paljon lähempänä läpimurtoa kuin 20-vuotias puolustaja.

  Lainaus:
  Ja tämä.

  Se mikä on ollut mielenkiintoista, niin jotenkin muistan Pittsburgh-fanien keskuudesta kovan pakkiprospecti-keskustelun vuosien takaa. Oli Harrington, oli Despres, oli Morrow, Pouliot, Määttä, "jonka päälle oli hyvä rakentaa". Ja Määttää lukuunottamatta ketään niistä ei ollut lopulta voittavassa kokoonpanossa. Ainoastaan Letang löi Määtän lisäksi läpi jo aiemmin, Dumoulin on tullut kaupalla, kuten Schultz näistä hyvistä puolustajista. JJohnsonit ja Gudbransonit alkavat sitten jo olla alamäkeä hankintoina. Kokeneen Hainseyn suonenveto onnistui jne.

  Mutta nämä prospektit, ne vain draftattiin, koska niissä oli siinä kohtaa draftia valueta ja käytettiin kauppatavarana, koska ei ollut aikaa odotella. Piti menestyä. Edessä oli jo kärkinimet ja alempiin pareihin halutaan varmuutta, eikä opettelijoita. Muissa organisaatioissa oli valmiimpia palasia auttamaan heti joukkuetta ja menestysikkunat kauempana, jolloin kaupat oli järkeviä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 17.25
 5. Lecavalier Jäsen

  Tämä kauppa hämmensi itseänikin. Jokiharju on potentiaalinen kaveri ja näyttänyt, että osaa pelata pienessä kaukalossa. Liikkuu hyvin ja osaa kiekkoa liikuttaa, kaikkea sitä mitä modernilta puolustajalta halutaan. Ailahtelevat otteet menevät tulokaskauden piikkiin. Olen myös sitä mieltä, että pakin on vaikeampi hypätä nopealla aikataululla NHL:aan kuin laitahyökkääjän. Virheet näkyvät heti ja niistä joutuu puolustajana maksamaan monesti hyökkääjiä kovemman hinnan. Tähän peilaten Jokiharju pelasi mainion tulokaskauden.

  Nylander on vuotta vanhempi ja suuria kehitysloikkia ei ole kolmen vuoden aikana tapahtunut. Veljensä oli selvästi parempi pelaaja samassa iässä. Uskooko Chicago, että Alexista kuoriutuu Williamin tasoinen kiekkoilija. Muuten vaikea ymmärtää tätä treidiä Blackhawksin näkövinkkelistä. Itse luulen, että A. Nylander jää yhtä selvästi veljensä tasosta, mitä Valeri Bure Pavelista.

  Eiköhän Jokiharjusta kehkeydy nopealla aikataululla Top4 puolustaja ja Buffalosta tulee tämän kaupan voittaja. A. Nylander lienee parhaimmassa tapauksessa 50 pisteen laituri, jos hyvin käy.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Niin siis tarkoitinkin näitä muita kauppoja joita on tehty ilman tulevaisuuden kauppaamista, joilla on pyritty maksimoimaan kaksikon viimeiset kunnon kaudet. Nylander voi toki olla osana sitä seuraavaa junaa, jos se koskaan starttaa lähtöpisteestään.
   
 7. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kuuntelin lenkillä Sabresin keskittyvää The Instigator Podcastia, ja siellä oltiin hämmästyneitä & onnellisia tästä diilistä. Jokiharjulle löytynee hyvin tilaa puolustuksesta (varsinkin jos/kun Ristolainen saadaan treidattua), eikä rooliinsa tyytymättömän Nylanderin lähtö tuntunut harmittavan. Nylanderin veljesten isä Michael oli kuulema omalla pelaajaurallaan helvetin hankala neuvottelukumppani, ja nyt poikansa William ja Alexander saavat nauttia faijansa manageerauksesta. Vaikea on ymmärtää tätä diiliä Chicagon kannalta.
   
  Vislami ja Viljami84 tykkäävät tästä.
 8. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Vähä tuntuu, että noista Nylanderin hienohelmoista kannattais pysyä kaukana.
   
  Tevoo tykkää tästä.
 9. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Määttää nyt ei olisi pitänyt vaihtaa edes kassilliseen kiekkoja niin Bowman onnistui antamaan hyvän hyökkääjän lisäksi vielä varausvuoronkin. Tässä Jokiharjun tapauksessa näen Jokiharjun vähän edellä Nylanderia ja lisäksi vuoden nuorempana pelaajana olisin toivonut, että sieltä olisi joku pickki tullut kylkiäisenä.
   
 10. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ferland agreed to 4 yr contract with the Vancouver Canucks. $3.5 million aav.
   
 11. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Nuuskuttelen ilmaan ja haistan Vancouverissa valoa tunnelin päässä sekä pudotuspelejä kahden vuoden sisään.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä sopimus olettaen, että pysyy terveenä. Olikohan missään vaiheessa pöydällä nelosella alkavaa vuosituloa, sillä sitä monet ennustivat.
   
 13. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kakko allekirjoittanut tulokassopimuksen Rangersin kanssa.
   
  Ck ja UnenNukkuja tykkäävät tästä.
 15. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  NIN tykkää tästä.
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  https://www.capfriendly.com/players/kaapo-kakko

  CapFriendly saanut nopeasti varmistettua Kakon sopimustiedot ja ei yllätyksiä siellä - täysin linjassa oleva sopimus muiden kakkosvarausten kanssa.

  Helppoja neuvoteltavia nuo top-3 varausten tulokassopimukset.
   
  Pedretti, Vislami & UnenNukkuja tykkäävät tästä.
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Naureskelin kun tänään iltasanomissa oli uutinen, jossa joku nimettömänä pysyttelevä agentti kertoi, että siellä nyt väännetään boonuksista Kaapon sopparin kanssa. En ihan usko, että kakkosvarausten ELC bonareista hirveästi painitaan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 23.45
  RäpyläRepe ja LostHorizon tykkäävät tästä.
 18. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Lainaus:
  Tämä sopimus ylitti myös tekstitv:n julkaisukynnyksen. Yle txt 202/2.
   
  Eepi, heketsu88 & Frostbite tykkäävät tästä.
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Huikeaa!

  Oma sivunsa oli Kakon ja Armian NHL-sopimuksille. Siellä mainittiin, että Armia tienasi edellisellä sopimuksellaan 0,925 milliä, vaikka todellisuudessa tienasi viime kaudella 1,85 milliä. Näköjään vaikea hakea tietoa tuolta Capfriendlystä.
   
 20. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 21. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Ylessäkö tiedettäisiin mikä on CapFriendly. Tai cap. Tai friendly. Varmaan jokin hattu. Olisko baseballia aivan.

  No joo, sarkasmia.
   
  soumah#11 tykkää tästä.
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 23. Mängimies Jäsen

  Olisi kyllä maistunut jatko Columbuksessakin tuolla hinnalla. Ja olisi luullut, että Dzingel itsekin olisi halunnut jatkaa tuolla.

  Viimeistään tämän jälkeen voidaan todeta, että ihan nappiin ei Kekäläisen riskinotto mennyt, mutta pisteet rohkeudesta kuitenkin.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 24. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Ei taida olla Columbus mitenkään houkutteleva paikka huippu-urheilijoille. En osaa sanoa kummassa on suurempi syy, kaupungissa vai organisaatiossa. Vaiko molemmissa?