Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Śmierć Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
  ‪#Isles Transaction: Adam Pelech has agreed to terms on a four-year contract extension.

  Kiva nähdä, että mikä tulee hinnaksi.
   
 2. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  $1.6m AAV. Hyvä vai huono?
   
 3. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Sanoisin, että tällä hetkellä aikalailla markkinahintainen soppari, olishan siinä ollut varoja liikkua joitain satoja tonneja suuntaan taikka toiseen, mutta olen tyytyväinen. Mikäli Pelechin kehityskäyrä jatkuu samanlaisena kuin se on mennyt varausvuoden jälkeen niin parin vuoden päästä tämä saattaa olla aivan hemmetin loistava soppari Islandersille. Ei ole vielä vakio NHL-puolustaja, mutta esimerkiksi kuluneella kaudella näytti kyllä, että pärjää hyvin jo NHL-vauhdissa. Ensi kaudeksi sitten taas hieman enemmän vastuuta ja mahdollisuus ottaa isompaa roolia.

  Sitä minä vaan ihmettelen, että missä kuppaa De Haanin sopimus.. Twitteristä olen koittanut about parin päivän välein etsiskellä, mutta toistaiseksi ei ole minkäänlaisia huhuja edes kuulunut..
   
 4. Flametower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Zibanejadille jatkosoppari, 5v/$5,35M AAV.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Johansenille 8 x 8 sopimus Nashvillen kanssa.
   
 6. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tärkeä sopimus Nashvillelle. Sellainen perstuntuma mulla on, että tuossa olisi hieman liikaa dollareita, mutta toisaalta eipä Nashvillella ollut muuta mahdollisuutta. Hätäähän jengillä ei ole, sen verran hyviä sopimuksia Poile on rustaillut pitkin kesää, että Johansenille oli varaa lyödä taaloja pöytään. Mies oli aivan ilmiliekeissä pudotuspeleissä ja se varmasti vaikutti palkkaan jonkin verran.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Johansenille nykypäivänä harvinainen sopimus siinä suhteessa että palkka on tasan tuon 8 miljoonaa jokaisen sopimuskauden ajan, eli sopimusta ei ole etu- eikä takapainotettu eikä se pidä sisällään yhtään allekirjoitusbonusten muodossa maksettavaa rahaa. Sopimuksessa ei ole sen myötä myöskään varauduttu mahdolliseen tulevaan työsulkuun toisin kuin lähes jokaisessa muussa tänä kesänä solmitussa pidemmässä sopimuksessa, eikä siinä ole myöskään mitään siirron estäviä pykäliä.

  Vertailuksi vaikka Zibanejad joka sai jokaiselle UFA-vuodelle NMC:n ja tuolla 2020-21 kaudella saa $2.5 miljoonaa allekirjoitusbonusta, eli mahdollisesta työsulusta huolimatta ei jää sillä kaudella tyhjin käsin sitten.
   
 8. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Onko tuo sopimus jo noin kattavasti julkaistu vai mistä moinen tieto? Olin itse siinä uskossa, että esim. Capfriendlyyn ei välttämättä heti tule saataville kaikkia tietoja, esimerkiksi juuri etu- tai takapainotteisuudesta tai NMC-klasuuleista.
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  CapFriendly Twitterissä: "Johansen's new deal with the #Preds is a flat 8x$8M across the board. It does not include any Signing Bonuses, nor include any Trade Clauses https://t.co/t7Tsrztu2z"

  CapFriendlyltä nuo tiedot.
   
 10. suomalainen Jäsen

  Lainaus:
  Siitä yllätyin itsekin. Kun eikös Johansenin agentti ole tunnettu ahneudestaan, joten olisi luullut, että kaikki mahdolliset edut olisi vaadittu.
  Toivottavasti Johansen ottaa vielä sen kuuluisan seuraavan stepin seuraavalle levelille.
   
 11. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Olisikohan niin että kaikki edut on vaihdettu isompaan tiliin? Jos esim olisi saanut 7,5 nmc kanssa niin valitsi mieluummin 8 ilman. Toisaalta mistäpä näitä tietää kun ei oo ollu neuvotteluita kuuntelemassa..
   
 12. jusu-11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Johansen ainakin itse sopimuksen julkistamisen yhteydessä kehui vuolaasti joukkuetta, kaupunkia ja tapaa, jolla organisaatio on kohdellut pelaajaa (okei näin tekee toki moni). Nämä varmasti painoivat vaakakupissa sopimusta tehdessä.

  Muistaakseni neuvottelujen alkuvaiheessa Johansenin leirin pyyntihinnaksi ilmoitettiin 8,5m caphittiä, joten uskon molempien osapuolien näkemyksen pelaajan arvosta ollut jotakuinkin samankaltainen.
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Musta toi että Johansenin sopimuksessa ei ole varauduttu mahdolliseen tulevaan työsulkuun kuulostaa kyllä aika hyvältä diililtä Johansenin kannalta. 8 miljoonaa tipahtaa tilille vaikka jäisi kausi kokonaan pelaamatta.
   
 14. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Tässä tapauksessa nimenomaan 8 miljoonaa jää Johansenilta saamatta, mikäli uusi työsulku tulee. Tämä on siis kaikin puolin joukkueystävällinen kontrahti.
   
 15. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Niin, se rahahan pitäisi olla esim bonareina, eikä suorana palkkana siinä sopparissa (niinkuin Pricellä), jotta tiliä tulee myös mahdollisen työsulun aikana. Johansenille ei käytännössä jää latin latia kouraan jos lockout iskee.
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kuulostaa kyllä todella hyvältä sopparilta.
   
 18. Risujemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild ja Real Madrid
  #mnwild has signed Nino Niederreiter to a five-year deal worth $26.25 million $5.25AAV, sources say. No no-trade protection

  Niederreiter siis 5v, 5.25 AAV. Granlundin sopparissa vuosia varmaan sama, mutta AAV kuuden miljoonan pintaan.
   
 19. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Hyvä ja odotettu sopimus niin pituuden kuin capinkin suhteen.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Elliotte Friedman Twitterissä: "DeHaan (NYI): team offer -- $1.95M...Player ask: $5M. Still time to settle"

  Nämä välimiehelle esitettävät lukemat nyt on aina mitä on, luovat käytännössä vaan minimin ja maksimin, mutta eivät millään tapaa esitä sitä millaisia lukemia kahdenvälisissä neuvotteluissa on ollut. Joka tapauksessa tuo Islandersin esittämä luku on mielenkiintoinen, sillä se on jopa miljoonan vähemmän mitä QO oli. De Haan tienasi viime kaudella $2.9 miljoonaa. Mitä nopeasti selasin CBA:ta läpi niin ei sieltä osunut silmään mitään rajoituksia esitettäville tarjouksille, joten näköjään välimiehelle voi tosiaan esittää QO:ta pienempiä tarjouksiakin. Kaikissa muissa tänä kesänä ennen tätä siihen pisteeseen menneissä neuvotteluissa, että käsittelypäivä on ollut niin lähellä että nämä numerot ovat tulleet julkisiksi, on joukkue tarjonnut enemmän kuin mitä QO olisi ollut. Täälläkin jossain ketjussa naureskeltiin Penguinsin esittämälle lukemalle Dumoulinin kohdalla, mutta sekin oli yli miljoonan enemmän mitä Dumon QO oli. Joten kaikin puolin mielenkiintoisen lukeman on Snow keksinyt heittää välimiehelle De Haanin kohdalla.

  Kaksi tapausta on tähän mennessä mennyt välimiehelle saakka, Victor Arvidsson ja Tomas Tatar. Noissakin molemmissa tapauksissa osapuolet sitten tekivät pitkät jatkosopimukset käsittelyn jälkeen ennen välimiehen antamaa päätöstä. De Haanin lisäksi Nate Schmidt ja Mikke Granlund vielä odottelevat omaa käsittelyään, jotka kaikki on kalenterissa tällä viikolla.

  Edit. Näköjään De Haanilla hieman allekirjoitusbonuksia viime kaudella, joten QO on siten $2.5 miljoonaa. Siltikin enemmän kuin Islandersin esittämä lukema nyt välimiehelle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2017 klo 14.50
 21. fourtyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Minnesota Wild
 22. Luxray Jäsen

  Mikael Granlund teki sitten kolmivuotisen jatkosopimuksen Wildin kanssa. Arvo yhteensä $17.25M eli AAV on $5.75.
   
 23. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Carolina solmi puolustaja Brett Pescen kanssa kuusivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus on yhteisarvoltaan $24,15M dollaria eli caphit kautta kohden sellainen 4,025 miljoonaa. Sopimus on epävirallisen virallinen eli vahvistettanee piakkoin ihan virallistakin kautta: Brett Pesce - CapFriendly - NHL Salary Caps
   
 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 25. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Niin siis lähinnä tuota Caphitiä tarkoitin, sillä Capfriendlyn sivuilla luki vielä tuossa kohtaa unconfirmed.