Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Vielä tarkennusta tämän verran:

  The Capitals will exchange the higher of Washington's own third round draft choice or Toronto's third round pick.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  No nyt se Mrazek treidattiin Flyersiin.

  DET guaranteed no less than a 4th round for Mrazek. If PHI makes playoffs and Mrazek wins 5 games for PHI in reg season, 4th becomes a 3rd. If PHI advances to CF, and Mrazek wins six playoff games, the 3rd becomes a 2nd. If PHI re-signs him next season, DET gets PHI 3rd in 19.

  Twitter

  Twitter
   
 4. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Eiköhän ton diilin kanssa pysty elämään, onko sitten kaverilla tulevaisuutta loppukautta pidempään Flyers nutussa sen aika näyttäkööt.
   
 5. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  En osaa ainakaan kalliina tätä pitää...?
   
 6. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Ihan mielenkiintoinen artikkeli/näkökulma Jatkoajassa, jossa todettiin että joissian tapauksissa näin siirtorajan kynnyksillä mestaruusmahdollisuuden omaavat joukkueet hakisivatkin kovia syvyyspelaajia ns. tähtistatuksen omaavien pelaajien sisään. Tietyssä mielessä allekirjoitan kyllä tämän näkökulman. Usein pudotuspeleissä on nähty, että juurikin joku alempien kenttien työmyyrä on ottanut joukkueen reppuselkään, kun kärkikentät pelaavat nolla-nollaa.

  Keitä tällaisia "tähtipotentiaalin omaavia työmyyriä" voisi olla tarjolla? jetsistä tulee mieleen Armia, joka ei tietenkään ole kaupan.
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Jakub Jerabek --> Washington Capitals
  5.kierroksen varausvuoro --> Montreal Canadiens

  Lisää tsekkipakkeja Washingtoniin.
   
 11. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nyt neljän pelin jälkeen näyttää, ettei tämä ihan lose-lose kaupaksi menekään. Phaneuf on pelannut nyt neljä peliä Kingsissä ja näistä Kings on voittanut kolme. Phaneuf on tehnyt 3 maalia, 3 yv-maalia, 11 taklausta, 7 blokkia ja 11 laukausta. Ei yhtään hassumpi saldo kaverilta, joka teki Ottawassa tällä kaudella 53 ottelussa yhden yv-maalin. Ja kokonaisuutena 3 maalia. Nyt siis neljässä pelissä jo kolme yv-maalia ja Phaneuf on osaltaan siivittänyt Kingsit kolmen ottelun voittoputkeen. Toki myös Gaborik on maalin tehnyt Ottawassa, mutta eipä tuolla ole Ottawan kannalta oikein mitään merkitystä.

  Voisi väittää että maiseman vaihto ja Ottawasta pois pääseminen teki hyvää Phaneufille.

  Ainiin unohtui mainita, että Phaneufin tulon jälkeen Quick ei ole alle 94% peliä pelannut.
   
 12. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Tampa otti waivereista Gabriel Dumontin takaisin Ottawasta. Senators nappasi Dumontin marraskuun lopulla, eli kolmisen kuukautta kesti reissu Kanadassa. Ja suoraan farmiin Syracuseen Jonne Tammelan seurakaveriksi.

  Toinen waivereissa tänään liikkunut oli Washingtonin Taylor Chorney Columbukseen. Kun Caps hankki Kempnyn ja Jerabekin, niin jonkun oli tehtävä tilaa.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tobias Rieder ja Wedgewood Los Angelesiin ja Darcy Kuemper Arizonaan.
   
 14. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  En ihan saa tästä kaupasta kiinni Arizonan näkökulmasta, mitäköhän siellä suunnitellaan, vai suunnitellaanko mitään.
   
 15. Fishstick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Islanders
  Kuemperille samalla kahden vuoden jatko Arizonaan (1.85M) siinä hyvä backup Raannalle jonka kanssa kojootit neuvottelevat jatkosopimuksesta.
   
 16. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Kuemper ollut yksi parhaista kakkosmolareista tällä kaudella ja omasta mielestäni hyvä siirto Arizonalta. Nyt kun saavat Raannalle vielä jatkon sorvattua niin ensi kaudelle on tiedossa loistava kaksikko maalinsuulle.
   
 17. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Coyotes siis käytännössä paransi varamaalivahtiaan. Jos ja kun Raannan kanssa saadaan sorvattua jatko, niin Raanta - Kuemper -tandemi tulee olemaan todella kova.

  Rieder ei ole mikään kovin erityinen pelaaja. Hyvä bottom-6 -laituri ja alivoimapelaaja, mutta ei sen kummempaa. Hänen agenttinsa toisaalta on sen luokan persereikä, ettei jatkosopimuksesta olisi todennäköisesti kesällä tullut mitään.

  Ihan hyvä diili Coyotesin näkökulmasta, kelpuutan.
   
 18. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  No tämä avaa hieman kojoottinäkökantaa. Toki siis tiedossa oli että Kuemper on upgrade Wedgewoodiin, mutta Riederistä luopuminen mietitytti.

  Edit: Kuemper varmaan muuten pystyy pelaamaan starterinakin, jos jostain syystä Raannan kanssa ei jatkosopparia saataisikaan aikaiseksi?
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018 klo 07.20
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Minä näen tuon järkevänä treidinä Arizonan kannalta. Riederin kanssa olisi kesällä edessä taas jatkoneuvottelut ja edellisellä kerralla oli melkoista vääntämistä eikä varmaan jäänyt Chaykalla hyvät välit agentin kanssa. Muutenkin Rieder oli vähän jäämässä ylimääräiseksi tuosta Arizonan nuoresta coresta, jonka varaan pakettia aletaan rakentamaan.

  Kuemper taasen on saanut Losissa uransa takaisin raiteilleen ja on huikea parannus Wedgewoodiin ja jatkosopimus tarkoittaa, että siellä on maalivahtiosasto kunnossa jos/kun Raannalle saadaan vielä järkevänhintainen jatko mihin uskon. Raanta ja Kuemper muodostavat siis seuraavat pari vuotta hyvän tandemin.
   
 20. steierwrass Jäsen

  Lainaus:

  Toivottavasti tosiaan tarkoittaa sitä, että haettiin Kuemperia Raannan pariksi eikä nyt kaupata Raantaa ja toivota, että Kuemper on uusi halpa ykkönen.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Raanta ei myöskään voi käyttää neuvotteluissa sitä hyväkseen, että seurassa ei ole pätevää veskaria ja joutuvat sen takia maksamaan Raantalle ylimääräistä. On tietenkin mahdollista, että joku toinen seura tarjoaa Raannalle parempaa sopimusta kuin Arizona. Nyt heillä on ainakin Kuemper.
   
 22. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kuemperista ei ikinä tule ykkösmaalivahtia mihinkään joukkueeseen. Näin uskallan väittää häntä vuosia katselleena. Hänellä ei yksinkertaisesti kasetti kestä, vaikka onkin kookas ja kohtalaisen lahjakas nuori mies.
   
 23. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Sama on uskomus itselläkin, ettei Kuemperista ole ykköseksi. Ainakaan mitään sellaiseen viittaavaa ei mielestäni ole näyttänyt. Ja sen takia kirjoitinkin, että toivottavasti Arizona ei haaveile sellaisesta. Olisi ihan turhaa säästelyä tuollainen.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Toisaalta Arizonassa saa pelata aika paineettomasti, koska kukaan ei odota muuta kuin viimeistä sijaa.
   
 25. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Kuemper on varmaan ainoa maalivahti jonka olen nähnyt itkevän vaihtopenkillä, kun Colorado ampui hänet vaihtoon jossain runkosarjan pelissä muutama kausi takaperin.