Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Toisaalta heikentämällä joukkuetta, on Avsin helpompi tankata ja saada tätä kautta hyvä varausvuoro ensi kesälle. Onhan tuossa rebuildissä aina se ongelma, että kaikki huippulupaukset, varsinkin ne, jotka ovat koko uudelleenrakennus vaiheen jo katselleet menoa ja taapertaneet illasta ja kaudesta toiseen haluavat hypätä pois junasta, jolloin rebuild ottaa luonnollisesti askeleen taaksepäin. Nythän Duchenen kanssa olisi ollut riski, että hän lähtee ilmaiseksi ensi kauden jälkeen. Colorado kun ei kuitenkaan ensi kaudellakaan ole mikään contender. Tulevaisuus tosiaan näyttää mitä Coloradolle jäi tästä käteen. Nashville ja Ottawa voittivat ainakin lyhyellä tähtäimellä ja se lienee heistä kiinnostavin asia, koska haluavat voittaa cupin nyt.
   
 2. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, Colorado on tässä tilanteessa voittaja, mutta se mitä noilla merkeillä tehdään tulevaisuudessa antaa tälle vaihdolle joko lisäarvoa tai paskan maun. Duchene oli pakko treidata, mutta vielä olisi ollut aikaa tilannetta seurailla. En itsekään usko että deadlinella sen valmiimpaa pakettia olisi saanut ja ehkä tällä haluttiin tosiaan antaa joukkueelle hieman työrauhaa.

  Kaikki voittivat. En ole mielestäni muuta väittänyt ja ihmettelen itsekin tätä turhaa vääntämistä.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vadim Shipachyov on nyt virallisesti jäänyt eläkkeelle NHL:stä.

  Ensimmäinen eläköitynyt Vegasin pelaaja. Paita kattoon?
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eikös ylipäänsä ollut joukkueen ensimmäinen pelaaja?
   
 5. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Lainaus:
  Meikäläiseltä meni aivan ohi tämä Shipachyov keissi. Mitä siellä oikein tapahtui? Miksi ei pelannutkaan?
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Toinen. Reid Duke oli ensimmäinen sopimuksen Vegasin kanssa tehnyt pelaaja.
   
 7. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Saiko pennin jeniä tältä NHL-keikalta?
  Nyt häntä koipien välissä Pietariin...
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ensin kauden alkuun oli kikkailua 23 pelaajan maksimirosterikoon ja Shipan waiver-vapauden kanssa, mutta se ei liennyt koko totuus. Tai sitten Shipa veti herneen nenään siitä ja ei ollut Vegasin touhussa täydellä asenteella enää sen jälkeen mukana. Sai myöhemmin ne kolme peliä kuitenkin alle pienillä minuuteilla, ja ehkä ei sitten sopinut valmentajan pelikirjaan ja näkemykseen joukkueesta ja peluutti mieluummin muita pelaajia. Ei tuosta saagasta kuitenkaan taida vielä tarkempia syitä olla vuotanut, että mikä tarkalleen ottaen meni pieleen Vegasin ja Shipan suhteessa.

  EDIT. Jos McPheen sanomisiin on luottaminen, niin kauppa toiseen NHL-joukkueeseen kaatui Shipan haluttomuuteen pelata kyseisessä paikassa.

  Twitter
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2017 klo 22.21
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Sai ainakin 86k dollaria tuosta bonuksesta pitää itsellään ja jostain olin lukevinani että tienestejäkin olisi sitten kaikkiaan kertynyt reilu 200k.
   
 10. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Niin. Eli siis lopullinen arvo Coloradolle tämän kaupan osalta määräytyy myöhemmin, kun nähdään mitä noista pickeistä kuoriutuu... Vai mitä mä en nyt tässä ymmärrä...?
   
 11. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Lainaus:
  Ei vaan niillä pickeillä on joku odotusarvo minkä mukaan tämä kauppa pitäisi arvioida. Toki se on erittäin hankalaa, koska minä en ainakaan osaa arvioida näiden pickien tai edes saatujen pelaajien potentiaalia kovin tarkasti.

  Esimerkki 1. Henkilö myy auton ja saa 12k euroa. Kaveri pitää pitkän viikonlopun ja ostaa koko rahalla kaljaa ja makkaraa. Auton arvo oli kuitenkin vain 10k, oliko kauppa hyvä? Oli, koska henkilö sai autosta 2k enemmän kuin sen arvo oli. Se että hän käytti kaikki rahat kaljaan ja makkaraan eikä saanut kuin pahan olon, ei tee kaupasta huonoa vaan henkilöstä muuten vaan hölmön.

  Esimerkki 2. Henkilö myy auton ja saa 12k euroa. Kaveri ostaa sillä uuden auton minkä arvo on 13k. Vanhan auton arvo oli kuitenkin jopa 17k, oliko kauppa hyvä? Ei, koska kaveri sai autosta 5k vähemmän kuin sen arvo oli. Se että hän käytti rahat fiksusti ei tee itse kaupasta hyvää.

  @larzzon selitti hyvin miksi kauppa ei ollut hänen mielestään Coloradolle hyvä. He antoivat ykköskorin pelaajan pois ja saivat vastineeksi kasan pelaajia/pickejä joiden odotusarvo ei ole yhteensä ykköskorin pelaajan verran.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Laskekaas nyt vielä joku arvo sille, kun organisaatio menettää pelaajan UFAna ilman mitään korvausta. Sitähän tässä välteltiin kahdella suunnalla.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Yhtä asiaa ei myös voida huomioda, eli kuinka paljon tietoa pelaajasta organisaatioilla on ollut kun kauppaa on tehty, karkeasti voidaan kuitenkin arvioida mikä se potentiaali on ja mikä on se realistinen kehitys. Useinhan näiden pelaajien kohdalla tehdään aika villejäkin vertauksia, kuten tämä Bowers jota vertaillaan Toewsiin ja taas vähän maltillisemmat kaverit ovat verranneet kaveria muistaakseni Curtis Lazariin.

  Prospektien kohdalla on myös vähän hankalampi ainakaan katsojien arvioida arvoa kun taustalla voi olla vaikka asenneongelmia tai laiskaa treenaamista ym. Esim. DeAngelon kohdalla on nyt tainnut pari seuraa astua miinaan. Varausvuorojen arvottaminen on karkeasti vähän helpompaa, yleisesti noita kärjen jälkeisiä vuoroja tunnutaan yliarvostavan vaikka varausvuorot ovatkin tärkeitä niin useinhan noita voisi ajatella vähän arpoina kun pelaajat ovat vielä ilman kokemusta miesten peleistä ym. Nyt muutaman kuukauden jälkeen edellisestä draftistä on jo paljon helpompi arvioida pelaajia kun alla on mm. training camp ja usealla pelaajalla alla myös kovempia pelejä.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Rentalillahan nuo menee viimeistään, Duchenen tapauksessa ero on varmaan aika merkittävä onko Rental vai 2 kauden pelaaja, eli erotuksena on varmaan ainakin noita prospekteja? Jos taas menetetään vapaille esim. Turris niin on siinäkin se rental hyöty saatu ja katsottu pelaajan olevan sen yhden kevään arvokkaampi kuin parin myöhäisen 1.-2. kierroksen varausvuoron.
   
 15. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ottawan kannalta tätä kauppaa pitää ajatella sitä kautta, että he pelasivat itsensä viime kaudella konferenssifinaaliin ja seurassa tajuttiin että menestyspotentiaali on juuri nyt. Duchenen katsottiin olevan parempi pelaaja kuin Turris, joten hän vahvistaa joukkuetta heti. Vaikka sitä ei liikaa ääneen huudetakaan, niin kyllä Ottawassa on varmasti tavoitteena Cup jo tällä, tai viimeistään ensi kaudella. Jos joukkue pytyn voittaa -Duchenen kanssa, niin kauppa on ollut onnistunut. Ihan sama siinä vaiheessa jos jotain tulevaisuuden palasia menetettiinkin.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Sinne pääsi Niemi taas tuttuun paikkaan.
  Niemi (FLA) on waivers
   
 17. Lainaus:
  Noilla näytöillä ei taida päästä KHL:ään, joten paluu Liigaan taitaa olla edessä tämän vuoden jälkeen.
   
 18. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitenhän on, kannattaako Niemen tuloilla harkita edes liigaa koska verotus vai oisko joku Sveitsi parempi paikka?
   
 19. Ralph Jäsen

  KHL:äänhän hankitaan joka vuosi NHL:stä kokeneita pelaajia, jotka eivät enää NHL:ssä pärjää. Miksei siis Niemikin?
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Montrealille kelpasi Niemi.
   
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Domingue Tampaan vaihdossa Leightoniin ja Tye McGinniin.
   
 22. Largo Jäsen

  Lainaus:
  @Van Taimeri voisi valistaa - mikäli tietopankista löytyy - montako kertaa joku on poimittu waivereista yhden kauden aikana eri joukkueeseen. Ei Niemi vielä varmasti kärjessä ole, mutta tässä vaiheessa kautta saattaa olla nopeimmin waivereiden kautta kahdesti seuraa vaihtanut pelaaja/maalivahti.
   
 23. Beergenheim20 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Jokerit, OJ
  Jokanen haluaa vuorollaan nähdä, että onko niemi tosiaan niin huono kuin tilastot kertovat. Huumorihankintahan tuo
   
 24. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  En kyllä tajua Niemen siirtoa Habsiin alkuunkaan. Lindgren on osoittanut olevansa vähintäänkin pätevä ellei jopa loistava varaveska Pricelle saatuaan kutsun AHL:sta ylös.
   
 25. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Niemi meneekin tod.näk. nokituksessa Lindgrenin taakse. Eli käytännössä nelosmaalivahdiksi Pricen ja Montoyan ollessa telakalla. Eiköhän taas tie vie waiverseihin piakkoin.