Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Tom Pyatt (OTT), Jordan Nolan ja Chris Butler (STL) tänään waivereissa.
   
 2. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Läpäisi, mutta ei taida kiinnostaa AHL, joten nyt sitten suuntana unconditional waivers. Olisiko Oilers luvannut sopimuksen yhteydessä että saa olla koko kauden ylhäällä ja nyt teki kauppaamalla Garrisonin källin tälle?
   
 3. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Brandon Davidson vuorostaan waivereissa. Siinäpä olisi ollut Oilersille halvempi ja tutumpi pakki kuin Manning ja olisi ajanut ihan saman asian. Toki fyysisyydessä häviää kaimalleen.
   
 4. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  The Ottawa Senators have acquired goaltender Anders Nilsson and forward Darren Archibald from the Vancouver Canucks in exchange for goaltender Mike McKenna, forward Tom Pyatt and a 2019 6th round pick.

  Senators ja Canucks kaupoilla.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Mike McKenna tänään waivereissa. Jason Garrison ilmeisesti siirtymässä Eurooppaan.
   
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jordan Schmaltz (STL), Nikita Scherbak (LA) ja Chris Wideman (FLA) waiversissa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 19.51
 8. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Siitä Arizonaan velipojan kanssa samaan organisaatioon.
   
 9. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Vai olisiko sittenkin Chris Wideman, Dennis kun lopettanut jo kiekkouransa?
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sehän se oli, sattui pieni aivopieru. Juurihan hän viikko sitten sinne Oilersista siirtyi ja nyt jo waiversissa. Sinne meni kolmannen kierroksen varausvuoro ihan hukkaan.
   
 11. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Eikös se kauppa ollut niin, että Oilers antoi Wideman ja kolmannen kierroksen varausvuoron Petrovicista? Eli ei kai se mitenkään hukkaan ole mennyt.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Aivan eikä Oilers Widemania ole ilmaiseksi menettänyt. Tuskin kelpaa kenellekään waiversin kautta, joten on käytettävissä Oilersissa jatkossakin tarvittaessa.
   
 13. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Oudosti ajateltu. Nyt kun Florida ei Widemania tarvinnutkaan, niin voisi treidin ajatella menneen Petrovic <> 3. varaus. Ja pelaajasopimusten määrä pysyi kuitenkin samana. Ihmettelen edelleen tuon yhden 3. kierroksen varauksen perään surkuttelua. Sieltä ehkä voi säkällä poimia tulevaisuuden NHL-pelaajan, mutta todennäköisemmin ei. Ja Öljyllä on edelleen toinenkin 3. kierroksen vuoro ensi kesälle, jos sieltä joku uusi Colton Parayko tai Brayden Point löytyisi.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Parempi laittaa kaksi arpalippua vetämään. Enemmän tässä ihmetyttää, että tuo oltiin valmiita maksamaan pelaajasta jolla oli puheiden perusteella vaikeiksia mahtua Panthersin kokoonpanoon.
   
 15. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Jos valmentaja haluaa kovuutta ja varmuutta puolustuspäähän, niin sitten GM alkaa sellaista pelaajaa kyselemään. NHL-kokemusta omaavia isoja kovia rightin peruspakkeja on muutenkin aika heikosti saatavilla kesken kauden ja varsinkaan sopivaan hintaan - jota tämä hinta nyt ei monen palstalaisen mielestä ei ollut.

  Kun Petrovic-tyyppistä pelaajaa kerta haettiin, niin pikaisella vertailulla muita vastaavia olisivat olleet esim. David Savard CLB, Robert Bortuzzo STL, Adam McQuad NYR, Roman Polak DAL ja Greg Pateryn MIN. Tietämättä onko Chiarelli ollut yhteydessä em. pelaajista, niin saman hinnan noista olisi joutunut maksamaan - paitsi ehkä Polakista. Esim. Rangers maksoi McQuadista syyskuussa Stephen Kampferin sekä 4. ja 7. kierroksen vuorot.
   
 16. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Polak ei olisi tuolla hinnalla irronnut. Kaveri pelaa tällä hetkellä yli 20 minuuttia illassa ja on suuri osa Starsin puolustusta. Ehkä paremmassa Starsin puolustajiston tilanteessa.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Manning kolmen pelin jälkeen poppareilla ja Petrovic about 13min kentällä. Kyllä nää hankinnat vaan paranee päivä päivältä.
   
 18. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Russell tuli takaisin kokoonpanoon (22:39) ja Jones (19:08) on pelannut paremmin ylhäällä kuin kukaan osasi odottaa, joten melko luonnollista että 5-7 pakkien peliaika vähenee. Petrovic on silti edelleen parempi puolustaja kuin Wideman. Manning-kauppa taasen alkaa tuntumaan minustakin ylihintaiselta, joskin hänkin on monipuolisempi puolustaja kuin Garrison.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 08.50
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jones toki pelasi jo hyvin ennen noita viimeisiä hankintoja. Mutta siinä mielessä ihan järkevää olla laskematta mitään Jonesin varaan, koska kaveri on vielä niin nuori ja hänen kanssaan ei ole tai ei pitäisi olla mikään kiire. Eli kun Klefbom kuntoutuu, niin voi olla hyvinkin mahdollista, että Jones lähtee alas. Ellei nyt sitten edelleen paranna peliään. Joten Petrovic saattaa hyvinkin jatkaa kokoonpanossa ja kun pääsee tuonne kolmospariin kuten nyt, niin on enemmän sillä omalla alueellaan. Mielestäni ihan hölmöä lähteä peluuttamaan kaveria yli 20 minuuttia kuten tehtiin niissä ekoissa peleissä. Eli samaa mieltä siitä, että Petrovic on ihan ok hankinta ja paransi tilannetta.
  Mutta se Manning. Edelleen kysyn että miksi. Ja vielä kun sopimusta on se ensi vuosikin jäljellä.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Mielestäni nuo treidit vaan kuvastavat hyvin tuota Chiarellin filosofiaa, pakko on jotain tehdä niin jotain sitten tehdään vaikka jokaisesta treidistä tullaan ulos häviäjänä ja lopulta yleensä vielä joukkue huonontuu. Moni toinen manageri taas ajattelee, ettei sitä treidiä ole pakko tehdä väkisin jos siinä ei ole järkeä tai jos se ei paranna joukkuetta.
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Siis sinun mielestäsi Chris Wideman on parempi puolustaja kuin Alex Petrovic?

  Jotainhan oli ”pakko” tehdä kun Klefbom loukkaantui. Caggiulan myyminen ilman että Chicagosta tuli ketään paikkaavaa pelaajaa tilalle tosin näyttää nyt huonolta vedolta. Joku Manning-fetissi Chialla on koska oli hänen perässään jo kesällä.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  En tiedä kummastakaan pakista mitään, mutta annetun vastuun ja puheiden perusteella marginaalinen päivitys. Huvittavasti omasta systeemistä löytyi kaksi parempaa (enemmän peliaikaa) saavaa pakkia.

  E: Näkisin asian niin, että ainut syy miksi treidit edes tapahtuivat on se, että Chiarelin työpaikka riippuu playoffeista. Oilersin tulevaisuuden kannalta huonoja siirtoja ja playoffeista on varmaan pitkällä tähtäimellä enemmän haittaa kuin hyötyä. Nyt pitäis vaan omistajien tajuta asia ja jonkun tulla tuonne paikkaamaan pahimpia tuhoja. Ei tuosta suosta millään ihmetempuilla nousta elllei vapailta osu joku lottovoitto haaviin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 09.55
 23. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Minun mielestäni Petrovic on ehkä vähän parempi puolustaja kuin Wideman. Tai ainakin vähän erilainen. Mutta sitten kun miettii, että Petrovic ei mahtunut oikein pelaamaan Panthersissa ja caphit on käytännössä tuplaten sen mitä Widemanilla (1,95M$ vs. 1,0M$), niin miksi siihen kauppaan piti laittaa se kolmoskierroksen vuoro mukaan? Joo, se on vain kolmoskierroksen vuoro eikä välttämättä tule koskaan merkitsemään mitään. Mutta noin periaatteellisella tasolla en sitä ymmärrä.

  Ja toinen asia on sitten se, että Klefbom ja Russell loukkaantuivat 11.12. Apua olisi tarvittu jo tuolloin ja vaikka tietenkään mikään tuollainen paikkaus ei onnistu ihan kädenkäänteessä, niin nyt Chiarellilta meni melkein kolme viikkoa (30.12.) löytää jonkinlaista apua. Siinä vaiheessa Russell jo oli palannut harjoituksiin ja alustavien tietojen mukaan piti palata jo 29.12. tai 31.12. peliin. Mutta tuliko tuossa kohtaa sitten jotain tietoa siitä että Russellilla menee vielä viikko toipumiseen vai miksi juuri tuossa vaiheessa teki nuo liikkeet?
  Ja jos ykkösparin kaveri loukkaantuu, niin vaikea häntä on kuitenkaan paikata hankkimalla lisää kolmosparin kavereita. Ehkä toiveena (perustuen mihin?) oli, että Petrovic pystyisi pelaamaan vähän ylempänä, mutta kaksi ottelua riitti valmentajalle ja pudotti hänet sitten kolmanteen pariin. Vaikka Russell ja Klefbom edelleen puuttuivat. Joka tapauksessa Petrovic on Oilersiin tässä vaiheessa ihan ok kolmosparin kaveri. Sitten kun Klefbom palaa ja jos ketään ei myydä tai ei tule loukkaantumisia, niin tullee olemaan sitä osastoa joka pelaa kolmosparissa tai istuu katsomossa.
   
  aessi tykkää tästä.
 24. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Mielestäni on hieman vähättelyä varaamista kohtaan, ettei kolmoskierrokselle anneta isompaa arvoa jos se on voi niin vain heittää kylkiäisinä, kun vaihdetaan alempien parien pakkeja keskenään. Jos katsotaan jotain Tampaa, sen joukkueesta löytyy aika liuta näitä kolmoskierroksella ja myöhemmin varattuja pelaajia, esimerkkeinä Brayden Point, Anthony Cirelli, Cedric Paquette, Ondrej Palat, Alex Killorn. Jake Dotchin kuului vielä viime kaudella tähän remmiin mukaan. Palkkakaton tultua varaamisen merkitys on vuosi vuodelta vain korostunut, ja menestyvät joukkueet kasataan omien onnistuneiden varausten ympärille.

  Oilersin huonoon varaamiseen on myös mielestäni turha vedota, kun sieltäkin on alkanut jo vähän positiivisempia tuloksia tulemaan. Jujhar Khaira, Tobias Rieder ja Erik Gustafsson hieman vanhemmista tapauksista (toki kaksi jälkimmäistä ei Oilersissa NHL-tasolle noussut) ja uudemmista tapauksista Caleb Jones ja Ethan Bear näyttävät erinomaisilta varauksilta noilla vuoroilla. Eikä se Anton Slepyshevkään mikään huonoin varaus ollut. Hyvältä näyttää nyt myös mm. Samorukovin ja Maximovin kanssa.
   
  aessi ja TAM tykkäävät tästä.
 25. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Laadukasta salary reliefiä tarjolla. David Schlemko waiversissa NHL.com. Suunnilleen 75% ajasta loukkaantuneena, LTIR neuvoteltavissa.