Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Leikkikalugangsteri, 27.06.2019 klo 05.56.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kuulemma kaupungissa.

  Mitä Kekäläisen TDL-hakuihin tulee, olen Friedmanin kannalla: oli vain ja ainoastaan oikein, että Kekäläinen näytti faneille seuran olevan tosissaan. Nyt tuli yksi pleijarisarjan voitto, mitä ei ollut aiemmin tapahtunut. Tietenkään se ei riitä pitkälle, mutta loi taatusti uskoa siihen, että toimistolla ymmärretään fanien halu kokea menestystä. Faneille pitää pystyä antamaan takaisin, eikä CBJ edes menettänyt tässä haussa kovinkaan paljoa.
   
  Moses, macnevis, Merovingi ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 2. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Jack Hughes kirjoittanut nyt vuorostaan nimen tulokassopimukseen.
   
 3. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Kieltämättä, hyvä ja tasapainoinen nippu Carolinalla, ainakin näin lähtökohtaisesti ajateltuna.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ilmeisesti Tortorella ei pitänyt pelaajasta ja olihan Dzingel ollut "healthy scratch" eli suomeksi poppariosastolla noissa Columbuksen pleijarimatseissa. Jo ennen 1.7. liikkui huhuja että Columbus ei ollut kiinnostunut tekemään Dzingelin kanssa jatkoa. Ennen treidiä Ottawa oli kai tarjonnut Dzingelille viiden vuoden sopparia 4 miljoonan vuosipalkalla ja ilmeisesti Dzingel taas halusi 5 miljoonan vuosipalkkaa. Joten jos noi huhut pitää paikkansa niin silloin toi kahden vuoden ja 3,375 miljoonan vuosipalkka kuulostaa siltä että Dzingel sai Ferlandin tavoin huomata ettei ollukaan UFA markkinoiden kuuminta hottia. Varsinkin kun soppari tehtiin vasta nyt niin kyllä se antaa vähän viiteitä siitä että Dzingelin alkuperäinen pyynti on ollut vähän ylimitotettu ja tässä vaiheessa siellä pöydällä ei ollu enää kovin montaa tarjousta.
   
  Mängimies, Alamummo & astraljava tykkäävät tästä.
 5. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Jälleen yksi paikka Columbuksen rosterissa vapautui kun Zingel lähti vapaana agenttina Carolinaan. Jokohan pian Keklu vapautetaan tehtävistään kun ensi talven sinitakit muistuttaa lähinnä AHL-. tai ECHL-joukkuetta.
   
 6. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eipä sieltä kai ole kuin Panarin ja Bobrovsky lähteneet siitä viime kauden avauskokoonpanosta? Se ei ainakaan ole muuttunut, että pakisto on yksi NHL:n parhaimmista yhä.
   
 7. müller Jäsen

  Lainaus:
  Jep, näinhän se on. Porukka kiinnittää enemmän huomiota noihin lähtiöihin, ja vähemmän siihen, että siellä on Columbuksessa vielä se runko ihan hyvin kasassa, vain Panarin ja Bobrovsky sieltä lähti. Duchene ja Dzingel olivat ns. vuokralaisia, jotka eivät edes turhan hyvin pelanneet sen vähän mitä kerkesivät, molemmat vetivät noin 0,5 pisteen tahdilla per peli, paitsi pleijareissa Duchene tosin innostui sitten tehoilemaan. Joten eipä se Sinitakkien tilanne ole niin huono, kuin mitä vähemmän seuraavat väittävät.
   
  Merovingi tykkää tästä.
 8. fakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL/Liiga/KHL
  Lainaus:
  IN: Gustav Nyquist, Vladislav Gavrikov, Elvis Merzlikins
  OUT: Artemi Panarin, Matt Duchene, Ryan Dzingel, Sergei Bobrovsky

  Gustav Nyquist - Pierre-Luc Dubois - Cam Atkinson
  Alexander Texier - Nick Foligno - Josh Anderson
  Sonny Milano - Alexander Wennberg - Oliver Bjorkstrand
  Riley Nash - Brandon Dubinsky - Boone Jenner
  Zac Dalpe, Emil Bemström, Liam Foudy etc.

  Zach Werenski - Seth Jones
  Markus Nutivaara - Ryan Murray
  Scott Harrington - David Savard
  Vladislav Gavrikov

  Elvis Merzlikins /Joonas Korpisalo

  Peruspilarit pysyvät edelleen kasassa. Panarin ja Bobrovsky ovat ainoat pelaajat, jotka eivät jatka alkukauden kokoonpanosta. Merzlikins ei ole ansioluetteloltaan Bobrovsky, mutta osoittanut muun muassa kansainvälisellä tasolla olevansa erittäin hyvä yksilö. Duchene ja Dzingel olivat loppukauden vuokravahvistuksia, joita nähdään joka kevät Stanley Cuppia janoavissa joukkueissa, sellaiset poistuvat useimmiten kesän aikana muualle. Ei tuosta joukkueesta saa millään AHL-tason joukkuetta, vaikka Anderson, Dubois ja Bjorkstrand saattavat teksti-tv:n seuraajille sellaisilta toki kuulostaakin. NHL-tason kakkossentteriä tuo huutaa, mutta niin se on huutanu jo pidemmän aikaa. Toivottavasti Wennberg jatkaa ensi kaudella siitä mihin mm-jäillä jäi. Columbuksen alivoima oli myös viime kaudella aivan liigan eliittiä, eikä siltä osastolta poistunut kukaan. Ylivoima taas sakkasi ja pahasti - taitavat Nyquist ja Texier tuovat tähän uutta näkökulmaa. Vladilav Gavrikovilla on kaikki edellytykset olla myös NHL-tason puolustaja. Eikä tule Keklu potkuja saamaan ennen kuin ollaan oikeasti pohjalla.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 19.13
  mikko6000, müller & Hockey Puck tykkäävät tästä.
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Bob
  Panarin
  Vitaly Abramov
  Jonathan Davidsson
  2019 1st round pick (19. Lassi Thomson)
  Anthony Duclair
  2020 2nd round pick
  2021 2nd round pick
  2022 5th round pick
  2019 4th round pick
  2019 7th round pick

  Tietysti pitää arvostaa Keklun rohkeutta, mutta mielestäni Columbus kuitenkin menetti loppujen lopuksi aika paljon yhden yrityksen takia.
   
  San Jose Shark #50 tykkää tästä.
 10. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Super-Bob ja Breadman olisivat lähteneet vaikka kannua olisivat nostelleet, joten sinänsä heidät voisi listasta poistaa.
  Mitään korvaamatonta CBJ ei kuitenkaan menettänyt, ellei Lassi sitten osoittaudu todelliseksi huippupelaajaksi.
   
 11. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Varmasti olisivat, mutta oliko Columbuksen ainoa vaihtoehto tavoitella kannua juuri tänä vuonna? Bob ja Panarin olisivat kuitenkin olleet deadlinen aikoihin erittäin arvokasta kauppatavaraa.
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No ainahan sitä voi katsoa ensi kauteen ja olla tekemättä mitään deadline hankintoja. Ei Columbuksen pakko ollut lähteä hakemaan Stanley Cuppia. Olisivat voineet myydä Panarinin ja Bobrovsky eteenpäin deadlinella ja aloittaa tankkaamisen. Asset management olisi kohdillaan. Ja sitten olisi jäänyt näkemättä Columbuksen historian ensimmäinen pudotuspelisarjan voitto.
   
  Fat Cat ja rattussovjeticus tykkäävät tästä.
 13. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  No varmaan Bob ja Panarin olisi myyty deadlinella jos heistä olisi jotain arvokasta saanut, mutta ilmeisesti ei saatu. Silloin kannattaa panostaa.
   
 14. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  En missään vaiheessa väittänyt, että Columbus olisi tehnyt väärin panostaessaan tähän kauteen, vaan otin kantaa siihen, että Columbus ei olisi menettänyt tuossa kovinkaan paljoa. Monet eivät arvosta kovinkaan paljon noita varausvuoroja, mutta noilla vuoroilla olisi voinut ihan kokemuksen perusteella tehdä aika paljon enemmänkin pitkällä tähtäimellä.
   
 15. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan siinä painaneen enemmän se, että oltiin mukana taistelussa playoff-paikasta. Mikäli tuo olisi deadlinella ollut kaukana, olisi Keklu saattanut toimia hyvinkin toisin. High risk-high reward, joka nyt ei vain onnistunut.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @Calgaryn Liekit olisi ehkä pitänyt kirjoittaa, että Kekäläinen ei kaupannut mitään erityisen arvokasta tulevaisuuden kannalta/kustannuksella. Toisin sanoen, Blue Jacketsilla oli varaa tehdä tuo panostus.

  Ja kuten yllä on sanottu, Panarin ja Bobrovsky olivat joka tapauksessa lähdössä eikä heistä oltu saamassa järkevää korvausta. Niinpä kannatti gämblätä. Ja olen edelleen sitä mieltä, että Kekäläinen teki oikein ja saavutti vähimmäistavoitteensa.

  Kekäläisellä on se etu, että siellä on joukkueellinen suht tuoreita Calder-mestareita kärkkymässä paikkaa ylhäällä ja joukkueen ydin on laadukas. Nyt puuttuu pari supertähtitason pelaajaa, joten eikun odottelemaan seuraavaa saadpanarin-treidiä.
   
  mikko6000 tykkää tästä.
 17. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  En vieläkään väitä, että Columbus teki väärän ratkaisun, mutta uskoisin, että yksi liigan parhaista maalivahdeista ja hyökkääjistä olisi tuonut järkevän korvauksen. Jos joukkueelta puuttuu kaksi supertähtitason pelaajaa, niin mielestäni se on aika iso miinus. Jos nyt ajatellaan pelkästään noita Columbuksen luovuttamia varausvuoroja, niin pelkästään niiden vuorojen arvoilla esim. Flames hankki käytännössä Lindholmin ja Hanifinin.
   
 18. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Filppula totesi, ettei uskaltanut valoihin pysähtyä Detroitissa, ettei ryöstömurhata ja silti menee takaisin, niin mikähän mahtas olla Columbuksessa meininki. Taitaa olla hurja paikka.
   
  Hockey Puck ja Red Label tykkäävät tästä.
 19. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  Columbuksen ongelmana on yksinkertaisesti tylsyys, jos ollaan tylyjä. Columbus ei missään nimessä ole vaarallinen kaupunki Yhdysvaltojen mittakaavalla. Esimerkiksi vaikkapa Dallas, St. Louis, Detroit ja Chicago ovat niitä vaarallisia kaupunkeja. Columbus on vaan nuorille pelaajille sellainen paikka, että se ei oikein tarjoa mitään nuoren miljonäärin elämää, jossa voi tehdä mitä haluaa. Perheelliset sen sijaan viihtyvät oikein hyvin ja moni pelaaja onkin palannut takaisin kaupunkiin, kun ura on loppunut. Rick Nash tunnetuimpana, mutta myös Frederik Modin asuu tietääkseni yhä Columbuksessa, samoin David Clarkson. Mark Letestulla taisi olla asunto kaupungissa jne.

  Columbus on kasvava kaupunki ja sitä pidetään yhtenä parhaimmista paikoista tehdä bisnestä ja uraa Yhdysvalloissa. Yleisesti kaupunki luokitellaan elinkeinoelämän ja bisneksen kannalta parhaimpien kaupunkien joukkoon koko maassa ja sitä on pidetty yhtenä parhaimmista kaupungeista, joihin voit muuttaa maassa. Mikään huono kaupunki se ei todellakaan ole, se ei vaan tarjoa mitään jos olet nuori miljonääri ja haluat viettää jetset-elämää.

  Eli ei, Columbus ei ole vaarallinen vaan yksi parhaimmista paikoista elää Yhdysvaltojen Keskilännessä ja kasvava kaupunki, joka vetää liiketoimintaa ja ihmisiä.
   
  Logan, Mr Krenek & Aze tykkäävät tästä.
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Näkisin että Columbuksen runkosarjamenestys on pitkälti kiinni siitä, miten maalivahtikaksikko korvaa Bobrovskyn. Korpisaloon ei ole luottoa, Merzlikins on NHL-ympyröissä vielä arvoitus, vaikka lupaava maalivahti onkin.
   
  fakki tykkää tästä.
 21. müller Jäsen

  Lainaus:
  Kekäläinenhän sanoi ennen siirtotakarajaa, että jos Panarinista ja Bobista tulee hyviä tarjouksia, niin sitten ne treidataan. Ei todennäköisesti siis tullut hyviä tarjouksia, varmaankin sen takia, että kaikki jengit tiesivät, että Panarin ja Bob molemmat halusivat testata UFA-markkinat kauden jälkeen. Joten mielestäni Keklu teki aivan oikein laittammalla kaikki likoon, oli nyt tai ei koskaan -tilanne.
   
  lainelaser, valkoiset luistimet, Tadu ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  Tämähän se on. Täällä ei selvästi seurata juuri yhtään Columbusta, kun kuvitellaan koko seuran olevan jotain ECHL-tasoa, vaikka prospekt-poolissa on Liam Foudyn ja Emil Bemströmin kaltaisia nimiä, joista etenkin jälkimmäisestä pidettäisiin älytöntä meteliä jos olisi suomalainen. Bemström tosiaan voitti Ruotsin liigan maalipörssin viime vuonna. Bemström ja Foudy olivat sellaisia nimiä, joista jokainen seura kysyi trade deadlinella, mutta Kekäläinen totesi että kyseiset kaverit eivät liiku mistään hinnasta mihinkään. Oli myös kolmas koskematon nimi, joka taisi olla Gavrikov.

  Kuinkahan moni tajuaa kuinka nuoria Werenski, Jones, Anderson ja Dubois oikein ovat? Tai että Cam Atkinson teki viime vuonna 41 maalia? Runko on täysin kunnossa tuleviksi vuosiksi ja Kekäläinen on osoittanut kykynsä hankkia kaupoilla pelaajia ja myös rohkeuden tehdä niitä päätöksiä. Draftaus tunnetusti vahvuus.

  Pitää ymmärtää Columbuksen tilanne. Menestystä ei ole tullut, ei edes pudotuspelisarjan voittoa. Seura on ollut pitkään surkea ja jatkuvassa rakennustilassa, mikä on vaikuttanut uskottavuuteen. Jos seuran kaksi parhainta pelaajaa myydään joukkueesta pois, kun kyseessä on paras joukkue joka seuralla on ollut, niin sehän on vain tunnustus että vittu me ollaan muuten ihan saatanan paskoja ja tällä rungolla ei mitään voiteta. Miksi kukaan UFA tulisi seuraan, joka tunnustaa ettei meistä ole mihinkään? Kyse on uskottavuudesta. Pelaajat olivat erittäin tyytyväisiä siihen, kun heille osoitettiin luottamusta. Samoin fanit olivat erittäin tyytyväisiä rapakon toisella puolella, että me yritämme oikeasti voittaa ja menestyä eikä myydä Bobrovskya johonkin viidennen kierron varausvuoroon, josta tulee joku AHL-jyrä. Jossain vaiheessa pitää yrittää voittaa ja nyt oli sen aika, kun Columbuksella oli paras joukkue mitä sillä ikinä oli.
   
  sakkr, RäpyläRepe, lainelaser ja 19 muuta tykkäävät tästä.
 23. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Eli Keklu teki päätöksensä seuran tulevaisuuden suhteen ihan sen perusteella, että tuleeko kahden pelaajan kohdalla hyviä ehdotuksia vai ei? Kun kerran niitä hyviä tarjouksia ei tullut, niin mikä olisi ollut hyvä tarjous Bobin ja Panarinin kohdalla? Totean myös jälleen, että Keklu ei tehnyt mielestäni väärää ratkaisua.
   
 24. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Lainaus:
  Mistäs tiedät että yritys jäi yhteen?Luet jotain lasimaljakkoa?
  Hintaa tuli mutta kuiteskin kovin yllätys kevään karkeloissa oli se että Tampa suorilla lauluun.
   
 25. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Ok. En nyt ihan heti ymmärrä, että miten lasimaljakko ja Tampa liittyvät Columbukseen. Oma pointti siis oli se, että Columbus maksoi kovaa hintaa yhden kauden yrityksestä. Todetaan nyt taas vaihteeksi että, ihan oikea ratkaisu, mutta maksettu hinta oli todella kova.