Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Leikkikalugangsteri, 27.06.2019 klo 05.56.

 1. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Lainaus:
  Hyvä kirjoitus kaikin puolin. Tuossa on kiteytettynä se, miksi Columbuksen lähitulevaisuus näyttää valoisalta. Ja kiitos myös itse kaupunkia koskevista tiedoista. Tuo oli minulle ihan uutta, ja mielenkiinnolla luin.

  Mitä itse puolueettomana katsoin viime kaudella pelejä, niin Blue Jacketsia katsoi ihan mielellään, ja se on yleensä hyvä mittari. Siellä näytti olevan varsin moderni viisikkopeli ja henki näytti olevan pääosin hyvä, mitä nyt epävarmuus koskien mainittua kahta tähteä varmasti hieman häiritsi jonkin aikaa keskittymistä. Nyky-NHL:ssä viisikkopelin tiiviys, vauhti ja puolustajien kiekkovarmuus ovat tärkeitä asioita, ja niissä Columbuksen luulisi edelleen pärjäävän hyvällä nuorella rungolla. Hyökkäykseen haetaan varmaankin treidin kautta vielä syömähammasta, ainakin kauden aikana. Saas nähdä onnistuuko.

  Tosin kyllä minäkin vähän ihmettelen jos tuolla maalivahtikaksikolla lähdetään kauteen. Aika harvoin lupaus/NHL:ssä kokematon veska pystyy kantamaan jengiä riittävän tasaisesti.
   
  Merovingi ja la vida loca tykkäävät tästä.
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuo Kekäläisen asemaan vaikuta. Uskon tuon kevään jopa vahvistaneen hänen asemaansa. Joukkue on heikentynyt, mutta ei niin merkittävästi kuin ehkä annat ymmärtää.
   
 3. müller Jäsen

  Lainaus:
  Niin, nyt näyttää Columbuksen tulevaisuus heikolta, koska menettivät yhden ykköskierroksen varausvuoron ja pari kakkoskierroksen vuoroa, Dunclairin, sekä kaksi maailmanluokan prospektia. Todennäköisyys sille, että Lassi Thomson on seuraava sebastianaho on huomattavasti pienempi, kuin sille ettei ole. Ykköskierroksen jälkeen puolestaan lototaan. Davidssonista ja Abramovista kummastakaan tule todennäköisesti koskaan änäritason pelaajia ylempiin ketjuihin. Periaatteessa Keklu siis treidasi Dunclairin, ykköskierroksen varauksen plus sälää Ducheniin ja Dzingeliin, joten eipä siinä Sinitakkien tulevaisuudella juuri uhkapelattu. Mutta näin voisi tietenkin luullaa, jos ei oikeasti seuraa Columbuksen menoa juuri ollenkaan.
   
  Vislami ja Merovingi tykkäävät tästä.
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Bobrovski on ehkä koko NHL:n paras veskari tällä erää kun mm. Kungen Henrikin tähti on jo kovasti laskussa. Pannari ei taidoiltaan juuri häviä Ovielle mutta nykyvenäläiseen tapaan ei ole tosiaankaan mikään joukkuepelaaja. Huolestuttavinta CBJ:n kannalta tässä on se, että mitään likikään saman tasoista ei saatu tilalle. Juuri kun joukkue oli saatu hinattua vitsi-osastolta vakavasti otettavaksi pleijari-joukkueeksi, se hajoaa käsiin ja edessä on jälleen uusi projekti, joka kestää X vuotta ja jonka päässä *EHKÄ* CBJ voi voittaa jonkin play-off sarjan.
   
 5. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Jos saisit itse valita vapaasti, sama duuni ja noin sama palkkaluokka. Missä asuisit mieluiten: Helsinki, Turku, Tampere - vai Kouvola, Mikkeli tai vaikka Vaasa. Columbus on Ohion pääkaupunki, siisti, varakas, mutta kuten Merovingi jo ansiokkaasti avasi, niin kovin tylsä verrattuna suurempiin kyliin. Raleigh on ehkä samantyylinen kaupunki kuin Columbus. Moni pelaaja viihtyy hienosti Pohjais-Carolinassa myös uransa jälkeen.

  NHLWAMissa Nutivaara muistaakseni kehui kaupunkia kun se ei ole liian suuri. Pieni keskusta-alue. Pääsee fillarilla helposti hallille jne. Ei liian suuri, mutta ei mikään kyläpahanenkaan, 787,033 asukasta (2010) ja kasvaa koko ajan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 23.50
  Merovingi tykkää tästä.
 6. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Columbusta kehutaan kyllä perheellisten kesken. Eipä kai tuo tosiaan muuten mikään supermesta ole, mutta en usko että huonommastakaan päästä. Venäläiset on taas ollut sellaista sakkia aina, että katsovat kyllä heille sopivammat mestat ja tietenkin palkkakin pitäisi olla kunnossa. Ohiossa on kyllä muistaakseni paljon venäläisiä, mutta kai ne nykin ja Floridan venäläiset on sitten parempia. Sitten kun venäläis kaksikko ei jatkanut, niin vaikea oli muitakaan vapaita agentteja houkutella.
   
  Henkka tykkää tästä.
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei! Bobrovsky on NHL:n parhaita maalivahteja, muttei kuitenkaan esim. top vitosessa näillä parin viime kauden otteilla. Lundqvistin hiipumisella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että sarjan parhaat maalivahdit ovat muualla: Vasilevsky, Holtby, Bishop, Rinne, Rask, Gibson ja Andersen ovat sitä nykykärkeä.

  Lainaus:
  Ei voinut tai pitänytkään saada. Mitä Kekäläinen teki, oli own rental; tiedettiin, että pleijaripaikan kannalta oli fiksumpaa pitää starat ja päästää heidät kauden päätteeksi menemään kuin heikentää tasoa kauppaamalla heidät keskinkertaisella hinnalla. Columbuksessa tiedettiin oikein hyvin, ettei kumpikaan venäläisistä ollut aikeissa jäädä seuraan. Tällä taas ei ollut sinänsä mitään suoraa tekemistä sen kanssa, ettei Duchenen jatkodiili onnistunut. Nashvilleä vastaan on inha kilpailla, sillä siellä on pienempi veronalle ja mestaruusikkuna apposen auki.

  Lainaus:
  Millä lailla Blue Jackets hajoaa käsiin? Pakisto on edelleen sarjan ehdotonta parhaimmistoa, hyökkäyksen runko on laadukas, nuori ja varsin leveä ja AHL:ssä piisaa supertalentteja. Vain maalivahtiosasto on kysymysmerkki ja toisaalta supertähtiosastolla kärsittiin pari menetystä.

  Näin laajalti hyvässä kuosissa ei Columbuksessa ole NHL-aikana oltu kertaakaan, mitä lähitulevaisuuteen tulee. Voi olla, ettei ensi kaudella ole pääsyä pleijareihin, koska idässä tunku on niin kova, mutta on ihan selvää, että Pensin, Capsin, Bruinsin pikku hiljaa hiipuessa seuraavat tulijat ovat nimenomaan Jacketsin, Panthersin, Canesin ja Habsin kaltaiset joukkueet. Kekäläisellä on käsissään aivan hullu määrä kuvakortteja ja päälle pari jokeria, jotka tulevat auttamaan seuraa sekä kentällä että kaupanteossa...
   
  Arturo ja Merovingi tykkäävät tästä.
 8. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Vastaa nyt siihen, että mikä olisi ollut se hyvä hinta Bobin ja Panarinin kohdalla, kun sitä ei kerran ollut tarjolla? Se täytyy kyllä myöntää, että tuskin Thomson olisi ollut Columbuksen tuleva ykkössentteri. Jos Columbuksen varaaminen on 1. kierroksen jälkeen pelkkää lottoa, niin niitä vuoroja voi käyttää myös kauppatavarana. Kuten jo aiemmin totesin, niin noilla vuoroilla on mahdollista hankkia parhaimmassa tapauksessa pari vitosvuoron varausta.
   
 9. müller Jäsen

  Lainaus:
  Mistä minä tiedän, että mikä olisi ollut Keklun mielestä hyvä hinta. Miksi sitä minulta, tai keltään muultakaan, paitsi Keklulta itseltään kysyt? Hänhän se päätti olla venäläiskaksikkoa treidaamatta, en minä, joten en edes tiedä mitä heistä tarjottiin vastineeksi. Ja ei pelkästään Columbuksen varaaminen ekan kierroksen jälkeen ole lottoa, vaan ihan kaikkien joukkueiden, minkä kyllä älyisit itsekkin jos vain miettisit, että kuinka moni myöhemmillä kierroksilla varatuista yleensä lopulta pelaa varteenotettavan änäriuran.
   
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Sen takia kysyin, koska olit sitä mieltä, että Columbus menetti vain 1. kierroksen varauksen plus sälää. Bob ja Panarin olivat varmaan koko ajan lähdössä, mutta molemmilla oli kuitenkin aika paljon vaihtoarvoa siirtorajan aikaan. Itse olen sitä mieltä, että molemmista olisi irronnut se 1. kierroksen vuoro. Sen myötä Columbus olisi menettänyt 3 kertaa 1. kierroksen vuorot plus ne sälät.

  3. kierroksen Adam Fox ja 5. kierroksen Micheal Ferland olivat isossa roolissa sen suhteen, että Flames sai hankittua Lindholmin ja Hanifinin. Gaudreau ja Brodie 4. kierroksen vuoroilla. 2. kierroksen vuoroilla Dube, Andersson ja Kylington. Mangiapane 6. kierroksen vuorolla. Hamiltonin ja Hamonicin suhteen noilla toisen kierroksen vuoroilla oli todella iso merkitys. Sinulle nuo varausvuorot voivat olla pelkkää sälää, mutta niillä myös pystyy rakentamaan hyvän rungon NHL-joukkueelle jos ne osataan käyttää hyvin.
   
 11. müller Jäsen

  Lainaus:
  No, sinä olet sitä mieltä, että Columbus menetti Panarinin ja Bobin tuossa treidissä. Niin, ja sanoin kyllä, että Columbus menetti myös Duclairin, joka on mielestäni aliarvostettu alempien ketjujen kaveri. Ja mitä noihin mainitsemiisi alemmilla kierroksilla varattuihin pelaajiin tulee, niin mietis, että milloin heidät varattiin ja kauan heillä meni, että pääsivät tämänpäiväiselle tasolleen. Eli vähän on lottoa kyllä, kun vertaa kuinka moni muista alemmilla kierroksilla varatuista kavereista lopulta onnistuu samallailla. Ja kuten on jo todettu, niin Columbuksen prospect pool on sen verran hyvässä kuosissa, ettei niiden alempien varausvuorojen menettäminen juuri kirpaise. Joten veikkaan, että se mitä Panarinista ja Bobista Keklulle tarjottiin, ei ollut tarpeeksi hyvä pitkällä tähtäimellä Keklun mielestä siihen verrattuna, mitä lyhyellä tähtäimellä oli tarjolle, eli pleijarit ja Stanley. Niinhän se rahan aika-arvokin menee, että tonni tänään on parempi kuin tonni huomenna.
   
 12. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Duclairia vähän outoa sanoa aliarvostetuksi, kun kaveri vaihtanut aika tiheästi seuraa. 2017-2018 Coyotes ja Blackhawks ja viime kaudella Blue Jackets ja Senators. Duclairin ongelmana on ettei hän ole tarpeeksi hyvä ja saanut kuvan, että olisi asennevammaa. Tortorella on aika tiukka sen suhteeen ettei puolustusvelvollisuuksista luisteta yhtään ja Duclair ei Blue Jacketsin kannattajien mukaan osannut näitä velvoitteita Tortsin vaatimalla tasolla.

  Duclair ei ole mikään menetys. Hänet hankittiin vapaana agenttina minimisopimuksella. Columbus ei hänessä menettänyt oikeasti mitään.

  Ylipäätään tässä Panarin & Bobrovsky keskustelussa monella kannattaisi miettiä ihan sitä arvoa. Jo ennen noita Kekäläisen all in hankintoja olin sillä kannalla ettei kaksikkoa kannata myydä, koska saatava arvo ja hyöty pudotuspeleissä on suurempi kuin heidän myymisensä huonolla hinnalla joihinkin B-luokan prospekteihin ja jämäpickeihin. Nyt saatiin seuran paras kausi ja osoitettua pelaajille ja kaupungille joukkueen olevan tosissaan eikä se jatka mitään ikuista rakentelua.

  Edelleen, kaksi voittoa lisää ja Columbus olisi ollut konferenssifinaaleissa. Tuskin näin käydessä kauheasti sanottaisiin päätöksen Panarinin ja Bobin pitämisestä olleen virhe. Niin, ja Columbus on hävinnyt joka viime vuotena pudotuspeleissä aina sille joukkueelle, joka on mennyt finaaliin saakka. Bruins oli ainoa näistä joka ei kannua voittanut. Olkoon homer-lasit, mutta sanon että vähän heikommassa divisioonassa kuin Metropolitan ja järkevämmässä pudotuspelisysteemissä, Columbus olisi käynyt jo aiemmin pidemmällä. Mahdollisesti jopa Stanley Cup -finaaleissa. Mutta jos tädillä olisi munat, se olisi setä..
   
  Ferris ja V-G- tykkäävät tästä.
 13. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Siis missä treidissä Columbus menetti Bobin ja Panarinin ja olin siitä jotain mieltä? Eli on mielestäsi lottoa tehdä hyviä varauksia 1. kierroksen jälkeisillä vuoroilla ja näillä pelaajilla kestää kunnes nostavat sitä omaa tasoaan? Olen siitä täysin samaa mieltä, että 17-18 vuotiaat pelaajat voivat vielä nostaa omaa tasoaan hyvinkin paljon.

  Eli jos joukkueen prospect pool on hyvässä kunnossa, niin se laskee varausvuorojen arvoja? Olen siitä täysin eri mieltä.

  Keklu pelasi rohkeasti, mutta loppujen lopuksi hävisi kaiken. Jos joku Chiarelli olisi tehnyt nuo samat liikkeet, niin ei tällä palstalla kukaan olisi jälkikäteen puolustellut noita tekoja.
   
 14. müller Jäsen

  Lainaus:
  Edellisellä sivulla mainitsit Bobin ja Panarinin Columbuksen Duchene ja Dzingel -treidin vastineiden yhteydessä. Alla lainaus kyseisestä viestistä.
  Lainaus:
  Mitä myöhempien varauskierrosten varattujien pelaajien menestymismahdollisuuksiin tulee, niin jos ymmärrät enemmän kuin vain perusmatiikkaa, niin helposti voit sen avulla selvittää, kuinka todennäköisesti seuraava Datsyuk tai vaikka sitten Dzingel sieltä varataan yhdellä viidestä myöhemmän kierroksen varausvuoroista. Tai vaikka useammalla, kuin vain yhdellä viidestä.

  Ja jos on prospect pool hyvässä kunnossa, niin voi paremmin mielin keskittyä menestymiseen lähitulevaisuudessa, kun ei tartte miettiä, että onko niitä palikoita siirtotakarajan treideihin, vai pitäisikö sitä säästellä tulevaisuuden varalle ja kenties tankata jopa lisää.
   
 15. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Niin mainitsin, koska tosiaan listasin niitä asioita, joita Columbus menetti panostamalla isosti tähän yhteen kauteen. En väittänyt, että Bob ja Panarin olisi treidattu.

  Otetaan nyt sitten esimerkki. Ostat 10 euron hinnalla lottokupongin. Joku haluaa ostaa sen sinulta 20 euron hinnalla. Onko sen kupongin arvo silloin 10 euroa, 20 euroa vai 0 euroa, koska uskot ettei sillä ole mitään arvoa?

  Jos olet tosiaan sitä mieltä, että Bobilla ja Panarinilla ei olisi irronnut sitä 1. kierroksen vuoroa, niin laita jotain faktaa pöytään.

  Olen alusta asti ollut sitä mieltä, että Columbus teki oikein, mutta otin kantaa siihen, että joukkue ei olisi maksanut tuosta riskistä isoa hintaa.
   
 16. lolaimbot Jäsen

  Lainaus:
  Pakko tarttua tähän sen verran että et ole tainnut äijän peliä kauheasti katsella? Panarin oli Tortorellan suosikki nimenomaan siksi että pelasi ahkerasti kaikkialla kentällä, Columbuksen piste-ennätysten lisäksi on myös tunnollinen oman pään pelaaja.
   
  Arturo tykkää tästä.
 17. müller Jäsen

  Lainaus:
  Missä vaiheessa olen väittänyt, ettei Bobilla ja Panarinilla olisi irronnut ykköskierroksen vuoroa? Voitko vaikka lainata sitä viestiä, missä näin sanoin? Et voi, koska en ole niin väittänyt. Olen vain ja ainoastaan sanonut, että Keklu ei ilmeisesti ollut tyytyväinen venäläiskaksikosta saamiinsa tarjouksiin, koska päätti heidät pitää, ja santsata vahvistuksiin. Mitä tuohon lottokuponkiesimerkkiisi tulee, mitä en oikein ymmärrä, että onko se lottokuponki tässä tapauksessa Panarin ja Bob, ne varausvuorot, vai mitä. Aika epäselvä esimerkki siis, mutta olettaen, että meinaat sillä niitä varausvuoroja ja sillä 20e Duchenea ja Dzingeliä, niin tietenkin myisin sen lottokupongin, koska saisin takuuvarmasti sen 20e, kun taas ostajalle jäisi todennäköisesti käteen vain tyhjää.
   
 18. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Et olekaan niin väittänyt missään vaiheessa, mutta nyt on vihdoin selvää, että olet samaa mieltä siitä, että noilla pelaajilla olisi irronnut kaksi 1. kierroksen vuoroa.

  Vitaly Abramov
  Jonathan Davidsson
  2019 1st round pick (19. Lassi Thomson)
  Anthony Duclair
  2020 2nd round pick
  2021 2nd round pick
  2022 5th round pick
  2019 4th round pick
  2019 7th round pick

  Tuohon päälle se kaksi 1. kierroksen vuoroa.

  Alunperin väitin, että Keklu maksoi uhkapelistään kovan hinnan, mutta jos olet edelleen eri mieltä, niin perustele ihmeessä.
   
 19. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Sinällään ei yllätä, että lähtijät ovat juuri ryssiä. Epäilemättä Manhattan ja Miami tarjoavat houkuttelevammat piirit esim. kokaiinin imurointiin jossain jetset -yökerhon takahuoneessa muiden pintaliitäjien kanssa verrattuna Columbuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kun pelaat jossain Columbuksessa, niin ei ole mitään päälleliimattua meriittiä jolla voi kotimaassa NÄYTTÄÄ olevansa jotain. Starailu Nykissä tai Floridassa onkin sitten toimen juttu. Niin se Venäjällä menee, paras esimerkki Kovalchuk joka vuosikaudet on ollut jo läski ammattiurheilijan irvikuva, mutta kun tienaa paljon, tuntee oikeat ihmiset ja starailee jossain Pietarissa tai Losissa niin ovet aukeavat maajoukkueeseen vaikka 50-vuotiaaksi. Ja tämä siitäkin huolimatta vaikka Avtomobilist Jekaterinburgista, Admiral Vladivostokista, Winnipeg Jetsistä tai Phoenix Coyotesista löytyisi maailman paras pelaaja. Hyvä esimerkki tästä taas Jevgeni Malkin tai Tarasenko, joka oikeasti ovat varmaan parhaat venäläiset, mutta ovat vaatimattomampina ja nöyrempinä tyytyneet kakkosviulun soittamiseen.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tuskin kukaan on eri mieltä kanssasi siitä, että Hart-, Ted Lindsay -, Conn Smythe - ja Art Ross -voittaja Malkin on vuosituhannen top-2-venäläispelaaja.

  Mutta kenen kakkosviulua Tarasenko on soittanut ja miten hänestä saa Ovechkinia paremman, sitä en ymmärrä.

  Nöyrästä ja vaatimattomasta venäläisestä paras esimerkki on Datsyuk.
   
  Hockey Puck tykkää tästä.
 21. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Aika varovaisia arvioita Thomsonin sentterin taidoista.
   
  Uncle Leo tykkää tästä.
 22. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Kiven pikku projekti, potentiaalisesta top 4 puolustajasta franchise sentteriksi.
   
  Ikaros, Uncle Leo, Stevie Why ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 23. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Lainaus:
  Niin kovasti jo "ennustit" että CBJ:n playoff ralli jäi tähän yhteen all in rykäisyyn ja toi Tampa liittyi tämän kevään peleihin niin joko nyt ymmärsit mitä tarkoitin?
  Ja tuosta treidataanko vai ei niin melko turhaa syytellä nyt pelkästään Keklua,nimittäin siellä on myöskin seuran omistajillakin se viimeinen sana sanottavana. Keklun osakkeet on ollu nousussa jo pari kautta ,eikä taantumaa ole näkyvissä.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 24. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Kakkosviulun soittamista tarkoitan yleisellä tasolla. Kun Malkin on hierarkiassa "jossain Pittsburghissa" Crosbyn takana ja Tarasenko nostelee kannua "jossain St. Louisissa" niin ryssien silmissä he ovat kakkoskorin tähtiä aiemmin Pietarissa egoilleeseen ja nykyään Losissa katsomossa popcornia syövään Kovalchukiin verrattuna. Vaikka molemmat ovat lätkänpelaajina valovuoden edellä.

  Ovechkin on suosionsa ansainnut myös pelaamalla, siinä missä Datsyuk'kin, vaikka heillä nämä ryssille tärkeät imagopisteet ovat myös kohdillaan. Jenkkien pääkaupunki ja Detroit entisten punakoneen starojen ansiosta ovat Venäjällä kovaa merkkiä.
   
 25. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL, COL, WPG, DET, FLA, STL
  Hienoja kauppa/sopimusuutisia hessut.
   
  Razzers, Pablito, Stevie Why ja 11 muuta tykkäävät tästä.