Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tämä tieto on peräisin?
   
 2. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ei varmaan mistään ja mennyt Chrisit sekaisin. Eipä sinne Kellyn lisäksi muita pappoja roudattu.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tosiaan, oman tyhmyyden piikkiin. Anaheim Ducksin instagramissa oli kuva, jossa luki "Welcome to Anaheim, Chris" ja kuva jossa Chris Kelly oli Kanadan paidassa, jotenkin yhdistin automaattisesti Chris Leehen, kun luki vain Chris ja oli maajoukkuepaita päällä.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pituus ok, liikaa hintaa. Ja ehkäpä se suurin ongelma on nyt se, että puolustuskuusikko tulee suurella todennäköisyydellä olemaan sama kuin tällä kaudella.
   
 8. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Onko Hawksilla ollut tällä kaudella puolustuskuusikko? Yhdeksän pakkia pelannut vähintään 20 ottelua. Keith, Seabrook ja Murphy kolmen kärki, mutta onhan tuo muu porukka kiertänyt melkolailla. Kempny treidattiin pois, mutta Rutta ja Oesterle ovat välillä saaneet tehdä tilaa AHL-ruotsalaisille. Tosin ensi kaudella Gustafssonilla tulee voimaan uusi yhden suunnan sopimus, niin Erik nyt todennäköisesti pelaa ylhäällä.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ilmaisin ehkä itseäni huonosti, mutta sama kuusikko tulee käytännössä ensi kaudella pelaamaan, joka suurimman osan vastuusta on tällä kaudella ottanut.

  Oesterle aloitti kauden katsomossa, mutta sen jälkeen on pitkälti pelannut lähes kaikki ottelut. Rutta on ollut loukkaantuneena säännöllisesti ja tänään tekee taas paluun. AHL-ruotsalaiset tulivat mukaan remmiin oikeastaan heti, kun se pudotuspelipaikka alkoi olla realistisesti liian kaukana.

  Pointti tuossa oli se, että ensi syksynä tilanne on tällä hetkellä tämä: Keith, Seabrook, Murphy, Rutta, Oesterle, Forsling sekä Gustafsson eli seitsemän puolustajaa, jotka ovat luutineet tällä kaudella suurimman osan. Dahlström tuskin peliajoille pääsee, sillä on ollut aika heikko, mutta pitkälti auttanut siinä tämän kevään realistisessa tavoitteessa eli hyvän varausvuoron hankkimisessa.

  Tuo seitsikko ei ole riittävän hyvä ensi kaudellakaan. Yksi ykkösparin puolustaja, kaksi potentiaalista kakkosparin puolustajaa sekä tukku kolmosparin puolustajia. Tähän lisäksi tällä kaudella todella huonoksi havaittu puolustussysteemi, jota tukee tilastotkin.

  Forsling tuosta tietysti voi tehdä mcavoyt, mutta on se epätodennäköistä silti. Mun mielestä Bowmanin olisi pitänyt tehdä jotain jämäkämpää liikehdintää, koska ei tuossa puolustuksessa ole kauden aikana näkynyt oikeastaan hetkittäistä potentiaalia lukuunottamatta mitään.

  En tosin laske ensi kauden suunnitelmiin tosiaan mukaan potentiaalisia prospecteja kuten Mitchelliä, Jokiharjua ja kumppaneita.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Zdeno Charalle vuoden jatkosopimus Bruinsin kanssa. Palkka $5 miljoonaa ja siihen päälle sitten vielä $1.75 miljoonan edestä mahdollisia bonuksia.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Nutivaaralle ilmeisesti neljän vuoden ja 10,8 miljoonan jatko sinitakkisiin. Kuulostaa ensi hätään varsin selkeältä win-win-diililtä.
   
 12. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Halpa soppari mielestäni Columbukselle. Vähän epäilin, kun Markus isoihin valoihin lähti, että näinköhän ura lähtee siellä nousuun. Tai ainakaan näin nopeasti. Kiva olla väärässä, vaikkei omassa lempijoukkueessa pelaa.
   
 13. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Jotenkin uskomatonta, että Nutivaara on selkeästi suomalaisista tehokkain pakki peliaikaa suhteutettuna. Ristolainen, Vatanen, Määttä ja Lindell jäävät kauaksi taakse. Ja maaleissa (7 kpl) on Nutivaara on kärjessä yhdessä Lindellin ja Määtän kanssa. Kovasti on jäänyt pienelle huomiolle Nutivaara.

  Jotkut täälläkin epäilivät ettei Nutivaara mahdu edes pelaamaan loukkaantumisensa jälkeen, mutta niin vaan Nutivaara otti pelipaikan saman tien ja on nyt 9 pelissä toipumisensa jälkeen tehnyt tehot 4+1 ja +8. Samaan aikaan Columbuksen kärkipakit ovat olleet selvästi vaisumpia. Esim Werenski on tehnyt noissa yhdeksessä ottelussa 0+2, +3. Ja nyt kun Seth Jones palasi peleihin niin Jack Johnson joutui katsomoon (yhdessä Tarlor Chorneyn ja Scott Harringtonin kanssa).

  Voi olla tosiaankin hyvä soppari Columbukselle jos Nutivaara saa vielä tehojaan kasvatettu mahdollisen peliajan ja vastuun lisääntymisen myötä.
   
 14. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Cal Foote kirjoittanut tulokassopimuksen Lightningin kanssa.
   
 15. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Kappas, lisää 2. polven pelaajia. Faijansa oli kyllä hieno pelaaja.
   
 16. adolf Jäsen

  Erik Karlssonin lähdöstä puhutaan nyt siihen malliin että se tulee varmasti tapahtumaan kesällä. Onkos mitään joukkueita heitetty vielä ilmoille tai palstalaisilla mitään ajatuksia minne voisi Erik mennä?
   
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Golden Knights oli vahvasti huhuissa jo siirtorajalla, joten miksei kesälläkin. Toinen oli Lightning, mutta hommasi Ryan McDonaghin puolustukseen.
   
 18. Kuoppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 19. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Hyvät UFA-maalivahdit ovat tänä kesänä harvassa. Niin kuin jossain muussa ketjussa todettiin, 2019 on se vuosi kun UFA-valikoima on parempi. Raannalta kuitenkin suht kovat näytöt heikossa organisaatiossa, on niitä tyhmempiäkin sopimustarjouksia nähty.
   
 20. F#21 Jäsen

  Nashville tehnyt ELCn Niclas Westerholmin kanssa.
  Predators Sign Goaltender Niclas Westerholm | NHL.com

  Vähän yllätyksenä tuli, että Westerholm sai NHL-sopimuksen. Voisi kuvitella, että näillä näytöillä myös Vehviläinen tekee ELCn kauden päätteeksi.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Kunhan joku varaa ensin.
   
 22. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Miksi Vehviläinen pitäisi varata saadakseen sopimuksen, mutta Westerholmia ei? Kyllä Vehviläisenkin kanssa pystyy tehdä ELCn jo nyt.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Hyvä jos näin on. Luulin Vehviläisen olevan vielä niin nuori, että hänet pitää varata. Hieman ihme tuo, että Vehviläinen ei ole kenellekään kelvannut. Luulisi jonkun ottavan low risk -sopimuksena.
   
 24. Janders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP