Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Zach Hymanille 4 vuoden jatko Torontoon! 9 millin arvonen sopimus jolloinka AAV on 2,25 miljoonaa.

  Tim Schallerille vuoden jatko Bostoniin. 775k vuodelta.
   
 3. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Oikein ymmärsit. Caneille ei se caphit ole kovinkaan tärkeä koska eivät sitä tule saavuttamaan, vaan itse raha merkkaa paljon. Näin ollen, tuo kahden miljoonan signeerausboonus oli erittäin tärkeää saada pois alta. Ja nyt onkin oikeasti aika halpa vaihtoehto rooliinsa nähden ylihintaisen sijaan. Hienosti junailtu.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 13.35
 5. Kaarle6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Eisbären Berlin
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  *Matalaa vittuuntunutta murinaa*

  Suorastaan clickbaitmäinen nyrjähdys tapahtui ihan siitä syystä etten ollut hoksannut Seabstian Ahoja olevan kaksi. Ehdin suorastaan kiljaista että mitä vittua ne siellä Canesissa miettii.

  Kyseessä ei siis ole SE Sebastian Aho.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Huoh.

  Oisitte esittäneet edes hetken mukana.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  :)
   
 9. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Näköjään sitten Snow päätti hommata Sebastian Ahon kun ei saanut Matt Duchenea! Kyllähän tästä oli pikkasen speukaaltiota darftin jälkeen, mutta on toi musta pikkainen ylläri että Aho nyt Islandersiin päätyi! Varmasti tän hankinnan jälkeen Snow varmasti saa John Tavaresin avkuuteenksi siitä että se jatkosoppari kanattaa sorvata ja Islandersilla on tulevaisuutta! Milenkiintoista on nähdä pistetäänkö John Tavares ja Sebastian Aho sitten samaan YV-kenttään!

  Lainaus:
  Sori, vähän myöhässä lounaan takia mutta tein parhaani. ;)

  Mutta jotta ei menisi ihan aiheen vierestä niin aika paljon nimekkeitä pelaajia tuntui menevän tohon välimieskäsittelyyn. Toki varmasti suurin osa tekee taas sopparin ennenkuin saliin asti mennään. Tunnetusti ei ole mitenkään mielyttävä kokemus osapuolille.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ihan vakavasti ottaen, niin Ruotsin Sebastian Aho saattaa olla Islandersille erittäin hyvä ellei jopa loistava haku 5. kierroksella. Vähän heppoinen on vielä, mutta teki kuitenkin jo 10+20 tehot SHL:ssä.
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Säästän klikinsäästäjien hommia toteamalla, että lukemalla linkin pitäisi selvitä, ettei Suomen Ahosta ole puhe. Linkissä kun lukee jonkun Ahon tehneen tulokassopimuksen ja Suomen Aho sen on tehnyt jo vuosi sitten.
   
 12. Rewert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens
  J. Jokinen Edmontoniin
   
 13. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Hauskintahan tässä on se, että Tre Kronoria kantavan puolustaja Sebastian Ahon isä on suomalainen. Islandersin Aho on vuosimallia 1996 ja Hurricanesin Aho on vuosimallia 1997. Vähemmästäkin menee sekaisin.
   
 14. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Lainaus:
  Lähde?
   
 15. Rewert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens
  Lainaus:
  Sisäpiiristä kuulin, virallinen julkistus lienee yöllä Suomen aikaan.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Ei vaan J. Jokinen. Nestori Lähde pelaa ensi kaudellakin Jukureissa.

  Ja oletan että tosiaan kyse on Jussi Jokisesta, ymmärtääkseni Juho Jokinen on jo lopettanut.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Pulkkiselle vuoden jatko Vegasiin. 700k en tiedä suunnista.
   
 18. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Todennäkösesti Juho Jokisella olisi yhtä paljon annettavaa kuin Jussilla. Toivottavasti ei, mutta alesopparilla voihan sitä kokeilla.
   
 19. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jos toi Jokinen huhu pitää paikkansa niin oisko toi osa Oilersin Puljujärven kotouttamisohjelmaa ja Jokinen hankitaan sinne lähinnä mentoroimaan Jesseä.
   
 20. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Eli tarkoittaisi ettei lontoo vieläkään paljon luista. Ja toisaalta jos ei kehityskäyrä ole räjähdysmäisesti nousussa viime kauteen verrattuna, niin sitten tuolla perusteella Jokinen saa 2-suuntasen sopimuksen.
   
 21. Flametower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Mark Pysykille 3 vuoden jatko Floridan kanssa, sopimuksen arvosta ei vielä tietoa.

  Tämä on nyt muuten meikäläisen ensimmäinen viesti. Muutaman vuoden olen palstaa lueskellut aktiivisesti ja nyt tuli sitten tunnukset hommattua vihdoin!
   
 22. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mentoroinilla tarkoitin sitä että varmaan Puljujärvelle olisi hyvä että sillä olis tollanen kokeenempi kaveri jonka kanssa pystyy ihan päivittäin puhumaan asioiata ja josta pystyy ottamaan mallia. Varmaan se Pulju kohta osaa jo puhua niitä näitä huonolla englannilla joukkuekavereiden kanssa, mutta sitten tollaseen keskusteluun jossa väänetää rautalangasta asioita on varmaan hyvä olla vielä suomalainen kaveri. Ois mielestäni jopa ihan fiksu ratkais Oilersilta jos oikeasti koittaa Puljujärvestä kehittää pelimiestä eikä vaan sössiä sen kehitystä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 23.05
 23. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Lisäksi Jokinen tulee ulososton jälkeen varmasti edullisella sopparilla eikä ole ainakaan huonompi mitä Benoit Pouliot viime kaudella, joten win-win-win-tilanne.
   
 24. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Siellä on jo Pakarinen kyllä tulkkaamassa jos rautalankamalli tarvitaan. Ja tuo sössitään kehitys on kyllä kusisin klisee minkä voi heittää, jos pelaaja ei yksinkertaisesti tajua miten NHL:ssä pitää pelata niin ei se kyllä seurassa se vika ole vaan pelaajassa. Sitten vain äkkiä farmiin missä on aikaa treenata, eikä kusta joukkueen pelejä tai istumaan aitiossa syömässä poppareita.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Täällä jatkoajassa on varmaan kolme eri ketjua Puljujärvestä jossa käsitellään sitä miten hyvin Oilers käsitteli Puljujärveä viime kaudella. Pari tällä NHL osiossa ja yksi Kärppien osiossa. Sieltä voit käydä lukemassa perusteluita siitä miksi osa oli sitä mieltä ettei Oilersin toiminta ei ihan putkeen Puljuärven kohdalla menny. Joten säästetään palstatoveriedn hermoja ja ei nyt aloiteta samaa keskustelua uudestaan kun se ei liity ketjun aiheseen mitenkään.