Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Leikkikalugangsteri, 27.06.2019 klo 05.56.

 1. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Aivan valideja pointteja ja perusteltu mielipide, hyvä. Mä näen esim. tossa Islandersin paletissa paljon liikkuvia tekijöitä. Mielestäni ylisuorittivat aika kovasti viime kaudella, suht keskinkertaisten maalivahtien kanssa. Mä en näe millään että Isles on playoffseissa edes 2/4 tulevina vuosina, varmuudella siis. Eli mun korvaan 4x1st round on todella, todella kova, jos ovat valmiita luopumaan Marnerin takia. Toki puolustuksena täytyy sanoa että Tavaresin jälkeen Marner olisi juuri sitä mitä organisaatio tarvitsisi.
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Huhut ovat kertoneet, että Isles olisi valmis treidaamaan Leddyn. Siinä vapautuisi tilaa 5,5 milliä. Tietenkin hänet pitää korvata, mutta siellä on ainakin Dobson omasta takaa. Hyökkäys olisi Marnerin kanssa valmis ja voisi/pitäisi vielä treidata Beauvillierin. Tietenkin Barzalin kanssa voi tehdä tiukkaa, mutta se on ensi kesän ongelma. Cizikasin tuolta voisi myös treidata, koska hän vie 3,5 milliä. Korvaajaksi sitten kesällä 2020 esim. Wahlström.
   
 3. Tornados Jäsen

  Jännä tilanne tuon Marnerin kanssa. Minusta hänellä ja taustajoukoilla on ihan valideja pointteja tulla käsitellyksi samalla tasolla kuin Matthewsia ja nämä ainakin kaventavat pelipaikkaeroa.
  - Parempi viime kausi
  - Parempi tärkeissä peleissä (Matthews usein tehokkaimmillaan alkukaudesta)
  - Matthewsin loukkaantumisherkkyys
  - laitahyökkääjäksi monipuolinen pelaaja

  Tällä hetkellä kuitenkin olennaisinta ei ehkä ole se, että kumpi on parempi pelaaja. Marnerin joukoissa koetaan, että oma pelaaja ei ole saanut riittävää arvostusta ja hänet halutaan nostaa toiseksi tasa-arvoiseksi nuoreksi tähdeksi joukkueessa (uskoakseni haluaa siis saman diilin, ei enempää). Tämä toisi jonkin verran myös rahallista lisäarvoa Marnerin sponsori- ja markkinointisopimuksiin..

  Ongelmallista kuitenkin on, että varmaan Toronto pitää Matthewsia hieman tärkeämpänä palana. Lisäksi Marnerin kanssa tehtäisiin varmaan mieluiten pidempi sopimus jolloin sopimuksen rahallinen arvo ei ole niin helposti tasattavissa.

  Vaikea tilanne on tulossa. En näe, että Marnerin joukot kovin helpolla taipuvat muuhun kuin samaan diiliin tai pelaajan kauppaamiseen. Asiasta on tullut sen verran periaatteellinen, että neuvotteluissa on vaikea edetä järkiperusteilla.
   
 4. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Matthews on noin 40 maalin/kausi iso ykkössentteri. Marner on pelintekijälaituri. Jos Marnerille tehdään yli 10,5 miljoonan/kausi offer sheet ja viiden vuoden sopimus, niin suosittelen Toronton ottamaan ne neljä ykköskierroksen varausta.
   
  Ck tykkää tästä.
 5. Jules W. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MLSE
  Lainaus:
  No Marnerin kohdalla täytyy muistaa, että parempi viime kausi tuli John Tavaresin kanssa, joka on yleensä nostanut omien ketjukaveriensa tasoa. Pisteistä myös iso osa oli syöttöjä, eli Marner tarvitsee ainakin tällä hetkellä vierelleen ketjukaverin, joka osaa laittaa laatan pussiin miehen syötöstä. Matthews takoi pisteensä pääosin Johnsonin ja Kapasen kanssa. Lisäksi jostain syystä Babcock peluutti Matthewsin kenttää huomattavasti vähemmän, kuin Tavaresin kenttää, joka väistämättä näkyy myös pisteissä. Matthewsin suhteellinen tehokkuus on todella korkea, varsinkin 5v5 pelissä, joten tuo miehen alikäyttö mm. playoffeissa on ihmetyttänyt faneja.

  Valitettavasti oma osansa voi olla tuolla alkukauden olkapäävammalla, mutta vammat kuuluvat lajiin. Matthews on ottanut osumansa alkukaudesta ja hankala sanoa miten paljon se on vaikuttanut tuohon pisteiden jakaantumiseen. Saa nähdä vaikuttaako miehen pelityyliin jatkossa, mutta Matthews ei ole vielä fyysisesti valmis, jolloin voisi toivoa että vammatkin vähenevät. Tuollaista on vain hankala ottaa huomioon neuvotteluissa, eikä se ole vaikuttanut esimerkiksi Crosbyn sopimuksiin, että mies on ollut välillä pitkäänkin pois.

  Matthewsin kohdalla maksetaan edelleen pelipaikkalisää, se ei ole sattumaa että pääosin kovapalkkaisimmat hyökkääjät ovat keskushyökkääjiä, koska se on suhteellisesti tärkeämpi paikka kuin laitahyökkääjä. Näin jossain että laskennallisesti sentterit tienaavat n. 12% enemmän, kuin laitahyökkääjät. Lisäksi toinen asia mistä Matthewsille maksetaan on maalinteko ja siinä mies on vähäiselläkin (verrattuna verrokkeihin) peliajalla liigan tehokkaimpia 5v5 maalintekijöitä. Marner on parempi ylivoimalla ja on myös pelannut urallaan enemmän ylivoimaa. Matthews pelasi mm. toisella kaudellaan kakkosylivoimassa ja takoi siitä huolimatta melkein 40 maalia.

  Toki on selvää että Marnerin leirissä nähdään miehet tasavertaisina, mutta valitettavasti NHL:n käytännöt puhuvat muuta, eli keskushyökkääjiä ja maaleja arvostetaan enemmän kuin laitahyökkääjiä ja syöttöjä. Saa nähdä minkälaisia yhteistyösopimuksia Marner tulevaisuudessa solmii, jos tämä saaga tästä vielä pitkittyy. Mediapelissä joukkue on tällä hetkellä vahvemmilla, kuin Marnerin leiri. Aika vahvasti tämä alkaa vaikuttaa fanien mielipiteeseen pelaajasta. Itsekin olen sitä mieltä, että jos offer sheet on +10,50 miljoonaa, niin antaa pelaajan mennä. Cap tilalla on aika iso arvo jatkossa Torontolle ja hyökkäys on ilman Marneriakin edelleen tasokas. Islandersin neljä ykkösvarausta houkuttaisi kovasti, koska en usko että edes Marnerin kanssa joukkue olisi joka vuosi playoff kamppailussa mukana.

  Toronto voi kuitenkin tarjota koko sopimuksen arvon etupainotteisesti, mitä esimerkiksi Islanders tuskin pystyy tekemään, samoin sopimuksesta voidaan tehdä lockout varma, jota esimerkiksi Islanders tuskin pystyy tekemään. Jos tämä kausi jäisi väliin (mihin en usko), niin samalla Marnerin leiri ottaa riskin siitä, että myös seuraavan kauden palkka jää haaveksi, jos tulee lockout. Kyllähän tämä tällä hetkellä yhdenlaista shakkia on, onneksi Dubas kasasi muun joukkueen valmiiksi.
   
 6. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  (vahva huhu) Marcus Johansson Buffaloon 2 vuotta ja AAV 4,5.

  Sabresilla capissa tilaa 5,5. McCabe, Larsson ja Rodriquez vielä ilman sopimusta.
   
 7. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Nyt jo fakta. eli Johansson juuri tuolla diilillä Sabresiin.
  Sopimusta vailla myös Ullmark. Ja ainakin Capfriendlyn mukaan tilaa 6,6 milliä.
   
 8. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 9. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
 10. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Lainaus:
  Ja sitten 5 vuoden päästä nauraen pankkiin ja hymyillen pihviravintolaan.
   
  pahakurki ja Ck tykkäävät tästä.
 11. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Voihan Sebastian huomennakin hymyillen pankkiin mennä, mutta taisis olla niin, että 5 päivää matchauksesta menee ensimmäinen signing bonus maksuun. Perjantaina saattaa olla, että sebua hymyilyttää hieman enemmän ja voi olla joutuu tarjoamaan parit kuohuvat :)
   
 12. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Martinook odottaa että tarjoaa koko vuoden lounaat.
   
 13. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Muistin, että sopparissa oli ensimmäinen maksupäivä 8.7.
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Toivottavasti muistaa ottaa pankkikirjan mukaan.
   
 15. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Sekä henkkarit. Sieltä pankkikirjasta sitten selaamaan panoja.
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 17. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Alkaa olla melkoinen ylitarjonta Buffalolla puolustajia. Siis hyvä siirto joukkueelta ja tykkään hankinnasta mutta pakko kohta alkaa liikkumaan myös puolustajia pois Buffalosta.
   
 18. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Eipä tuo Jokiharju mitään ihmeitä ole missään vaiheessa esittänyt, joskin ihan hyvin aloitti viime kauden Quennevillen alaisuudessa ennen kuin taso alkoi vähitellen laskemaan. Ihan mielellään otan Nylanderin kaltaisen kortin vaihdossa Jokiharjuun, varsinkin kun huomioi että Hawksilla riittää laatua pakkiprospecteissa ja muutenkin NHL-rosteri oli ensi kauden osalta tukossa Jokiharjun osalta.

  Sabresilla sen sijaan alkaa rightin pakkeja olla nyt sen verran paljon (Ristolainen, Miller, Montour, Bogosian, Jokiharju jne.), että näinköhän RR55 olisi vaihtamassa sittenkin maisemaa?
   
  Lico tykkää tästä.
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  19v RHD joka pärjäsi hyvin NHL:ssä kunnes valmentaja vaihtui eikä Henkan naama enään miellyttänyt. Ottaen vielä huomioon missä Jokiharju pickatiin, niin kyllä se on aika lupaavia otteita esittänyt.

  Tietty Hawks fanien mielestä Nylander tekee nyt vihdoin läpimurron ja kaikki epäilijät oli väärässä : - )


  Jokiharju Vs. Heiskanen


  Lisää
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2019 klo 23.39
  Janippa ja Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 20. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Tästä juuri mainitsinkin Chicagon ketjussa muutamia päiviä sitten, kun siellä Jokiharjua piirreltiin suurilta osin ykköspakkipariin. Kun taas samaan aikaan valmentajien papereissa kaveri on juuri tuollainen NHL-AHL rajamaaston tason kaveri. Paskassa jengissä TOP6 pakki, vähän paremmassa ehkä 7./8. pakki. Vaihtoarvo myös viittaa tähän kun vaihto tuli päittäin vähän vastaavanlaiseen rajatapaukseen, mutta vain hyökkääjään.

  Ja jottei nyt menisi ihan ”haukkumiseksi” niin uskon kyllä, että Jokiharju on suurella todennäköisyydellä TOP4-pakki vähintään 2-3v päästä.
   
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Jets voisi olla yksi jota kiinnostaa RR. Tietysti vaihdossa pitäisi mennä joku, joka toisi tilaa kaverin palkalle. En lähde asiaa sen enempää spekuloimaan, kun Connorin ja Laineen sopimustilannekin kesken. Aika paljon liikkuvia palasia, jos tuohon RR:n hankkisi alle ja pitäisi sitten hätäratkaisuna treidata jotain pois, jotta saadaan mahtumaan palkkakaton alle.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä se Jokiharjun taso jo ennen Quennevillen kenkimistä alkoi putoamaan, mutta oli silti NHL-tason puolustaja yhdessä sarjan heikoimmassa puolustuskuusikossa. Niin.

  Lainaus:
  Ykköspari nimellisesti, mutta kuten varmasti luit sen viestini, niin siinä aika hyvin pyrittiin tuomaan esille sitä, että Keithin kanssa homma toimi ja siinä muodossa se puolustuskuusikko oli oikein tasapuolinen. Ilman selkeää ykkösparia.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Chicago treidasi suhteellisen varman NHL puolustajan 21v "toivotaan toivotaan" -tapaukseen. Siinähän puolustelette, treidi on näillä tiedoilla paska.

  A. Nylander ei edes kyennyt murtautumaan Buffalon täysin olemattomaan hyökkäykseen.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 24. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Minä olen odottanut tuon nuoremman Nylanderin läpimurtoa jo pari kautta vähän sillä fiiliksellä, että milloinkohan se tulee. En yllättyisi yhtään jos iskee nyt Stromen tapaisesti itsensä parrasvaloihin oikein kunnolla.

  Bowmanilla on kuitenkin aika hyvä maine ollut siinä miten nämä "lottoarvat" osuu kohdilleen.
   
  Hockey Puck tykkää tästä.
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kuka tässä ensinnäkään puolusteli yhtään mitään? Näillä tiedoilla eli ilmeisesti tiedät enemmän Alex Nylanderista kuin Blackhawksin organisaatio? Mukava kuulla, että tämä on siis paska treidi jo tässä vaiheessa.

  Se, että Jokiharju pelasi NHL:ssä viime kaudella n. 20 ottelua hyvin Duncan Keithin parina ei tee Jokiharjusta varmaa NHL-puolustajaa. Ja jos lukisit Blackhawksin kannattajien viestejä, niin tietäisit mitä he ajattelevat Jokiharjusta.