Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Caphittikin varmasti tuon mainitun, kun sekin on mainittu joukkueen omilla sivuilla olevassa uutisessa.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Vuoden diili, AAV $3.3 miljoonaa.

  Ei tää Islandersin touhu kyllä vaikuta siltä, että Tavares jää.
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Nyt sitten De Haan kävelee vuoden päästä vapaaksi. En käsitä diiliä Islandersin kannalta. Myös Hickey on kesällä UFA. Ja sitten hyökkäyksestä Tavares ja Bailey. Kuulostaa helpolta.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Nate Schmidt oli kolmas (ja viimeinen) pelaaja joka tänä kesänä kävi välimieskäsittelyn lävitse. Kaksi edellistä, Tatar ja Arvidsson, tekivät lopulta sopimukset käsittelyn jälkeen mutta ennen välimiehen päätöstä. Schmidtin tapaus on nyt välimiehen harkinnassa, joten nähtäväksi jää pääseekö Vegas ja Schmidt sopimukseen ennen välimiehen päätöstä vai tuleeko sieltä ensimmäinen välimiehen tänä kesänä antama päätös.
   
 5. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  The Dallas Stars have signed defenseman Jamie Oleksiak to a one-year, $964,688 contract.
   
 6. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Lainaus:
  Välillä ihmetyttää, kuinka tarkkoja sopimuksia näiden rivimiehien kanssa tehdään. Jollekin Demersille voi huoletta antaa 4x4 sopimuksen, mutta Oleksiakin kanssa mietitäänkin tarkasti jokaista penniä. 964 tuhatta 6 sataa ja 88 dollaria. Siinä on kirjaimellisesti neuvoteltu penneistä. Vai onkohan tuo diili oikeasti 950k + 2016vm Toyota Yaris(14,895k).
   
 7. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Se on 5% korotus edelliseen sopimukseen (918 750 dollaria), joten sen takia luku on tarkka. Käytännössä siis qualifying offer oli tuon verran.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tuo on qualifying offerin määrä eli 5% palkankorotus viime kauteen nähden. Oleksiak on nyt kahtena kesänä peräkkäin ottanut tuon QO:n.

  Tai no varsinaisesti kyseessä ei ole QO koska ne raukesivat jo, mutta Stars laittanut samansisältöisen sopimuksen uudelleen pöydälle ja se on myöhemmin sitten kelvannut Oleksiakille.
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Välimiehen päätöksellä Nate Schmidtille ja Vegasille kahden vuoden sopimus $2.225 miljoonan AAV:lla.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2017 klo 21.52
 10. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Hieno sopimus Vegasille. Selvästi Capsin 4. paras pakki viime kaudella.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eikös tuo ollut täsmälleen mitä Schimdt pyysi? Näyttää kyllä aika hölmöltä koko skenaario Vegasin kannalta.
   
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Schmidt halus 2,75 milliä yhdestä kaudesta.
   
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Välimies = Välimies, tulee tasaisesti väliin molempien osapuolten osalta. Toki varmasti hieman painoarvo on pelaajan puolella, ei sillä.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Näköjään halunnut vuoden lapun tuolla, Vegas sitten tarjonnut 950k ja toisesta vuodesta miljoonaa.
   
 15. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Pitkästä aikaa tännekin lomilta kirjoittelen. Semmoista olen ihmetellyt pitkään tässä että eikö tosiaan löydy ottajaa Jaromir Jagrille?

  On tietysti tosiasia että peli on koko ajan nopeutunut ja Jagr samalla hidastunut, mutta kyllähän mies on niin väkivahva vääntäjä kulmissa ja pelisilmä on omaa luokkaansa että tuo kyllä hyökkäyspäähän olemassaolollaan tilaa ketjukaverille ja maalipaikkoja myöskin mikä aika hyvin kompensoi hidastunutta liikettä.
  Viime kaudella Panttereissa ketjukaverit olivat loukkaantuneina paljon jne, mutta siltikin 16 + 30 tehosarakkeessa kertoivat että annettavaa oli em. seikoista huolimatta vielä.

  Olin kyllä aika varma että tässä vaiheessa olisi jo miehellä soppari ensi kaudesta taskussa, Vegasia, Vancouveria tai Nashvillea olisin veikannut seuraavaksi etapiksi. Vegasissa olisi jo miehen mainosarvolla valtava merkitys eikä pelipaikkojen läheisyys varmaan miestä itseään haittaisi ellei sitten lähtisi lapasesta ruletin pyörittely.

  Onko sitten homma kiinni rahasta? Luulisi että Jagr ei lisää tarvitsisi enää sellaisia summia että sen takia jäisi diili tekemättä mutta saatanhan olla väärässäkin kun muistelee noin 5 vuoden takaisia aikoja kun paluu Pingviineihin piti olla saletissa niin ihmeesti Phillyn tarjoilema taalanippu käänsi takin kuin Soinin Timpalla konsanaan.

  Tästä on kuitenkin jo sen verran aikaa ettei minua ainakaan enää haittaa nuo tapahtumat (pari SC-kannua viimeistään auttoivat tässä), vaan kovasti mielelläni näkisin papan vielä tositoimissa vääntämässä kulmissa ja ennätyksiä rikkomassa. Jos muilla on tietoja/huhuja tilanteen kehittymisestä, niin laittakaa tännekin jakoon, kun ei jaksa koko ajan kaivella netin uumenia näin kesäaikaan. Viimeisin oma tieto oli youtube-video muutamaa päivää aiemmin jossa kuitenkin vain arvuuteltiin mitä tulee tapahtumaan.
   
 16. passenger Jäsen

  Jagr oli, monen muun tšekkitähden ohella, mukana Martin Havlatin jäähyväisottelussa Brnossa eilen. Kertoi ainakin siellä toimittajille, että parit tunnustelut on tullut NHL:sta, mutta ei mitään varteenotettavaa. Eli luulisin rahasta olevan kiinni, eiköhän Jarmo suostu muutaman viikon päästä vähän pienempiin ansioihin ja kauden vielä jossain porskuta.
   
 17. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mä taas veikkaan että kyse ei ole rahasta vaan pelipaikasta. Joku Coloradon 3-4 kentän vasenlaita ei ole ihan sitä mihin huvittaa lähteä edes isolla rahalla
   
 18. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Itse näkisin Jagrin mielelläni vielä kerran Penguinsissa ja kauden päätteeksi sitten paita kattoon.
   
 19. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Olishan se legendaarista. Uran ensimmäisellä kaudella Stanley Cup Lemieuxin kanssa ja viimeisellä Crosbyn kanssa.
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse en keksi yhtään syytä miksi Vancouver hankkisi Jagrin vuodeksi. Joukkue kyntää pohjamutia eikä todellakaan taistella edes playoff-paikasta. Jagrin soppari aiheuttaisi sen, että luultavasti Brock Boeser joutuisi farmiin, joten tulevaisuutta tuo ei palvelisi oikeastaan mitenkään. Lisäksi tällä hetkellä kolmosessa olisi laitureina Granlund ja Gagner niin en usko, että Jagr olisi edes parannus nykyiseen kokoonpanoon vaan päinvastoin heikennys.
   
 21. ijuka Jäsen

  Draisaitlin kanssa näemmä tapahtumassa jotain, todennäköisesti uusi sopimus.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  8 vuotta / 8.5M AAV.
   
 23. ijuka Jäsen

  On kyllä aika älyttömän kallis sopimus, varsinkin kun ajattelee RFA-vuosien kannalta. Tätä menoa Eichel ja Matthews kolkuttelevat kymmenen millin ovea.
   
 24. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Aika odotettua sen jälkeen kun Mäkkäri asetti tuon uuden tähtirajan sinne 12,5 miljoonaan. Ja eiköhän Eichel ja Matthews asetu sinne Kane / Toews tasolle kun soopareitaan sorvaavat.
   
 25. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  No joo mutta kun RFA-vuodet ovat luonnostaan olleet huomattavasti halvempia kuin UFA-vuodet. Mitä tämä saa aikaan korkeatasoisia UFApelaajia silmällä pitäen? Tavares vielä vaatii jotain 12-13 miljoonaa.

  Vai onko nyt niin, että RFA- ja UFA-vuosia ei enää lainkaan ajatella vaan mietitään, että nuo primevuodet vaan yksinkertaisesti ovat arvokkaampia ja UFA-vuosien aikana pelaaja taantuu kuitenkin?