Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Koittaako Chiarelli hankkia itselleen tahalleen potkuja? En ymmärrä miksi kukaan järjissään oleva GM hankkisi itselleen treidin kautta Brandon Manningia.
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Oilersissa ollaan Hughesin perässä?

  Ei taas oikein aukea.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä ja sen johdostahan McDavid huilasi melkein puolet tulokaskaudesta. McDavid kutsui Manningia jotenkin, että 'classless I've ever seen' tai vastaavaa. Ja nyt Chiarelli tuo nämä kaksi samaan koppiin.
   
  Vislami ja aessi tykkäävät tästä.
 4. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Chiarelli ulos, heti. Tämä alasajo vain jatkuu päivästä, viikosta, kuukaudesta toiseen.
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Äläs nyt. Siellä on varmaan Chiarelli jo ihan itse laittamassa lehdistöhuonetta valmiiksi esitelläkseen Manningin paikalliselle medialle. Ihan huikea treidi.

  Saas nähdä kauanko tuota pelleilyä jaksetaan katsoa.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Oho, Chicago tekee pitkästä aikaa voittavan kaupan.

  Tarvitaan vain Chiarelli asialle.

  Nyt tästä ei puutu enää ku McDavid <> Seguin, niin ympyrä sulkeutuu.
   
  Rene Saari, Vislami, DTremens ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Heh, Manning Oilersiin ei hitto mitä viihdettä. Koko Oilers on ollut miehen perässä parin kauden ajan tosin en tiennyt, että tällä tavalla...
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tuosta Strome <> Schmaltz -kaupsta kovin kauaa ole.
   
  Lico tykkää tästä.
 9. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  McDavid sanoi niin.
   
 10. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Manning on huono puolustaja huonolla sopimuksella, muut palaset ovatkin turhia palasia. Ei mitään järkeä myydä Caggiulaa turhuuksiin. Ja tässä käsiteltiin vain pelikaukalon sisäpuolisia asioita.

  Ehkä McDavid haluaa käskyttää Manningin loukkaamaan muitakin.
   
 11. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Puhuttiin voittavasta kaupasta...
   
  bebeto tykkää tästä.
 12. Steeger#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kovalchuk, Zinovyev, Morozov, Zherdev & Versteeg
  Lainaus:
  ...mikä se kauppa hyvin monen mielestä oli.

  Omat antipatiat jotain pelaajia kohtaan ei pitäisi antaa vaikuttaa kokonaiskuvan tarkasteluun. Ymmärrän että harmittaa kun sinun mielestäsi NHL-tasolle kuulumaton pelaaja on tehnyt lähes yhtä paljon pisteitä Schmaltzin kanssa.
   
 13. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Hyvähän se vain on, että Strome on onnistunut ja toivottavasti parantaa vielä, mutta ei Chicago kyllä mitenkään parempaa pelaajaa saanut, ei vaikka siihen lasketaan Perlini mukaan.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hohhoijaa. Sinä itsekin totesit Schmaltzin olleen viime kaudella Blackhawksissa parempi pelaaja mitä Strome on tällä hetkellä Blackhawksille, mutta tällä kaudella hankittu pelaaja on ollut huomattavasti parempi pelaaja haukkanutussa. Schmaltz ei soveltunut joukkueeseen, palkkapyyntö todennäköisesti liikaa ja Strome pelaa todella hyvin sekä varaa on kehittyä vielä enemmän kuin Schmaltzilla.

  Life goes on.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Chiarellin liikkeitä ei pysty käsittämään. Bowman varmaan naureskeli jo puhelun aikana.

  Myöhäinen joululahja.
   
  V-G- tykkää tästä.
 16. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Niin no Schmalzilla oli heikompi jakso menossa Chicagossa jonka annettiin kestää reilu 20 peliä, kuitenkin viime kaudella oli todella hyvä. Olen nähnyt treidin jälkeen molemmilta useamman ottelun, joiden perusteella pystyn toteamaan Schmalzin olevan parempi pelaaja.

  Joku väitti aiemmin jostain antipatioista Stromea kohtaan. Ei minulla sellaisia ole totesin vain mikä tilanne oli treidin aikaan ja varmasti aika moni Arizonan seuraaja voi yhtyä mielipiteeseeni siitä, että Strome ei saanut siellä yhtään mitään aikaiseksi.
   
 17. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Chiarellia ei oikein voi syyttää aktiivisuuden puutteesta.

  Kuitenkin tuota toimintaa voisi kuvailla enemmänkin jonkinlaiseksi häseltämiseksi häseltämisen vuoksi kuin oikeasti rauhassa tehtyyn analyysiin joukkueen ja organisaation tilasta ja sen pohjalta tehdyn toimintasuunnitelman toteuttamiselta.

  Onhan tuossa organisaatiossa vikaa ja ongelmia muutenkin kuin vain häseltävän GM:n muodossa. Niitä vain ei tunnuta tunnistavan millään.

  McDavid on huikea talentti ja hyökkäyspään pelaaja. Kuitenkin kapteenina hän vaikuttaa enemmänkin tunnolliselta partiopojalta, jonka luonne ei oikein mitenkään taivu siihen, että kapteeni ottaisi niin kentällä kuin kentän ulkopuolella joukkueen kunnon chokeholdiin niin pitkäksi aikaa, että homma toimii.

  Eiköhän Edmontonissa suurimmat ongelmat ole juuri johtajuuden puutteessa joukkueen sisällä. Sitä tilannetta ei oikein korjata tekemällä tuollaisia syvyyspelaajatason kauppoja. Sitä ei myöskään korjata hommaamaalla uransa ehtoopuolella olevia veteraaneja, joiden auktoriteetti on heikko, koska eivät pärjää enää kentällä.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ensimmäisestä viestin puolikkaasta täysin samaa mieltä, jälkimmäisestä sitten taas osittain eri mieltä.

  Itse näkisin Oilersin ongelmaksi syvyyden puutteen, jota joukkueessa ei ole nykyään McDavidin, Draisaitlin, Nugent-Hopkinsin ja sanotaan nyt vielä Chiassonin jälkeen enää yhtään. Suurin osa Chiarellin kaupoista on ollut askel heikompaan suuntaan, kun esim. Eberle vaihtui Stromeen, joka puolestaan vaihtui Spooneriin, joka puolestaan ei ilmeisesti kelvannut enää edes vaihdossa Manningiin. Oilersin pakisto kaipasi Larssonin kaltaista pelaajaa, mutta maksettu hinta oli siitä aivan liian suuri. Lucicin piti paikata Hallin lähdöstä syntynyt aukko, mutta jälkikäteen diili on helppo todeta joukkueen (palkkakaton) kannalta tuhoisaksi. Onhan tuo ihan surkuhupaisaa, millä tasolla joukkueen laituriosasto on. Asiaa ei ole varmasti auttanut heikko draft-toiminta, joka ei ole kyennyt tuomaan samalla lailla päteviä laitureita joukkueeseen kuin suurimmassa osassa muista NHL-joukkueista.

  Puolustus huutaa kipeästi Klefbomia. Asiaa ei auta yhtään se, että Larssonin ja Nursen jälkeen pakistossa ei ole näkemieni pelien (tällä kaudella reilut 10 kpl) perusteella riittävästi osaamista. Tai no, kai Russellista on iloa joukkueessa, mutta hänkin on tainnut olla viime aikoina aika paljon loukkaantuneena.

  Mutta joo, joukkueen kulttuurissa on varmasti myös paljon parantamisen varaa. Viime aikoina (taas?) joukkue on luovuttanut aivan liian usein parin maalin tappioasemassa, mistä Hitchcock valitti myös äskettäisessä haastattelussaan. Pelaajilta vaaditaan yritystä ja taisteluilmettä aina, eikä sitä voi noin vain laittaa yhtäkkiä pois ja päälle. Toki joka joukkueelle tulee huonoja matseja, mutta hyvät jengit erottaa kyllä siitä, että huonoja pelejä tulee harvemmin. Ja sitten on taas Oilersin (ja Devilsin, kun sitä tulee itse seurattua enemmän) kaltaisia joukkueita, joissa kokoonpanon laatu ei anna muutenkaan samalla lailla ohipelejä ja yrityksen puutetta anteeksi.

  Tämän kauden yllätysjoukkueista Islanders on varmasti paras osoitus siitä, mitä kunnollisella johtajuudella, joukkuekulttuurilla ja valmennuksella voi saada aikaan. Mutta kyllä sielläkin on mielestäni eri tavalla syvyyttä joukkueessa kuin Oilersissa.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Garrison suoraan waivereihin. Tämä maistuu vain paremmalta ja paremmalta.
   
 20. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  Onko sallittua, että Chiarelli ottaisi vielä suoraan takaisin Edmontoniin?
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En ole aivan varma, tekisi mieli väittää, että ei. Eikä arvaukseni perustu mihinkään.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Garrison läpäisi waiverit ja matkaa Rockfordiin,
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei se asia nyt neljässä tunnissa selkeydy. Huomenna sen vasta tietää.
   
 24. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Syvyyden puute on toki ongelma ehdottomasti. Tällä hetkellä tuo laituriosasto on sitä luokkaa, että tankkivuosien Buffalollakin oli pullat hyvin uunissa tuohon verrattaessa.

  Edmonton on kuitenkin ollut mielestäni jo vuosikaudet pahasti alisuorittava porukka. Toki siellä on aina ollut puutteita jossakin, mutta tämä pätee valtaosaan joukkueita. Myöskin McLellanin kommenteista ym. oli mielestäni havaittavissa tiettyä turhautuneisuutta, koska ei ehkä ollut tottunut tuollaisiin haasteisiin, joita tuossa pukukopissa on. Tuo puolustus on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa ihan pätevä materiaaliltaan. Joukkueessa on yksi liigan parhaista pelaajista ja kakkossentterinä ihan pätevä RNH jo vuosikaudet. Puolustus ja top-6-sentterit (eli tärkeimmät osa-alueet) ovat olleet siis jo pidemmän aikaa vähintään kelvollisella tasolla.
   
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Nashville poimi Philip Di Giuseppen Carolinasta. On varmasti päivitys parempaan johonkin Zac Rinaldoon verrattuna.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.