Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Kausi 2016-17 on tullut päätökseensä, joten avataan uusi ketju uusille kaupoille ja sopimuksille. Luultavasti kumpiakin alkaa tippumaan aika mukavasti tässä lähipäivinä. Kuten myös noita waiveriin laittamisia, kun lähdetään sopimuksia ostamaan ulos.

  Winnipeg tänään jo tekikin sopimuksen Marko Danon kanssa. Soppari on yhden vuoden ja 850 000 dollarin arvoinen. Dano on mielenkiintoinen ykköskierroksen varaus, joka saattaa Winnipegistä olla tarjolla vaikka saisivatkin 7 hyökkääjää suojattua.
   
 2. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Yannick Weber vuoden sopimukseen Predsin kanssa. Sopimus 1-vuotinen ja arvoltaan $ 650 tuhatta. Pirun hyvä soppari kolmosparrin / # 7 pakiksi, periaatteessa cappimaailmaan aikalailla täydellinen value contract.
   
 3. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Linus Ullmark ja Sabres 2-vuotiseen sopimukseen. AAV $750k.
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Mikä pettymys! Olin ihan varma, että hulinat pystyssä ja jengi vaihtaa joukkuetta kuin viimeistä päivää. Pari hassua pikkusopimusta, WTF! Tätäkö nyt on odotettu pari viikkoa?
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Vegas varmaan julkaisee kaikki kaupat kerrallaan 18. päivä.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Jonkun Sportsnetin tai TSN:n toimittajan (en muista enää kenen) ennustus oli, että laajennusdraftin yhteydessä tapahtuisi 7–10 pelaajakauppaa.

  Vegasin kannalta on parempi vaihtoehto saada vaikka kakkoskiepin varaus, prospekti ja joku aavistuksen vähäpätöisempi pelaaja kuin päästää kaikki parhaat kalat muiden joukkueiden välisissä pelaajakaupoissa muihin joukkueisiin ja tyytyä sitten ilman ylimääräistä vastinetta tarjolla oleviin (mahdollisesti vähäpätöisempiin) pelaajiin, mutta kyllähän se pettymys on, jos kyse on pelkästään Vegasin ja toisen joukkueen välisistä kaupoista. Sen verran paljon tätä oletettua laajennusdraftin hulinaa on tullut viime aikoina odotettua. Mutta seuraillaan tilannetta, onhan tässä vielä mikä tahansa mahdollista. Ja voihan se olla, että toiminta käynnistyy kunnolla vasta päivää tai paria ennen väliaikaisen treidikiellon alkua.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  En tiedä voisko tää radiohiljaisuus johtua siitä että alunperin finaalien game sevenin piti pelata tänään 14.6. ja ehkä kuliseissa oli ennen finaaleja sovittu että näitä treidejä ruvetaan sitten toteuttamaan ja julkaisemaan vasta 15.6.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Minä käsitin, että trade freeze jatkuu 22. päivään saakka. Poikkeuksena Vegas, joka voi käydä kauppaa 18. päivästä alkaen.
   
 9. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Trade freeze alkaa launtaina 17.6. klo 15 ET, kun suojattujen pitää toimittaa NHL:lle ja päättyy tuolloin 22.6. kun Vegas julkistaa joukkueen.
   
 10. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Kysymys kuuluukin: MIKSEI MITÄÄN TAPAHDU? Piru kun jänskättää miten seurat alkavat ennalta reagoimaan Vegasin peliliikkeisiin
   
 11. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Pierre LeBrun twiittaa, että NHL on viestittänyt GM:ille, että Vegasin kanssa tehtyjä diilejä ei saa vuotaa medialle ennen kesäkuun 21. päivää
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Vaikuttaa siltä, että Vegas varaa vuoroilla 20.-70. Muut joukkueet voivat mennä siksi aikaa vaikka kaljalle. Tai sitten Vegas vaihtaa viisi toisen kierroksen vuoroa johonkin pelaajaan. Luulisi nyt, että tulisi edes niitä "Meillä on puolustajia, vaihtaako joku hyökkääjään?" -treidejä.
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Pierre LeBrun myös twiittaa että sellaiset treidit jossa Vegas ei ole mukana voidaan julkaista normaalisti. Eli arvuuteluksi menee sitten mitä kuliseissa tapahtuu.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sopiiko tänne?

  Girardi ostettu ulos diilistään.
   
 15. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Myös Matt Greene ostetaan ulos ellei sitten kelpaa johonkin. Tuskin kelpaa.
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Rangers sai signattua yhden hyökkääjän, joten ei tarvitse laittaa Stepania tarjolle elleivät erityisesti halua. Matt Puempel jatkaa ilmeisesti vuoden sopparilla ja 725 000 dollaria caphit.
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 18. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Fiksu muuvi. Ei Girardi sentään ihan MacDonald-tasoa ole ollut, muttei kovin kaukanakaan, ja se on tolla diilillä kestämätöntä. Ongelmallista tästä on tehnyt se, että käsittääkseni AV on peluuttanut G:tä vuosikausia ykkösparissa. Nyt GM vie koutsilta mahdollisuuden tehdä tuota. Samaa toivoisin Hextallin tekevän Phillyssä, ei kuitenkaan buyoutilla, vaan AHL:ään hautaamisella.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Päivän kovin uutinen on tietysti se, että Dan Cleary virallisesti lopettaa pelaajauransa.

  Näin mies tokaisi juhliessaan AHL-mestaruutta.
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Tyler Graovac Capitalsiin ja 5th round pick 2018 Minnesotaan. Siitä sitten yksi vaatimukset täyttävä hyökkääjä draftia varten.

  Samassa voisi mainita, että Zac Rinaldo ei tule saamaan jatkoa Bostoniin, joten tuo oli kyllä mahtava hankinta Bostonilta.
   
 21. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Hyvä sopimus Teuvolle. Toivottavasti Teuvo pystyisi näiden kahden vuoden aikana pääsemän siihen TOP-6 hyökkäykseen virallisesti, eikä kenenkään tarvitsisi kyseenalaistaa Teuvon paikkaa siinä.
   
 23. Mängimies Jäsen

 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Näköjään tiimit ostavat ulos noita puolustajia, jotka eivät ole luopuneet NMC:stä draftin ajaksi. Toki näissä tapauksissa ratkaisu on ollut helppo, kun joukkueet eivät ole kiinni capissä. Esim Anaheimin osalta tuo olisi ollut huomattavasti vaikeampi ratkaisu, kun caphit olisi pysynyt täytenä capissä vaikka olisivatkin ostaneet Bieksan ulos.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ilmeisesti sitten Vegas pyytää ihan kunnon korvauksen mahdollisesta ylimääräisestä suojauksesta kun seurat sitten mielummin ostaa pelaajan ulos. Noh, se varmaan sitten tarkoittaa että kohta ruvetaan näkemään niitä kauppojakin kun ei tässä enää hirveesti aikaa ole ihmettelyyn.