Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Henrik Haapala (Panthers) nostettu ylös.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ja pääsee vielä tavoittelemaan sopivasti olympiaunelmaakin.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Senators poimi Gabriel Dumontin waiversista.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Eddie Läck, Chris DiDomenico ja Jaycob Megna waivereissa.

  Megna voi hyvin tulla poimituksi jonnekin, ehkä myös Läck kun kerran Niemikin on kelvannut aina jonnekin.
   
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tietenkin 1,375 mil caphit voi vähän rajoittaa ottajia. Mutta hyvä kakkos- tai hätäveska olisi
   
 6. Largo Jäsen

  Megna oli pakko laittaa farmiin, kun Anaheimilla 10 puolustajaa ylhäällä. Ennemmin tai myöhemmin tuo olisi tullut väkisin eteen ja sitä pitkitettiin pistämällä Miller IR-listalle kun Fowler palasi kokoonpanoon. Nyt Miller pitää aktivoida ja joku lähettää farmiin, niin Megnalle napsahti tämä.
   
 7. Leikkikalugangsteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Los Angeles Kings, Leijonat
  Montreal ja Los Angeles vaihtokaupoilla, kun Torrey Mitchell tulee Kingseihin. Canadiensiin lähtee vaihtoehtoinen varausvuoro 2018 Draftiin.

  Edit. Ja kyseessä siis viidennen kierroksen varausvuoro.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei kai niitä puolustajia Ducksilla ole kuin yhdeksän kappaletta ylhäällä, ja olisihan siitä kai voinut Holzerin laittaa farmiin waivereiden kautta ennen Megnaa? Mutta eihän Megna senkään jälkeen olisi kuin kahdeksas puolustaja, joten ei siis kovinkaan korkealla Ducksin depth chartissa. Ehkä jossain muualla irtoaa nyt parempi mahdollisuus. Muistaakseni Elliotte Friedman on tässä viimeisen vuoden ajan muutamaan otteeseen maininnut Megnan ja sanonut että joukkueet ovat osoittaneet kiinnostusta siihen ja että Ducks ei ole aiemmin ollut myöskään halunnut menettää sitä waivereiden kautta. No nyt nähdään kuinka todellista se kiinnostus sitten on.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2017 klo 06.05
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Yhdeksän puolustajaa ylhäällä, aivan oikein. En tiedä mistä nopealla matematiikalla sain kymmenen. Itse en kauhean kummoisena pelaajana Megnaa pidä. Aika peruspakki, jolla en myöskään ihan hirveää upsidea näe. Veikkaan Holzerin kohdalla etuna tuon hyökkääjänä peluuttamisen. Mikäli nyt jostain syystä äijiä lähtee telakalle, niin pystyy hyvin stunttaamaan nelosen laidassa. Ja jos puolustajia alkaa tippumaan, niin meilla on Jacob Larsson, jota näkisin mieluummin ylhäällä ennen Megnaa. Jännä etteivät Larssonia nostanut, kun olisi ollut kaiken lisäksi waiver-vapaa, mutta toisaalta nyt nähtiin mihin Megna pystyi ja tuloksena sitten waiverit. En usko päätyvän San Diegoon asti kuitenkaan, joku matkalla nappaa mukaansa. Ducksissa tie vain on tällä hetkellä vaikea, joten toivottavasti onnistuu sitten muualla. Ilman loukkaantumisia ei olisi kuitenkaan peliäkään ylhäällä pelannut, joten menetys kirpaisee vain San Diegossa.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mikäli Kingsit menevät pudotuspeleihin, niin Habsit saavat oman 4. kierroksen varauksen takaisin, joka Kingseille maksettiin viime kaudella Kingistä. Muuten siis tuo 5. kierros.
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Läck ja Megna läpäisivät, DiDomenico päätyi Tampaan. Hyvin haisteltu osaltani siis, heh...
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Melkoinen alamäki Läckin uralla kyllä. Ensimmäiset 80 peliä uralla 91.9 torjuntaprosentilla ja jälkimmäiset 50 peliä 89.8 prosenttia.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyle Quincey (MIN), Nate Prosser (STL) ja Jordin Tootoo (CHI) tänään waivereissa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 21.39
 14. Largo Jäsen

  McNabb jatkosopimus 4.vuotta, AAV 2,5 miljoonaa.
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vegas aloitti siis UFA-pelaajien signaamisen McNabbista. Ihan järkevän hintainen ja pituinen sopimus tasonsa osoittaneelle nuorehkolle fyysiselle kolmosparin puolustajalle, joka kykenee tarvittaessa pelaamaan myös top-4:ssä.

  Seuraavana sitten Marchessaultin vuoro?
   
 16. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niin, ja mitä sitten tekevät Nealin, Perronin ja kumppaneiden kanssa? Tätä tahtia menossa pleijareihin ja alun perin pidettiin esim. Nealia lähes varmana trade chippinä takarajalla. Toki jos ei Neal ole halukas Vegasiin jäämään, niin laittaisin takarajalla lihoiksi mentiin pleijareihin tai ei. Samoin Perron. Sbisalla voi jotain koittaa saada, vaikka todellisuudessa mitään ei saa. Engellandille jatko ja Garrison sekä Stoner kesällä hakemaan uusia haasteita. Eli en sorvaisi kuin Marchessaultin ja Engellandin jatkot UFA-pelaajista.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 18. Largo Jäsen

  Vatanen treidattu Devilsiin.

  EDIT: aivan liian hidas, Bob ehti ennen.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Palvelee molempia joukkueita paljon, kahden ns. väliinputoajan välille rakennettu kauppa.

  Ducksilla kohtalainen sentterikalusto kunhan isot pojat palaavat saikulta.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Todellakin. Henrique on vähintään mitat täyttävä kolmossentteri ja nelosessa sitten aloitusspesialisti, Vermette. Pakistosta oli varaa luopua ja Vatanen on ollut liipaisimella aina expansion draftista asti ja jo sitäkin ennen. Anaheimia ei Vatasesta luopuminen kirpaise edes kauheasti. Ei ainakaan kun Vatasen pelaamista on seurannut. Toivon miehelle hyvää Devilsin riveissä ja nostetta uralle. Roolia siellä olisi tarjolla, mikäli mies sen haluaa.
   
 21. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
  Hyvä siirto Vataselle. Vastuuta tiedossa ja varmasti saa pelata niin paljon ku jaksaa.
   
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tuskinpa Vatasen peliminuutit tulevat nousemaan. Kellottanut kuitenkin Anaheimissakin viimeiset vuodet 21 minuuttia per ottelu. New Jerseyssä taaseen nyt kolme tasaista rightin pakkia - Vatanen, Severson ja Santini. Kaikki kellottanevat sellaisia 19-21 minuutin aikoja.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Devils alkaa pääsemään HMV-Vyöhykkeeltä pois näillä siirroillaan. Itse ajattelen tätä niin, että joka vuosi jonkun Suomalaisen tulisi voittaa Stanley Cup, nyt sen prosentit tippuivat hieman. Ducks on kova nimi näissä karkeloissa, mutta siellä ei ole enää Vatasta. Kossila toki, mutta sinne tuli taas edelle kaksi nimeä, Henrique ja Blandisi. Hyvä treidi Ducksille, Anaheimille ja Vataselle. Huono Kossilalle.
   
 24. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Saapa nähdä, että palveleeko tosiaan Devilsiä kuinka paljon tämä kauppa. Henrique oli kuitenkin vaatimattomasti heidän ykkössentterinsä. Pidän Devilsistä paljon, ja hieman itseäni kaivelee se, että oliko tälle kaupalle todella tarvetta tällä hetkellä, kun joukkueella menee melko hyvin.
   
 25. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Itse epäilen Blandiksen jakavan matkaa melkokin piakkoin. Saa nähdä mihin, ja millä vastineella.