Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 2. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Lainaus:
  Miksi näitä fossiileja raahataan rosteriin? Nyky-NHL on nuorten ja nopeiden pelaajien liiga.
   
 3. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Bjorkia et varmaan sentään, kaverihan on puolisen vuotta sivussa tositoimista. Muuten aikalailla samaa mieltä.
   
 4. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Mäkin aina änärin BeaGm-moodis raijaan treidi deadlinella jonkun kehäraakin voittamaan viimeisen cupin nelosketjussa ennen eläköitymistä. Siellä on näköjään oikean elämän puolella otettu mallia.
   
 5. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Mietin hetken, että huhhuh miten kallis hinta Nashista. Sitten muistin, että viime vuonna Minnesota maksoi Martin Hanzalista ensimmäisen ja toisen kierroksen varauksen, eikä tuo hinta Nashista nyt niin korkealta yhtäkkiä tunnukaan. Loppujen lopuksi myöhäinen ensimmäisen kierroksen varaus on jo sen luokan hakuammuntaa suhteessa siihen, mitä Nash voi nyt ja miksei myöhemminkin antaa uudelle joukkueelleen.
   
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Patric Hörnqvistille viiden vuoden jatko Pensiin, AAV 5,3 miljoonaa.
   
 9. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Hörnqvistille 5v x $5.3 miljoonaa. Kai tälle nyt vähän saa nauraa?
   
 10. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Eikös tuo ole aika lailla markkinahintainen sopimus tasaisesti 20 maalia ja 40-50 pistettä kauteen takovalle hyökkääjälle? Tatar, Palat, Hoffmann, Brassard, Oshie jne.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018 klo 23.40
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ai miksi? Miljoona korotusta vanhaan lappuun, Hörnqvist on ollut äärettömän tärkeä Pensille viime vuodet. Näin Pens-fanina tervehdin tätä lappua ihan ilolla, vuosia on vain viisi eikä kahdeksan joten tuskin tuosta edes loppupäässä tulee mitään ongelmaa.
   
 12. LemMy Jäsen

  Lainaus:

  Tä? Kerro ensin mikä siinä naurattaa, niin kerrotaan sitten saatko nauraa vai et.
   
 13. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  No jos mä hekottelen sitten itsekseni vaan. Katsotaan sitten joskus tuliko naurettua turhaan.
   
 14. LemMy Jäsen

  Lainaus:

  Nauraisitko jos Flyers signaisi Simmondsin tismalleen samalla sopimuksella?
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Nopeasti se Callahaninkin alamäki alkoi, viis vuotta on aika pitkä aika!
   
 16. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Pidän Simmeristä hyvin paljon, mutta luulen ja toivon että hän pelaa muualla tämän kauden jälkeen. En olisi siis tyytyväinen. Pidän tietysti Simmondsia Hörnqvistiä arvokkaampana.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Helvetin hieno jatkosopimus!

  Toki siinä on riskinsä sopimuksen pituuden ja Hörnqvistin iän sekä kuluttavan pelityylin johdosta, mutta ne riskit ovat tässä vaiheessa enemmän kuin hyväksyttäviä. Penguinsilla ei ollut varaa päästää Hörnqvistiä pois. Todella tärkeä pelaaja joukkueen menestyksen tavoittelulle tässä ja nyt. Mestaruusikkuna on auki vielä seuraavien 2-3 vuoden ajan, sen jälkeen murehditaan sitten sopimusta jos niikseen tulee.
   
 18. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Hyvä diili, olisi varmasti saanut markkinoilta enemmän rahaa. Tosin yksi vuosi liikaa, mutta
  murehditaan sitä sitten.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  No toki voi käydä mitä vain, mutta merkkejä hyytymisestä ei ole ollut ja itse olisin tehnyt myös tämän sopimuksen. Hörnqvist olisi mielestäni voinut isommankin sopimuksen saada maximi vuosilla höystettynä kuten Oshie sai.

  Lainaus:
  Minäkin pidän, mutta vain yhdestä syystä ja ikä eli Simmonds on sen joku pari vuotta nuorempi. Muuten samalla viivalla mielestäni täysin, toki Simmonds on ns. mediaseksikkäämpi nimi.
   
 20. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Niin tosiaan Simmonds on peräti vuoden nuorempi ja Hornqvistin uran pistekeskiarvo on parempi kuin Simmondsilla. Lisäksi Hornqvist on semmoinen pelaaja joka oikeasti tuo joukkueelle sitä oikeanlaista energiaa illasta toiseen.
   
 21. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Siinä paras pointti sopparin puolesta. Ketäpä se harmittaa jos jengi on oikeasti contender vielä muutaman vuoden kahden kannun jälkeen? Eipä varmaan ketään. Hekottelun pointti on tämä ainainen luopumisen vaikeus GM:ien kohdalla. Nyt tästäkin sopimuksesta todennäköisesti koituu ongelmia jatkossa. Ei mitenkään ylitsepääsemättömiä, mutta jotain kuitenkin. Korjaustoimenpiteillä sitten jätetään valueta pöydälle. Eipä siinä mitään uutta ole, näin tää sirkus on pyörinyt jo vuosikymmeniä. Koirat räksyttää ja karavaani kulkee. Varaan oikeuden jatkaa räksyttämistä. En usko että sen SC-finaaleissa vuodesta toiseen viihtyvän joukkueen faneja pitäisi sen pahemmin kirpaista.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Täysin samat mietteet oli Callahanista ja sittenhän se hyytyi ihan täysin ensimmäisen kauden jälkeen kun fiilikset oli että pakkohan se on nyt ainakin se muutama vuosi jaksaa. Hörnqvistilläkin mielestäni ollut aikapaljon noita loukkaantumisia? Mielestäni Pens on tehnyt aika hyvää duunia noiden sopparien kanssa kun ei ole tukirooleissa oleville annettu näitä isoja lappuja, tämä on tietty vahva riski vaikka cap hit isoksi nousekkaan.

  Ilmeisesti tässä ei nyt menty kuitenkaan samaa virhettä tekemään kuin Callahanin kanssa eli antamaan sitä NMC:stä kuitenkaan. Melkein pidän tuota isoimpana virheenä tuossa Callahanin sopimuksessa.
   
 23. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Ehkä mä aliarvostan sitten Hörnqvistiä sen vuoksi että hän on pelannut paljon Crosbyn rinnalla ja "sillä paikalla kuka tahansa pärjää". Tää käsitys voi hyvin olla väärä. Joka tapauksessa markkinat arvostaa Simmondsia enemmän kuin minä ja luulen että sama olisi pätenyt Hörnqvistiin.

  Onpas vaikea saada koherenttia ajatusta ulos tähän kellonaikaan.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Riskiä näissä on varmasti aina, mutta se että joku on hyytynyt ei meinaa, että toiselle kävisi samoin. Mutta kuten sanoin riskiähän näissä on aina mukana. Ja aika täysiä kausia tuo on pelannut viime vuodet. Entisessä sopparissa muistaakseni oli osittainen NMC eli sai listata kahdeksan joukkuetta joihin ei suostu siirtymään joten luulisi, että samanlainen klasuuli sopimuksesta nyt löytyisi.

  Olen itse tyytyväinen tuohon sopimukseen.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Chris Lee loppukauden kestävällä sopimuksella Anaheimiin. Vanhuksien hamstraaminen jatkuu Ankoilla.