Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Lainaus:
  Vehviläinen on vielä tänä vuonna varauskelpoinen pelaaja. Westerholm pystyi tekemään ELC:n UFA:na koska vietti junnuna (18-20 vuotiaana) yhden vuoden Pohjois-Amerikassa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2018 klo 13.17
 2. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Miten tuo sääntö menee kirjaimellisesti? Pitää sekä aloittaa että lopettaa kausi Pohjois-Amerikassa? Tuli vaan mieleen tapaus Sebastian Repo. Repohan ei saanut viime vuonna tehdä ELC-sopimusta vaan joutui menemään varaustilaisuuden kautta, vaikka hän pelasi kaudella 2014-15 USHL:ssa 25 ottelua (vrt. Westerholm 22 pelattua ottelua).

  E: Kiitos @Bosco :lle selvennyksestä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2018 klo 13.13
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Lainaus:
  Repon esimerkki sitten varmistanee sen että vaatii tosiaan täyttä Pohjois-Amerikassa vietettyä kautta.
   
 4. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
 5. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Jos tuo n. 4 miljoonaa pitää paikkansa, niin aivan mottipäisen hyvä soppari Coyotesille. Vain kolme vuotinen ja naurettavan pienellä cap hit ykkösveskalle, joka on ollut NHL:n parhaita viimeiset neljä kuukautta. Coyotes saa siis nauttia Raannasta ikävuodet 29, 30 ja 31. Raannan kannalta ei ehkä ideaalein, jos taso tuosta hirveästi notkahtaa, niin vaikea tuon päälle on mitään 5-vuotisia soppareita vääntää.
   
 6. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Tattis, seison korjattuna! @viljelmo pahoittelut.
   
 7. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Hyvä on tuo Raannan sopimus kummallekin osapuolelle. Raanta on vuonna 2018 näyttänyt olevansa eliittiä, mutta hänellä ei vielä ole kokonaista ehjää kautta ykkösveskarina NHL:ssä. Jos Antti jatkaa tämän vuoden malliin nämä kolme vuotta tai edes lähes tällä tasolla on seuraavassa sopparissa luvassa kahta kertaa isompi palkkapäivä.
   
 8. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se melko halpa oli, jos 4M on vuosiansio. Kuitenkin katsomalla 1-1,5 vuotta taakse, niin siellä on vähemmän näyttöjä antaneiden Talbotin ja Darlingin sopimukset, joissa vuosittainen ansio on yli 4M. Nyt lisäksi palkkakatto menossa ylös tuosta. Jos tuo noin 4M tarkoittaa taas 4,5M, niin aletaan olla linjassa melkolailla.

  Odotin pidempää kuin kolmea vuotta. Raanta täyttää nyt 29 eli on 32 tuon umpeutuessa. Ehkä siinä on helpompi tehdä jatko kuin vuotta myöhemmin, mutta ei siinäkään vaiheessa enää kauheita sopimuksia tehdä.
   
 9. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kompromissi taisi olla tuo Raannan kolmen vuoden sopimus molemmille.
  Antilla vasta nyt todella kovat näytöt taulussa muutaman kuukauden ajalta ja tuskin mikään organisaatio olisi mitään 5v/5m$ sopimusta tarjonnut kesällä,varsinkin kun ykkösmaalivahtien paikkoja ei ole liikaa tarjolla NHL:ssa ja esim. Darlingin sopimus toimii varoittavana esimerkkinä näistä tähdenlennoista.
  Toisaalta taas sopimuksen edullisuus mahdollistaa sen että jos Raanta jatkaa näin kovalla tasolla ja Yotes rämpimistään,saa Antti hyvin todennäköisesti kokeilla jossain muualla cup-jahtia vielä tämän sopimuksen puitteissa.
  Lisäksi tällä sopimuksella Raanta varmisti taloudellisen turvan loppuelämäksi,harva jättää tällaiset sopimukset pöydälle.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Juurikin näin.

  Soppari on rakentunut seuraavanlaisesti:

  1. Vuosi: $2.75 M salary, $1 M signing bonus
  2. Vuosi: $5 M salary
  3. Vuosi: $2 M salary, $2 M signing bonus

  Tuon viimeisen vuoden hassu 2 miljoonan palkka ja 2 miljoonan allekirjoitusbonus on Raannalle hyvä turva mahdollisen lockoutin varalle, koska tuon 2 miljoonan 'bonuksen' hän kuittaa, vaikka ei pelaisi peliäkään.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tämä. Tällä sopimuksella Raannan ei tarvitse pelätä, että hän viettää loppu-uransa Arizonassa. Arizona tuskin tulee kuitenkaan ihan hirveästi panostamaan joukkueeseensa ja tuskin taistelee SC:sta. Lisäksi jos jonnekin iskee veskarikriisi, niin Raannan sopimus on liikuteltavissa helpohkosti, varsinkin deadlinellä.
   
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ihan ei Bowmanin näkemys realisoitunut.

  Panarin, 81 ottelua 27+55=82, +23
  Saad, 82 ottelua 18+17=35, -10

  Tasakentällisin pinnat menivät 61 - 34, joten ei nyt Bowmanin "5-on-5 offence equal to Panarin" osunut.

  Siinä Bowman oli kyllä oikeassa, että ylivoimalla Saadista ei ole mitään hyötyä. Taisi olla koko NHL:n huonoin saldo 1 pinna / 174 yv-minsaa.

  Samalla Chicago tippui NHL:n runkosarjan sijalta 3 sijalle 24. Columbus säilyi playoff-joukkueena, tosin pistemäärä vähän tippui. Mutta kyllähän tämä kauppa näytti ryöstöltä jo kesällä ja nyt siitä tuli törkeä ryöstö.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 16. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 18. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Facebookissa luki, että Francouz valitsi Avalanchen Predatorsin sijaan. Ei pitäisi olla yllättävää, kun vertaa että Predatorsissa edellä olisi Rinne-Saros ja Avalanchessa vain Varlamov. Eli toisessa (ilman treidiä) varma farmipaikka ja toisessa lähellä NHL-paikkaa.
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 21. Lösönen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Aika marginaalidiili, neloskentän pelaajat vaihtavat joukkueita. Kääntyykö tässä nyt vaaka hirveästi kumpaankaan suuntaan. Carolina pidättää 10% Krügerin palkasta, lisäksi 3th round pick Arizonaan ja 4th round pick Carolinaan. Tykkään toki Arizonan puolelta tästä diilistä. Nyt on kolme pickiä kolmoskierrokselle ja kaikki ruotsalaispelaajat ovat tervetulleita jos ja kun lisäävät todennäköisyyttä että Hjalmarsson ja Ekman-Larsson solmivat jatkosopimukset. Korvaa neloskentän sentterinä Richardsonin, jolle ei ilmeisesti oltu valmiita maksamaan haluamaansa summaa ja lähtee luultavasti mittauttamaan arvonsa UFA-markkinoille.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 23. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hieno ja odotettu juttu. Mielestäni näistä viimeaikojen maalivahtilupauksista omaa parhaan pääkopan/asenteen ja muutenkin kaikki eväät huipputasolle. Olisi mukava kuulla Lukko-tietäjien näkemyksiä, missä eniten kehitettävää ja mitä on lupa odottaa?
   
 24. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS