Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

  • 801 824
  • 2 283
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nick Neim

Jäsen
Ellei sitten toimistolla ole päätetty jo aikaa sitten ettei sopimusta tule ja nyt vaan venaillaan loppukausi vastinetta oikeuksista.
Dreger (muistaakseni) tuossa jokunen aika sitten twiittaili siihen malliin, että tällä hetkellä odotetaan Nylanderin vastausta viimeisimpään Maple Leafsin tarjoukseen. Eli kyllä siellä seuralla olisi haluja Nylander kiinnittää, edelleenkin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Loppuun saakka voi odottaa, mutta backup on oltava järjestettynä niin, että ehditään hyväksyä treidi ja ostava osapuoli ehtii esittää pelaajalle sen tarjouksen, jonka tämä olisi Leafsilta hyväksynyt.
 

ipaz

Jäsen
Helvetin amatöörit. No, amatöörihän Dubas periaatteessa on.

Amatööri? No jos kahdeksan vuotta eri jääkiekko-organisaatioiden managerina / apulaismanagerina tekee miehestä amatöörin, niin ok sitten. Nuori Dubas on, mutta ei todellakaan amatööri. Jonkun huhujen mukaan kaverin ÄO on todella korkea. Erittäin fiksu mies.

Mä luulen että siellä on vaan todella monta eri narua tällä hetkellä mistä vedetään, ennen kuin aika on täynnä. Tällä hetkellä pallo on ilmeisesti Nylanderilla. Kaikkein vähiten uskon siihen vaihtoehtoon, että Willy istuu koko kauden. Joko sopimus tai treidi.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nyt ollaan niin loppumetreillä että pakko veikata että Nylander istuu kauden.
Ja ura Leafsissa on ohi.
Aijai Dubas ja Nylander,molemmat pelasi sitten kovilla loppuun asti,molemmat hävisivät. Ensi vuonna ei kannata Matthewsin kanssa tätä leikkiä leikkiä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No onhan tässä vielä 6 minuuttia. Ehtii pudotetun kynänkin poimia lattialta pariin otteeseen. Mutta jos muste on kuivunut niin kaupasta ei ehdi hakea uutta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nuori sälli näyttää hauista.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Hyvä soppari Leafsille jos on noilla tiedoilla. Ei auta Marnerinkaan lähteä keulimaan kauden jälkeen jos Willy pelaa loppukauden samalla tasolla kuin Mitch. Harmi että saivat soppari tehtyä, varsinkin Kapasen kannalta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ihan markkinahintainen sopimus sitten lopulta. Vrt. Pastrnak. Vaikea sanoa, miksi tätä ei saatu aikaan jo kesällä...
 

pahakurki

Jäsen
Kovempi pahvi kuin Barkovilla ja Mackinnonilla. Jep jep.

Nämä sopimuksethan eivät ole kovinkaan vertailukelpoisia. MacKinnonin ja Barkovin sopimukset allekirjoitettiin yli 2 vuotta sitten.

Tuskin ainakaan kauden aikana. Leafsilla oli 12M tilaa capissa ennen tätä sopimusta. Nyt siis vielä 5M. Eiköhän ne tuolla porukalla painele ainakin jokusen kuukauden kunnes alkaa tulemaan hyviä pakkeja tarjolle.

Luin Twitteristä (Pagnotta), että cap hit on tällä kaudella $10.2M.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kovempi pahvi kuin Barkovilla ja Mackinnonilla. Jep jep.
Ei kai se Nylanderin vika että Barkov ja Mackinnon suostuu pelaa alihintaa. Kyllä varsinkin Barkovin kohalla oli puhetta että aika halvalla suostui. On aika verrannollinen Pastranakin kanssa tämä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös